Bloemenketting voor haar Valentijn

Heerlijk! Vanaf het begin van de korte vakantie naar de zon was het weer om van te dromen; net geen 30 graden, blauwe luchten, een heerlijk windje. Zo een genot na het regenachtige weer van de afgelopen maanden. Anneloes was blij dat ze Bas zo ver had gekregen een paar dagen vrij te nemen.
Hun bedrijfje liep lekker, de kinderen konden best een paar dagen bij opa en oma logeren: ze mochten zelf ook wel eens genieten van de resultaten van al het harde werken.

Bas was in de afgelopen dagen in de ochtend lekker naar de sportschool gegaan; zijn oude hobby weer eens ophalen terwijl Anneloes probeerde om zo veel mogelijk mee te krijgen van de zon. In de middag zocht hij Anneloes dan weer op.
Hun hotel, gelegen op een afgelegen landpunt aan zee, zeker een half uur rijden vanaf het dichtst bijzijnde plaatsje, was een oase van rust. Een privé stand, afgeschermd door kilometers barre natuur, was echt beschut gelegen; de kleine aantallen hotelgasten lagen ver uit elkaar, en omdat zwemkleding om het netjes te zeggen "optioneel" was kon Anneloes eens lekker werken aan een streeploos kleurtje. Iets waar ze zich in altijd mee loerend en beoordelend Nederland niet altijd helemaal vrij genoeg voor voelde.

Vanmorgen was Anneloes op haar gemak een heel eind het strand uitgewandeld, gekleed in alleen een dunne, halfdoorschijnende omslagdoek waarin haar grote borsten duidelijk zichtbaar waren. Ze wist dat aan de achterkant haar ronde billen net te zien waren voor mensen die haar na zouden kijken.
Een aantal stellen lag al te genieten in het mulle zand, en de mensen die ze passeerden groetten vriendelijk terug wanneer de Anneloes' vriendelijke lach zagen.
Maar dat was tot haar plezier niet het enige, ze voelde hoe haar billen en dijen in het voorbijlopen ook uitgebreid werden bekeken.
Ze kon een gevoel van trots niet onderdrukken.

Het liet haar ook niet koud hoor, die blote lijven in de warme zon. Meer dan eens voelde ze een bekende warme kriebel in haar onderlijf wanneer ze een lekkere vent of een dame met zachte rondingen in het zonnetje zag liggen.
Een omgevallen palmboom en en licht daar tegenop gewaaide zandduin vormden een mooi plekje om te gaan liggen; met haar voeten naar het water en ze zon, en met net een klein beetje schaduw van een hoge palm erachter om toch wat te kunnen lezen tijdens het zonnen.
Anneloes spreidde haar meegenomen badlaken uit, rolde de omslagdoek tot een kussentje en begon zich zachtjes in de smeren met zonnebrand.
Wegdromend bij herinnering aan de uitgebreide "insmeer-massage" die ze net gezien had toen ze naar dit plekje toeliep, liet ze haar handen ongeremd over haar eigen lijf gaan. Ongemerkt lag ze hierbij haar grote borsten, een F-cup, uitgebreid in te smeren met de heerlijk geurende olie. Haar tepels reageerden en onwillekeurig beet ze op haar onderlip.

De zonaanbidder die ze voorbij gelopen was op het strand was een lange vrouw met een donkere huid en bijna zwart haar. Net als Anneloes had ze grote borsten gehad, omdat ze op het strand gezeten had waren haar enorme borsten direct opgevallen.
Denkend aan de heerlijke zachte rondingen van deze exotische vrouw ging Anneloes haar fantasie in een versnelling, de warmte van haar eigen handen, ze zon, het opwindende gevoel van de olie op haar huid, haar buik, haar dijen en haar borsten maakten dat de voorzichtige kriebel in haar onderbuik opbloeide tot echte geilheid.
Een van haar vingers gleed, eigenlijk onbedoeld, over haar licht behaarde schaamlipjes en een rilling maakte zich meester van haar rug.
Ze kon de neiging om haar vinger iets verder tussen de gevoelige huidplooien te laten glijden niet weerstaan, en goot met haar andere hand nog een royale scheut zonnebrandolie op haar borsten en buik. Met 1 hand de olie uitsmerend en met haar vinger zachtjes rondjes draaiend rondom haar gevoeligste plekje voelde ze hoe een orgasme zich diep in haar lijf begon op te bouwen.
Eigenlijk tegen wat haar verstand haar inbracht opende ze haar ogen, en zag dat de donkere vrouw naar haar keer, met een grote lach om haar mond, haar mooie witte tanden ontbloot. Zelfs op deze afstand was te zien dat ze steunde op haar ene hand, en dat de andere tussen haar dijen bewoog...
Anneloes deed haar zonnebril op een nonchalante manier af, en pakte 1 borst met haar volle hand op, om de tepel naar haar mond te brengen.
Toen ze dag dat de andere vrouw daarop reageerde door haar hand heel expliciet tussen haar dijen vandaan naar haar mond te brengen en haar vingers langzaam af te likken won de opwinding het van haar schaamte, en rolde een orgasme golvend door haar lichaam.

De vrouw stond enige momenten later op, sloeg een zijde-achtige omslagdoek om haar heupen, zwaaide even naar Anneloes en begon langzaam richting hotel te lopen.

Een uurtje later werd Anneloes wakker, warm, noch vochtig van het genot van eerder, en zag ze dat Bas naast haar was komen liggen. Hij lag op zijn gemak rond te neuzen op een erotische site met foto's van haar op zijn schermpje. Foto'd die hij overduidelijk even daarvoor had gemaakt.
Met haar hand voorzichtig voelend merkte ze dat het hem niet koud had gelaten, de aanblik van haar heerlijke lijf, ingesmeerd met olie, hier half in de schaduw van een palm, op een van de mooiste plekjes op aarde.

----

Tegen de avond liepen ze samen, langs de waterlijn, terug naar het hotel. Beiden naakt, hun spulletjes opgerold in de handdoeken waarop ze gelegen hadden. Vlak voor het hotel sloeg Anneloes de omslagdoek rond haar heupen, het gaf haar toch een prettiger gevoel zich iets te bedekken en Bas vond het eigenlijk ook wel lekker dat haar borsten zo nog veel meer opvielen dan zonder de halfdoorzichtige stof om haar heupen.
Bij het binnenstappen van het hotel keek Anneloes direct recht in de ogen van een voor haar bekend gezicht; de donkere schoonheid van het strand stond bij de balie met een groot dienblad met cocktails! Gekleed in een smetteloze omslagjurk van schitterende stof vielen de riante rondingen van de jongedame minder op dan eerder die dag, maar ze zag aan de lichaamstaal van Bas dat hem de grote borsten en lekkere ronde heupen van de donkere schoonheid ook niet ongaan waren.
Met een blosje op haar wangen nam Anneloes een aangeboden cocktail aan, en keek de vrouw lachend aan. "Ik hoop dat u het naar uw zin heeft" zei de vrouw in accentloos Nederlands, knipoogde, en draaide zich met haar dienblad naar de volgende binnenwandelende gasten.

Een tinteling schoot Anneloes door haar onderbuik en in de lift naar hun etage kon ze het niet laten om Bas te betasten. Natuurlijk leidde dit tot een kort sprintje naar hun hotelkamer, en een heerlijke vrijpartij onder de douche.

---

De volgende dagen genoten ze beiden van het heerlijke weer, de ontspanning en vooral van het feit dat de mensen in en om het hotel genoten van de vrijheid en iedereen in hun waarde lieten. Meermalen hadden ze, soms samen, soms apart van elkaar, een flirt met een leuke man, vrouw of stel en er werden een aantal bijzonder opwindende insmeer-massages uitgewisseld met leuke mensen. Maar verder dan wat voelen kwam het niet.

Anneloes bouwde in haar hoofd steeds verder op de fantasie die ontstaan was tijdens haar intieme momenten met de jonge exotische vrouw; in haar fantasie had ze de vrouw op allerlei manieren geliefkoosd en was ook Bas niet vergeten. Een aantal keren wisselde ze, steeds weer met hetzelfde resultaat, een blik en een lach uit met de jongedame wanneer ze elkaar tegenkwamen rond het hotel.

---

Op de laatste dag van de reis had Bas een trip geboekt met een van de boten van het hotel, een tripje waarbij kleding aan boord `verboden´ was en waarbij de aanwezige gasten heerlijk genoten van elkaars uitzicht en er zo nu en dan wel eens wat minder onschuldige dingen gebeurden.
Bas was, met een genietend toekijkende Anneloes, door twee vrouwen die hem al meermalen in de sportschool haden geplaagd en geteased met hun lekkere lijven, verwend met een heerlijke pijpbeurt waarbij meerdere mensen hadden zitten meegenieten. Anneloes haar fantasie was weer op hol geslagen maar ze had tijdens het tripje niet meegedaan aan de ´activiteiten´ omdat ze van plan was voor Bas deze laatste dag onvergetelijk te maken. En dus draaide het om zijn genot.

Terug in het hotel bruiste Anneloes haar lichaam van de opwinding en Bas kreeg bijna het gevoel dat hij werd meegesleurd in de richting van hun hotelkamer.
De lift, waarmee ze naar de 3e etage moesten, stopte echter onverwacht op de 2e etage.
Anneloes kijk wat stuurs naar de deur, en toen naar Bas. Hij lachte wat te mysterieus naar haar zin, en ze wilde er wat van zeggen. Waarom keek hij haar zo lachend aan?

Een karretje van het hotel werd de lift binnengereden, met daar achteraan een jongedame. De exotische schone die langzaam een hoofdrol was gaan spelen in de fantasieen van Anneloes, en waarvan ze de afgelopen dagen meermalen had gefantaseerd. Gekleed in alleen een van grof geweven wit linnen gemaakte rok, haar grote borsten bedekt met royale ketting van bloemen, stapte ze lachend achter het karretje de lift in en groette Anneloes bij naam, en knikte naar Bas.
Op de derde etage aangekomen reed zij het wagentje uit de lift en keek om: "Volgt u maar...".
Licht zwaaiend met haar volle heupen liep ze voor Anneloes en Bas uit naar hun kamer. Anneloes keek Bas aan, die niets zei maar zijn lachende ogen verraadden dat hij wist wat er aan de hand was.

Op de kamer gekomen stalde de jongedame het luxe diner wat op het wagentje stond uit op de eettafel die op het balkon neergezet bleek te zijn, liep naar de deur van de kamer, hing het "Do Not Disturb" bordje buiten aan de deur en liet daar haar rok met een simpele handbeweging van haar heupen glijden.
Anneloes haar onderbuik tintelde en Bas fluisterde haar zachtjes in haar oor "Fijne Valentijn lieverd, ik heb een cadeautje voor je. Morgen in het vliegtuig leg ik alles wel uit, voor nu gaat het om jouw genot".

De jongedame stelde zich voor als Claire, ging voor Anneloes staan en tilde het bloemensnoer van haar nek. Haar enorme borsten waren minstens zo groot als die van Anneloes, en aan haar priemende tepels te zien was Claire ook minstens zo opgewonden. De bloemen werden door Claire op de poef naast het bed gelegd, waar ze voor moest bukken zodat haar ronde heupen en volle billen tegen de bovenbenen van Anneloes kwamen, die als in een automatisme haar handen op de warme zachte huid legde. Ze konden Claire haar ademhaling horen sissen in de kamer, en de lichte kreun die erna volgde maakte het Anneloes duidelijk dat deze jonge vrouw minstens zo opgewonden was geraakt als zijzelf. Met haar vingers over de billen van de jonge vrouw gaand en zachtjes tussen haar billen glijdend voelde Anneloes hoe haar eigen lichaam reageerde; een druppel vocht parelde over de binnenkant van haar dij. Zo opgewonden had ze zich nog nooit gevoeld.

Claire draaide zich om, ging op het bed zitten en gebaarde Anneloes dichterbij te komen. Zodra ze binnen handbereik was pakte Clair haar vast en met een snelle draai trok de Anneloes naast zich op het bed, en zoende haar hartstochtelijk.
Bas, allang hersteld van zijn cadeautje die middag, ging met een kloppende erectie in de grote luie stoel zitten en besloot eerst maar eens heerlijk te genieten van het schouwspel waar hij naar mocht kijken voor hij zich er in zou mengen. Zo gingen ook de lekkere hapjes van het diner niet helemaal verloren.

Claire was inmiddels begonnen om het hele lichaam van Anneloes te likken, sabbelen en op de meest gevoelige plekjes met tedere bijtjes en kusjes te ontdekken, er steeds voor zorgend dat Anneloes met haar handen overal bij kon. Die had inmiddels met haar vingers kunnen vaststellen dat Claire minstens zo nat was, en aan de grommetjes, zuchtjes en andere geluidjes kunnen opmaken dat ook Claire erg gevoelig en plezierig reageerde op het aanraken van haar kontje en het gespierde roosje daar, minstens zo intens als haar reactie op het vingeren van haar klitje en het bespelen van haar schaamlippen. Ze huid in die zone voelde glad en soepel, en was overduidelijk recent onthaard.

Een eerste orgamse rolde door Anneloes haar lijf toen Claire, met haar handen stevig knedend om diens borsten, het klitje van Anneloes tussen haar vochtige lippen naar binnen zoog en met een hoog ritme tikkend met haar tong het gevoelige knopje bespeelde. Claire hield niet op, bleef zuigen en likken en begroef, met tegenzin de heerlijke borsten loslatend, twee vingers langzaam in en uitgaand steeds dieper in Anneloes, waarop een tweede, harder en intenser orgasme snel volgde. Het verbaasde Anneloes hoe nat ze werd, en Bart zat inmiddels op het puntje van zijn stoel toe te kijken, zijn hand terloops spelend met zijn harde pik terwijl hij genoot van een glas koude champagne die hij voor zichzelf had ingeschonken.

Anneloes verbaasde zichzelf en Claire door het heft in handen te nemen; ze rolde Claire op haar rug en viel met haar mond en handen aan op de enorme borsten van de jonge vrouw, zich verbazend over de zachtheid en soepelheid van de donkere huid, genietend van de heerlijke geur, een combinatie van hun seks en een bijzonder parfum. Ze genoot van de grote borsten, van de zachtheid, de stevigheid, de manier waarop Clairs tepels reageerden en de geluidjes die deze vrouw maakte door de liefkozingen en plagerijtjes van Anneloes. Ze voelde ook hoe Claire haar vingers verstrengelde in haar haar, en hoe ze op een hele plezierige manier over het hele lijf van deze mooie vrouw werd gestuurd.
Om het moment dat ze echter haar lippen in de richting van het kruis van Claire liet dwalen voelde ze de grip lossen, alsof Claire niet wilde dat het leek alsof ze Anneloes die kant op stuurde. Zelfverzekerd zette Anneloes haar beweging door, en door 1 hand op de handen van Claire te leggen gebaarde ze dat ze vooral wilde dat deze doorging met het "sturen".

Anneloes genoot van het ontdekken van de intimiteit van deze vrouw, van haar natheid, opwinding, van haar overduidelijk gezwollen klitje, de beweginkjes en geluidjes die reacties waren op wat zij met mond, vingers en tong deed en hoe ze af en toe met gretigheid door de twee handen in haar haar werd "teruggestuurd" als ze plagerig met haar tong elders op avontuur ging.
Een diepe kreun ontsnapte Anneloes toen ze voelde hoe Bart, voorzichtig maar toch met een behoorlijke portie power, bij haar naar binnen gleed. Ze was zo ongelofelijk vochtig dat ze niet kon voelen dat hij een condoom had omgedaan, en ze genoot hoe hij met rustige stootjes bij haar binnendrong en zijn grote sterke handen over haar lijf liet gaan. Zo nu en dan verdween er een hand en voelde ze aan de reactie van Claire dat Bas diens lijf aan het ontdekken was, wat haar nog meer opwond. Ze was zo bezig dat ze het derde orgasme die avond dan ook niet eens voelde aankomen; het was er plotseling, als een explosie. Op datzelfde moment bereikte ook Claire een hoogtepunt en drukte Anneloes haar hoofd klem tussen haar dijen. Het resultaat, als een spelletje breathplay, was een nog heftiger orgasme als het vorige en Anneloes werd licht in haar hoofd.

Wat bijgekomen kroop Clair op haar knieën naast Anneloes, die op haar rug lag na te genieten. Haar billen in de lucht, haar mond zoekend naar de lippen van Anneloes werd het aanzicht Bart teveel. Hij legde 1 hand op de billen van de jonge vrouw, en vroeg zachtjes aan Anneloes of ze er bezwaar tegen had dat hij mee zou doen. Een lachend en door het zoenen met Claire wat vreemd klinkend "geef haar alles wat je hebt" was alle aandacht die Anneloes er aan schonk, ze dreef in een oceaan van genot en gunde hem zijn portie van harte.
Voorzichtig drong Bas naar binnen, zich verbazend hoe makkelijk en soepel hij binnen gleed zonder dat hij het gevoel kreeg dat Claire overdreven wijd was, de druk om zijn pik was hoog en hij voelde hoe de vrouw haar bekkenbodemspieren zo goed beheerste dat ze hem actief stimuleerde, ook wanneer hij zich niet bewoog,

Zijn heupen in een rustig tempo bewegend zocht hij naar een fijn ritme, waarbij hij met zijn handen zo veel mogelijk van het lichaam van de heerlijke vrouw ontdekte en liefkoosde. Aan de hand bij en tegen zijn ballen voelde hij dat Anneloes met haar vingers het klitje van Claire had opgezocht en hij voelde dat hij, ondanks de wat dempende werking van het rubbertje, het geen lange tijd zou kunnen gaan volhouden op deze manier, met deze heerlijke vrouwen in het grote bed.

Rustig trok hij zich terug en liep naar het tafeltje met eten, nam een laatste slok champagne uit zijn glas en gaf zijn lichaam kort de kans om tot rust te komen, een tablautje lager in de schaal van opwinding. Met zijn uitzicht was dit een flinke uitdaging.
Hij zag hoe de vingers van zijn vrouw, bevochtigd met het nu gewoon stromende vocht uit het kutje van Claire, tastend over het kontje van de jonge vrouw gingen en zich langzaam een weg naarbinnen masseerden op dit gevoelige, maar voor sommigen controversiële plekje.
De reactie verbaasde hem een beetje, Claires lichaam begon al snel te trillen en het was overduidelijk dat ze, zonder dat haar klitje nog werd bespeeld, een enorm orgasme over zichzelf voelde spoelen.

Bas liep terug naar het bed en wachtte tot hij voelde dat Claire weer een beetje op adem was. Toen bevochtigde hij zijn eikel, strak omspannen met het condoom, met haar eigen vocht en drukte hij hem tegen het gevoelige roosje. Hij hoorde de ademhaling scherp stokken, en drukte toen, langzaam, zijn verstand gebruikend en zichzelf met uiterste inspanning enorm inhoudend, langzaam door.
Door de bevochtigende massage van Anneloes was alles al glad genoeg geworden en zonder Claire pijn te doen drong hij binnen. Hij voelde hoe Anneloes zijn pik en ballen bevoelde; ze wist dat hij in het strakke en waarschijnlijk nog nooit eerder geneukte kontje van deze mooie dame zat.
Anneloes verschoof op het bed, ze legde haar heupen onder de mond van Claire en werkte op haar beurt haar vingers door diens mooie donkere haren.
Zonder zich in te houden stuurde ze de mond van de jonge vrouw naar haar lipjes en, het ontglipte haar gewoon, op een bijna obscene manier vroeg ze om gelikt te worden. Claire reageerde door zich volledig te laten gaan, het onderlijf van haar bedgenote in haar mond te zuigen en met haar handen de enorme borsten van Anneloes de kneden, ja soms te knijpen.
Bas bleef zijn neukende bewegingen onder controle houden, maar voelde wel hoe de vrouwen beiden snel naar een hoogtepunt op weg waren, hun lichamen trillend en samentrekkend, de geluiden intenser en steeds ongeremder, en kwam zelf met een diep gevoel van genot klaar.
Het gevoel van de spasmende harde pik in haar inderdaad nog nooit eerder zo geplezierde kontje stuurde Claire over de rand, en haar orgasmisch zuigend deed ook Anneloes het voor een laatste keer die avond volkomen loslaten, haar lichaam volledige loslatend.
Ze hoorde nog net hoe Bas uitriep "Fijne valentijnsavond lieverd" voor ze even totaal uitgeteld haar controle over de wereld verloor.


100% (9/0)
 
Categories: Lesbian Sex
Posted by mrBericht
1 year ago    Views: 769
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
20 days ago
mmmmmm
1 year ago
erg lekker
1 year ago
Zalig verhaal zeg... ik ga eens kijken waar ik met mijn vriendin naar toe ga komende zomer. Dit hotel lijkt me wel wat.
bbw_stel
retired
1 year ago
Hmmmm lekker verhaal , we hebben ervan genoten en gaan nu een heerlijke zondag ochtend wip maken. Xxxxxxxxxxxx
1 year ago
Heerlijk weer :)