vrijgezellenfeest 2


De eerste dagen na de vrijgezellenavond liepen Elise, Celine en ikzelf ietwat versuft rond. We kregen alle drie geregeld opmerkingen dat we nogal afgeleid waren, maar gelukkig hadden we het huwelijk van Elise als excuus. De avond voor het huwelijk kwamen we nog eens met z’n drieën samen en spraken af om de bewuste avond nu definitief achter ons te laten en te proberen genieten van wat komen zou.

De dag van het huwelijk liep alles perfect met een prachtige ceremonie en een fantastisch feest en de dag na het huwelijk vertrok Elise op huwelijksreis. Celine en ikzelf pikten terug ons normale leven op en na enkele weken tijd leek het alsof de vrijgezellenavond alleen maar een nare droom was.

Nadat Elise terug was van haar huwelijksreis gingen we met zijn drieën iets drinken op een terrasje en na een tijdje kwam het onvermijdelijke onderwerp terug boven. Celine vroeg of Elise veel seks had gehad tijdens haar huwelijksreis maar die zei dat het nogal beperkt was gebleven. Telkens wanneer ze seks had, zag ze plots terug die naakte zwarte mannen voor zich staan, waardoor ze al snel niet meer in de stemming was.

Celine biechtte op dat ze hetzelfde had ervaren wanneer ze naar bed ging met haar vriend en ook ik moest toegeven dat de zwarte mannen zelfs in mijn dromen spookten. Ik was enkele nachten eerder met tranen in mijn ogen wakker geschoten omdat ik droomde dat ik terug in de bar was beland. Het vervelendste was dat ik niet enkel tranen op mijn wangen had maar ook kletsnat was tussen mijn benen. Net als op de bewuste avond werd ik door mijn lichaam verraden wat ontzettend vernederend was om te beseffen.

Tijdens de weken die daarop volgenden leek echter alles steeds beter te gaan en zag het ernaar uit dat we toch alle drie langzaam over het trauma heen raakten. We stortten ons alle drie op ons werk en wanneer we met elkaar afspraken, kwam de avond in de bar nog maar sporadisch ter sprake.

Op een avond kwam ik uitgeput thuis van mijn werk en parkeerde de auto op de oprit. Ik liep half versuft naar de voordeur en maakte die open. Net op het moment dat ik naar binnen stapte, kreeg ik een harde duw in mijn rug en vloog voorover op de grond en schoof nog een tweetal meter vooruit over de gladde vloer. Ik was eventjes helemaal het noorden kwijt en toen ik overeind kroop en me wou omdraaien, werd er plots een sterke gespierde arm rond mij geslagen en een grote hand op mijn mond geplaatst.

Ik sloeg in paniek en probeerde te gillen, maar het geluid werd gedempt door de grote hand. De arm rond mijn bovenlichaam kneep dicht en ik kreeg geen adem meer. Ik besefte dat de man veel sterker was en staakte mijn verzet.

“Ik ga mijn hand weg doen, maar als je schreeuwt krijg je een mep…begrepen?”

Onmiddellijk herkende ik de stem en flitsten alle trauma’s van de vrijgezellenavond terug door mijn hoofd. Het was de leider van de zwarte mannen die ons hadden misbruikt. Ik begon terug tegen te spartelen, maar na een halve minuut was ik compleet uitgeput en had helemaal niks bereikt.

“Ik zie dat je me nog herkent, slet. Dat doet me deugd!”

Er begonnen spontaan dikke tranen over mijn wangen te rollen. Het kon niet waar zijn dat de hel helemaal opnieuw zou beginnen!

Ik kon niet omkijken maar ik hoorde dat er nog meer mannen mee binnen gekomen waren voor ze de deur hadden gesloten.

“Ik doe mijn hand weg maar je houdt je bek en tot je iets gevraagd wordt, anders wordt het alleen maar onaangenamer. Is dat duidelijk?” vroeg de man met strenge stem.

Ik was compleet radeloos en kon alleen maar luid snikken.

“IS DAT DUIDELIJK, SLET??”

Ik schrok en knikte snel ‘ja’.

Hij deed zijn hand weg van voor mijn mond, greep me bij mijn haren en zei dat ik hen naar de woonkamer moest leiden. Ik liep langzaam door de gang tot de deur van de woonkamer. Toen we binnen gingen, werd ik op de zetel geduwd en kreeg het bevel om te blijven zitten. Na de leider kwamen nog drie andere mannen binnen, dus ze waren in totaal met vier.

De mannen doorzochten de ijskast en de barkast en schonken zichzelf enkele drankjes uit, terwijl ik huilend in de zetel bleef zitten. Ik dacht even dat ik mijn verloofde kon bellen, maar mijn handtas lag nog op de grond in de gang.

Toen ze hun drankjes hadden kwam er langs elke kant een man naast me zitten. De ene begon al langzaam over mijn dijen te strelen en de andere kneep zelfs al eens in mijn borsten, maar ik wist dat dit nog niks was in vergelijking met wat me te wachten stond, dus ik liet hen begaan.

De leider kwam voor me staan en hij zei dat we nog even zouden wachten op de eregast voor het feestje. Ik begreep niet onmiddellijk wat hij bedoelde, maar toen zei hij dat mijn verloofde normaal zo’n 20 min na mij thuis kwam, en aangezien hij op het normale uur was vertrokken op het werk, moest hij elk moment toekomen.

Tijdens de vrijgezellenavond hadden ze de hele avond mijn handtas en die van Celine en Elise kunnen doorzoeken, dus het was niet verwonderlijk dat ze mijn adres hadden gevonden, maar nu hadden ze ook al iemand die kon zien wanneer Bram, mijn verloofde, zijn werk verliet? Het kon toch niet waar zijn dat ze zoveel moeite zouden doen om mij te misbruiken?

De tijd leek tergend langzaam voorbij te gaan, maar plots scheen er een lichtbundel door het raam aan de voorkant van het huis. Bram was met zijn auto de oprit ingedraaid en onmiddellijk haastten drie van de mannen zich naar de voordeur. Enkel de leider bleef bij mij en greep me terug stevig vast en hield zijn hand op mijn mond.

Ik hoorde de voordeur open gaan en vervolgens wat gerommel in de gang. Na een korte periode van stilte hoorde ik wat gevloek en iets later werd Bram met een dik oog en een bloedende neus en met zijn arm op zijn rug geklemd de kamer binnen geleid.

Bram deed vaak aan sport en was vrij gespierd, maar tegen die drie gespierde mannen had hij geen enkele kans. Ze duwden hem in relaxzetel die naast de sofa stond en bonden zijn armen met plastic kabelbinders vast aan de armleuningen zodat hij niet meer weg kon. Vervolgens nam een van de mannen een blinkend zakmes en begon de kleren van mijn verloofde van zijn lijf te snijden.

Hij stribbelde wat tegen, maar toen hij een harde stomp in zijn maag kreeg stopte hij ook zijn verzet. Uiteindelijk zat hij helemaal naakt in de relaxzetel. De zwarte mannen begonnen te lachen en zeiden dat ze nu wel begrepen waarom ik op zoek ging naar een echte pik. Bram kromp ineen van de vernedering.

Een van de mannen nam een DVD, deed die in de DVD speler en zette de TV aan. Van zodra die aan sprong herkende ik het donkere interieur van de bar en zag ik hoe twee naakte vrouwen bovenop een tafel lagen, terwijl een derde vrouw hen aan het vuistneuken was en terwijl de twee vrouwen op de tafel elk een bruine pik afzogen.

Het duurde eventjes voor het tot me doordrong dat het Elise, Celine en ikzelf waren die op het scherm te zien waren. Ik keek naar Bram zijn gezicht maar ook hij leek niet echt te beseffen wat hij zag. Na enkele minuten ging het filmpje over naar een andere scene waarbij Celine en ikzelf op handen en knieën en elk met een uiteinde van een dildo in onze mond op de tafel zaten.

We hadden elk een zwarte man achter ons zitten en terwijl we hard werden geneukt, werd geregeld ingezoomd op onze gezichten, zodat nu heel duidelijk was dat het om Celine en mezelf ging. De scene speelde helemaal af tot het punt waar de mannen klaar kwamen in onze kutjes en er werd ingezoomd op de dikke klodders zaad die uit onze kutjes lekten.

“Ik veronderstel dat je slet niet verteld heeft dat ze wel houdt van een lekkere bruine pik?” vroeg de leider aan Bram.

Bram keek vol ongeloof naar het scherm alsof hij niet geloofde wat hij had gezien.

“Vanavond zijn we hier om jullie allebei duidelijk te maken dat je slet nu van ons is!”

De leider richtte zich tot mij en zei dat het tijd was om hem te erkennen als mijn Meester. Ik antwoordde dat ik geen idee had wat hij bedoelde, maar kreeg onmiddellijk een mep op mijn wang.

“Je doet enkel je bek open als we je iets vragen, kut.”

Het voelde ontzettend vernederend om zo aangesproken te worden in mijn eigen huis, maar ik kon er niks tegen doen.

“Zo dadelijk ga je strippen, slet, en vervolgens ga je knielen voor mij en me smeken om jou als mijn seksslaaf te aanvaarden en je hoerige lijf te bevredigen. Is dat duidelijk?”

“Ik ga nog liever dood dan dat ik dat doe!!” antwoordde ik bitsig.

“We hebben niks aan een dode hoer, maar ik heb er persoonlijk geen problemen mee om je ‘ventje’ hier wat te bewerken. Aan hem hebben we toch niks. Je gaat doen wat ik je zeg, of je ventje zal ervoor boeten.”

De man met het mes zette de punt van het mes op de borstkas van Bram en duwde lichtjes naar binnen. Ik zag een klein druppeltje bloed verschijnen en Brams gezicht vertrok naar een pijnlijke grimas. Ik kan niet beschrijven hoe hulpeloos ik me voelde, maar ik wist dat er geen keuze was.

Ik begon mijn bloes langzaam open te knopen maar de man ging steeds harder duwen met het mes.

“Ik zal gehoorzamen, maar doe hem geen pijn,” zei ik in een poging de man tegen te houden, maar de leider zei dat hij zou stoppen van zodra ik naakt was.

Ik rukte de laatste knopen van mijn bloes open en gooide mijn bloes op de grond, ritste mijn rok open en liet die op de grond vallen, terwijl ik eruit stapte trok ik al mijn BH uit en tenslotte duwde ik mijn slipje omlaag en stapte er ook uit.

“Zo, klaar, en laat hem nu met rust.”

De man met het mes verhoogde de druk niet meer, maar hij nam het mes ook niet weg.

“Je bent nog niet klaar. Op je knieën en smeek mij, Meester Ray, om je als zijn seksslaaf te gebruiken en je hoerige lijf te gebruiken.”

Ik stond naakt in mijn woonkamer met vier zwarte mannen en toen ik opzij keek zag ik dat één van hen terug alles op video aan het opnemen was. De vernedering was onbeschrijfelijk, maar ik had geen andere keuze.

“Het maakt niet uit wat ik zeg, het is nog steeds verkrachting!”

“Daar heb je het verkeerd, slet. De vorige keer zijn jullie lekker geil suf geneukt en jullie hebben niet eens klacht ingediend, dus niemand gelooft nu nog dat jullie verkracht werden.”

“Dat was omdat we het wilden vergeten en dachten dat het nooit meer zou gebeuren. Als jullie me nog eens verkrachten, stap ik naar de politie.”

“We hebben uren filmmateriaal om te tonen dat jullie als geile sletten van onze grote pikken genoten. Verder hebben jullie maanden nadien nog steeds geen klacht ingediend. Tenslotte maakt het niet uit of je naar de politie gaat want die doen zelfs geen moeite om ons te vinden. We zetten al ons foto’s en filmpjes op je facebook en die van je hoerige vriendinnetjes met enkele links naar de amateur pornosites waarop jullie avonturen in detail te bekijken zijn. De politie zal al weinig moeite doen om een orgietje van drie nymfomanes te onderzoeken. Ondertussen weten jullie families en vrienden ook wat een sletten jullie zijn en is jullie leven sowieso voorbij.”

Mijn hoofd sloeg helemaal op hol en ik wist niet of het allemaal zou lopen zoals hij zei, maar ik wist wel dat ik niet wou dat heel mijn familie en al mijn vrienden konden zien hoe ik door een zwarte pik werd klaar geneukt.

Er rolden opnieuw dikke tranen van onmacht over mijn wangen, maar ik ging langzaam op mijn knieën zitten. Met mijn blik naar de grond zei ik zachtjes wat hij wilde horen;

“Ik smeek je om mij als je seksslaaf te aanvaarden en mijn hoerige lichaam te gebruiken.”

“Dat trekt op niks, stomme kut! Als je smeekt, kijk je omhoog, spreek je je Meester aan zoals het moet en je spreekt duidelijk.”

Ik keek omhoog en zei iets luider; “Meester, ik smeek je om mij als je seksslaaf te aanvaarden en mijn hoerige lichaam te gebruiken.”

Hij keek streng op me neer en zei dat het nog steeds op niks trok. Hij gaf me het bevel om met mijn tieten te spelen en mezelf te vingeren tot ik net niet klaar kwam en vervolgens nog eens te proberen.

Ik bracht mijn ene hand tussen mijn benen en begon mijn klitje te strelen terwijl ik met mijn andere hand mijn borsten begon te strelen. De situatie was zo vernederend dat mijn lichaam erop begon te reageren en van zodra ik mijn schaamlippen aanraakte, voelde ik dat ik al nat was. Het kon toch niet waar zijn dat ik geil werd door zo vernederd te worden!?

Terwijl ik mijn volle borsten begon te masseren herinnerde ik me dat ik op reis soms topless zonde en dan genoot van de stiekeme blikken van mannen die voorbij kwamen. Ik was fier op mijn boezem en genoot van de aandacht die ik erdoor kreeg, maar nu ik hier zo zat, wou ik ze liever bedekken.

Mijn tepels gingen stijf rechtop staan als een bijkomend teken dat ik stilaan geil werd en mijn lichaam begon zich langzaam over te geven aan de prikkels. Ik voelde dat ik geil werd en hoe geiler ik werd, hoe minder erg ik mijn vernederende positie begon te vinden. Uiteindelijk was ik kletsnat en mijn kutje verlangde naar bevrediging toen ik een nieuwe poging ondernam.

Ik nam even diep adem en keek omhoog, recht in de ogen van de imposante zwarte man; “Meester Ray, ik ben een geile slet en ik smeek U om mij als je seksslaaf te aanvaarden en mijn hoerige lijf te gebruiken voor Uw plezier en alles wat U maar verlangt.”

Hij zei niks, maar aan de glimlach op zijn gezicht zag ik dat hij tevreden was. Hij keek even naar de cameraman; “staat dat erop?”

“Ja, perfect, dat kan je niet faken hoor. Dit is echt een geile hoer en vanaf nu is ze van ons!!”

“Toon je ventje nu maar eens hoe je op een echte pik zuigt,” zei Ray, terwijl hij naar de man met het mes wees.

Ik kroop op handen en knieën naar de man toe, die zich ondertussen helemaal uitkleedde. Terwijl ik aarzelend zijn grote, half slappe pik in mijn hand nam en hem naar mijn mond begeleidde, kwam de cameraman naast me staan en zoomde in op mijn gezicht terwijl ik de donkerbruine eikel in mijn mond nam.

Met beide handen masseerde ik de pik, terwijl ik op de eikel zoog, maar hij kwam slechts langzaam tot leven. Ik haalde de pik uit mijn mond en likte de schacht over de hele lengte zodat hij vochtig was en ik hem beter kon afrukken. Ik zat op slechts een halve meter afstand van Bram, dus in mijn ooghoeken zag ik dat hij met open mond zat toe te kijken, maar nog erger was dat ik ook zag dat er stilaan leven in zijn pik kwam.

Zijn verloofde zat een vreemde zwarte man te pijpen voor zijn ogen, en hij kreeg er een stijve van!? Anderzijds had ik niet echt het recht om kwaad te zijn want ik stond op het punt om misbruikt te worden door een stel negers en werd al kletsnat bij het idee alleen. Misschien was ik echt wel een slet!?

De pik in mijn mond ging stijf rechtop staan en ik bleef hem pijpen en tegelijkertijd afrukken om zijn hele pik te stimuleren. Uiteindelijk zei Ray tegen de man dat het genoeg was en dat hij op zich rug moest gaan liggen. Vervolgens moest ik op zijn pik gaan rijden terwijl ik naar Bram keek, om te tonen hoeveel ik van een dikke bruine pik hield.

De man ging in positie liggen en ik was nog steeds zo geil dat ik zelfs amper aarzelde om bovenop hem te gaan zitten. Ik geloofde amper dat ik zo sletterig was, maar ik ging bovenop de man zitten, nam zijn stijve pik, die wel 22cm lang was, en mikte hem pal rechtop, zodat ik me langzaam met mijn kletsnatte doos over de pik kon laten zakken. Ik liet me langzaam over de paal glijden, maar de man nam mijn heupen stevig vast en duwde me in één vlotte beweging omlaag zodat de pik nu helemaal in mij schoof!

Ik bracht een luide kreun uit die werd veroorzaakt door de plotse pijn van de diepe penetratie, maar ook door het plezier van de dikke paal die me helemaal opvulde. Ray gaf me het bevel om op de pik te rijden als een echte pikverslaafde hoer en om dat bevel kracht bij te zetten haalde hij een rijzweepje tevoorschijn uit een grote sportzak die de mannen hadden meegebracht en gaf me een stevige tik op mijn billen.

De scherpe pijn zorgde ervoor dat ik in actie schoot en ik begon snel op en neer te bewegen op de grote bruine pik. Ik ging al goed op en neer en moest af en toe naar adem happen door de snelle diepe penetraties, maar Ray vond het niet genoeg en gaf me nog een tik; “sneller, hoer!”

Ik ging nog sneller op en neer en de dikke paal schoot telkens weer diep in me naar binnen, zodat ik stilaan bloedgeil werd. Na een nieuwe tik versnelde ik nogmaals en nu bewoog ik zo snel op en neer op de bruine neukstaaf dat mijn borsten pijnlijk op en neer botsten en ik telkens met een luide klets neer kwam op de heupen van de man. Ik verloor volledig de controle over mijn lichaam en een ongelofelijk krachtig orgasme barstte los in mijn onderbuik en maakte zich meester van mijn lichaam zodat zelfs eventjes alles zwart werd voor mijn ogen.

Luid kreunend als een geile hoer, kwam ik klaar op de pik van een wildvreemde man, terwijl mijn verloofde erop zat te kijken. Tot mijn verbazing was intussen ook Bram zijn pik keihard geworden.

Versuft bleef ik even stil zitten op de pik, maar al snel kreeg ik een nieuwe tik op mijn billen van het rijzweepje.

“Doorgaan, slet!”

Mijn orgasme was weggeëbd en nu ik weer minder geil was, besefte ik pas ten volle wat ik aan het doen was. Ik was zonder veel weerstand te bieden op een zwarte pik beginnen zuigen en nu zat ik erop te rijden als een seksverslaafde hoer.

Een nieuwe tik op mijn billen volgde omdat ik niet snel genoeg reageerde. De vernedering sloeg terug toe en ik voelde terug tranen langs mijn wangen lopen, terwijl ik opnieuw op en neer zat te rijden op de bruine pik.

Ondertussen begonnen nu ook de drie andere mannen te strippen en de cameraman en de vierde man kwamen naast me staan en boden hun half stijve pikken aan om op te zuigen. Enkel Ray bleef nog even op afstand toekijken.

Ik ging niet spontaan in op de pikken die voor mijn gezicht gepresenteerd werden en dus greep de vierde man mij bij mijn haren vast en trok mijn hoofd naar zijn kruis toe. Hij duwde zijn bruine eikel tegen mijn lippen en zei droog; “bek open, slet.”

Ik opende mijn mond en begon de tweede pik van de avond af te zuigen terwijl de eerst nog in mijn kutje zat. De cameraman filmde me vanuit alle hoeken terwijl ik een grote bruine pik afzoog en ondertussen op een andere zat te rijden. Na nog enkele minuten zei de man op wiens pik ik zat te rijden dat ik moest opstaan en hij stond zelf ook op. De man die ik intussen had stijf gepijpt ging nu in zijn plaats liggen en ik moest nu op zijn pik gaan zitten.

Hij was vergelijkbaar qua grootte, dus hij vulde me ook helemaal op en ik voelde al langzaam een nieuw orgasme opbouwen. Bram kon me wel bevredigen maar had me nooit echt bevredigd door penetratie. Hij befte me of speelde met mijn klitje tot ik een orgasme kreeg, maar deze mannen neukten me regelrecht klaar. Niet strelen of knuffelen, maar gewoon keihard klaar neuken!

De man op wiens pik ik eerst had zitten rijden nam de camera nu over en de man die eerst als cameraman fungeerde kwam voor me staan en duwde zijn pik tegen mijn lippen. Ik opende instinctief mijn mond en liet de grote donkere paal in mijn mond binnen. Deze was ook vergelijkbaar met de twee andere qua lengte, maar hij was opmerkelijk dikker, want mijn hele mond stond gespannen rond deze dikke staaf.

Ik deed mijn best om hem stijf te pijpen en gebruikte mijn handen om hem extra te stimuleren, zodat hij ook al snel keihard was. Pas toen hij zijn pik uit mijn mond trok en plots achter me ging zitten realiseerde ik me dat ik misschien beter wat minder snel had gepijpt.

Hij spuwde in zijn hand, wreef zijn speeksel even tussen mijn bilspleet en duwde een dikke vinger in mijn kont. Ondertussen kwam nu ook Ray voor me staan en duwde zijn pik tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond voor hem en in een vlotte beweging duwde hij zijn half stijve pik tot in mijn strot.

Tegelijkertijd zat ik nog steeds op een grote bruine paal gespietst met mijn kutje en begon een andere man mijn kontje te vingeren. Hij neukte zijn vinger hard en snel in mijn kontje en van zodra hij voelde dat mijn kontje zich langzaam ontspande, mikte hij zijn gezwollen eikel tegen mijn kontgaatje en voerde de druk op. Ik realiseerde me dat dit net de dikste pik van allemaal was, maar het had geen zin om te protesteren.

De man achter me greep mijn heupen vast en duwde steeds harder zijn harde paal naar voor. Ik had nog nooit anale seks gehad, maar ook dat zou deze mannen niet boeien, dus ik kon enkel proberen om me zo goed mogelijk te ontspannen terwijl deze gigantische pik mijn kontje ontmaagde.

Uiteindelijk werd de druk te groot voor mijn sluitspier en gleed zijn eikel in mijn kontje naar binnen en vanaf dat moment duwde de man zijn pik langzaam maar zeker naar binnen. Ik voelde hem steeds dieper in mij glijden en dacht even dat ik in twee zou breken of toch helemaal open zou scheuren met deze twee enorme pikken in mij, maar mijn kutje en kontje ontspanden zich langzaam en openden zich voor de palen.

Toen de pik in mijn kontje ongeveer halverwege erin zat, trok de man terug en stootte vervolgens iets sneller terug naar binnen. Heel geleidelijk dreef hij het tempo op, maar na enkele minuten waarbij hij het gelukkig voorzichtig aan deed, raakte hij stilaan op snelheid en pompte zijn dikke bruine paal stevig in mijn kont naar binnen.

Ik werd dubbel gepenetreerd door twee enorme negerlullen en zat onbewust geil te kreunen, als een vieze slet die niks liever had dan hard gepaald te worden. Ondertussen had ik nog een derde pik in mijn mond, waardoor mijn kreunen gelukkig lichtjes gedempt werden en Bram niet echt zou horen hoe geil ik zat te kreunen.

Ray’s pik was qua dikte ongeveer zoals de twee eerste mannen, maar hij was nog wel twee centimeter langer dan de andere twee, dus zo’n 24-25cm. Ray nam mijn hoofd stevig vast bij mijn haren en neukte mijn mond, waarbij hij met elke pikstoot tegen mijn strot stootte.

“Open je strot, slet. Je hebt niks aan een hoer die niet al haar gaten beschikbaar stelt.”

Ik wou mijn strot wel openen, maar ik wist niet hoe. Mijn keel deed pijn door de ruwe pikstoten, maar ik had geen idee wat ik moest doen. Ray duwde me opeens voorover, zodat ik helemaal op de onderste man lag, vervolgens trok hij mijn hoofd achterover bij mijn haren en stootte zijn pik terug hard tegen mijn keel.

“Nu slikken, kut!”

Ik probeerde te slikken en plots voelde ik dat mijn keel zich door de slikkende beweging inderdaad opende en Ray zijn eikel tot in mijn slokdarm stootte. Ik was nooit eerder in mijn keel geneukt, maar nu had ik wel degelijk een gezwollen eikel tot voorbij mijn strot zitten!

Mijn drie gaten waren tegelijkertijd gevuld met grote bruine pik en mijn verloofde zat op een meter afstand toe te kijken. De grote paal in mijn keel zorgde ervoor dat ik niet kon ademen, dus ik begon te panikeren en probeerde Ray weg te duwen, maar die hield zijn pik stevig in mijn strot. Pas toen het bijna zwart werd voor mijn ogen, trok hij terug, liet me even ademen en stootte opnieuw vooruit. Wen er maar aan, slet, want elk van je gaten staat continu ter beschikking van ons, dus denk maar niet dat we enkel je geile kut zullen gebruiken.

De drie pikken neukten me ritmisch tot ik na enkele minuten alweer keihard klaar kwam. Ray trok net op tijd zijn pik uit mijn mond, zodat Bram me luid zou horen kreunen. Ray keek naar Bram, lachte even en vroeg of hij zijn slet ooit zo had horen kreunen. Bram antwoordde niet, maar zijn pik stond stijf rechtop.

Terwijl ik nog bijkwam van mijn tweede orgasme van de avond, gingen de mannen onverminderd door met me te gebruiken. De eerste man die begon te kreunen was diegene op wiens pik ik gespietst zat met mijn kutje. Hij bracht enkele primitieve geluiden uit en stootte zijn pik nog enkele keren in mijn kutje naar binnen, alvorens zijn ballen in me leeg te spuiten.

Ik voelde hoe mijn kutje werd opgevuld met kleverig zaad, maar stond er niet lang bij stil want niet veel later spoot ook de man in mijn kontje zijn ballen leeg. Ray ging nog even door met mijn mond te neuken en uiteindelijk kwam hij klaar in mijn mond, terwijl hij zijn eikel tot diep in mijn keel geduwd hield.

Met sperma in elk van mijn gaten trokken de mannen hun pikken terug en bleef ik versuft op de grond zitten terwijl de mannen opstonden. Enkel de man die me eerst had geneukt was nog niet klaar gekomen, dus die kwam nu terug naar me toe en duwde zijn pik terug in mijn mond. Ik pijpte hem terug stijf en toen hij weer stijf was zei Ray dat mijn verloofde ook eens iets mocht krijgen.

Ik moest voor Bram knielen en hem klaar pijpen. Ik gehoorzaamde en nam Brams pik in mijn mond, die wel een miniatuurtje leek vergeleken met die andere pikken, maar ik deed mijn best om hem te plezieren. Ondertussen kwam de man die nog niet was klaargekomen achter me zitten, mikte zijn pik tegen mijn kleverige gezwollen schaamlippen en stootte hard en snel naar binnen.

Ik kreunde luid en moest even bekomen, maar de man trok zich er niks van aan en begon me hard te palen. Na een minuutje was ik voldoende op adem gekomen om Bram verder te pijpen. Normaal had Bram een vrij goede uithouding, maar tot mijn verbazing kwam hij nu al na enkele minuten klaar in mijn mond. De zwarte mannen vonden dit hilarisch en zeiden nogmaals dat het logisch was dat ik naar een echte pik op zoek ging.

De man die me neukte ging nog bijna tien minuten lang onverminderd door met me te neuken, terwijl ik tussen de benen van Bram zat. Uiteindelijk greep hij mijn borsten die wild heen en weer schommelden onder mijn borstkas en kneep er hard in terwijl hij ook zijn zaad in mijn kutje loosde.

Hij trok zijn pik terug en ik kreeg het bevel om hun pikken proper te likken. Ik begon met de man die me net had geneukt, en ging hen één voor één af tot ze allemaal proper waren. Vervolgens kreeg ik het bevel om voor Bram te gaan staan met mijn kont naar hem toe, mijn benen licht te spreiden en voorover te buigen, zodat hij het zaad van mijn kutje kon likken.

Ik keek hem vertwijfeld aan, maar hij knikte kort, dus ik gehoorzaamde. Ik ging voor hem staan, zette mijn voeten op schouderbreedte en boog voorover. Enkele seconden later voelde ik zijn tong tussen mijn schaamlippen. Hij likte mijn kutje proper en opnieuw vonden de zwarte mannen die hilarisch.

“We hebben een nieuwe zaadslet, mannen! Volgens mij vindt hij dat zelfs lekker…”

Toen ik proper was zei Ray dat ik terug voor hem moest knielen. Een van de mannen was intussen mijn handtas gaan halen en Ray gaf me mijn telefoon. Hij toonde me dat hij een nummer erin had gestoken onder ‘Mr Ray’.

“Telkens wanneer ik je bel of een bericht stuur neem je op. Het maakt me niet uit of je juist op de zielige pik van je vent hier zit, of je baas aan het pijpen bent, je neemt op of gehoorzaamt de richtlijnen in het bericht! Is dat duidelijk?”

“Ja, Meester.”

“Ok slet, tot binnenkort dan.”

De vier mannen namen al hun spullen en net zo plots als ze waren gekomen, waren ze ook terug weg. Ik zat suf geneukt in het midden van de woonkamer en Bram was nog steeds vast gebonden. Ik ging een schaar halen en maakte hem los, maar het duurde nog een hele tijd voor hij iets zei.

Bram ging in de barkast twee glazen whisky halen en gaf me er één van. Ik drink normaal zelden maar nu dronk ik het bijna in één keer leeg.

“Waarom heb je me niks verteld?” vroeg hij nadat de mannen al zeker een half uur weg waren.

“Je kon er toch niks meer aan veranderen, dus ik dacht dat ik het beter probeerde te vergeten. Ik was ook bang dat, het idee dat je verloofde door enkele zwarte mannen werd verkracht, te lang door je hoofd zou blijven spoken en je misschien niet meer verder zou willen met mij.”

“Het is niet jouw schuld dat je verkracht werd. Ik zou er misschien even over piekeren, maar als jij ermee kan leven, dan kan ik dat ook wel. Ik schaam me nu echter rot want je wordt hier voor mijn ogen verkracht en ik krijg er zelfs een stijve van.”

“Tja, als het een troost is; ik stond op het punt om verkracht te worden door vier mannen en ik werd er kletsnat van! Ik denk niet dat ik gelogen heb toen ik moest zeggen dat ik een slet was.”

“Dat zal je snel ontdekken, want ik vermoed niet dat deze jongens ons lang met rust zullen laten.”

“Daar zou je wel eens gelijk kunnen hebben…”
60% (3/2)
 
Categories: BDSMTaboo
Posted by mrsdiana
6 months ago    Views: 686
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
bren55
retired
6 months ago
Ik sta in brand van verlangen, wat een verhaal Xxx