Hotel

Hotel01

Je klopte op de deur van de hotelkamer. Weken hadden we er over gechat, berichtjes gestuurd en van gedroomd. Ik had de kamer geboekt op ons beider naam en was na mijn bezoek van mijn zakelijk contact al ingechecked.
Het was een groot hotel, je had je wat bekeken gevoeld bij het inchecken, het was wat eng maar nu eenmaal met de lift naar de goede etage gekomen voelde het goed en voelde je de warmte door je lijf stromen; eigenlijk was je gewoon ronduit geil aan het worden...
Ik doe de deur open, en we zien elkaar voor het eerst. Het valt je op dat ik toch groter bent dan je had verwacht maar je bent zo blij me te zien dat je je in mijn armen werpt.
Je voelt mijn warmte, en de zachte aaiende beweging die ik met mijn armen over je schouders en rug maak voor ik de deur sluit.
Even staan we zo.
Zachtjes til ik met een vinger je kin op, kijk diep in je ogen en zoen je, op je mond, zachtjes en aftastend...
De spanning giert door je lichaam, warm en koud wisselen elkaar af, je weet niet wat te doen maar als die zoen komt smelt je. Je lijf lijkt wel te exploderen en alles wordt warm en zacht.
Genietend staan we in elkaars armen, en dan laat ik je los. ik neem je jas aan en vraag je ook je schoenen uit te doen; de dikke tapijten zijn ook veel lekkerder op kousevoeten.
Je kijkt rond en schrikt; dit is geen hotelkamer, dit lijkt wel het halve hotel.
Ik had een kleine suite geboekt, met een losse zitkamer en slaapkamer, lekker decadent maar ook praktisch. Voor hetzelfde was er geen chemie, dan is een kamer met alleen een bed wel erg beklemmend
Je kijkt wat rond door de kamer, test de bank en wandelt dan door de deur naar het slaapgedeelte.
De enorme kingsize boxspring bevalt je wel, een enorm eiland met dekens en kussens.
Je kijkt verder rond en ziet dan de ingang naar de badkamer, heel schaars verlicht, een grote ruimte met een enorm 2 persoons bad en een ruime inloopdouche.
Je draait je om, ik sta achter je, en kijk je vragend aan: "zin in een bad?"
Je voelt je wat ongemakkelijk, maar vlijt je in mijn armen, zachtjes begin ik je kleding los te maken, en je laat me begaan.
Knoopjes gaan los en je voelt dat ik soms achterloos je borsten streel, over je buik aai enje heupen omvat. Het wind je op, je tepels staan fier en je voelt je broekje vochtiger worden.
Je zegt "liever een douche nu, straks misschien een bad"
Ik draai je om en ga met mijn handen over je rug, maak je bh los en, zonder contact met je huid te verliezen zak ik naar je slip.
Je hebt gedaan wat ik gevraagd had, geen niemandalletjes maar een lekker degelijk setje: een leuke bh en een lekkere comfortabele slip, zo’n ouderwetse….
Ik ga met mijn handen over je heupen en billen, en pak dan voorzichtig de elastieken rand en schuif je broekje omlaag. ik haak mijn vingers in het achterpand van het broekje om te voorkomen dat het bij je benen naar schurend trekt, op deze manier kan ik voelen dat de stof vochtig is....
Je broekje is uit en ik zit op mijn knieën achter je, mijn gezicht voor je mooie kont.
Ik geef een kusje tussen de beide helften.
Je draait je om en beseft dan dat ik je recht in je kutje staar; je hoofd wordt rood en je wilt je verontschuldigen, maar voelt dan de zachte zoen op je spleetje.
Ik sta op, en geleid je naar de douche, ik trek de deur dicht en de badkamer blijkt sfeervol schemerig
Ook ik kleed me snel uit en ga achter je staan, sla mijn armen om je heen en ondersteun je volle borsten, voel nu voor het eerst je piercings.
Dat wind me op..
We stappen samen de douchehoek binnen, je houd mijn hand vast. Ik zet de kraan open en een warme golf overspoelt ons.
De douche heeft niet alleen een douchekop boven maar ook aan de zijkanten, in de muur.
jij slaakt een gilletje als ze aanslaan, daarna draai je je naar de spuiters omdat je voelt dat de harde spray goed voelt op je tepels.
Terwijl jij geniet van deze sensatie pak ik de gel en begin je in te smeren, langzaam, geduldig en vooral niet teveel op je gevoelige plekjes alles om je een gevoel van rust te geven , je te laten ontspannen en je lichaam de tijd te geven het genot toe te laten.
Langzaam zeep ik ook je rug in, beginnend bij je nek en dan rondjes draaiend omlaag.
Net boven je billen gekomen ga ik met mijn armen om je heen, naar je heupen, je voelt mijn licht gezwollen piemel tegen je billen, je had een erectie verwacht.
“Is hij wel opgewonden?” vraag je je af
Ik raad dat je dit gevoel heb en fluister in je oor: “ ik ben bezig met JOUW genot lieverd, dat van mij heb jij nog alle tijd voor”.
Rustig pak ik de shampoo die klaar stond en begin je haar te wassen er voorzichtig voor zorgend dat je het niet in je ogen krijgt.
Je hebt een heerlijke volle schuimlaag op je hoofd en spioelt deze af onder het geweld van de warme douche, die ik steeds iets warmer zet.
Mijn handen dalen weer af over je lichaam en wassen je billen oppervlakkig. Ze gaan verder naar beneden, je dijbenen, mijn favoriete lichaamsdeel…
Ik was ze met extra gel en rustige bewegingen, en ga verder naar je kuiten en je voeten.
Dat kietelt en je moet lachen.
Onverwacht laat ik mijn handen via de binnenkant van je dijen omhoog gaan, druk je zachtjes tegen de muur en ga met mijn handen tussen je billen, verken je kontje en vind het roosje van spier die zo gevoelig is…
Met mijn hoofd duw ik je tegen de koude tegels zodat het contrast groot is: het hete water op je rug,
de koude tegels tegen je tepels, je piercings tikkend tegen het steen, je buik koud van de harde muur, mijn handen, heet, van je billen naar je kutje gaand…
Net zo plotseling als dit gebeurde haal ik je weer naar me toe en draai je om.
Zachtjes was ik je borsten met de gel, speel even met de piercings en ga dan verder naar je buik.
Nog zo;n favoriet deel van mij: een zachte meisjesbuik…
Lager komend voel ik wat stoppeltjes, een heeel klein beetje maar. Toch draai ik me om en pak mijn scheermes en scheergel; die stonden nog klaar van mijn douchebeurt, kort voordat jij kwam.
Ik vraag je om op je knieen te gaan zitten, je billen hoog omhoog , je hoofd bij de grond.
Ik zeep je kontje en je schaamlippen in en plaag je wat met mijn vingers.
Dan zeg ik dat je je stil moet houden en scheer met het vlijmscherpe mes de schuimlaag en daarmee de laatste stoppeltjes weg.
Je kontje is heerlijk kaal, je kutje ook.
Ik voel dat je geil opborrelt uit je kut, ik kan me niet inhouden en steek mijn tong erin, ik moet dit oplikken, diep, grondig. Dan vind ik je klitje.
Opgezwollen, als een klein penisje, keihard van opwinding. Met mijn tong tik ik er tegenaan, en lik er rondjes om.
Je adem stokt van diep in je begint een orgasme te rollen.
Ik zie je roosje van je kontje samentrekken, je buik pulseert, je kreunt en kunt het niet houden.
je komt klaar, een grote hoeveelheid geil stroomt uit je kut.
ik lik het op, en aai je zachtjes.
Na een paar momenten help ik je overeind, neem je mee uit de douche en geef je een handdoelk
"Wil je wat drinken" vraag ik?Je drinkt het glas met fris gulzig op, het orgasme was hard en heftig en je bent even aan iets kouds en verfrissends toe. Jehad verwacht dat ik naar het bed zou lopen, maar ik neem je mee naar de voorkamer. Met het uitgaan van de badkamer heb ik het licht in de hele suite gedempt, de ruimte heeft daardoor een warme, zachte en erotische sfeer gekregen
Dan zie je de fles met bodylotion; een lekker merk, met een fijne subtiele geur.
Iik ga zitten op de bank en zet je voor me met je rug naar me toe, ik maak wat lotion warm in mijn handen, en begin rustig te smeren.
Je hele lichaam komt aan de beurt, overal komt een laagje, het maakt je huid zacht…
Ontspannen smeer ik je in en raak ik je overal aan; ieder plekje van je lijf, alle rondingen en ook onder je armen en in je knie holtes krijgt je huid mijn aandacht.
Langzaam kom je in een roes, je geniet en je ondergaat. Je kutje is een eigen leven gaan leiden.
Je voelt haar samentrekken en vocht vloeit tussen je lipjes; een druppel langs je been kietelt….
Ik draai je om en begin ook de voorkant van je lichaam in te smeren; liefkozende aaitjes tussen de doelmatige bewegingen door maken je giechelen en ook de plekken waar je je niet zo comfortabel bij voelt krijgen een liefdevolle smeerbeurt.
Ie ziet dat ik geniet en verbaasd je daar over, maar ondergaat het genot...
Dan kijk ik je aan; ik vraag je op je knieen te gaan zitten en spreid mijn benen lichten ik vraag je: "schrijf jij nu even verder, over hoe je mij verwent?"
<<geschreven door mijn muze>>
Ik voel me echt een beetje onzeker nu. Jij hebt me zo laten genieten en ik weet niet of ik met jou hetzelfde kan doen maar je stijve lul ziet er zo lekker uit. Ik kan er niet aan weerstaan en ik merk aan jou dat je er zo naar verlangt om mijn lippen rond jouw lekkere lul.
Ik streel zachtjes over je benen en langs je heerlijke stijve. ik neem hem in mijn hand en begin je zachtjes te masseren, ondertussen kijk ik je onderzoekend aan om er achter te komen of je het wel fijn vind. Met mijn tong draai ik cirkeltjes rond je eikel en ga langzaam naar beneden tot aan je ballen waar die ik zacht masseer voor ik ze in mijn mond neem om er aan te zuigen en ze te bewerken met mijn tong, ik voel dat je lul steeds harder word.
Ik voel je spieren zelfs al een beetje samentrekken waardoor ik stop en mijn tong langzaam weer naar boven laat glijden om je voorvocht te proeven. Het smaakt zo heerlijk en het laat me echt zin krijgen in meer. Je kreunt zachtjes als ik je eikel tussen mijn lippen neem en er aan zuig.
Ondertussen masseer ik met mijn ene hand je lekkere kaalgeschoren ballen terwijl mijn andere hand jouw lekkere stijve steeds dieper mijn mond in begeleid. Gretig zuig en lik ik om je heerlijke sperma zo snel mogelijk te proeven. Ik vraag me af of het net zo heerlijk smaakt als jouw voorvocht.
<< ik kon mezelf niet bedwingen… >>
Ik doe mijn benen wat wijder uit elkaar, zodat je ook bij mijn billen kan; ik geniet van hoe je me geil aankijkt tijdens het zuigen en likken en zeg zachtjes dat een beetje bijten met tanden ook wel mag....

<< muze weer aan het woord >>
Als je jouw benen verder uit elkaar doet kijk ik je weer onderzoekend aan en vraag ik me af of je het fijn vind als ik jouw kontgaatje ook zou verwennen. Ik laat mijn tong weer helemaal naar beneden glijden langs je eikel nog lager over je ballen tot aan je bilspleet. Zachtjes hoor ik je ademhaling nu nog meer versnellen en ik laat mijn tong tussen je bilspleet glijden. Je geniet hier echt van dus besluit ik om mijn vinger lekker nat te maken met het vocht dat uit mijn kutje loopt om jouw lekkere kontgaatje te laten ontspannen. Ondertussen hebben mijn lippen en tong alweer de weg naar jouw lekkere stijve lul gevonden.
Ik pijp je nu erg rustig, ik zou niet willen dat je nu al zou klaarkomen. Net nu ik dat andere heerlijke plekje van jou heb ontdekt. Je ontspant helemaal en dat geeft mij de kans om mijn vinger langzaam in jouw lekkere sterretje te duwen. Je kreunt zachtjes en laat mij maar begaan. Je heerlijke kontje word nu gevingerd terwijl je gepijpt word, mijn vinger gaat opzoek naar het gevoeligste plekje: in je kontje.
Je huivert als ik het aanraak en masseer en ik merk dat je nu zo gaat klaarkomen. Ik voel hoe je spieren samentrekken en bijt zachtjes in je eikel. Net op dat moment kom je heerlijk klaar, met mijn vinger in jouw kontje en jouw lul zo ver in mijn mond dat ik jouw heerlijke warme sperma kan proeven en heerlijk in mijn keeltje voel glijden.
<< nog nahijgend mag ik weer verder >>
Ik pak met twee handen je hoofd, je kijkt me vragend aan; Ik buig voorover en zoen je, vol op je mond Onze tongen draaien om elkaar, je hebt nog niet kunnen slikken dus we delen je volle mond met zaad. Een tinteling gaat door je kutje…
Ik help je overeind en laat je op mijn schoot klimmen, een knie aan iedere kant van me. Je natte kutje drukt tegen mijn slap wordende lul en ik leg mijn hoofd tussen je borsten en knuffel tegen je aan.
Jij pakt het dekentje wat op de bank ligt en doet het om ons heen.
Samen onder het dekentje voelen we elkaars warmte; wat onwennig leun je tegen me aan.
Ik voel de nattigheid uit je kut over mijn lul en ballen druppen…. We zitten zo een hele tijd tot onze hartslag gelijk is komen lopen…
Langzaam vouwen we ons uit elkaar, en staan we op. Ik vraag je mee te gaan naar de badkamer en start het bad; je bent vast toe aan rust.
Sls je langs me heen loopt lik ik je mondhoek schoon, je had wat gemorst ;)
Op het randje van het bad zittend wacht je tot het vol is; je kijkt met verbazing hoe snel het gaat; goede hotels hebben een mega-watervoorziening blijkbaar…
Ik stap bij je in het bad, je pakt me bij mijn slappe piemel en kijkt me indringend aan: “Krijg ik geen schuim erin?”
Ik draai de kraan weer open en giet wat van het flesje met badschuim in de straal; in no-time zit er een dikke laag in het bad. Ik spons je af en jij mij ook, samen genieten we van het warme water.
Je soezelt in, en valt in een diepe slaap.
Even later maak ik je voorzichtig wakker. Het is totaal donker in de badkamer, behalve het licht van 1 kaars. een traantje welt op in een ooghoek, je wordt getroffen door het genot..
Ik help je uit bad en droog je af met een van de grote doeken. Je kijkt verlangend naar de fles met bodylotion, de herinnering nog vers in je geheugen. Ik lach en stuur je streng naar de slaapkamer.
Daar gekomen zie je wat ik heb gedaan toen jij sliep: het bed is afgedekt met twee grote badlakens, vanaf de hoeken van het bed komen zachte, dikke zijden touwen naar het midden, waar ze los liggen.... Er is nog net plek voor jou om er tussen plaats te nemen.
Ik zoen je op je mond, diep, intens en met veel tong. "Vertrouw me, we zijn hier voor jouw genot" fluister ik en ik begeleid je op het bed, midden tussen de zijden touwen.
Ik pak je linker been en sla het touw er en aantal slagen los omheen, je been wijst naar de hoek van het bed en wordt door het touw op zijn plek gehouden.
Ik vraag je om dat been op te trekken, je knie naar je kin; het touw ontrolt zich en je been komt vrij.
"Zie je, je zit niet vast"
Ik sla het touw weer om je been en leg het naar de hoek van het bed, ik herhaal dit met je andere been. Je voelt je blootgelegd; je kutje is goed te zien en de sapjes lekken alweer.
De airco in de kamer geeft je kippevel.
Ik neem je armen een voor een en geef ze dezelfde behandeling; het zijden touw is zacht, koud en zwaar. Wanneer ik klaar ben lig je met je armen en benen gespreid, open en kwetsbaar.
J bent blij dat de gordijnen dicht zijn en het licht is dempt
Ik zet zachte muziek op, een opzwepende oerwoudklank, heel zacht. Om je te helpen ontpannen doe ik een zijden doekje over je ogen zodat je je kunt afsluiten en met je gevoel de wereld ziet
Je voelt een kriebel over je nek, zachtjes overgaand naar je borsten
Die grote, lekkere, geile borsten waar de tepels van naar voren priemen en de piercings blinken in het licht van de schemerlamp; je voelt dat ik er met mijn tong mee speel.
Het kriebelgevoel komt weer terug; een rondje om je tepels, een kriebel bij je navel, in je zij, en dan omhooggaand langs de binnenkant van je armen…
Dan voel je een klein koud drupje, een koude druppel loopt je spleetje in en mengt zich met je sappen.
Een tweede druppel op je linkerborst, net naast de tepel.
En dan KOUD, een ijsklontje in je nek, het baant zich glijdend een weg tussen je borsten door, en langs de huid onder je borsten, die normaal beschermd wordt doordat ze hier overhangen, als schitterende globes van genot. de huid is daar zo gevoelig dat je wat moet giechelen, dit is KOUD!
Het ijsklontje gaat via je zij naar je heupen en dan schrik je: ik schuif het zo je kutje in, diep. Je voelt de intense kou en het pulseren van je kut in reactie daarop…
Dan voel je kusjes, overal.
Kippevel krijg je…
Kusjes van je tenen tot je voorhoofd, soms voel je me even langs je lichaam gaan.
Je denkt een stijve pik te voelen maar je hand kan er net niet bij.
Ik maak je armen en benen los en vraag je op je buik te gaan liggen, je armen omhoog, je benen wijd, je knieën iets opgetrokken
Weer lig je kwetsbaar, je kontje en kutje open. Je voelt dat ik achter je ga zitten en dat ik over je heenbuig.Ik doe het condoom om, een hoop geklooi want ik ben er vreselijk onhandig in …
Dan voel je het topje van mijn lul tussen je lipjes, langzaam neemt de druk van mijn vingers toe.
Ik neem je vast en steviger en steviger, je adem stokt. Je klauwt met je vingers in de dekens en hebt een vermoeden wat er komen gaat…
In een keer duw ik mijn lul in je kutje, tot hij er volledig inzit. je kreunt en ademt diep uit.
Heel langzaam begin ik je te neuken; met iedere haal haal ik hem er helemaal uit.
Je voelt je leeg
Ik zet mijn topje weer tegen je lipjes, we herhalen het spel.
Jij klauwt je vast, iedere keer als ik mijn eikel tegen je lipjes zet graai je in de deken, je houd je vast en wacht op de stoot.
Iedere keer komt die, op een ander moment, een andere snelheid, een andere diepte.
Soms maak ik een aantal slagen, soms ga ik snel weer uit je.
er zit geen ritme in, geen regelmaat, niets waar je op kunt anticiperen…
Je adem wordt sneller, ik kras met mijn nagels zachtjes over je rug,ik voel je kut samentrekken.
Ik vraag je om je handen onder je te doen, je klitje te vingeren…
Ik verander het tempo, til je kontje wat hoger en neuk je nu in een rustig staccato.
Ik voel dat je komt, je vingers hebben hun werk gedaan: diep, hard, pulserend en met nog meer vocht.
Mijn ballen raken doorweekt, het lijkt wel of je spuit…
Snel vraag ik je je om te draaien en trek het condoom los en kijk je vragend aan: “Wil je me nog een keer pijpen lieverd?”
Je mooie ogen kijken me aan, je hebt mijn lul vast met 1 hand. Je ziet dat ik tegen het punt aanzit waarop ik ga spuiten. Je ziet de bak met de ijsklontjes staan en pakt er een paar.
Duwt ze in mijn ballen, om mijn pik. Je zorgt ervoor mijn eikel niet aan te raken.
Het pulseren en de aankondiging van het orgasme zakken weg…
Je lacht, je wilt dit anders, nu ben JIJ in controle, Je hebt mijn lul overwonnen.

Met 1 hand ga je tussen je benen, je laat jezelf achterover rollen tegen het hoofdeind van het bed en zet je benen wijd uit elkaar.
Ik kruip tussen je benen.
Langzaam begin je je klitje te vingeren, je maakt het steeds nat met je sapjes en speelt ermee, alsof het een klein knikkertje is. Soms knijp je licht, het doet een beetje zeer, maar wel lekker.
Langzaam vinger je je kutvocht tussen je schaamlippen door.
Ze glimmen
Met je andere hand pak je mijn lul en beweegt zacht heen en weer.
Je vingert steeds sneller.
Dan wijs je naar de tafel naar de fles met glijmiddel die je al lang had zien staan. in je hoofd had zich al een plan gevormd….
Je vingert nog steeds, maar rolt opzij, je steekt je kontje omhoog, obsceen en expliciet.
Met twee handen trek je je billen uit elkaar
DAAR
IN
Zeg je, hard, duidelijk
IK
WIL
HEM
DAAR
INNNNNN

Ik pak de fles en smeer mijn lul in. Zachtjes duw ik op je sterretje en laat een riante hoeveelheid glijmiddel je kontje lopen, mijn vingers masseren het naar binnen…
NU
Zeg je.
Mijn lul, glimmend van het glijmiddel, zet ik tegen je kontje, het condoom laat ik achterwege, ik wil je voelen en je volspuiten.
Zachtjes duw ik naar binnen, bij mijn ballen voel ik dat je verdergaat met vingeren.
Heel rustig duw ik door, ik glij in je kontje en mijn handen speiden je billen zo wijd mogelijk.
Hhet doet je een heel klein beetje zeer maar het lijkt of je daarvan geniet.
Je kreunt en langzaam duw ik mezelf dieper in je.
Haal weer terug en duw weer in je..
Iedere keer als ik eruit glij roep je
IN
GA IN ME
Steeds harder, steeds verkrampter.
Ik ram hem er nu in, jij weet wat je wilt en hoe, ik voorzie je…
Niet subtiel, zo diep als het gaat, nog wil je dat ik harder ga
IN, NU, DIEP
Je kreunt het tussen je tanden door, ik voel je lichaam trillen, spasmes gaan door je benen.
Ik herhaal het ritme, er bijna helemaal uit, in een keer, diep, erin
Hard, snel
en langzaaam er weer uit….
75% (3/1)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by mrBericht
1 year ago    Views: 508
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
mmmmmmm, verslavend
1 year ago
Super verhaal........