Een weldadig bad

Je komt thuis, vermoeid, een veel te lange dag van werken, shoppen, heen en weer rijden met kinderen en deze uiteindelijk uit logeren brengen.
Waar je had gedacht dat "uit logeren" zou inhouden dat je lekker effies rust hebt, kwam dat wat anders uit. Alles maar dan ook alles wat mee moest was of kwijt of had eigenlijk de wasmachine in gemoeten...
One of those days.

Je strompelt, al lopend je hakken uitdoend, naar de keuken en kijkt verbaasd. Opgeruimd. Strak, glad, schoon. Kaarsjes brandend op 1 hoek, een flakkerend licht achter de half openstaande deur doet vermoeden dat ook daar kaarslicht brand.
De irritiatie slaat om in verbazing, verwondering, en je volgt, nu op je blote voeten, het flakkerende licht. In de hal gekomen blijkt een spoor van kaarsjes, geen waxinedingetjes maar allemaal verschillende witte kaarsjes, dikke en dunne, korte en wat langere, de hele trap naar boven te verlichten.

Een warm gevoel overrompelt je, en je loopt zachtjes op je tenen de trap op.

Het spoor leidt naar de badkamer; en stroomt een gestage vloed van warme stoom uit die deur. Het aantal kaarsjes vermindert en hiermee ook het licht, maar de kaarsen zijn groter en voller.
In de badkamer is het schemerig, het flakkeren van de kaarsjes versterkt door het openstaan van het raampje. Het is frisjes en de stoom slaat van het gevulde grote bad; geen dikke schuimlaag maar de geur van oliën.
Je kleed je uit en stapt in het hete water, laat je onderuit zakken en voelt hoe de hitte over je huid brandt; het temperatuursverschil tussen de koude badkamer en het hete water brengt dit mild pijnlijke maar toch weldadige effect tot stand.
Helemaal onderuit zakkend in het hete bad maak je je haren nat, wast met twee handen je gezicht en slaakt een diepe zucht. Wat een genot.
Onwillekeurig zakt een van je handen over je onderbuik en woelen je vingers door je al een tijdje niet meer geschoren haartjes. Een rilling gaat door je heen als ook je gevoeligste plekje laat merken er nog te zijn.

Uitgebreid geniet je van het weldadige bad; je neemt de tijd en verzorgt jezelf helemaal, zo uitgebreid als je het graag vaker zou willen doen. Ieder haartje wat zich heeft vertoond op door jou ongewenste plekjes wordt verwijderd en tot slot neem je een heerlijke douche met een scrub, die je huid zacht en glanzend maakt...
Dan pas valt je oog op de de subtiel sjiek versierde kartonnen doos, neergezet tussen de handdoeken.

Tussen laagjes dun papier ligt een schitterend setje; een bh en een broekje van diep-donkerrode zijde, glad en koud op de huid, en heerlijk soepel als je het aanhebt. De maat is perfect, en de stof beaccentueerd je ronde vormen zonder dat het te strak voelt. Onderin de doos een paar zwarte kousen met zelfklevende band....

Wanneer je zo gekleed je slaapkamer instapt verwacht je daar een hunkerende vent op het bed, of op zijn minst iemand. Het bed is schitterend opgemaakt met een jou onbekende set lakens; ze voelen heel natuurlijk, een soort linnen. Middenop ligt echter iets nog veel bijzonderders; een jurkje, van dezelfde stof en met dezelfde kleur als het setje. Perfect passend bij de nagellak die je altijd gebruikt. Naast het bed een paar schoentjes met hak. Alles bijpassend.
Aan het haakje waar normaal je ochtendjas hangt hangt nu een halflang, flinterdunne maar comfortabel passende regenjas; een outfit om mee de deur uit te gaan!

Dan zie je aan de binnenkant van de slaapkamerdeur het briefje: 18:10; taxi buiten. Het is nu 18:07; met een klein sprintje ga je de trap af en kijkt door het ruitje van de voordeur. Een grote donkere limo staat klaar. Eenmaal ingestapt bekruipt je een gevoel dat er iets niet klopt.

Je pakt je mobiel en belt jouw vriend; snel verzin je een smoes voor het geval hij het niet leuk vind dat je midden in zijn verrassing gaat zitten bellen. Hij neemt verward op; is bij vrienden en zit helemaal niet te wachten op jouw telefoontje. "Heeft het interieurverzorgingsbedrijf het goed gedaan?" vraagt hij. Je snapt er niets van; "Ja je weet wel, dat bedrijf van vanmiddag, dat net voor ik weg wilde gaan aanbelde. Ze waren door jou geboekt; ze hadden keurig formulieren met jouw handtekening en er was iemand van een beveiligingsbedrijf bij die zou oppassen dat er geen dingen in huis zouden verdwijnen. Ze waren wel met 4 man! Dat dat lukte van jouw verjaardagsgeld.... Ik slaap vannacht hier, morgen gaan we naar Assen". *klik*

Zwijgend kijk je voor je uit. Wat is dit? Zou dit....... een warme glimlach vormt zich op je gezicht. In gedachten droom je weg naar de gesprekken, het kletsen, de korte boodschapjes. Je voelt hoe de stof van de nieuwe kleren om je lichaam zit als gegoten, geniet van het gevoel van warmte in je en het is alsof de wereld om je heen even langzamer is gaan draaien. Zou dit het cadeautje zijn, waar 'hij' het over had? Die ultieme weldaad en rust?

Het zal nog geen 30 minuten rijden geweest zijn als de auto stopt bij een groot hek; een afrit van de weg af die, door de sterk geblindeerde ramen was het moeilijk te zien, doorliep tot aan een kleine bungalow. Net langs het bouwwerk heen zie je water schitteren in het maanlicht, dan wordt je afgezet bij de voordeur.
Een in een schitterende paarse zijden ochtendnjas achtige outfit geklede dame wacht je op, verwelkomt je zachtjes. Welkom, bij "mijn Spa". U wordt verwacht.

Ze begeleid je naar binnen; een mooie entree met een volledig houten wand, vloer en plafondbekleding en een tijdloze, van roestvrijstaal gemaakte kolossale lichtsculptuur geven de ruimte een onverwacht warme atmosfeer. De dame neemt je jas aan. Net voor je ook je tas aan haar wilt geven hoor je dat er een smsje binnenkomt; opa&oma, de kinderen slapen. Fijn.
Opgewekt geef je nu je tas af en volg de de dame naar de eerstvolgende ruimte; een kleine kleedkamer. Een beetje onwennig merk je dat ze je helpt uitkleden waarbij ze het niet schuwt je huid aan te raken; een tinteling gaat langs je rug...

cTerwijl jij Compleet ontkleed voor haar staat kijkt de dame je vriendelijk aan en slaat een linnen omslagdoek om je heen; je voelt je meteen beschermd. Samen lopen jullie, zwijgend, de volgende ruimte in waar een massagetafel klaarstaat. Met een kleine handbeweging gebaart de vrouw je er plaats te nemen, op je buik. Niet lang daarna wordt een lichte doek om je hoofd geslagen waardoor je niets meer ziet; je mond is nog vrij en je kunt makkelijk ademen; de lucht in de ruimte is heerlijk fris.
Dan voel je hoe handen je rug beginnen te masseren, 2 nee 4 nee wel 6 handen tegelijk masseren je, van licht en oppervlakkig tot diep en op de meer gespannen stukken; je laat je laatste reserves varen en ontspant je volkomen.

Zachtjes wordt je gevraagd om te draaien; de doek blijft om je ogen en eenmaal liggend wordt er discreet verdergemasseerd; efficiënt, met zachte handen en zonder erogene zones onnodig te prikkelen. Vervolgens wordt je gevraagd op te staan en in een a klaarstaand bad met stomende kruiden te stappen. Je voelt vrijwel onmiddelijk het tintelende effect van de etherische olien op je nu openstaande huid. Na een paar minuten helpt de dame je weer uit het bad, en naar de volgende ruimte. Hier staat een stalen opstelling van buizen en douchekopjes, leidingen en kanen en een zachte muziek welt op uit verstopte luidsprekers.

De dame vraagt je in het midden te gaan staan, je benen wat uit elkaar en met je handen aan een stang boven je hoofd; als je zo stiltstaat wordt via een druk op de knop de machine in werking gezet waarna jij kunt genieten van de weldadige jets van water die van iedere kant komen, zowel van boven, als opzij. Het frisse water bezorgt je kippevel.
Extra jets bij je hoofd doorweken je lange haar en zorgen ervoor dat ook je hoofd afkoelt. De dame schakelt de machine weer uit; geeft je een handdoek en helpt je met een tweede doek jezelf weer helemaal te drogen. Je kunt je niet aan de indruk onttrekken dat het haar pleziert je lichaam te beroeren, en laat veel van het drogen dan ook aan haar over, genietend van de subtiele aanrakingen en het zachtjes schuren van de doek.

Dan krijg je een hele dunne, maar net over je billen vallende, kamerjas aan, en geleidt de dame je via een schuifdeur naar buiten, het terras op. Zelf blijft ze binnen.

--------------------------------

Ik zie je aan komen lopen; over de terrassen, om je heen kijkend en dan een doorbrekende stralende lach zodra je mij ziet zitten aan de met verschillende witte kaarsjes, dikke en dunne, korte en wat langere omgeven tafel. Je komt naast mijn stoel staan, ik sta op, en geef je een zachte, intieme en heerlijk langdurende zoen. Met een zucht laat je me los en kijkt me in mijn ogen; pretlichtjes in de jouwe laten zien dat je geniet.

Dan zie je de tafel, met allemaal fruithapjes in alle soorten en maten en merk je pas op hoe je maag vraagt om iets te eten; snel schuif je naast me op de bank en begint aan de hapjes. Sommige pak je zelf, andere laat je me voeren. Ondertussen geniet je van het mooie uitzicht over de plas, gelegen in een bossage achter de spa. Het is er heerlijk stil; we zijn de enigen op het terras en al snel leun je heerlijk tegen mij aan. Mijn avond kan al niet meer stuk.

Als je bent uitgegeten, zoen je me nog een keer, lang en intiem, en fluister je een zachte dank voor de heerlijke avond. Niet wetende dat die nog niet eens begonnen is.

Ik neem je bij je hand en loop samen met je langs het water, een smal paadje uit tot we bij een klein vakantiehuisje komen; verrast kijk je me aan en nieuwsgierig loop je voor me uit naar binnen. In de woonkamer gekomen pak ik je bij je heupen en druk me tegen je aan, zet mijn lippen in je nek en zoek naar je oorlelletje, zoen en sabbel, laat mijn handen dwalen en geniet van jouw heerlijke rondingen; je draait je om en we zoenen intens, ik voel hoe jouw handen op zoek gaan naar mijn gevoelige plekjes en geniet van je directheid, van jouw zin om te genieten, jouw zin in een vrijpartij. Ik vergrijp me letterlijk aan je heerlijke billen, vat ze in mijn grote handen en masseer en aai; het dunne stofje is allang omhoog gestroopt en mijn handen glijden over je heerlijk zachte huid. Mijn lippen vinden uiteindelijk een oor. "Vertrouw me, alsjeblieft?", en zodra ik jouw bevestiging hoor schuif ik een donkere band over je ogen.

Ik stuur je voor me uit naar de slaapkamer, doe je daar de kamerjas uit en begeleid je op het grote bed, rol je op je rug en maak je handen vast met de spullen die ik daar al aan het bed heb vastgezet; aan je gezicht is te zien dat je je helemaal niet ongemakkelijk voelt en wel kunt genieten van deze rol.
Dan bevestig ik ook aan je dijen en onderbenen een stevige bevestigingsriem; uiteindelijk lig je op je rug, je knieen tegen je borsten, je dijen gespreid, je voeten naar buiten wijzend, en je armen gekromd. Je kunt geen kant meer op. Het lachje is toch iets minder geworden.

Dan begin ik je af te sabbelen en likken; ieder plekje van je lijf krijgt zachte likjes, zoentjes, een beet hier en daar. Alleen de meest gevoelige plekjes worden door mij genegeerd.
Heel langzaam werk ik toe naar de meergevoelige delen, je tepels en schaamlippen nog zorgvuldig mishoudend. Hierdoor begint je lichaam het over te nemen en buig je je onwillekeurig in alle mogelijke bochten om mijn tong daar te krijgen waar jij hem hebben wilt. Terloops speel ik hierin mee, en lik of sop je, direct gevolgd door een kreun van jou.
Dan, mezelf ook niet meer in de hand hebbend, lik ik je poesje terwijl mijn handen je tepels opzoeken; mijn tong diep in je en ook tussen je billen, je vocht oplikkend en verspreidend en met steeds meer beweging in jouw heupen voel ik hoe je al vrij snel komt, hard en vochtig... je benen spannend, je dijen pulsend en je poesje samentrekkend.

Mijn vingers nemen het nu van mijn tong over, mijn mond zoekt je tepel van je linkerborst en in een gestadig tempo werken zich eerst twee en later drie vingers in je. Een strak ritme aanhoudend vinger ik door zodat ik kan voelen dat het orgasme diep in je nog niet is uitgeraasd... De vierde vinger, nu zeiknat van jouw vocht, speelt met de opening van je kontje, steeds weer in en uit, soms het topje, soms mee, soms minder. Het tempo van mijn hand blijft echter ongewijzigd hoog en mijn tanden hebben inmiddels je tepel en tepelhof ontdekt.
Ik voel hoe je lichaam opnieuw toewerkt naar een orgasme; je wordt nog vochtiger en je heupen draaien mee in het tempo van mijn vingers; uit je keel komen diepe klanken en ik voer het tempo nog meer op, nu alle vingers van mijn hand in kutje, alleen mijn duim nog vrij die speelt met je klitje. Dieper in je , sneller, harder en met een toenemende druk neem ik je me mijn volle hand, mijn tanden langzaam klemmend om je gevoelige tepel. Wanneer je komt in een stroom van vocht, spasmes en een diep geluid wat zich opbouwt vanuit ergens achter in je keel voel ik mijn erektie zich oprichten.

Ik maak je los uit je boeien en help je overeind, we lopen naar de slaapkamer ernaast en rollen daar samen op het bed.
Mijn nu kloppende pik wil in je, ik help je op op mij te klimmen en voel hoe je moeiteloos over mijn hitte heenglijdt, je onderlijf warm alsof het in brand staat.
Ik schuif mijn vingers in je nu bezwete haar en trek je gezicht naar me toe; zet mijn lippen op de jouwe en laat mijn tong in je mond glijden; tegelijkertijd druk ik stotend mijn onderlijf in het jouwe, met maar 1 doel, ik wil komen, in je, diep, hard.

Jij hebt echter duidelijk andere plannen. Je rolt van me af en zet je tanden in mijn pik; de neiging om klaar te komen vermindert meteen. Dan begin je met je tong en je handen met me te spelen; nu is het mijn beurt om met een draaiend en torderend ondelijf te vechten met en tegen het genot; ik zie hoe je hier van geniet. De twinkeling in je ogen samen met de lach in je gezicht maken me gek; ik voel hoe mijn onderlijf pulst en kookt.....

Ik rol je op je rug, spreid je dijen, til je heupen op, en stoot me in je, met korte, ferme, felle slagen en kom, kom heel hard en intens klaar, je diep in je ogen kijkend en voel hoe je met jouw vingers door mijn haar woelt...

Zachtjes kruip ik naastje en trek een dekentje over ons heen; we kletsen zachtjes en genieten met elkaar van de warmte, de hitte, het kleffe. Een zacht piepje gaat. Het is tijd.

Ik help je uit bed en neem je mee naar de grote inloopdouche die aan deze slaapkamer grenst; samen wassen we elkaar en genieten van het heerlijke warme water. Ik draai je billen naar me toe en verras je met een nieuwe erektie; soepel glijd ik in je..... Terwijl jij jezelf intens vingert neuk ik met lange langzame slagen diep in je en voel ik al snel een hoogtepunt aan komen rollen; zodra ik de spaspen diep in je voel laat ik me gaan.
We spoelen elkaar schoon, en ik pak een handdoek om jou te helpen drogen, jij doet hetzelfde voor mij.

In de slaapkamer waar we begonnen zijn is alles netjes glad en opgeruimd; onze kleren liggen klaar. Jouw nieuwe outfit, en voormij mijn grijze pantalon en zwarte overhemd.
Aangekleed verlaten wij het huisje waar we worden opgewacht door de gastvrouw, die ons begeleidt naar de gereedstaande limo. Deze brengt ons naar mijn auto, een paar kilometer verderop.

Lekker tegen me aangekropen rijden we rustig naar jouw huis; ik parkeer een straat verderop en we lopen het laatste stukje. Voorzichtig kijk je of de geplande logeerpartij van je vriend ook is doorgegaan; hij is niet thuis.
Samen lopen we de trap op, langs de stompjes van de kaarsen, de geur van het heerlijke bad hangt er nog.
Bij het bed gekomen neem jij de touwtjes in handen, kleed mij uit, en duwt me achterover. Het is voorlopig nog geen ochtend...
100% (3/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by mrBericht
1 year ago    Views: 180
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Nog een geluk dat de boel niet afgebrand is met al die achtergelaten kaarsjes !