Beurs

Na een drukke dag vol met gesprekken met leveranciers kon ik eindelijk de beurs verlaten. Mijn collega’s gingen direct naar huis maar ik had besloten om een nachtje te blijven slapen en pas op zaterdagochtend huiswaarts te gaan. Gelijk een mooie gelegenheid om de nieuwe (nou ja, tweedehands) auto over wat binnenweggetjes te jagen. Eens kijken wat ‘ie kan, morgen , lekker vroeg.

Op weg naar de uitgang zie ik een paar erg prettige billen voor me, in een mooie strakke donkerbruine broek. De eigenaresse heeft schitterend lang donker haar en lijkt haast te hebben. Ik loop rustig mee, ze baant een weg door de menigte en ik geniet even stiekem.

Ontspannen loop ik de hal door van het grote conferentiecentrum; ik kan daarvandaan zo door naar mijn hotel.
In mijn kamer neem ik een douche en kleed me om; ik neem de tijd en spoel de zware werkweek uitgebreid van me af in de luxe regendouche. Een fris setje vrijetijdskleding is en welkome afwisseling na een week in pak. Opgewekt ga ik naar het restaurant.

Halverwege de maaltijd hoor ik een bekende stem; je spreekt mijn naam met licht ongeloof uit. “Ben jij hier nog? Moest je niet naar huis?”. Je bent een van de managers van de organisatie waar ik voor werk; een schitterende vrouw, blond haar, blauwe ogen met een twinkel erin. Je schuift aan en we kletsen verder; het personeel van het restaurant verzorgt jouw maaltijd en al snel zitten we geanimeerd te praten. We werken regelmatig samen, maar van een diepgaand gesprek komt het dan nooit.

Hoe het precies gegaan is weet ik niet meer, maar na het gezellig tafelen en een wandelingetje buiten belandden we uiteindelijk op mijn kamer; samen languit op de bank voor de tv met een leuke film. De sfeer is ontspannen en er is een duidelijke klik; blijkbaar liggen we elkaar wel. Geen rare spanningen, vreemde stiltes of ongemakkelijk verschuiven op de bank, al snel lig je met je hoofd op mijn schouder, geheel opgegaan in de film. Ik doezel langzaam weg na de zware week, het voelt vertrouwd…

Als ik wakker word ligt er een briefje naast me: “Als je wakker bent, bel me dan even” en jouw nummer. Nog wat verward loop ik eerst naar de badkamer en tref dan een verrassing aan: je bent niet naar haar eigen kamer terug, je ligt lekker languit onderuit in mijn bad! “Heb je niet gebeld?”.
Ik moet helaas ontkennend antwoorden, je bent hier toch?

Je vraagt me om op bed te gaan liggen, misschien met wat minder kleren aan (…) en toch even te bellen, het spelletje leek je zo spannend… “O, en doe je ogen dicht!”. Ik toets je nummer in en gehoorzaam, met gesloten ogen luister ik naar het overgaan van de telefoon. Vier keer gaat hij over, dan hoor ik met zachte stem “OK, ik kom..” en er wordt opgehangen. Vreemd, ik heb jouw telefoon niet gehoord in de badkamer… Langzaam ontspan ik weer, het dutje was lekker maar ik ben nog erg moe…. Zo op bed liggen is eigenlijk wel erg lekker… Ik hoor je uit de badkamer komen, je schuifelt wat rond door de kamer en ik voel dat je met toedekt met het deken…. “Ontspan…” zeg je… Ik soezel weer weg… Je bent echt een fijn persoon om bij te zijn, ik voel me veilig.

Ik wordt wakker van een hand, die zachtjes over mijn borst beweegt, ik voel olie, warme olie. Een tweede hand smeert mijn nek, en gaat langs mijn kaak. Dan voel ik een derde hand op mijn bovenbeen. Wat?!?! Ik probeer overeind te komen, maar voel dat ik geen kant op kan. Een klein beetje speling maar dan voel ik dat ik vast lig in het bed, mijn armen kunnen niet omhoog, mijn enkels zitten vast en mijn hoofd kan ik niet optillen. Ik zie ook niets, maar zo was ik ook in slaap gevallen. Je fluistert in mijn oor: “Vertrouw mij, je kent me toch, ik doe je niets….”

Met een huivering probeer ik me te ontspannen.

De derde en vierde hand zijn net zo zacht als die van jou; slanke vingers wrijven de olie diep in mijn huid en graven zich een weg door mijn spieren, een vrouw... Dan voel ik, tegelijk op mijn buik en mijn benen, haar zachtjes over mijn huid slepen, de huid die net nog werd ingesmeerd met warme olie… Ik krijg kippevel en mijn pik stijgert, hij vult zich snel en voelt knalhard.
Dan voel ik een warme tong, twee warme tongen; een op mijn dij, een op mijn buik. Beiden op koers naar mijn pik… De ene tong zoekt mijn ballen, de andere mijn hard geworden pik… Tong en tanden wisselen elkaar af.. Dan twee tongen op mijn eikel, jullie handen houden mijn pik recht omhoog.. Ik kreun en blijkbaar met teveel volume, want je zegt “ ssssstttt, ik geef je wel iets te doen”.
Ik voel hoe je gaat verzitten en over mijn hoofd heen zakt, je warme natte kut op mijn mond… Ik lik en sop… lik gulzig het nat uit je poes… Je smaakt zoutig en erg nat, blijkbaar heeft het spel je opgewonden; de geur van het badschuim wordt overstemd door de geur van een geile vrouw…

Uitgebreid onderzoek ik je schaamlippen, kleine en groot, en onderzoek de vorm en gevoeligheid van je klitje; soms beloond met een kreun of een diepe diepe zucht van jou.
Tot je verrassing werk ik ook mijn tong over je sterretje en na een aantal momenten gerekt te hebben moeten liggen omdat ik er net niet goed bij kan schuif je wat naar voren en niet lang daarna hoor ik een langgerekte kreun; je kunt dit voor jou nieuwe gevoel wel waarderen.

Ondertussen hebben jullie je aandacht gedeeltelijk verlegd naar mijn benen; de binnenkant van mijn dijen wordt gemasseerd en ondeugende ingeoliede vingers zoeken mijn sterretje, terwijl twee warme monden om en om mijn pik plagen, zo nu en dan met een zachte aanraking van tanden of een korte harde zuigbeurt. Het is bijna te veel maar jullie voorkomen steeds dat ik klaar kan komen.
Je gaat weer verzitten en dwingt me je klitje te likken; ik snap al snel waarom, er komt snel steeds meer vocht uit je kutje, je begint onregelmatig te ademen en komt dan, met een ingehouden snik, snel klaar… Blijkbaar is je kutje direct veel te gevoelig want snel klim je van mijn gezicht….
Een enkel moment voel ik de koele lucht uit de kamer over mijn gezicht stromen, de stroompjes met jouw vocht snel afkoelend. Dan verplaatst ook de mysterieuze tweede vrouw zich en voel ik een nieuw onderlichaam boven mijn hoofd. Haartjes kriebelen me tegen mijn neus en langzaam vol ik een nat, diep geurend poesje over mijn gezicht schuiven. Deze vrouw geurt heel anders dan jij, meer muskus achtig maar een verkennende lik leert me dat ze zalig smaakt; haar vocht voelt minder vloeibaar en de smaak is heerlijk.

Weer geef ik me over aan jullie liefkozingen terwijl ik uitgebreid het kutje van deze dame onderzoek; haar kleine schaamlippen zijn langer dan de jouwe, ik kan ze in mijn mond zuigen en er met mijn tong mee spelen; dit heeft kirrende geluidjes en zacht gegiechel tot gevolg. Als mijn tong naar haar sterretje gaat komt er een negatief geluidje, ze verschuift iets zodat ik daar niet bij kan.
Ik verplaats mijn aandacht nu richting haar klitje, als is klit een beter woord. Als een klein fallusje voel ik haar met mijn tong tussen de schaamlippen uitsteken en wanneer ik er zachtjes op sop en met mijn lippen aan trek wordt ik een zacht gegrom gewaar; met mijn pik in haar mond geniet deze vrouw van de aandacht op haar gevoeligste plekje…

Mijn onverdeelde aandacht heeft al snel effect; mijn mond begint een gestadige stroom warm vocht te verwerken terwijl ik steeds heftiger haar klit bewerk. Een dieper wordende ademhaling en en toenemende druk van haar onderlijf op mijn gezicht maken me duidelijk dat ik op de goede weg ben, en na enige momenten pulseert haar lijf op me, mijn adem benemend.

Als je haar van me afhelpt krijg ik weer lucht; het genot van het proeven en mogen verwennen van twee zulke heerlijke kutjes heeft me echter een gelukzalig gevoel gegeven. Ik ben dan nog steeds hard al tintelen mijn ballen al behoorlijk.

Ik voel dat een van jullie mijn pik vastpakt en zich er langzaam op laat zakken; hij glijdt zonder enige weerstand naar binnen. Terwijl ik wordt bereden hoor ik jouw stem weer in mijn oor, en voel ik dat je me liefkoost op mijn schouders en in mijn gezicht: “Spuit haar maar vol, laat je gaan” fluister je.

De ongelofelijk geile behandeling met jullie monden, de smaak van twee vrouwen die weten wat ze willen en de felle neukbewegingen van de mysterieuse vrouw maken dat ik weinig uithoudingsvermogen meer over heb, na enige momenten beginnen de spasmes in mijn ballen en kom ik kreunend klaar. Heel langzaam neukt ze mijn slapper wordende pik nog na; zo ongelofelijk nat zijn wij beiden dat dit zalig aanvoelt.

Jullie kruipen ieder aan een kant tegen me aan, ik word bedolven onder kleine zoentjes en liefkozingen. Je vraagt me mijn ogen dicht te doen; ik voel hoe de blinddoek afgaat maar hoe deze ook direct vervangen wordt door een soort muts, die mijn hoofd, ogen en een deel van mijn oren bedekt. Mijn neus en mond blijven vrij; waarschijnlijk in jullie eigen belang .
Het voelt als een soort neopreen en al snel volgt een toelichting: jullie maken me los en nemen me mee naar de badkamer.

Daar aangekomen merk ik al snel wat de bedoeling is; jullie willen verwend, ingezeept en geliefkoosd worden onder de douche, met mij als jullie persoonlijke bediende.

Ik ga er helemaal voor; iedere vierkante centimeter van jullie lichaam verken, zeep en was ik, en jullie beider lange haardossen krijgen een uitgebreide shampoobeurt. Ik voel onder mijn handen twee heerlijke lijven, twee totaal verschillende maar o zo fijn aanvoelende vrouwenlichamen die zich totaal aan mijn liefkozingen onderwerpen.

Op jouw verzoek stap ik uit de douche en droog ik mezelf snel af, daarna bieden jullie je een voor een aan om jezelf uitgebreid te laten afdrogen, gevolgd door een smeersessie met bodylotion.
Jullie lichamen zijn weer op en top verzorgd en ik raak weer wat opgewonden van de fijne geur, het gevoel en de zachte rondingen die ik door mijn handen voelde gaan.


Je neemt me bij de hand en brengt me terug naar het bed; ik voel hoe jullie de dekens openslaan. De mysterieuze vrouw klimt op het bed, en jij geleidt mij achter haar, je zet mijn handen op haar billen.
Ze zit met haar billen omhoog en jij masseert mijn pik tot strijdkracht. Dan ben je kortaf: “Neuken, nu!”.

Met wat gefrummel voel ik mij een weg naar haar kutje, en schuif mijn eikel tussen haar lipjes, met mijn handen haar billen spreidend. Geweldig volle ronde billen, heerlijk om licht in te knijpen en goed om vast te houden. Met kleine stootjes werk ik mijzelf dieper in haar, je vind dit niet snel genoeg gaan en sist in mijn oor dat ik harder moet, sneller, dieper….

Ik voel het vocht om mijn pik toenemen, het sopgeluid wordt duidelijker en dat maakt me nog harder; ik neem haar steeds harder. Dan voel ik iets nats en kouds tussen haar billen doorlopen, ze slaakt een gilletje, en het gladde spul stroomt om mijn lul. Je hebt glijmiddel tussen haar billen laten lopen, en bent nu met 1 vinger haar sterretje aan het masseren….

Ze protesteert, ik voel haar lichaam verstarren. Dan fluisteren jullie wat heen en weer, ingehouden en passioneel. Heel langzaam ontspant ze; ik voel jouw vingers weer tussen haar billen voel weer wat nieuw glijmiddel langs mijn lul lopen.

Ik blijf ondertussen zachtjes doorneuken; diepe slagen afwisselend met korte felle tikjes, en mijn handen liefkozen haar geweldige kont. Ik voel dat je langzaam je vingers in haar kontje weet te masseren, haar sterretje met het glijmiddel toegankelijk makend, ik voel je vingers vanbinnen tegen mijn lul. Dan komt de vraag waarop ik al hoopte: “En, wil je er in?”

Gretig trek ik mijn lul uit haar kutje en zet mijn eikel tegen haar sterretje; jouw vingers verhinderen mijn binnendringen. Op het moment dat je je twee vingers uit haar kontje trekt duw ik in een keer mijn eikel naar binnen, maar ook niet meer. De vrouw slaakt een diepe kreun, jij fluistert weer wat met haar. Dan vraag je me om haar langzaam en voorzichtig te nemen…

Ik voel hoe jij haar heerlijke billen openhoudt terwijl ik langzaam en met zachtje duwtjes haar kontje vul. Je vertelt me dat het haar eerste keer is, en dat ze erg bang is. Ik maak mijn bewegingen nog voorzichtiger. Als ik helemaal binnen ben houd ik een tijdje stil; ik voel mijn pik pulseren onder de druk van haar spiertjes. Langzaam ontspant ze ook, en ik hoor een zucht ontsnappen.
Jullie fluisteren weer, en ik voel haar heel langzaam bewegen. Op jouw verzoek houd ik me stil, heel stil. Langzaam voel ik de vrouw haar kontje bewegen, mijn pik schuift in, en uit, en weer in.

Dan ineens schuift ze naar voren en zo hard ze kan achteruit, mijn pik diep in haar. “Allez!” roept ze.

Jij spoort me aan haar snel en hard te nemen; ik gehoorzaam en laat alle voorzichtigheid varen, neuk haar snel, fel en zo diep als ik durf zonder het risico te nemen haar pijn te doen.
Haar lichaam begint te pulseren, en ik voel bij mijn ballen dat ze met haar hand haar klitje masseert.

Nog een paar klappen en ik voel haar verstijven, ze kreunt, en komt… Hard.
Ze rolt opzij, ik voel dat jullie van plaats wisselen.
Jij blijkt je kontje al te hebben voorbewerkt met glijmiddel; je wilt dat ik je ook snel en hard neem. Ik kan niets anders dan gehoorzamen op dit moment. Lang houd ik dat niet vol, na een aantal slagen beginnen mijn ballen te borrelen. Jij moet lachen en geeft aan dat ik me vooral niet in moet houden.
Gepassioneerd neem ik je, zo hard, lang en snel als ik kan, tot ik over het randje schiet en mezelf moet laten gaan. Ik spuit mijn ballen leeg in je kontje, en trek me zachtjes terug.

Jij trekt me in je armen, trekt de dekens over ons heen en zoent me. Zachtjes praten we wat en dan val ik in slaap. Kort voor dat moment voel ik de mysterieuze vrouw achter mijn rug tegen me aan kruipen, een van haar handen legt ze in mijn kruis, haar kin tegen mijn nek.De volgende ochtend wordt ik wakker; jij hebt mijn hoofddeksel losgehaald. Ik lig nog in je armen en geniet van jouw aanwezigheid. In de badkamer hoor ik het geluid van iemand die haar garderobe in orde maakt, dan roept ze “ Au revoir!” loopt langs het voeteind naar de kamerdeur.

Ik zie een paar erg prettige billen voor me, in een mooie strakke donkerbruine broek. De eigenaresse heeft schitterend lang donker haar en lijkt haast te hebben.

Jij kijkt me in mijn ogen: “Ik zag je naar haar kont gluren op de beurs ….”
86% (6/1)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by mrBericht
1 year ago    Views: 1,048
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Heerlijk op klaargekomen
1 year ago
Erg lekker verhaal
1 year ago
Geil ........