> Zo vlak voor de kerstdagen is altijd een intensieve..." />

Winters (Deel 3 van 4)

<< Dit verhaal is een vervolg op "Voel maar..." en "Bossages" >>

Zo vlak voor de kerstdagen is altijd een intensieve periode: nog af te ronden werk voor het einde van het jaar, zakelijke uitstapjes in het kader van diverse "kerstborrels", financiële figuren uit de organisatie die zich druk gaan lopen maken over hun 'boeken' en natuurlijk ook nog de doorlopende werkzaamheden die in het volgende jaar weer gaan spelen.
Dit was ook het eerste jaar waarin ik met de kerst geen verplichtingen had; geen gezin om naar terug te gaan, geen geflikflooi in de planning, mijn ouders op vakantie naar zonniger oorden en mijn broer met zijn kinderen in een huisje ergens op een koud Waddeneiland.

Ik heb 3 weken vrijgenomen, een lading bouwmaterialen ingeslagen en een flinke stapel diepvriespizza's. Na een aantal maanden in mijn nieuwe appartement weet ik het nu zeker; die badkamer gaat eruit en ik maak zelf wel iets moois. Weg met de jaren 80 tegeltjes met bos-motiefjes en het plaatstalen bad, de loshangende douchekop aan die eeuwig wankele ophanging. En na een heel jaar met je hoofd gewerkt te hebben zijn vuile handen ook weleens prettig.
Qua weer een echt Nederlandse kerst: regen, veel wind en de vooruitzichten op stormachtig herfstweer voor de lange termijn; zelfs een mooie jaarwisseling zit er volgens die weermannen niet in. Dit keer geloof ik ze.

Thuisgekomen een stapel post; de obligate kerstkaarten van al jaren niet meer geziene kennissen en een pakje. Een bruin doosje, langwerpig met een eenvoudig wit etiket.
Omdat het mijn eerste vakantiedag is en ik echt even helemaal los wil van het werk eerst even omkleden en een lekker wijntje; de stapel post op het tafeltje naast me.
Het pakketje onderop; we moeten het leven interessant houden.
Ik lees de kerstkaartjes een voor een, en besluit 2 mensen nog even een kaartje terug te sturen; ik heb nog 4 dagen voor kerst dus dat moet lukken. Dan het pakketje. Meteen als ik het openmaak herken ik haar handschrift; een warm gevoel overrompelt me.

Ik neem een grote slok van mijn wijn en pak de rest van de inhoud uit. De brief, een ticket, twee pasjes en een sleutel.

Gretig lees ik de brief; je schrijft over de heerlijk week in de Duitse bossen, over de leuke dingen die we samen deden en het geweldige gevoel dat je daar aan over hebt gehad. Ik word er licht emotioneel van; blijkbaar heeft het me nog meer gedaan dan ik gedacht had. Ik had je willen opvrolijken maar als ik dit zo lees dan heeft ons samenzijn meer met je gedaan. Dan kom je to-the-point.
Het ticket is voor een rechtstreekse vlucht naar Vancouver met KLM; daar staat een huurauto klaar; daar is het eerste pasje voor. Daarmee moet ik je ophalen in de plaats Hope, waar je voor je werk bent en waar je nu al weken bivakkeert in een hotel. Samen rijden we dan door naar een vakantiehuisje van familie van je; met de pas en de sleutel zouden we daar naar binnen moeten kunnen. Het pakketje is eerder deze week gemaakt door een tante van je in Nederland, vandaar dat jij die spulletjes niet zelf hebt meegenomen.

Ik bestudeer het ticket; morgen, Businessclass met KLM, dat wordt in ieder geval prettig reizen...

De hele badkamer ben ik acuut vergeten; gelukkig hoef ik geen bezorgingen meer te verwachten in de komende dagen; ik zie wel wanneer ik daar dan mee verder ga. Wel verbaas ik me erover dat jij feilloos weet wanneer ik vrij ben...

De volgende ochtend maak ik een snel rondje langs een aantal winkels; wintersportkleding, een paar goede wandelschoenen voor in de sneeuw, goed wat isolerende vrijetijdsspullen en natuurlijk de nodige cadeautjes. Met de Schiphol taxi naar de luchthaven; inchecken en dan lekker onderuit, wachten tot het vertrek. Genietend van de voordelen van een Businessclass reiziger kom ik fit aan in de ochtend op de luchthaven van Vancouver. Het pruttige sneeuwdek hier maakt me niet vrolijk; het is net die nare Nederlandse regenprut. Gelukkig had ik me hierop voorbereid; Vancouver is in de winter zelden heel erg koud. Verder naar het binnenland zal het anders zijn.

Bij de autoverhuur aangekomen blijk je een luxe terreinbeul te hebben gereserveerd; een snelle Subaru 4x4 met sneeuwbanden en een complete winteruitrusting. De verhuurder drukt me op het hart om de spullen ook echt te gebruiken als het nodig is en ook altijd te zorgen voor een goed opgeladen telefoon, en niet van de gebaande wegen te gaan in deze tijd van het jaar. De satellietnavigatie zet me al snel op het spoor richting Hope, vandaag een plaatsnaam met betekenis.
De 120 mijl naar Hope zijn zo voorbij; de schitterende winterlandschappen langs de highway, de bevroren rivier aan mijn linkerhand, de meren met een sneeuwlaag en het totaal andere wegbeeld met grote terreinwagens en immense vrachtwagens maken het een belevenis. Bij jouw hotel aangekomen wordt ik bij de balie verwelkomd door een jongedame die me blijkbaar al verwacht; mijn bagage wordt voor me meegenomen en ik kan de sleutels van de auto afgeven; die wordt sneeuwvrij geparkeerd.

Jouw kamer is een lekker ruime suite op de 3e verdieping; het uitzicht op een parkeerplaats is niet echt geweldig maar de inrichting maakt dat meer dan goed. Uit het briefje wat bij de receptie voor me klaarlag begrijp ik dat je hoopt dat ik voor je klaarlig zodra je uit je laatste meeting komt; ik heb daar nog een klein uurtje voor. Met plezier zal ik je zo ontvangen. Na een heerlijke douche trek ik, voor de grap, het lange thermische ondergoed aan wat ik voor deze reis gekocht heb en ga ik op het enorme bed liggen, de tv aan.

Je komt binnen, ziet me liggen, gooit je tas opzij en duikt bovenop me. Je ruikt heerlijk, naar een lekker geurtje gemengd met de zalige geur van buiten, van kou, van sneeuw.
Na elkaar maanden niet gezien te hebben hebben we even een moment nodig om elkaar aan te kijken, te synchroniseren, elkaar diep in de ogen te zien. Dan zoen je me zachtjes, intiem, en vraagt me wat ik voor rare outfit heb aangetrokken.
Ik beken dat het eigenlijk bedoeld is om uitgetrokken te worden, wat dan ook prompt gebeurd. Zonder een moment te nemen om jezelf uit te kleden begin je mijn lichaam te verkennen; zoekt gevoelige plekjes, krast met je nagels en neemt dan mijn al langzaam stijf geworden pik in je mond. Met langzame halen pijp je me, maak je me steeds harder en ga je duidelijk voor een snel resultaat. Afwisselend speel je met je tong met mijn eikel en neem je mijn ballen in je mond; die heb ik zojuist in de douche nog even helemaal gladgeschoren. Je handen gaan over mijn lijf terwijl jij me verwent; binnen de kortste keren heeft dit het door jou gewenste effect. Mijn ademhaling versnelt en ik houd het niet meer; krachtig kom ik in je mond klaar.
Bijna obsceen laat je zien dat je alles wegslikt en lik je je lippen af, daarna sta je op, klopt je kleren glad en zegt me dat ik me moet aankleden, omdat we de deur uitgaan.

Je kleed je vlot om van je werkoutfit naar winters geheel; ik kleed me ondertussen ook weer aan. Je neemt me mee naar de lobby van het hotel; hier blijkt al iemand op ons te wachten. Hij stelt zich voor als instructeur van een outdoor events bedrijf. Ik kijk je vragend aan, jij moet alleen maar lachen. Met de instructeur lopen we naar buiten; hier staat grote 4x4 pick-up klaar, een heel andere soort auto dan waarin ik naar Hope ben gereden. Het blijkt zo te zijn dat we morgen een flinke rit voor de boeg hebben over highway 97 dwars door de bergen waar mogelijk zwaardere sneeuwproblemen kunnen ontstaan dan in het stuk vanaf de kust hier naartoe.
De twee uur hierna krijgen we beiden instructie over het rijden in zware sneeuw, het vrijmaken van de auto en basis survival zaken voor het geval we stranden. "Verlaat de auto niet" is er een van.

Het is al laat als we in een diner in het stadje een lekkere lokale maaltijd nuttigen; we praten bij over de afgelopen maanden en ik begrijp daaruit dat je eigenlijk direct vanuit Duitsland vertrokken bent voor een reis langs een aantal landen, allemaal voor je werk. Al een aantal weken woon je nu in je hotelkamer hier in Hope en je hebt pas vanmiddag kunnen afronden waar je al die tijd mee bezig bent geweest; voor jou is de kerst ook een ijkpunt; het moment dat je rust gaat kunnen vinden.
Je vertelt waar we heengaan; een huisje vlak bij een ski resort in het noorden van British Columbia; een enorme reis waarvoor we morgenochtend om vier uur al voor moeten vertrekken. Zo kunnen we op eerste kerstdag wakker worden in de bergen, in het huisje waar jij duidelijk al eens vaker bent geweest. Het verstand wint het die avond van onze geilheid; terug in de hotelkamer vallen we al snel in elkaar verstrengeld in slaap.

Rond 10:00 in de ochtend hebben we al een groot stuk van de reis door het schitterende winter berglandschap achter de rug; het hotel had ontbijt en lunch klaargezet en de stoere 4x4 stond met draaiende standkachel voor ons klaar; mijn huurauto uit Vancouver zou worden opgehaald door het verhuurbedrijf.
We stoppen even voor koffie op een totaal verlaten parkeerterrein. Aan de borden te zien is hier in de zomer een bosbouwbedrijf gevestigd; nu zijn de loodsen verlaten en het beschutte parkeerterrein grotendeels besneeuwd. Een sneeuwploeg heeft een spoor vrijgemaakt, zo te zien om zelf te kunnen keren. Ik parkeer de auto in het spoor; uit de raampjes is niets meer te zien, zo diep is de sneeuw.
Wanneer ik naar je kijk zie ik dat jij druk bezig bent jezelf uit te kleden; alleen je ondergoed heb je nog aan. Je kijkt me geil aan en ook de laatste restjes textiel gaan uit. Zachtjes fluister je in mijn oor wat je wilt dat ik doe.
Je gaat op je knieën op de passagiersstoel zitten en steekje je billen naar me toe. Ik maak mijn gordel los, draai me naar je toe en neem je bij je heupen.
Voor me ligt jouw kutje, nat, volledig gladgeschoren en met de lipjes al vochtig en open. Ik blaas er zachtjes op, maar aan de afkeurende geluiden maak ik op dat jij niet in bent voor plagerijtjes, je wilt komen, hard, snel, en nu, hier in de sneeuw.
Langzaam begin ik te likken, eerst over je dijbenen en billen en langzaam, in cirkels, steeds dichter bij je lipjes komend, ook de gevoeligere plaatsen. Dit plagen maakt je gek; je wilt niet geplaagd, je wilt me met mijn tong, daar, snel, hard en direct.
Dat is iets wat zo wel komt, eerst geniet ik van de zachtheid van je huid en de mooie welvingen van je onderlichaam.

Dan maak ik mijn vingers nat met het vocht wat al zachtjes tevoorschijn komt uit je kutje, en werk 1 vinger al rondjesdraaiend en vingerkrommend langzaam bij je naarbinnen. Ik hoor hoe je tussen je tanden door gromt en ik verhoog het tempo.
Mijn vinger gaat nu geheel in een uit, een tweede vinger breng ik ook in. Samen zoeken ze je g-spot; het kussentje van weefsel wat ik kan voelen tegen je schaambot. De massage heeft effect; het weefsel bolt op en de spanning erin neemt toe.
Je wordt snel vochtiger en ik voer het tempo verder op; wanneer ik voorzichtig probeer een derde vinger in je te laten glijden dan gaat dit verbazend makkelijk; blijkbaar is je opwinding op dit moment enorm.
Met drie vingers diep in je, gekromd, snel en vrij hard rammend en je meest tere weefsels bevoelend komt je orgasme al snel aanrollen. Ik zie aan het roosje van je kontje dat de pulserende golven van je naderende hoogtepunt op weg zijn; het trekt samen en ontspant in hetzelfde ritme als ik je kut voel samentrekken rond mijn vingers.
Ik houd het tempo hoog en voel hoe je een paar tellen later klaarkomt; het vocht druipt van mijn hand en tussen je benen door. Ik lik je zo goed en zo kwaad het kan droog en pak dan een handdoekje uit mijn survivalpakketje om je verder te drogen. Slimme vent, die instructeur, om ook een handdoekje te adviseren!

Om te voorkomen dat je het al te koud zou krijgen had ik de motor laten lopen; toch maak je haast om je kleren weer aan te krijgen; ziek worden is nu geen goed plan.
Daarna kruip je in mijn armen, we zoenen en knuffelen wat, eten wat van de door het hotel klaargemaakte pakketjes en drinken een kop warme koffie. Daarna wordt het weer business; we gaan rijden. Nog een paar honderd mijl te gaan!
Aan het einde van de dag, het is al donker, arriveren we na een schitterende rit in Prince George. We hebben om en om stukken gereden en ook af en toe wat geslapen; op deze manier was het goed vol te houden.
In Prince George bleek je alweer wat georganiseerd te hebben; ook hier worden we verwacht, is er een sneeuwvrije parkeerplaats en is de kamer al helemaal in gereedheid voor onze komst.
We douchen beiden om en om; we zijn te vermoeid voor spelletjes en hebben beiden flink trek.

We hebben geen zin in het sjieke restaurant van het hotel en gaan, na een tip van de portier, naar een klein diner in the Bowl; de binnenstad van deze afgelegen stad. Het wordt een leuke avond.

De volgende ochtend nemen we de tijd voor een uitgebreide vrijpartij waarbij we nu niet zozeer op elkaars orgasmes maar op het intiem samenzijn gericht zijn; hierdoor zijn we aan de late kant voor het ontbijt, maar dat blijkt geen probleem.
De auto bijgetankt en met een nieuw lunchpakket in de tas vertrekken we voor de laatste miles naar Mackenzie langs de weg die we ook gister volgden.
Het terrein wordt nog ruwer; we rijden steeds dieper de Rockies in en omdat we naar het noorden gaan wordt ook de temperatuur aanzienlijk lager.
In het begin van de middag komen we in het dorpje. Jij neemt het stuur van me over en zonder toelichting stuur je het dorp door, bordjes "Powder King Mountain" volgend.
Bij de inrit van het resort neem je niet de route naar de receptie, in plaats daarvan sla je af en volg je het bordje "Deliveries & Personnel". Het pasje wat bij mijn ticket zat blijkt nodig om een slagboom te openen; daarna rijden we door dichte bossen over een smal maar sneeuwvrij gemaakte route verder de wildernis in; het Resort zijn we al voorbij, de los stations voor vrachtwagens en parkeerplaatsen voor personeel hebben we achter ons geladen.
De weg maakt een aantal bochten en loopt naar boven; daarna komen we bij een kleine groep enorme houten bungalows. Je parkeert en zegt: "Alsjeblieft; onze vakantiebestemming".
Je parkeert de wagen onder de daarvoor bestemde carport en samen sjouwen we onze bagage naar het huis; binnengekomen geef jij het goede voorbeeld; je trekt je schoen en jas uit en nodigt me uit een tour door het huis te doen. We gaan eerst naar de bovenverdiepingen en werken zo alle kamers een voor een af; ik kan niet altijd van je afblijven. Uiteindelijk komen we in de woonkamer, waar ik met stomheid geslagen ben. Van vloer tot plafond, van de ene kant naar de andere kant van de hele woning, alleen onderbroken door een enorme haard van natuursteen, is er het uitzicht door een glazen gevel. We kijken uit over het ski-resort, de bergen eromheen en de vallei onder ons. Sprookjesachtig maar ook beangstigend megalomaan: van wie is deze tent?!?

Als ik me omdraai heb jij je al helemaal uitgekleed; nonchalant gooi je je kleren op een hoopje naast de bank. Je pakt een afstandsbediening en drukt op wat knopjes; de haard springt aan, een flink vuur ontbrand en ik zie hoe je uitdagend, heupwiegend, naar het enorme ijsberenvel loopt wat voor de haard ligt. Je rolt op je rug, spreid je benen en begint jezelf op een bijna obscene manier te bevoelen, te vingeren.... Uitdagend kijk je me aan maar als ik naar je toe wil lopen geef je met een handgebaar aan dat dit niet de bedoeling is; eerst moet ik me uitkleden. Ik gehoorzaam, ondertussen speel jij vol overgave verder, je heupen roterend, je vingers al snel vochtig en je tepels priemend alsof je dit al heel lang in je hoofd hebt gehad...
Ik kleed me uit en sta zo, poedelnaakt, voor het grote raam; het verbijsterend mooie uitzicht in combinatie met jouw uitdagende show, de belevenissen van de afgelopen dagen hebben uitwerking op me; mijn pik is hard, kloppend en doet zelf wat pijn van de opwinding, hij is tot het uiterste opgerekt en de eikel staat strak gespannen...
Zachtjes masseer ik mijn ballen en speel wat met mijn pik; ik herhaal jouw bewegingen in een poging om je te spiegelen.
Ik kniel naast je neer en zoen je op je mond; jij slaat je armen om mij heen en trekt mij nog dichter naar je toe; elkaar strelend en liefkozend gaan we op in het genieten van elkaars lichamen, van de warmte van het vuur, van de stugge maar zachte haren van het echte berenvel. Ik voel je handen op mijn schouders, je nagels in mijn rug en op hetzelfde moment van handen op mijn kont. Dan slaat een lichte paniek toe; dit kan niet! Je handen zitten al geklauwd in mijn rug! Ik probeer me om te draaien om te kijken, maar grommend trek je me naar je toe, jouw tong nog intenser in mijn mond persend. Ik voel hoe de handen van mijn kont naar mijn ballen gaan, ze masseren en ook tussen mijn billen door spelen. Dan grijpen ze mijn pik, die toch al pijn deed van de spanning, en knijpen erin. Ik voel hoe ik gemolken wordt, hoe deze onbekende mij op een intense manier bevoelt en bespeelt en hoe jij ervoor zorgt dat ik me alleen op jou kan focussen.

Dan, sneller dan ik er op kan anticiperen, duw jij me van je af en rol je me op mijn rug; in die beweging slaat te ander persoon een been over mijn hoofd; het is een vrouw, haar kut behaard en nat, ontzettend nat. De hitte van haar dijen naast mijn wangen, het vocht van haar geslacht wat direct op mijn gezicht komt. Ze heeft heerlijke volle dijen en een zacht lichaam, het nat smaakt zilt en zoet tegelijk; een vage hint van perzik en zeezout, een goddelijke combinatie.
Jij klimt over mijn heupen en laat je direct zakken op mijn pik; die voelt alsof hij geblust wordt, door het vocht uit jouw binnenste. Samen berijden jullie mij; ik ben jullie slaaf, kan geen kant op, heb niets te zeggen. Voor jullie eigen plezier gaan jullie beiden tekeer; zij op mijn gezicht, jij op mijn geslacht.
Voor een buitenstaander moet het een geweldig gezicht zijn; die drie naakte lichamen in elkaar verstrengeld voor het haardvuur, met die geweldige landschappen door de grote ramen op de achtergrond.
Mijn hersenen malen manisch; "wie is deze vrouw? wat doet zij hier? waarom krijg ik niet het idee dat het jou verrast?" en tegelijkertijd geniet ik intens; het contrast tussen jouw slanke vormen en haar wulpse dijen; jouw door mij gladgeschoren lipjes en haar woest harig geslacht, jouw zoete smaak en haar zilte fruitsmaak, de manier waarop jij me neukt, de ruimte die zij me geeft om te ademen terwijl ik haar lik en moet slikken om haar vocht weg te krijgen voor ik er in verzuip.
Ik voel dat jij het tempo opvoert, je bekken schuurt over mijn schaambot, hoe je duidelijk gaat voor een orgasme. Wanneer ik met mijn handen het lichaam van de vrouw bevoel ontdek ik ook jouw handen, spelend met haar enorme borsten; knedend en haar tepels pijnigend.
Dat is het punt waarop ik mezelf niet meer in de hand heb; pulserend kom ik in je klaar; ik zie zwarte vlekken voor mijn ogen maar voel nog wel hoe de vrouw schokkend en met nog meer vocht klaarkomt, en hoe ook jouw kut pulserend over mijn pik jouw hoogtepunt verkondigt. Alles wordt zwart...

Een koud gevoel op mijn voorhoofd, waterdruppels, ijskoud, in mijn nek, een warm en wee gevoel om mijn pik. Jij zit nog op me, mijn slap geworden pik in je. Ik voel dat mijn hoofd tussen de knieën van de onbekende vrouw ligt, zij dept met de koude natte doek waardoor ik ben bijgekomen.
Dan haalt ze de doek weg en kijk ik, ondersteboven, in de ogen van mijn baas, Linda; de CEO van de firma waar ik CTO ben, en die ik ieder ochtend spreek over de voortgang, de dagelijkse beslommeringen en welke ruimte er nog is om te investeren in technologie.
Een vreemde, een bizarre gewaarwording. Ik kijk jou aan; je kijkt geamuseerd terug terwijl je wat met je heupen draait.
"We praten later" is jouw enige commentaar; voorzichtig sta je op en voor ik heb kunnen bewegen heeft Linda's mond bezit genomen van mijn slappe pik. IJverig zuigt en likt ze hem schoon en wordt ook de omgeving ervan grondig verwend; zo over me heen liggend kan ik tussen haar dijen door haar kut bewonderen; schitterend volle buitenste schaamlippen met een volle bos haar, net als jij had tijdens ons uitstapje in Duitsland.
Ik zie jou aan komen lopen en geilheid overmand me. Waar je hem vandaan hebt gehaald weet ik niet, maar een enorme strap-on deint voor je heupen terwijl je naar ons toe komt lopen; ja gaat op je knieën achter haar zitten en plaatst de kop van de dildo tussen haar lippen. Dan druk je op een knopje; zo vlak bij mijn hoofd is het gezoem intens; dan drijf je het gevaarte met een aantal korte, harde, felle stoten diep in haar.
Linda's reactie is mij direct duidelijk; met haar tanden grijpt ze mijn pik; haar grip om mijn ballen wordt heviger en ik voel hoe ze hijgt en steunt om de enorme vibrator in haar lichaam te kunnen toelaten. Jij houdt je niet in, je wacht op niets en niemand, dat ding moet in haar, snel, diep en trillend.
Direct begin je met neuken, met een hoog tempo en lange slagen. Dit is niet jouw eerste poging.

Mijn pik gaat weer meedoen; ik voel hoe Linda meer en meer bezig gaat om mijn erectie te stimuleren. Een tinteling in mijn ballen geeft me het signaal dat ik, hoewel net klaargekomen, alweer op weg ben naar een nieuw hoogtepunt. De erotische lading, de geilheid van deze ontmoeting, het onverwachte, de schitterende locatie, alles maakt dat ik tot in mijn tenen tintel; een opwinding die ik voel, overal in mijn lichaam.
Je voert het tempo op, het geluid van de soppende vieb in Linda's kut, het andere eind diep in jouw eigen lichaam en ondersteund door het leren harnas, zo vlak boven mijn hoofd maakt me heter en heter. Linda's pogingen mijn pik eraf te zuigen, haar ijzeren greep om mijn ballen. Mijn handen dwalend over jouw kont als je toestoot, glijdend over je benen als je terugtrekt. Ik houd het niet veel langer; dit is heftig en geil. Ik voel de tintelingen toenemen, mijn eikel zwelt weer tot hij pijnlijk wordt en ik voel hoe Linda met korte stootjes helpt om me sneller te laten komen. Dan, met een lichte steek in mijn ballen, komt het, spuit ik haar mond vol en voel ik hoe ze likt, zuigt en knijpt.

Ondertussen ben jij niet gestopt; je hebt het tempo zelfs opgevoerd. Linda's onderlichaam wordt gevuld door de dikke staaf, haar lichaam geeft mee om het gevaarte te accommoderen. Jij voert het tempo nog steeds op; harder, sneller, dieper en Linda's gekreun, met volle mond, gaat over in het smeken om meer, het vragen om harder en het vloeken van pijn en genot; haar mond nu vrij, het sperma druipend van haar kin, laat ze horen wat ze wil, wat ze voelt en wat het met haar doet.
Ook zij kan dit niet langer volhouden, ook haar lichaam snakt naar ontlading en met een diepe brul, haar tanden op elkaar, komt ze, pulserend, het vocht in straaltjes langs de vibrator persend, mijn gezicht overspoelend. Haar orgasme is fenomenaal; kippenveel en rode vlekken wisselen elkaar af; spasmende spieren en diepe zuchten kan ik voelen, en ook zien.

Dan zie ik dat deze spelletjes ook voor jou een grens hebben bereikt; ook jouw lichaam kan niet langer weerstand bieden. Pulsjes van spiersamentrekkingen gaan door je lichaam, je valt voorover, over haar rug, en geniet van de manier waarop jouw orgasme je lichaam door trekt.
Je trekt je uit haar terug, rolt haar van mij af en kruipt in mijn armen. Linda kruipt aan de andere kant tegen mij aan, haar hoofd nu naast het mijne, een been over me heen geslagen. Zo dommelen we alledrie weg, het vuur in de haard en het berenvel om ons te warmen, het ijskoude panorama nu uit het zicht.

Zachtjes schud je me wakker en help je me overeind; je neemt me, zonder iets te zeggen, bij mijn hand en trekt me achter je aan. Linda is nergens te bekennen.
We lopen samen de 2 grote trappen op naar een slaapkamer en daar doorheen, naar de en-suite badkamer die erbij hoort. Een grote inloopdouche in het midden, links een wastafel en rechts de doorgang, waarschijnlijk naar een toilet achter de douche.
We stappen in de enorme cabine, zeker 2 meter breed en al bijna even diep, en je sluit de glazen deur achter ons. Je zeept me in, laat me jou inzepen en draait dan aan de kraan in het midden van de achterwand. Even gebeurt er niets en dan spuit er, als een orkaan, water vanuit de muren rondom ons. Heerlijk warm, bijna te heet, met een enorme kracht.
Een watermassage waar ik wel aan toe was; mijn vermoeide lichaam, uitgeput door de reis, de emoties en belevenissen en de behandeling van twee volwassen vrouwen die weten wat ze willen. Met een hoofd vol vragen geniet ik, wetende dat jij het moment wel zal aangeven waarop we kunnen praten.

Uit een kast in de slaapkamer geef je me een zijden pyjama en een bijbehorende kamerjas; als ik me heb aangekleed blijk ook jij gehuld in zoiets, je geeft me een zachte zoen.
Dan ga je op het bed zitten en vraagt me dat ook te doen; je doet je verhaal.

Kort na onze eerste ervaring samen, in mijn studentenhuisje, overleed jouw oudste oom; de oudste van drie broers. Jouw vader nam je na de begrafenis apart en vertelde je iets wat je in het begin nauwelijks kon geloven. De man van wie jij dacht dat hij iedere dag naar kantoor ging als accountant, jouw vader, was mede-eigenaar van een van Europa ‘s grootste technologische investeringsfondsen, samen met zijn twee broers.
Hij vroeg je, hoe jong je ook was, of je het aan zou durven om als jonge vrouw in te stappen in deze wereld; een opleiding in theorie en praktijk te gaan volgen om er voor te kunnen zorgen dat er ook in de toekomst sturing aan het bedrijf gegeven zou kunnen blijven worden vanuit de wensen en ideeën van de familie, en niet door een beroepsdirectie met mensen zonder onderlinge band.
In de jaren daarna doorliep je verschillende opleidingstrajecten, je kreeg baantjes bij bedrijven die eigendom waren van het fonds waar je, vaak totaal zonder medeweten van hun directie of ander management, een goed beeld kreeg van deze wereld en wat er in speelt. Hierdoor was je zelden thuis en leefde je overal ter wereld.
Al vroeg had je je vader verteld van mij, jouw gevoelens en wat er was gebeurt; bijzonder in de relatie tussen vader en dochter. Naarmate de stress in jouw werk toenam was hij soms degene die je aanzetten tot het zoeken van toenadering, het vinden van een moment van rust.
Tijdens een meeting met het fondsbestuur, die jou en jouw achtergrond kennen, en de directie van het bedrijf waar ik toen nog geen deel van uitmaakte overkwam je iets wat je tot grote verwarring bracht; er sloeg een vonk over tussen jou en de directrice; zowel emotioneel als qua lust.
Na een warme jeugd was het wegvallen van jouw moeder, een jaar daarvoor, pijnlijk en verwarde het dat deze vrouw, ouder dan jijzelf, jou het gevoel gaf dit gemis deels goed te maken en aan te vullen met iets anders; intimiteit. Hoewel de relatie onorthodox en wellicht zelfs zakelijk ongewenst was, begreep je vader dit en zorgde hij ervoor dat de buitenwereld niets zou komen te weten. Dit huis, hier, afgelegen in de meest woeste gebieden van Canada, was jullie toevluchtsoord geweest.
Via jouw relatie met mij hield je vader zicht op mijn vorderingen op technisch vlak en nam hij, al jaren geleden, het besluit dat ik een rol zou mogen spelen. Via zijn mensen kwam het recruitment bedrijf mij zogenaamd op het spoor en ook de aanstelling werd door Linda georganiseerd.

De puzzelstukjes vielen op zijn plaats; de geweldige job, de makkelijke samenwerking met Linda, het soepel en gesmeerd uitwerken van budgetten. Het paste allemaal in het verhaal. Ook het feit dat ze regelmatig op reis moest; soms weken aan een en dan weer snel heen en weer voor een weekend naar een onbekende bestemming, soms met rood omrande vermoeide ogen op maandagochtend in een overleg.

Een roddelende secretaresse had bijna grote schade toegebracht; jouw intieme relatie en die van Linda werd gelinkt en ze probeerde er een slaatje uit te slaan. Jullie besloten samen dat dit een te groot risico was voor het bedrijf en besloten ieder een andere weg te zoeken; dit was het moment waarop je contact met me zocht, het moment waarop ik je vroeg mee te gaan naar Duitsland. Linda was de "hij" die zo gek was op een ongeschoren poes, die jou de mentale pijn gaf die ik toen kon verzachten.

Jouw tante, weduwe en erg betrokken bij jouw welzijn, had je in lange gesprekken het inzicht gegeven dat je iets miste, een vertrouwenspersoon, een steunpilaar in je leven waarop je zou kunnen terugvallen. Samen verzonnen jullie een plan, dit plan, om mij dichter bij je te halen. Zelf had je er een kleine draai aan gegeven zonder je tante te informeren; dit zou de laatste kans zijn om ook Linda een plekje te geven op een manier die bij jou paste.

Je vertelt me dit, legt haar rol uit en ziet aan mijn reactie dat ik dit begrijp en me er goed in kan vinden.

Je laat je van het bed glijden en komt voor me zitten, je handen op mijn knieën. Dan zie ik het doosje. "Wil je met me trouwen?", vraag je fluisterzacht...

Overrompeld, nog niet bijgekomen van wat je me allemaal vertelde, herken ik ineens die emotie, die vraag, dat gevoel bij mezelf. Dit is wat ik al jaren wilde, ook tijdens voorgaande relaties, tijdens mijn fout gelopen huwelijk en in de tijd erna. Samen met jou, een verbintenis, een verbinding, maar wel een die past bij ons. Mijn antwoord is dus duidelijk en kort en jouw vreugde is van je gezicht af te lezen.

Je springt overeind en sprint te kamer uit; "Kom mee naar beneden!" roep je nog.
Ik laat me achterover vallen op het bed, zucht eens diep en ervaar hoe mijn lijf ontspant, hoe een spanning van me af lijkt te vallen en hoe een goed gevoel zich meester van me maakt. In de heerlijk zittende nachtkleding klim ik overeind en loop rustig naar beneden. Aan de geluiden hoor ik dat jullie in de keuken zijn; wanneer ik daar kom sta jij met Linda in je armen, beiden met tranen in jullie ogen.
Linda laat jou los en neemt me in haar armen, zelf ook gekleed in een luchtige jurk. Ze feliciteert me en belooft me dat ook wij eens goed kunnen bijpraten, later. Nu is het tijd voor plezier!

Met het vallen van de avond veranderde de sfeer in huis; het enorme glazen paneel met het fraaie panorama werd langzaam donker; slechts een klein aantal lichtjes verraadden leven in het uitgestrekte ongerepte gebied waar het huis op uitkijkt. Gezamenlijk werken we onze bagage weg, maken een maaltijd klaar en genieten we van het fraaie panorama.
Er is tijd om te praten en om, na alle geheimzinnigheid, de openheid te kunnen krijgen waar we naar zoeken.

Ik verras jullie door te besluiten op tijd naar bed te gaan en jou te vragen om deze nacht te genieten van de aanwezigheid van Linda. Diep in de nacht word ik wakker van jullie geluiden; ik loop zachtjes door de gang naar de kamer waar deze geluiden vandaan komen; het blijkt dat Linda een slaapkamer heeft recht boven het panoramaraam van de woonkamer, met eenzelfde gevel van glas.
Jij staat, je armen en benen gespreid, tegen het raam, je vingers uiteen, je hoofd tegen de koude glasplaat. Ik zie hoe Linda je bewerkt met een dun zweepje en haar eigen lippen, om en om, afwisselend de striemende pijn en het verzachtende gevoel van een warme mond, een tong, een lichte zuiging.
Ik zorg ervoor dat jullie me niet zien en geniet van wat er gebeurt.

Het vocht uit jouw lichaam laat je dijen glinsteren, aan de kleur van je huid te zien is dit spel al langer aan de gang. Linda pakt in haar andere hand een kleine vibrator en wisselt nu de trillingen van het venijnige apparaatje af met de tikken van het rietje, en de verzachtende aanrakingen met haar mond.
Dan zie ik de grote pot met glijmiddel; Linda doopt het zoemende speeltje erin en drijft het daarna, zorgvuldig sturend, in je kontje. Zodra je een afkeurend geluid maakt krijg je een tik, maar ik zie dat ze daarna met grote zorg bijstuurt, onnodige pijn voorkomend.
Zo wordt je langzaam maar zeker voorbereid op wat er komen gaat. Ik stap wat verder achteruit het donker van de gang in wanneer ze je opdraagt om van het glas weg te stappen en om, recht voor de deur, op je knieën te gaan zitten, je gezicht richting een spiegel aan de wand.
Ik kan je nu van opzij zien, je flanken snel bewegend door je opgewonden ademhaling, je schitterende kont als een bolletje onder aan je rug, je volle borsten hangend, terwijl de rest van je lijf zo strak is.
Linda komt achter je zitten, de imposante strap-on vibrator nu voor haar lijf. Haar zachte lijf bolt op de plekken waar de leren riemen het speelgoed op zijn plaats houden en ik geniet van de manier waarop ze, anticiperend op jullie genot, schor beveelt dat je je kont verder omhoog moet doen, en dat je gezicht op de grond hoort, opzij gedraaid, de hele tijd...
Het rietje petst en haar handen, als vervangers van haar mond, wrijven de pijn weer weg.
Dan zet ze de kop van de, van het glijmiddel glimmende, vibrator, tegen het roosje van jouw kontje. Zachtjes maar zeker en zonder te stoppen duwt ze door tot het dikste deel, als de eikel van een pik, bij je naarbinnen is. Aan het knijpen van jouw ogen, het versnellen van je ademhaling en het kantelen van je bekken zie ik dat je er alles aan doet om dit zo pijnloos mogelijk maar zonder je te onttrekken aan je lot, te ondergaan.

Dan begint ze, langzaam meer met een toenemende cadans en met een steeds langere slag, je te neuken met de strap-on, te neuken in je kontje, in het roosje met de gevoelige zachte huid, gesmeerd door het glijmiddel en de pijn verzacht door het strelen en slaan, de afwisseling van het pijn en de verzachting, op de rest van je lichaam.
Bijna dierlijk zijn de geluiden die je voortbrengt, hoe je beweegt, hoe je deze bijna afstraffing ondergaat.
Ik zie hoe je de tekenen van een aanrollend orgasme vertekent, je versnelde ademhaling, de tepels van je hangende tieten die scherp naar de grond priemen, de rode kleur in je nek en hals, jouw klauwende vingers in de vloerbedekking.
Dan bereik je het punt waarop het allemaal geen verschil meer maakt; waarop de wereld even ophoudt te bestaan. Schokkend en spaspend ontlaad je jezelf, na uren van teder liefkozen en liefdevolle pijn. Ik kan jouw orgasme bijna voelen als ik het zo zie.
Linda kijkt opzij, haar grote blauwe ogen vochtig, als gevuld met tranen: "Het bevalt me wel zo, glad, dat had ik eerder moeten ontdekken".

Ik stap de kamer binnen, verbaasd dat ze me heeft kunnen zien. Ze legt me uit dat ze me zag, in een flits, toen ze zich omdraaide om een zweepje te pakken en op dat moment besloot dat het dan nu tijd zou zijn voor de penetratie, de ontlading, het genot van onze liefste.
Samen helpen we je overeind en brengen we je naar de douche behorende bij deze kamer; nog groter dan het onze, met zowel een regendouche als de massagejets waar ik al zo van genoten heb.

We wassen je en helpen je daarna in het bad, naast de douche, waar je heerlijk languit kunt gaan liggen weken om je huid de kans te geven om te herstellen zonder zichtbare striemen. Linda en ik gaan terug onder de douche en ze vraagt me ook haar kut zo glad te scheren. Ik grijp mijn kans om nu eens haar de baas te zijn, en laat haar plaatsnemen op haar rug, een handdoek dubbelgevouwen eronder, op de harde vloer.
Zittend op mijn knieën ligt haar kont op mijn bovenbenen, haar dijen gespreid en haar voeten tegen mijn schouders. Haar grote zachte borsten rollen opzij, de tepels scherp en haar kut staat al open, warm en vochtig.
Mijn scheerspullen heb ik bij de hand, verder ook nog een schaar; hiermee knip ik eerst voorzichtig het grootste deel van de lange haren weg.
Daarna begin ik met inzepen, met opzet natuurlijk veel te overdreven om overal lekker te kunnen voelen.
Hierna scheer ik haar, met langzame halen, voorzichtig kaal; haar lipjes, tussen haar billen en daarna haar venusheuvel. Geen haartje blijft staan, alles wordt glad. Met een opgewonden giechel vertelt Linda dat dit voor haar voor het eerst is; dat nog nooit een man de moeite heeft genomen om dit voor haar te doen en dat ze zelf eigenlijk ook nooit het idee heeft gehad het eens te proberen.

Met haar glimmende, net geschoren natte en open kut voor me kan ik me niet bedwingen. Na het afspoelen van de zeep beweeg ik mijn heupen wat naar voren zodat mijn inmiddels stijf geworden pik tussen haar lipjes verdwijnt; met een flinke duw drijf ik mijzelf zo in haar, haar voeten nog steeds op mijn schouders. Een twinkel in haar ogen verraad dat ze er plezier in heeft en ik begin langzaam maar diep in haar te schuiven, dan weer zo ver mogelijk uit en dit herhaal ik keer op keer; die in haar kut en daarna er weer uit tot mijn eikel tussen haar lipjes ligt. Ik voel hoe ze, steeds als ik op het diepste punt ben aangekomen, haar spieren aanzet om me daar te houden; wanneer ik me terugtrek voelt dit alsof ik wordt gemolken.
Deze langzame neukpartij vergde veel van mijn uithoudingsvermogen; door de langzame bewegingen ben ik me erg bewust van alles wat ik voel en de geluiden die Linda maakt versterken dit enorm.

Ik ga op mijn knieën zitten, vouw Linda's voeten naar haar oren en penetreer haar op deze manier volledig. Ik voer het tempo op en ga, diep in haar ogen kijkend, het tempo opvoeren tot het maximum waar ik toe in staat ben. Echt slim is dit niet, binnen no-time voel ik het vertrouwde getintel in mijn ballen. Dit is waarschijnlijk een egotrip gevoed door wat er de afgelopen maanden is gebeurd, flitst er door mijn hoofd; dit is mijn zoete "wraak"!
Zonder een moment te vertragen neuk ik door, het tempo hoog, de slagen hard, de echo in de badkamer versterkt dit nog; neuken neuken neuken, is alles wat ik nu nog kan denken...

Op het moment dat ik jouw hand op mijn ballen voel kom ik, geil, geschrokken, en door en door verzadigd, diep in Linda klaar... Jullie lachen en mompelen iets over "mannen" en "makkelijk te bespelen".

Voor mij was dit een heerlijk, uitputtend en verwarrend moment; samen met jou ga ik naar bed, Linda kruipt lekker in haar eigen nestje.

De tijd in de Canadese winter doet ons goed; de komen de dagen door met een afwisseling van seks, gesprekken, ski-plezier en heerlijke maaltijden
86% (6/1)
 
Categories: AnalFetishHardcore
Posted by mrBericht
1 year ago    Views: 354
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
sandra2014
retired
6 months ago
heerlijk om te lezen :)