Innig samenspel (deel 2 van Zand en zaligheid)

<< Deel 2, een vervolg op Zand en Zaligheid >>

Slechts in een omgeslagen laken zaten de dames aan tafel, naast elkaar, nog nagloeiend. Schuchter gegiechel was overgegaan in hartelijk lachen nu ze elkaar leerden kennen, alle drie.
Johan had een heerlijke simpele maaltijd in elkaar gedraaid, en met zijn drietjes waren ze aan tafel gegaan, alsof er niets bijzonders gebeurd was, alsof het normaal was om je partner met een andere dame in bed aan te treffen. De sfeer was ontspannen.
Rianne genoot van de nabijheid van deze twee warme mensen, van hun liefde, van de manier waarop zij werd geaccepteerd. Na een tweetal lange relaties met harde, eigenzinnige kerels was ze nu al langere tijd alleenstaand, inwonend bij haar moeder, en ze voelde hoe ze deze warmte, het samenzijn uit liefde, gemist had. Een traan rolde over haar wang. Lotte merkte op dat er iets door Rianne ging, dat ze even los kwam van de vrolijkheid van het gezelschap, en sloeg haar arm om haar nieuwe minnares heen.

Johan besloot tactisch dat het dessert later ook prima genoten kon worden en stuurde, enigszins onwennig, zijn beide dames richting badkamer. Aan zijn oproep werd gehoor gegeven. Hij riep hen nog na vooral geen haast te hebben, alvorens hij begon met het opruimen van de resten van de maaltijd.
Aan de geluiden die hij hoorde maakte hij op dat de dames de douche hadden aangezet, dus besloot hij geen warm water te gebruiken en ruimde hij de vuile vaat snel in de machine, en de rest van de spullen op hun plek.
Daarna wandelde hij de trap op en ging hij in de slaapkamer op zoek naar een set schone kleding voor zichzelf. Hij kleedde zich snel uit en liep met het stapeltje kleren naakt naar de wasbak bij de deur.

Lotte had hem gehoord, en stapte de slaapkamer in: "Lieverd, wij hebben even jouw hulp nodig". In de badkamer gekomen stond Rianne daar, naakt, haar lichaam onder de waterdruppels en haar schaamstreek ingezeept, en een stuk ervan geschoren. "Je scheermes is bot, en ik krijg er geen nieuwe in. En nu je er toch bent; jij bent hier handiger in." Met een opgelaten gevoel pakte Johan een nieuw mesje en knielde hij voor Rianne, en begon voorzichtig te scheren. Hij draaide de douchekraan verder open om het mesje goed te kunnen spoelen en scheerde haar glad; een groot contrast met het poesje van zijn vrouw, een felrode bos met fijne haartjes. Het wond hem op. Het was niet lang geleden dat hij Lotte zo had mogen scheren, maar bij haar scheerde hij alleen tussen haar billen, en haar lipjes, zodat die grote enthousiaste rode bos goed zichtbaar bleef. Rianne zat nu op haar knieën, en bood hem haar billen aan. Hij voelde Lottes hand zijn ballen omvatten en merkte toen pas hoe hard zijn erectie was. Het aanzicht van Rianne, zo kwetsbaar, zo letterlijk 'open', zond schokjes door zijn onderlijf, die Lotte voelen kon.

Ze fluisterde hem in zijn oor, op het moment dat ze zag dat hij Rianne had afgespoeld, om zijn tong tussen haar billen te begraven, en haar langzaam een heerlijk hoogtepunt te gaan bezorgen. Terwijl Johan al zijn vaardigheden toepaste, en zich maximaal beheerste om niet als een idioot los te gaan voelde hij hoe Lotte zijn mannelijkheid masseerde, zijn ballen kneedde en met haar vingers, over de wortel van zijn penis, druk uitoefende op zijn prostaat. De ademhaling van Rianne versnelde en begon onregelmatig te worden, het warme douchewater spetterend over het drietal vulde de ruimte met stoom. Rianne voelde de golven van een diep orgasme over zich komen en zakte diep kreunend door haar knieën, op de vloer. Lotte kneep hard in Johans pik om te voorkomen dat hij direct zou komen, en gromde hem toe haar te neuken. Op haar knieën kroop ze over Rianne heen, drukte haar borsten tegen diens rug en kantelde haar heupen naar Johan.
Met korte, felle slagen nam hij haar, terwijl zij lieve woordjes in Riannes oor mompelde, tussen de niet te onderdrukken kreten door.

---

Na de koffie waar Johan het toetje, een stukje vruchtentaart, bij aanbood, maakten ze nader kennis met elkaar. Een aantal wederzijdse kennissen was natuurlijk wel logisch, gezien de kleine plaats waar ze woonden, en het gesprek werd geanimeerd, vrolijk. Mensen die elkaar goed aanvoelden, dat was wel duidelijk.
Omdat het inmiddels donker geworden was boden Lotte en Johan aan om mee te fietsen naar Riannes huis, zodat ze niet alleen over straat hoefde. Ze leverden Rianne bij haar huis af, en fietsten samen weer terug. Rianne zwaaide, en staarde de licht slingerende rode lichtjes na, terwijl ze de sleutels van haar voordeur opzocht.

---

Drie dagen later, na heel wat heen en weer geApp komt Rianne bij Lotte op de koffie. Ze had die dag een middagje vrij, en Lotte had haar gevraagd langs te komen.
Nog maar net met haar hakken over de drempel werd Rianne door Lotte in de armen genomen en geknuffeld, de vrouwen zoenden elkaar, eerst verkennend, en daarna intiemer.
Blijkbaar had hun vorig samenzijn dingen losgemaakt die beiden verrasten want toen ze elkaar loslieten wisten ze zich even geen raad met hun houding.
Dit sloeg al snel om toen Lotte de koffie uit de keuken haalde en de beide dames op de bank neerploften, binnen niet al te lange tijd was een geanimeerd gesprek op gang gekomen.

Na eerst van de hak op de tak springend elkaar wat verkend te hebben kwam het gesprek uiteindelijk op Rianne, haar relaties en huidige woonsituatie. Ze was, na haar scheiding, weer ingetrokken bij haar moeder en het samen leven in een huis ging niet soepel. Haar moeder verwachtte gedrag alsof Rianne nooit zelfstandig geweest was, en Rianne wilde aangezien worden voor de volwassen vrouw die ze nu toch echt wel was ondertussen. Harde botsingen waren het gevolg en het was niet zelden dat Rianne, om rust in haar hoofd te krijgen, een strandwandeling moest gaan maken. Meestal onvoorbereid.

Dit was natuurlijk ook hoe ze een aantal dagen eerder in de duinen beland was, en het spel tussen Johan en Lotte had waargenomen; ze kreeg er weer rode wangen van nu ze erover was begonnen. Ook Lottes hals kleurde licht, en met enige aarzeling haakte die in op Riannes relaas. Ze vertelde over haar eerste ontmoeting met Johan, en hoe ze uiteindelijk hier samen in dit huis waren komen wonen. Een niet alledaagse relatie.
Geïntrigeerd schoof Rianne wat dichterbij op de bank, en keek Lotte niet begrijpend aan: "Niet... alledaags?". Lotte besloot Rianne in vertrouwen te nemen.
"Johan en ik hebben een relatie waarin hij mij dient, hij is mij verantwoording schuldig over wat hij doet, en ik ben er om over hem te waken, en te zorgen dat hij niets tekort komt. Je hebt wellicht wel eens van Dominantie gehoord?" In het uur dat volgde legde Lotte uit wat haar relatie met Johan inhield, hoe het werkte en waar het versc***de van veel anderen die D/s gevoelens tot uiting brengen in hun relatie, of enkel in hun beleving van seksualiteit.
Bij Lotte en Johan was hun "rol" vervat in meer subtiele omgangsvormen; Lotte zou hem, zeker met anderen in de buurt, nooit iets opdragen, maar altijd vriendelijk vragen, met lieve woordjes en beleefdheid die daarbij paste. Ook in hun kleding, Rianne had zich dat al zitten afvragen, ze miste de stereotiepe leren halsbandjes en andere dingen die ze wel eens op websites was tegengekomen, hadden Lotte en Johan de keuze gemaakt om dingen wat anders aan te pakken, meer passend bij hen als persoon.

Nu vielen er wat puzzelstukjes in elkaar. Johan, op zijn oude gammele fiets, terwijl er een glimmende terreinwagen voor de deur stond. De huishoudelijke taken, waar ze Lotte nog geen vinger naar had zien uitsteken en zelfs het bed, waarop Lotte sliep onder een enorm dekbed, terwijl aan Johans kant van het ledikant slechts een bescheiden dekentje lag.
Ook de manier waarop hij zich in de badkamer van zijn taak gekweten had haar te scheren paste nu prima in het beeld wat Lotte geschetst had. Het wond Rianne op.

"Rianne, ik zou je willen uitnodigen om deze zomer met ons door te brengen, naast mij, met mij. Johan zal ook voor jou zorgen, en, als je je kunt vinden in hoe wij er mee omgaan en je je ook daarnaar gedraagt, mag je hem tot de jouwe nemen op die momenten dat je daar behoefte aan hebt. Ik deel hem met veel plezier met je, zoals hij met plezier voor jou zal zorgen als ik hem dat vraag."

Er was nog veel te bepraten, en daar hadden ze samen alle tijd voor.

---

Twee dagen later vertrok Rianne van huis, op de fiets, richting de duinen. Op een plek, waarvan zij wist dat Staatsbosbeheer er zelden kwam had Johan op haar verzoek een groot strandlaken neergelegd, en zat hij te wachten. Er aangekomen hielp hij Rianne uit haar kleren, ze ging op haar buik liggen en zonder dat zij een woord hoefden te wisselen begon hij haar in te smeren met zonnebrandolie; geen plekje werd door hem overgeslagen. Zodra hij hiermee klaar was begon Johan haar te masseren, uitgebreid, zacht, intensief maar zonder kracht uit te oefenen; iets wat hij duidelijk al vele malen meer had gedaan. Liggend in het warme zonnetje liet Rianne haar hoofd wegdwalen en genoot ze van Johans handen, en vertrouwde ze op zijn aanwezigheid. De stress gevoelens van de laatste tijd vloeiden langzaam weg, en in haar onderbuik begon een aangename gloed een plek te vinden.

Na een tijdje heerlijk zo gelegen te hebben rolde ze zichzelf op haar rug. Johan legde zijn roman waarin hij aan het lezen was geweest opzij, en het ritueel begon van voor af aan; eerst werd ze volledig ingesmeerd, ook nu weer zonder een plekje te missen, en daarna begin Johan aan een intensieve maar subtiele massage. Rianne genoot, en de keren dat ze haar ogen opendeed zag ze Johans gespierde lijf zweten in de zomerzon, en was de bolling in zijn boxershort niet te missen. Zonder een woord te zeggen legde ze haar hand op de binnenkant van Johans dijbeen, en liet ze haar vingers omhoog kriebelen, tot ze zijn ballen voelde. Ze nam ze in haar hand en begon, synchroon met het ritme waarin Johan masseerde, de twee gevoelige bollen voorzichtig te kneden.
Johan kon een lichte kreun niet onderdrukken, maar een zacht "Ssssst" van Rianne wees hem weer op zijn taak. Hij masseerde verder, nog iets grondiger dan zojuist.

Riannes lichaam schreeuwde ondertussen om verlossing, en aan de ballen in haar hand kon ze voelen dat zij niet de enige was. Ze liet haar hand uit Johans boxer glijden, speelde loom met haar eigen borsten. Ze trok onbewust haar benen wat op en liet haar knieën wat uitelkaar zakken. Johan vroeg haar zachtjes "Is dat wat je wilt?". Rianne knikte, en beet op haar onderlip.
Ze voelde hoe hij plaatsnam aan het voeteind van het strandlaken, en hoe hij zijn hoofd tussen haar van de zon gloeiende dijen liet zakken. Zijn tong, speels over haar huid dartelend, kwam steeds dichter bij de plek waar ze hem hebben wilde, maar ze hield zich in en bood hem de ruimte om zelf te bepalen hoe hij verder zou gaan.

Ze voelde vlinderende likjes over haar lipjes, een lichte aanraking van haar klit, die haar hele onderlijf in een keer deed ontbranden, ze kon haar heupen niet meer stilhouden en lag onwillekeurig te draaien en spreidde haar dijen nog meer, tot het punt waar ze niet verder kon.
Ze voelde hoe hij 1 vinger natmaakte met haar vocht, 1 vinger in haar, 1 vinger die zachtjes binnendrong en haar lijf nog meer vocht liet aanmaken.
Deze vinger gleed toen tussen haar billen, naar haar sterretje en drong in 1 beweging binnen, soepel, pijnloos, maar met een explosie aan gevoel.

Op exact dat moment zette Johan zijn mond op Riannes schaamlippen, zoog haar warme binnenste in zijn mond en zocht met zijn tong haar clitoris. Ze explodeerde in 1 keer. De ontlading was hard, diep, intens en langdurig. Schokkend en stuiptrekkend lag ze op het laken, haar vingers klauwend in de stof en het zand eronder, haar benen nu als een bankschroef om zijn hoofd. Hij zoog. Hij zoog en liet niet los, maar hield zich verder volstrekt stil.

Zodra haar lichaam losliet, en ontspande, kroop hij overeind en pakte een bakje uit zijn tas. Erin zat lauwwarm water, en een washandje. Zachtjes en liefdevol waste hij haar, niet alleen intiem, maar haar hele lichaam. Om vervolgens weer te beginnen met de zonnebrand, uitgebreid masserend. Hij voelde hoe ze, loom geworden, in slaap viel, en ging zelf verder in zijn roman.

---

Aan het eind van de middag fietsen ze naar huis; Lotte kwam net uit het werk, parkeerde de auto en nam Rianne gelijk bij de hand richting de badkamer. Terwijl de twee vrouwen douchten en de dag doornamen, zorgde Johan voor een maaltijd, en zette hij een kan vlierbloesemlimonade met ijsklontjes op het terras, met 3 glazen erbij.
De dames, inmiddels fris gewassen en met nog natte harden, hun wangen rood, gingen op het terras zitten, en Johan ging ook even vlug voor een koude douche.

Lotte was vol bewondering hoe Rianne haar nieuwe rol, als partner in nu een menage a trois, had opgepakt en hoe ze Johan had gerespecteerd deze middag, zonder te vergeten wat zijn rol in het totaal zou moeten zijn. Toen Johan, fris gewassen, het eten buiten begon te serveren liet Lotte haar hand zacht over zijn billen dwalen, waarop hij stilstond en, met zijn ogen dicht, genoot.
Zachtjes bedankte Lotte hem voor zijn middag met Rianne, en vroeg of het hem goed bevallen was.
Johan vertelde hen beiden een heerlijke middag gehad te hebben, en een groeiend gevoel voor Rianne te hebben, ze maakte hem blij, en trots, en hij had genoten van haar extase.
Lottes strelende handen waren ondertussen zijn losse sportbroek ingegleden en masseerden en liefkoosden, net als eerder die middag de vingers van Rianne, zijn balzak. Zachtjes. Lichte stuipjes gingen door zijn lichaam, waarop Lotte haar hand terugtrok, iedereen smakelijk eten wenste en zelf het goede voorbeeld gaf. Johan schoof aan, en gedrieën aten zij, al snel in een geanimeerd gesprek, bij het licht van de ondergaande zon.

Na de maaltijd genoten de dames van de zon, Rianne in de armen van Lotte liggend op een luie bank in de tuin. Deze was precies zo gelegen dat de buren uit de omliggende huizen vrijwel geen inkijk hadden, en daar waar dit wel het geval was had Johan tactisch hoge begroeiing gepoot, zoals een paar leilinden die de inkijk van de achterburen beperkte.
Subtiel bespeelde Lotte met haar handen het lichaam van Rianne, en aan de zachte zuchtjes en de manier waarop die haar hoofd liet hangen maakte ze op dat dit wel degelijk effect op de brunette had. Deze kwam plotsklaps overeind, draaide zich om, ging op haar knieën op de bank zitten en zonde Lotte vol op haar mond. Ze begroef haar vingers in diens lange rode haren en pinde haar vast in de kussens, haar tong vond die van Lotte en haar knie drukte stevig, bijna hard in het kruis van de roodharige vrouw. Deze plotselinge wending liet Lotte niet koud, onwillekeurig begon haar bekken te draaien en kantelen tegen de druk van de knie die in haar kruis werd opgebouwd en happend naar adem zoende ze haar wellustig kijkende nieuwe vriendin in de ogen. Het werd haar duidelijk dat Rianne een heel ander mens was dan Johan, en dat ze in haar een gelijke had gevonden.

Hongerig naar meer bleef Rianne de roodharige vrouw zoenen, terwijl ze met haar ene vrije hand onder diens shirtje probeerde te komen; al knedend en krassend met haar nagels vond ze de stevige volle ronding van die prachtig bleke borsten, en al snel speelde ze, niet geheel subtiel, met de puntig priemende tepels. Lotte kon zich niet stilhouden en opende een tegenaanval om het spel te kunnen overnemen. In een soepele beweging liet ze haar slanke hand, bedekt met sproetjes, onder de kleren van Rianne glijden en liet zij haar vingers tussen de lipjes van de opgewonden vrouw doorglijden, ze haakte haar vingers in Riannes natte kutje en begon met haar duim een drukkende, draaiende beweging over haar klitje te maken. De vrouwen verstrengelden zich meer en meer in elkaar en bereikten ieder een hoogtepunt, op een manier die ze beiden vooraf nooit zouden hebben verzonnen.

Toen Rianne opkeek zag ze Johan zitten, een grijns op zijn gezicht, lezend in dezelfde roman als die middag, inmiddels al een flink aantal bladzijden verder.
De bobbel in zijn broek verried dat het hem niet koud liet.

---

Na een glas van de limonade was Rianne voldoende bijgekomen om haar moeder te kunnen bellen dat ze die nacht niet thuis zou komen, maar bij vrienden zou logeren. Het gesprek liep stroef maar uiteindelijk stemde haar moeder in, voor wat het waard was. De irritatie erover was duidelijk te merken dus Lotte besloot dat actie de enige manier zou zijn om Rianne weer op te monteren. Johan moest aan de slag!

Een goed kwartier nadat Johan naar de bovenverdieping verdwenen was nam Lotte Rianne bij de hand, en liep voor haar uit de trap op. Op de trap ontkleedde ze zich zodat Rianne hetzelfde uitzicht kreeg als op die eerste dag, een ondeugend rood toefje haar tussen twee volmaakt blanke dijen door, de huid bedekt met sproetjes en een kont om van te dromen.
Ze volgde Lottes voorbeeld en ontkleedde zichzelf ook, zodat de dames bovenkwamen zonder enig kledingstuk aan hun lijf.
Lotte ging echter niet naar de slaapkamer, maar opende de deur ertegenover, die langzaam en blijkbaar zwaar openging. De deur bleek een kamer af te sluiten die geheel was behangen met zijden kleden, in diverse tinten wit. Ged****erd als wolken, gehangen in verschillenden structuren gaven ze de kamer een immense warmte, een veilig gevoel, alsof je in de wolken was. Flakkerende (nep) kaarsen verlichtten de ruimte, en zachte muziek klonk van alle kanten. De deur bleek zwaar geïsoleerd, en draaide zachtjes weer dicht.

Johan lag, naakt, op een groot bed, laag boven de grond, zijn ogen gesloten. Lotte gebaarde Rianne aan zijn linkerkant te gaan zitten, en koos zelf de rechterzijde. Zachtjes, beginnend bij zijn vingers, begon ze Johan kusjes te geven, en haar blik was voldoende om ook Rianne hiermee te laten beginnen. Langzaam, de tijd nemend, werkten de twee naakte vrouwen zo zijn armen af en gingen bij zijn schouders over naar zijn hals, ze vonden elkaars mond slechts momenten voor ze zijn mond hadden bereikt, zoenden kort, en gaven hem toen om en om een warme zachte zoen op zijn mond. Hij beantwoordde deze niet, en Lotte streelde hem over zijn voorhoofd en fluisterde een bedankje.

De vrouwen gingen verder met het kusjes ritueel, en begonnen vanaf zijn hals omlaag te werken. Dit liet Johan duidelijk niet onaangedaan, maar in de buurt van zijn kruis gekomen liet Lotte merken dat ze dat gebied niet zouden gaan betreden, maar verder zouden werken richting zijn tenen. Bij zijn tenen gekomen keken de beiden vrouwen voldaan naar het resultaat van hun werk; de massage van Johans ballen in de duinen, zijn spel met het lichaam van Rianne, de liefkozingen van Lotte voor het avondeten, en nu de kusjes van deze twee heerlijke vrouwen over zijn lichaam hadden zijn pik doen zwellen tot een absoluut maximum. Zijn hartslag was letterlijk te zien aan de ritmische bewegingen van zijn lid.

Lotte vertelde Rianne fluisterend dat Johan gesteriliseerd was, en dat ze dus van zwangerschap niets te vrezen zou hebben, maar dat condooms geen probleem zouden zijn als dit haar voorkeur had. Rianne maakte voor zichzelf een afweging en besloot het tweetal te vertrouwen. Ze ging staan, liep naar Johan, plaatste haar voeten aan weerszijden van zijn heupen en liet zich op haar hurken zakken. Alsof ze voor elkaar gemaakt waren, of dat dit een veel geoefend ritueel was, ze kwam precies op het juiste punt uit. Haar lipjes, bijzonder nat na het voorgaande ritueel, gleden om zijn eikel en ze liet zich in 1 beweging volledig op hem neer. Ze genoot van zijn hitte, van het pulseren in haar onderlijf en bewonderde hem voor de kracht die het mogelijk maakte dat hij absoluut stil bleef liggen. Met langzame rotaties van haar bekken stimuleerde ze zijn hete lid, en knijpend met haar bekkenbodemspieren nam ze het initiatief. Ze voelde dat zijn weerstand brak, en dat hij, pulserend, grimassen met zijn gezicht trekkend, diep in haar klaarkwam.
Lotte keek toe, en genoot van dit innig samenspel.

100% (2/0)
 
Categories: BDSMGroup Sex
Posted by mrBericht
7 months ago    Views: 1,189
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
Thanks ;)
sandra2014
retired
6 months ago
mooi geschreven, fijn om te lezen :)
7 months ago
Mooi, intiem en sfeervol geschreven
7 months ago
heerlijk vervolg