Details

Donderdagmiddag, even na vier uur; de trein komt er zo aan. Jij staat te wachten op het perron voor de trein naar Maastricht. Je neemt zo nu een dan een slok uit het flesje met water in je handen en kijkt om je heen. Een wirwar van mensen die allemaal onrustig over het perron bewegen. Het warme, lome weer voelt wel aangenaam na een dag in de saaie vertrekken van je werkgever; het uitstapje stemt je vrolijk.
Net wat te laat arriveert de intercity en je zoekt snel een plekje; in de stiltecoupe van de eerste klas, en duikt weg in de spannende roman waar je al een paar dagen mee bezig bent. Helaas loopt ook de 1e klas vol met mensen; het geroezemoes en de toenemende hitte geeft je een opgelaten gevoel.
De trein vertrek en Vlot reis je richting Utrecht.


Ongeveer op datzelfde moment rijd ik over de snelweg; ik passeer een intercity die rustig voortboemelt over het parallel aan de weg aangelegde spoor. Ik vraag me af of jij daar toevallig op datzelfde moment inzit. Met een flink tempo rijd ik door; ik wil niet te laat komen voor onze afspraak en er zijn nog een aantal lastige verkeersknooppunten te gaan.
De airconditioning zorgt voor een frisse bries en met mijn ouderwetse cdwisselaartje volgeladen met lekkere muziek is de sfeer goed.
Gelukkig hoef ik niet de omweg via Utrecht te nemen; ik vlieg de Veluwe vlot over en laat me vrijwel rechtstreeks richting zuiden voeren.


Op station Utrecht lijkt het er even op dat je gaat stranden; de geplande intercity naar Maastricht heeft flinke vertraging. Snel ga je het winkelcentrum over en haalt wat te eten en een paar flesjes koud water, dan zoek je een plekje langs het perron om te wachten. Je boek is een prettige reisgezel.
Je bent blij met je gekozen outfit; de zijden blouse en het vrij korte rokje geven de wind vrij spel; een klein beetje verkoeling is prettig deze dag.
Twee hoofdstukken verder kom je weer terug in de werkelijkheid; een lange intercity rijdt het lege spoor voor het perron op; jouw trein voor het tweede stuk van de reis.

Dit keer heb je geluk; een lege stiltecoupe, met je gezicht in de rijrichting. Je neemt wat te drinken en duikt dan weer lekker in je boek. Je schoenen heb je uitgeschopt en met je voeten languit voor je, op de voetsteun onder de stoel tegenover je, lig je ontspannen te lezen.
Bij het eerstvolgende station stapt een stel de coupe in; hij lang en met een halve baard, goed gekleed, hij groet beleeft. Zij is lang, roodharig en onrustig, giechelig, groet je en gaat met grote twinkelogen tegenover hem zitten, haar pumps schopt ze uit en je ziet hoe ze haar voeten tegen de zitting van zijn stoel zet.
Je concentreert je weer op je boek en leest verder maar iets maakt dat je niet helemaal wegzinkt in het verhaal. Onopvallend bestudeer je het tweetal en wanneer zij haar linkerbeen optrekt en op haar eigen zitting zet zie je in flits de oorzaak van haar gedrag: geen slip.

Terwijl zij probeert onopvallend te zijn door in een veelkleurig magazine te bladeren, ondertussen af en toe snel een lach zijn kant op werpend, zit hij lijkt iets te doen op zijn iPad echter het is duidelijk dat hij geniet van zijn uitzicht. Heel rustig ga je verzitten zodat je, al lezend, beter kunt volgen wat er gebeurt. Het wordt snel warmer in de coupe; of dit werkelijk zo is of dat jouw lichaam een spelletje speelt weet je niet, maar je neemt een slok water. Je verslikt je een beetje en een guts loopt over je kin en hals je decolletee in; zij kijkt het water na en ook zijn ogen kunnen zich niet losmaken van jouw decollete. Moedig kijk je hen beide aan en daarna tussen je borsten, waar het water verdwijnt in de stof; met een zachte zucht laat je merken dat het niet vervelend voelt en een "Verkoelend zo!" rolt van je lippen.
De vrouw kijkt je recht aan en wappert met de voorrand van haar rokje; "Ja best warm hier he?". Zijn blik wordt natuurlijk meteen naar zijn overbuurvrouw getrokken; door het wapperen is nu goed te zien dat er maar weinig stof is om het warmte in te krijgen, haar opwinding is duidelijk. "Een goed idee." zeg je, en staat op, schuift tussen het stel door en loopt naar het toilet.

Daar maak je snel je bh los en verlost je van de strakke stof, daarna moet ook je slip het veld ruimen. Een knoopje van je blouse maak je extra vast om te voorkomen dat het helemaal een openluchttheater wordt. Dan vouw je de lingerie zodanig dat het kanten randje nog goed te zien is en gaat teurg naar je coupe.
Daar gekomen schuif je weer tussen het stel door, met je gezicht naar de vrouw. Als je voor haar staat toon je haar kort te inhoud van je hand en glimlacht.
Een kleur komt op in haar hals en haar gezicht straalt van ondeugendheid; ze geeft je een knipoog en je gaat naar je stoel.
Je lingerie gaat, zonder dat hij het gezien kan hebben, je tas in en je kruipt weer in je boek, ervoor zorgend dat de rondingen van je nu vrij bewegende borsten goed te zien zijn in de heerlijk over je huid schuivende zijden stof. Een goede kledingkeuze van vanmorgen...

Als de conducteur geweest is heeft de vrouw alle schroom overwonnen, met haar vingers speelt ze met zichzelf terwijl hij toekijkt, zijn iPad duidelijk zodanig houdend dat een bobbel in zijn broek niet opvalt. Haar rok, hangend van het opgetrokken been voorkomt dat er vanuit het gangetje zicht is op haar spel.
Haar hals en decollete lopen rood aan en zo nu en dan kijkt ze naar je. Hoewel je jezelf overtuigd hetero vind is dit schouwspel ook voor jou opwindend, onopvallend laat je zo nu en dan je hand over een borst glijden waarbij je tepels duidelijk laten voelen aanwezig te zijn. Ook in je rokje loopt de temperatuur op.
Met haar ogen gesloten en haar vingers van haar vrije hand klauwend in haar eigen bovenbeen is het duidelijk dat de vrouw haar hoogtepunt bereikt, vlak voor de trein stopt in Roermond. Wanneer hij opstaat om uit te stappen is de bobbel in zijn broek duidelijk zichtbaar, en achter zijn rug momelt de vrouw een gemeend "Dankjewel" voor ze, met een rood hoofd, achter hem aan de trein verlaat.

De accountmanager van de firma waar we de volgende dag samen een afspraak hebben; er moet ook gewerkt worden; belt. Helaas kan hij vanavond niet aanwezig zijn voor het afgesproken diner als gevolg van prive-zaken en hij maakt omstandig zijn excuses. Ik geef aan dat dit geen probleem is en verifieer of de afspraak, de volgende ochtend al om 8:30, wel normaal door kan gaan. Dit kan hij gelukkig bevestigen. Ik whatsapp je over de gewijzigde plannen.

Ik denk terug aan het telefoongesprek een een paar weken geleden, toen ik je belde om te vragen of ik je kon inhuren voor een dag; een sessie waarin een leverancier een zeer complex product ging voorstellen en waarbij ik iemand wilde hebben van buiten. Iemand die een goede en gefundeerde inschatting zou moeten kunnen maken over de intenties en de betrouwbaarheid van het bedrijf, de samenstelling van het product en de werking ervan. En dat zonder dat zij dit zouden doorhebben en in 1 sessie van een paar uurtjes.
Een klusje voor jou.
Zakelijk hadden onze werkgevers dit snel rondgemaakt; nergens was iemand die zich afvroeg hoe dit eigenlijk tot stand gekomen was.
Voor ons een prachtige gelegenheid om eens op een ontspannen manier tijd voor elkaar te hebben want natuurlijk zou een afspraak vroeg in de ochtend, in het uiterste zuiden van het land, alleen mogelijk zijn met een hotelovernachting vooraf.


Na het drankje op het terras van het hotel brengt een receptioniste jou de sleutel van de geboekte suite; op de factuur zullen twee keurige zakelijke eenpersoonskamers terug te vinden want in dit bourgondisch stukje Nederland is een stukje "dienstverlening" gelukkig nog mogelijk.
In de heerlijk koele kamer gekomen duik je snel onder de douche en trek je een comfortabel en soepel zittend setje aan met daaroverheen een broek waar je billen goed in uitkomen; je weet dat ik daar op kick. Opgeknapt en met een lichte tinteling in je buik wandel je weer, je boek in je hand, naar het hotelterras en bestel je wat lekker koels te drinken, en wacht je al lezend op mijn gemak tot ik ook arriveer.

Niet veel later kan ik mijn auto de hotelgarage inrijden; een heerlijk koele kelder onder het statige gebouw; wanneer ik mij meld bij de receptie wordt ik direct opgevangen en naar jouw terrastafeltje geleid; we groeten elkaar met een ingehouden knuffel en voorzichtige zoen.
Samen drinken we wat en praten elkaar bij; je vertelt met een licht roodkleurende hals van je belevenissen in de trein.
Dan sta ik op om mezelf te gaan opfrissen; we spreken af dat we dineren in een van de restaurants van het hotel. Ik regel bij de receptie voor ons een rustig tafeltje waar we niet gestoord zullen worden en ga dan richting suite.

Een half uurtje later vind ik je terug op een ander plekje op het terras; een luie bank tegen de gevel van het gebouw, in de schaduw van een grote boom, je benen onder je gevouwen en volledig verzonken in jouw boek. Een moment van ongeloof overkomt me dat ik hier mag zijn, met jou, zo'n mooie vrouw.
Een ober komt ons ophalen om ons naar het tafeltje in het restaurant te brengen; als je opstaat en voor me uitloopt wordt ik getrakteerd op een heerlijk uitzicht op jouw ronde billen, rondingen die in de strakke broek goed uitkomen. Ik verdenk je ervan om het wiegen van je heupen wat extra aan te zetten en geniet van het schouwspel.
Met een alleszeggende blik kijk je me aan als we bij het tafeltje zijn gekomen; dit was een bewuste traktatie.

Het diner is intiem, gezellig, ontspannen en een fijne manier om aan elkaars nabijheid te wennen. De afzegging van de accountmanager komt helemaal niet vervelend uit op deze manier. Het is al zwoel en schemerig aan het worden als we het restaurant verlaten voor een wandeling door de oude stad en een italiaans ijsje van de onverwachts nog geopende ijssalon. Elkaar bij alle mogelijkheden licht aanrakend en soms langdurig tegen elkaar aanhangend slenteren we wat rond en genieten van wat we zien, en voelen.

Terug in de hotelkamer verandert deze lome stemming als bij toverslag; op het moment dat ik de deur achter ons dichtdoe draai jij je om, slaat jouw armen om mijn nek en klim je letterlijk in me, en begraaft jouw tong diep in mijn mond.
Ik was de hele avond al opgewonden, jouw aktie zorgt echter direct voor een knellende erektie in mijn broek. Mijn handen zoeken je billen, grijpen ze vast en ik moet mijn best doen om door het woongedeelte van de suite te navigeren naar het bed.
Terwijl wij elkaars monden grondig verkennen zoeken mijn handen hun weg over je lichaam; het randje van je slip in je strakke broek, de ronding van je billen, de heerlijke volheid van het punt waar je billen overgaan in je dijen, ik voel een dierlijke drang je overal te betasten echter ik moet er ook voor zorgen dat je niet valt.

Ik laat je achterover op bed zakken en begin je uit te kleden; je schoenen uit, de rits van je broek los.... Die trek ik, weinig subtiel, direct van je kont. Ik pak de kussens vanaf het hoofdeind, leg ze op een stapel en pak je daarna bij 1 been en je heup, en rol je om zodat je hier op je buik bovenop komt te liggen, je heerlijke kont omhoogstekend. Ik bijt in je rechterbil en begin je topje omhoog te schuiven, maak de haakjes van jouw BH-sluiting los (rotdingen!) en schuif je topje nog wat hoger.
Terwijl ik met mijn handen je dijen masseer bestudeer ik de heerlijke rondingen van jouw onderlijf; je zalige kont, de welving van je lipjes in je strakke slip, je heerlijke vrouwelijke dijen, de zachte huid van een vrouw die goed op zichzelf past.
Dan stroop ik je slipje van je billen af en langs je dijen omlaag, de vochtige plek in de stof maakt me duidelijk dat het ook jou niet ongeraakt heeft gelaten.
Met mijn grote handen spreid ik de wangen van jouw billen en met een langzame beweging breng ik mijn tong tussen je billen, en lik ik omlaag, in de richting van jouw lipjes. Ik hoor dat je een diepe kreun smoort in het kussen en zie dat je jouw hoofd er compleet in begraven hebt.
Met langzame, tastende en proevende bewegingen laat ik mijn tong de warme plekjes tussen je billen en dijen ontdekken, hierbij alle tijd nemend en zonder enige terughoudendheid. Ik wil je maximaal laten genieten en onderzoek de verschillende reacties die je hebt op liefkozingen op verschillende plekken, van het roosje van jouw kontje, de huid tussen je billen, het begin van jouw lipjes, de vochtige diepten van jouw kutje en dan, tot jouw plezier, tot het onder een kapje verstopte knopje, jouw clitje.

Ik voel hoe je jouw bekken naar me toekantelt, hoe je probeert te sturen dat mijn tong het meest gevoelige plekje vind en niet meer kan laten gaan. Ik geniet van de setting, de situatie, jouw overgave, de manier waarop je hier ligt, half ontkleed, een schoen naast je op het bed, jouw slipje, met duidelijk vochtige plek in het kruis, verfrommeld om een enkel hangend. Ik voel dat je je helemaal geeft en beantwoord dit met de meest intense, zo subtiel mogelijke likbeurt die ik ooit gegeven heb.
Ieder gevoelig plekje, alle vouwtjes, rondingen en intieme zones die je blootgeeft krijgen mijn onverdeelde aandacht.
Ik hoor hoe je steeds diepere geluiden produceerd, gedempt door met je hoofd weg te duiken in het enorme hoofdkussen, je armen klemmend om de heftige stimulatie te kunnen ondergaan zonder het uit te schreeuwen. Dan, pulserend, stotend en met heftige spiersamentrekkingen in je dijen en billen, kom je. Ademloos, spasmend lig je voor me en over mijn tong gutst een natte golf je kutje uit.

Voorzichtig haal ik mijn gezicht weg en zo zacht als ik kan trek ik het deken over je heen; ik kom naast je liggen en kruip met mijn gezicht bij je op het kussen. Langzaam kom je weer terug op de wereld en tussen de verwarde plukken haar door kijk je me aan, met een ondeugende glimlach op je gezicht. Je wiebelt met je billen en zegt op een plagerige toon: "Vond je het lekker?". Alsof ik degene was die zojuist gruwelijk verwend was...
Een moment flitste het door mijn hoofd dat dit ook eigenlijk het geval was; het "klusje", de strakke broek, het heupwiegen, de avond in de stad. Je had vreselijk je best gedaan om mij me op mijn gemak te laten voelen.

Een half uurtje laten staan we samen onder de douche. De badkamer is gehuld in een schemerdonker; dit hotel is duidelijk ingericht op een genietende klantenkring. Met overdreven veel schuim staan we elkaar afwisselend teder en dan weer plagend en ondeugend in te zepen, te soppen en weer af te spoelen; veel langer dan nodig en ook veel langer dan onze huid aankan; we lopen het risico er als twee gerimpelde oudjes uit te komen!
Dan zie ik een flits in je ogen, een moment waarop je een besluit neemt. Met een grimmige trek om je mond pak je mijn hoofd en duw je me naar beneden, tot ik achterover in de douchebak lig, halfomhoog tegen de muur.
Je mompelt iets wat ik versta als "Ik heb dit altijd al eens willen proberen..." en ik voel een warme straal over mijn gezicht gutsen, langs mijn wangen en hals, en over mijn borstkas.
Na mijn initiele schrik besluit ik je uit te dagen; ik kijk je aan en open mijn mond. Jouw ogen lijken vuur te schieten; blijkbaar raakt dit je ergens diep in je onderbewuste. Je stuurt je straal bij en richt, raakt. Ik laat het vocht weer uit mijn open mond lopen en wacht tot de intensiteit afneemt. Dan pak ik je in je knieholtes en trek je omlaag; ik stuur je heupen naar mijn pik.

In 1 beweging duw ik je op mijn nu staalharde lul. Jouw geile spelletje heeft me een erektie bezorgd zoals ik die jaren niet gevoeld heb; pijnlijk hard, kloppend en voor mijn gevoel enorm. En die hete staaf zit nu diep in je. Met langzame kantelingen van mijn heupen druk ik mezelf omhoog, om zo ver mogelijk in je te komen. Je kijkt me diep in mijn ogen, en zoent me dan, zacht en teder, op mijn mond.
Dan begin je me langzaam te berijden, met een steeds langere beweging. Langzaam maar zeker trek je je zelf steeds verder omhoog, tot het punt waaop mijn eikel nog maar lichtjes tussen je lipjes gevangen zit. En met een harde, snelle beweging ram je daarna jouw heupen weer tegen de mijne, tot ik diep in je zit.
Je leunt voorover en slaat je armen om mijn nek; dan begin je in mijn oor te fluisteren. Iedere keer dat je je kut zo hard mogelijk over mijn lul omlaag schuift hoor ik je "Spuit!" fluisteren; een geluid dat iedere keer dat je jezelf op me schuift rauwer en scherper wordt. Ik houd dit niet langer uit; mijn ballen beginnen te pulseren en op het moment dat je jezelf weer hard op mij laat neerkomen blokkeer ik je heupen en kom ik hard, diep, diep in je. Ik voel hoe dit jouw triggerend en hoe de spieren in je hele lijf samentrekken. Een eerste simultaan orgasme; het is een bijzondere dag.


100% (2/0)
 
Categories: FetishHardcore
Posted by mrBericht
1 year ago    Views: 298
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
mmmmmmm zalig. Mag ik ook klusjes voor je doen?? Ben niet heel duur.