> Vermoeid..." />

De start van de verdere reis in het leven (Deel 4

<< Dit verhaal is het laatste deel uit de serie die begon met "Voel maar...", "Bossages" en "Winters..." >>

Vermoeid liet ik me zakken op een luie stoel in de enorme lobby van het hotel; na de trouwerij van gisteren en het feest tot diep in de nacht was de "huwelijksnacht" een voortzetting geweest van heftige en diep intieme seks.
Pas na het opkomen van de zon was ik in slaap gevallen. En nu waren de gasten naar huis; iedereen uitgezwaaid en voorzien van een bedankje. Eigenlijk wilde ik weer naar bed.
Morgenochtend worden we opgehaald dus er is tijd genoeg; na een kop thee in het restaurant zijn we weer teruggekropen en overvallen in een diepe slaap.

In de maanden voor de trouwerij hebben we het beiden vreselijk druk gehad; gesprekken rondom het bedrijf, onze rol in het besturen ervan en het afsluiten van de zaken waar ik me tot dan toe mee beziggehouden had.
Jouw familie heeft me opgenomen als een zoon, veel meer nog dan het gevoel "schoonzoon" te worden kon doen vermoeden. De hele zakelijke kant van onze relatie moet een andere vorm krijgen; we moeten gee workaholics blijven natuurlijk. Na een paar weken intensief doorwerken en vergaderen met diverse geledingen in de organisatie is alles rond en konden we ons gaan richten op het feest. En dat is gelukt!

Onze huwelijksreis zal een opeenvolging van verrassingen worden; hij is niet door ons zelf gepland of uitgezocht dus het wordt een grote verrassing.
De start is een serie vluchten, startend op Schiphol en met een paar tussenlandingen naar de Cook Islands; exotischer is niet mogelijk!
Na een aantal dagen reizen arriveren we op het vliegveld waar we worden afgehaald; zonder nog te weten wat we moeten verwachten genieten we van het heerlijke weer, de geweldige uitzichten en het waanzinnig mooie uitzicht over de Pacific.
Als we uitgenodigd worden om in een kleine motorboot te stappen zien we dat de zon langzaam in de zee aan het verdwijnen is; bij dit geweldige schouwspel varen we naar een grote zeilboot die een eind van het eiland af voor anker ligt; waanzinnig!
Aan boord worden we verwelkomd door een aantal dames; schoonheden met een diep donkere huid, ieder met en verschillend kapsel van al even donkere dikken lokken.
Onze baggage wordt met enorm gemak door de dames op zijn plek gebracht; dit zijn een aantal athletes die hun vakantieschip met een zekere sexy flair runnen.

We voelen ons meteen welkom en genieten met de voltallige crew van een drankje voor het slapen gaan. We krijgen uitleg over het schip, de regels, de veiligheidsinstructies en hoe de dag van morgen grofweg ingedeeld zal zijn; dan krijgen we het advies om lekker naar bed te gaan en uit te rusten van de lange reis; een advies wat we graag ter harte nemen.
In de hut kleden we ons uit en ik laat me op het grote bed rollen; ik zie een twinkeling in jouw ogen en voor ik het weet klim je op me. Met een snelle beweging grijp je mijn handen en ik voel hoe je me vastzet met jouw sjaaltje aan het hoofdeind van het bed. Zonder dat je me met je ogen loslaat kruip je een stukje naar het voeteind; mijn boxer verdwijnt en je neemt mijn lul in je mond. Zachtjes soppend en likkend zorg je er voor dat hij snel harder wordt; harder en voller, je mond vullend.
Met een hand houd je mijn dijbeen omklemd, met de andere speel je met mijn ballen terwijl je langzaam en met subtiele bewegingen toewerkt naar een snel resultaat.
Ik voel hoe mijn ballen beginnen met samentrekken en kan een diepe kreun niet onderdrukken... Op dat moment zet jij zachtjes en subtiel je tanden op mijn eikel en begint met je tong snel en fel rondjes te draaien op het topje van mijn eikel; dat brengt me over de rand...
Je rolt naast me in het bed; geeft me een nachtzoentje en (gelukkig wel) trekt het sjaaltje los; je wilt slapen en laat dat merken; ik kruip daarom lekker bij je onder het deken en geniet van jouw warmte en het zachte schommelen van de boot.

De volgende morgen worden we wakkergebeld door de scheepsbel; het ontbijt!

Na een verscheidenheid aan heerlijke hapjes worden we meegenomen naar het dek; wat we in de avond niet hadden gezien is dat er achter de mast, onder de giek, een enorme verdiepte rondzit op het schip gebouwd is. Een heerlijke plek om onderuit te zakken en te genieten. De vrouwelijke bevelvoerster op het schip neemt ons mee en legt ons de "huisregels" van het schip uit. Eerst gaat ze dieper in op het varen, de dingen waarin we mee kunen doen en welke veiligheidregels er van toepassing zijn, daarna komen er een aantal interessante dingen...

Ze geeft ons een enveloppe, erin een brief van Linda. Na een liefdevol welkomstbericht volgt een set "instructies" voor de reis; dit deel van de trip is voor jou. Het schip en de bemanning zijn beschikbaar als lesbisch genotspaleis; ik mag toekijken maar altijd op een afstand. Verbaasd kijk je me aan, half verwachtend dat ik dit niet leuk zal vinden maar je bent al snel gerustgesteld als je mijn lach ziet. Geweldig! Heerlijk zeilen, genieten van het mooie weer en als kers op de taart zien hoe mijn kersverse echtgenote verwend gaat worden, ongetwijfeld een stukje quality time!

De volgende 3 dagen waren echt helemaal geweldig; overdag genietend van het weer, het zeilen en het navigeren op de enorme uitgestrekte oceaan vermaakte ik me kostelijk terwijl ik zo nu en dan getrakteerd werd op een ongelofelijk geil uitziende vrijpartij tussen jou en een of meer van de dames aan boord; ook de bevelvoerster liet zich niet onbetuigd.
En in de avonden, in de privacy van onze hut maakte jij mijn kuisheid van overdag meer dan goed; de vrijpartijen begonnen obsceen en ruw, maar werden vrijwel iedere avond langzaamaan zachter, tederder en met meer gevoel; ongelofelijk veel voldoening.

De laatste avond is helemaal speciaal; ik krijg de opdracht om me netjes aan te kleden waarna de dames van de bemanning me meenemen naar de mast, vlak voor de verdiept liggende "zitkuil". Daar wordt ik stevig vastgebonden met een van de vele vallen, mijn armen achter de mast, mijn enkels er strak tegenaan. Ik kan geen kant op, zonder dat het echt pijnlijk aanvoelt.
Een blinddoek verhindert dat ik kan waarnemen wat er gebeurt.

Dan hoor ik gemoffelde geluiden voor me, en herken ik de gilletjes en kreuntjes die jij maakt als je je laat vermaken.
Mijn blinddoek wordt afgedaan en ik kan je nu zien liggen; vastgebonden, liggend op je rug, je knieen licht opgetrokken, je dijen zo wijd uiteen als mogelijk, je enkels met lijnen vastgemaakt aan de rugleuningen van de banken. Je ligt open voor me.
Je handen zijn gebonden boven je hoofd, je borsten liggen heerlijk opbollend op je torso. Ik wordt direct hard....

Dan komt de voltallige bemanning van het schip; naakt, glimmend van de olie en met een lach op hun gezicht. Allemaal hebben ze een voorbinddildo omgebonden, in een tuigje. Ze "presenteren" hun dildo's aan me; allemaal verschillend, lang, kort, dun, dik, met ribbels en bobbels erop, en van verschillende materialen.
De eerste dame smeert royaal glijmiddel tussen je lipjes en neemt je, vrij bruut. Na een aantal minuten geneukt te hebben, het zweet rollend over haar gebruinde rug en tussen haar billen verdwijnend, geeft ze de beurt aan haar opvolgster. Keer op keer wordt je zo genomen, je kreunen wordt afgewisseld met steunen, kirren, lachen en soms een gepijnigde kreet. Steeds weer een nieuwe dildo, een nieuw tempo, een verse dame. Ze matten zichzelf op je af, zweten tot de straaltjes eraf lopen.

De dames die klaar zijn doen hun dildo af en kruipen met elkaar op de banken, likkend, vingerend en elkaar zachtjes bijtend maken ze elkaar klaar, met uitzicht op jouw schuddende en rillende lichaam; de orgasmes overvallen je lichaam keer op keer.

Dan, als ook de laatste dame uitgeput en "klaar" is, tillen ze je op, nog steeds met gebonden handen en geblinddoekt hoofd.
Ze zetten je op je knieeen voor me neer, ritsen mijn broek open en een van de dames pakt giechelend mijn keiharde pik en stuurt deze naar je mond. Jij proeft me en glimlacht, zuigt zachtjes en begint dan de pijpen. Dit is al te veel; ik kom meteen, hard, snel en veel.....

De volgende ochtend arriveren we bij het eindpunt van de zeilreis.
Het afscheid van de dames valt je toch zwaar; gearriveerd bij een "vliegveld" voor watervliegtuigen maakten wij de overstap om naar onze volgende bestemming te gaan: Australie. Twee hele dagen reizen later kwamen we daar aan en doken ons luxe-hotel in voor een rust-dag. Geen vrijpartijen, geen erotische spelletjes maar heeeerlijk slapen.

De volgende middag worden we opgehaald door een terreinwagen; onder leiding van een ervaren bush-echtpaar gaan we twee weken lang de binnenlanden van het indrukwekkende Australie verkennen.
De eerste dagen zijn we echte toeristen: rondkijken, foto's nemen, 'oeh' en 'aah' uitroepen en genieten van de grote verscheidenheid aan uitzichten en landschappen. Ons bush-echtpaar is onontbeerlijk; ze verzorgen het kamp, de maaltijden en toelichting op wat we zien.
We reizen met 2 auto's; afwisselen zitten we ieder bij "hem" of bij "haar" in de auto, en ook het besturen wordt afgewisseld; zelf sturen en gereden worden. Een geweldige ervaring!

Het vrijen staat even op een laag pitje; niet alleen door de overnachtingen in het gehorige tentje op het dak van de terreinwagen, maar ook omdat we zoveel indrukken opdoen overdag dat de nacht echt is om te slapen, om bij te komen.

Na een aantal dagen komen we in een stuk van de bush met her en der waterpoelen, verbonden met kleine kreekjes. Volgens onze reisleider relatief veilig water om te zwemmen, zonder krokodillen of andere gevaarlijke beesten.
Zowel hijzelf als zijn vrouw kleden zich uit; hij gespierd, met een stevig lijf en een gebronsde huid, zij een volle vrouw met grote borsten en een heerlijke ronde kont. Beiden geschoren, als babietjes door glad. Wij kijken elkaar met glimoogjes aan en volgen meteen.
Het duurt dan ook niet lang tot we met zijn vieren in het water liggen.

Niet veel later slaat het zwemmen om in stoeien; met water spetteren en elkaar onderduwen; jij neemt daarbij het voortouw en klimt in onze stoere mannelijke gids; je slaat je binnen om hem heen, drukt zijn gezicht tussen je borsten en doet net alsof je hem zo onder water wilt duwen; hij speelt het spelletje mee.
Terwijl ik toekijk en niet oplet, voel ik ineens een hand achterlangs tussen mijn billen en benen door, en worden bij ballen gegrepen; met haar zachte stem en australisch accent fluistert onze vrouwelijke gids dat ze met mij wel andere spelletjes wil spelen dan onder water verdwijnen, en "sleurt" me mee, de kant op.

Ik hoor hoe jij dezelfde koers volgt, en met "jouw" gids richting ons tentje loopt, keurig opgezet op het dak van de tweede terreinwagen.

Met op de achtergrond de geluiden die jullie produceren ga ik op onderzoek uit op dit voor mij nog nieuwe en onbekende lichaam; ieder plekjes wordt langzaam en teder onderzocht. We zoenen en likken, en wanneer ik op haar oorlelletjes begin te knabbelen voel ik haar hele lichaam aanspannen. In combinatie met mijn vingers, spelend met de grote tepels die uitsteken uit de enorme borsten wordt dit al snel te veel. Onder het murmelen van vanalles in dat heerlijke australische taaltje komt ze klaar..... diep kreunend en draaiend maar haar hele lijf. Zachtjes zoen ik haar op haar mond en voel hoe ze mij bij mijn pik pakt; ik wordt in een snelle beweging op mijn rug gedraaid en krijg terloops te horen dat ze zich heeft laten steriliseren; gene moment later ramt ze haar natte kut op mijn lul en begint te rijden; haar grote borsten in mijn gezicht bungelend.
Dit is te snel voor mij; als dit zo doorgaat ben ik zo klaar, dat is niet mijn bedoeling. Ik zet daarom de neukbeweging omhoog door en rol haar van me af; snel duik ik opzij en duw haar op zijn hondjes op haar knieen. Ze verwacht duidelijk mijn pik weer te gaan voelen maar slaakt een verraste kreet als ik mijn tong begraaf tussen de heerlijke rondingen van haar volle kont.
Langzaam en grondig lik sabbel en beknabbel ik ieder gevoelig plekje, ervoor zorgend haar klit niet te raken.

In het andere tentje worden de geluiden steeds intenser; aan het klappende geluid is de horen dat hij jou neemt, hard en waarschijnlijk op je hondjes. Aan jouw geluidjes kan ik opmaken dat je naar een orgasme toewerkt. Ik begin daarom ook bij mijn gids te likken op haar gevoeligste plekje. Het duur niet lang of jullie kreunen en steunen in hetzelfde ritme, beiden opweg naar heen hoogtepunt.
Op het moment dat jouw kut wordt volgespoten met zaad houdt ook mijn speeldame het niet meer; met heerlijke geluiden komen jullie met zijn drieen klaar.

De volgende ochtend kroop iedereen wat vermoeid uit de tentjes; na een lekker en voedzaam ontbijt gaan we weer op weg; jij in de auto met jouw eigen "Steve" en ik met zijn vochtige blijkende eega. Een heerlijk stel ;)
Ik zit achter het stuur van de achterste auto, mijn heerlijke blonde zachte metgezel kruipt al bij het vertrek naast me, en zegt me nog wat te moeten goedmaken. Voor ik het door heb ritst ze mijn kaki's los en begint ze mijn pik uit mijn broekje te wurmen, nog zacht en klein.
Ondanks de hobbels in de weg lukt dit haar makkelijk, en duikt ze met haar hoofd in mijn kruis.
Een blow-job, al rijdend door de Australische bush..... Dat heb zelfs jij nog niet in je hoofd gehaald de afgelopen dagen.

Het kost me vrij veel moeite om het tempo van de voorste auto te volgen maar gelukkig niet al te lang; de situatie, de stimulatie en de herinneringen aan de hele avond laten me al snel over het toppunt heenjagen, en ik kom klaar.

Zo verlopen de dagen die erop volgen; ontdekkingen, zowel in de auto als in de tentjes, meestal met zijn tweeen maar 1 nacht zelfs met zijn vieren, de tentjes tegenoverelkaar opgezet op de grond. De reis geeft veel voldoening, iets waar ons gids-echtpaar ook van geniet.
Want alhoewel ze zich als "erotisch reisgezelschap" hadden aangeboden, een klik zoals wij met elkaar hadden hadden ze nog niet eerder beleefd.

Met voorzichtige tegenzin begonnen we daarna aan de lange reis naar het noorden, naar Zweden. Een heel andere wereld.

In Stockholm worden we opgehaald met een terreinwagen; een dagrit volgt. De mooie Zweedse kust maakt al snel plaats voor de wouden. Via Falum rijden we noord-westelijk; steeds meer het binnenland in. De bossen worden dichter, de bomen groter en de wegen leger.
Tegen het vallen van het donker slaat onze chauffeur zonder aankondiging ineens af, een grindpad op.
Er staat maar 1 brievenbus.

Na een klein kwartiertje zachtjes hobbelend het pad te hebben gevolgd draait de terreinwagen de oprit op van een groot, nieuw gebouwd huis. Een soort boerderij, in Zweedse stijl, met lijen dak en houten wanden, rood zoals alle huizen in deze streek.
Aan de oprit en de tuin eromheen te zien is het werk aan de woning nog maar recent afgerond.
De chauffeur laad onze baggage uit en wenst ons een fijn verblijf. Hij vertrekt.

De deur van de woning is los; we lopen naar binnen en verbazen ons over de inrichting. Dit zijn de meubels waar wij al eens over gesproken hadden, die keuken die we zo mooi vonden, en de kleuren die wij al eens in een verliefde bui in een collega hadden opgenomen. Wat is hier aan de hand?

Op de enorme woonkamertafel, omringd met luie riante eetkamerstoelen, ligt een enveloppe. Handgeschreven; Linda's handschrift.

Je begint voor te lezen; de tranen springen in je ogen.
De familie heeft dit huis laten bouwen; als huwelijksgeschenk, en als woonplek voor ons, als we dat willen, of als vakantie-oord als we ons daar beter bij zouden voelen.
Een groot stuk land, water (dat hebben we nog niet gezien) en rust en stilte. Een plek om mensen te laten genieten en veilig en onbespied onze toch wat extravagante en lang niet altijd begrepen levensstijl mogelijk te maken.

Daar waar wij verwachtten tussenstop in een lange reis te hebben, hier, in de Zweedse bossen, wordt ons een startpunt aangeboden. Een startpunt voor ons leven samen.

We besluiten de woning verder te ontdekken en te gaan bekijken waar onze eerste vrijpartij op Zweedse boden moet gaan plaatsvinden, om het huis in te wijden. Helaas, dat werd een deceptie.

Na het openen van de deur naar wat wij dachten dat de keuken moest zijn bulderde het *SURPRISE*!

Al onze dierbaren, daar verzameld, muisstil gebleven tot op dat moment.
Een feestje volgde.


100% (8/0)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by mrBericht
1 year ago    Views: 197
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments