Rust en Regen

Oktober, een regenachtige zaterdagmorgen. Alleen in het bos; een rustige plek in Drenthe.
Een lekkere lange wandeling door het druilerige weer, de bosgeuren sterk en een enorme stilte. Geen mens die hier nu om 9:00 al rondloopt zou je denken. Ik wel; camera mee, regenjas aan, goede schoenen en lekker op stap.
Een fietsbel, ik stap even opzij. Een vrolijke vrouw, kastanjebruin haar, lekkere kont, fietst voorbij en lacht omdat ik zo vlot opzij ging. “Goedemorgen!” riep ze nog. Gelukkig zijn er meer mensen met een goed humeur in de ochtend.
Mijn wandeling gaat verder; uiteindelijk kom ik bij de plek waar ik naar op zoek was; een bosrand met uitzicht over een stuk open heide; in de verte, aan de andere kant van de vlakte twee rieten daken van vakantiewoningen, zo’n 500 meter uit elkaar, met ertussen een lange laan die op de vlakte uitkomt.
Het is mijn ervaring dat er vaak reeën gebruik maken van deze laan om de heide op te komen, zeker als het zo stil is als vandaag. Daarom ben ik hier gaan zitten, fototoestel mee maar eigenlijk alleen om te kijken.
Het lijkt onwaarschijnlijk stil; de vallende regen dempt alle geluiden die je normaal in een bos hoort en de dieren lijken een schuilplaats te hebben gezocht. Geen ree te zien; geen vogeltje, helemaal niets. In de verte zie ik dat één van de vakantiehuisjes nog bewoond is; daar stijgt een pluim rook op , waarschijnlijk van een haardvuur. Een beetje warmte van een kachel is wel lekker met dit weer. Verder is er geen teken van leven.
Heerlijk, deze stilte. De rust.
Langzaam loop ik over de heide, in de richting van de laan. Mogelijk dat ik daar nog wat leven kan vinden, en een mooie foto kan maken. Een tastbare herrinnering voor op een druk moment.
Op die plaats heb ik al eens een mooie plaat gemaakt, die nu op kantoor hangt.
Wanneer ik omkijk zie ik dat de lucht achter me nog veel donkerder is geworden, een licht windje steekt op. Ik had het moeten weten, dit is waarom de dieren zich stilhouden; een onweersbui.
Rustig loop ik door, rennen heeft hier toch geen zin, in de richting van de bosrand en de laan. Daar kan ik wel wat beschutting vinden.
Zo snel als de lucht donkerder is geworden zo snel barst er ook een enorme bui los; de rustige regen maakt plaats voor bijna horizontale striemende regen. Ik verhoog mijn tempo en nader de bosrand snel. Bij het vakantiehuisje rechts van me zie ik een klein houthokje; een overkapping van niet meer dan een golfplaat. Ideaal om even te schuilen. Ik duik er onder en hoor de regen op het polyester knallend neerslaan; de zijkanten van het hokje beschutten me echter nu ook tegen de harde waterstroom.
Ik trek mijn regenkloffie uit en hang het te drogen; met dit weer in een regenpak zitten blijf je natuurlijk ook niet droog. Uit mijn rugzak pak ik een boterhammetje en ik ga zitten kijken naar de regen die neerslaat over de heide.
“Koffie erbij?” Ik schrik ongelofelijk, kijk om en kijk in het lachende gezicht van de ‘fietsmevrouw’.


Getver het regent. Jammer genoeg is de auto kapot dus dan maar op de fiets. Vanmorgen het huisje even goed schoonmaken en daarna lekker, met het haardvuur aan, verder lezen in mijn boek. Maandag hoef ik pas weer naar huis, dus even lekker rust, weg van de dagelijkse beslommeringen.
Op het fietspad loopt een wandelaar; een grote vent in regenkleding, hij lijkt wel wat ingedachten. Ik bel en gelijk stapt hij van het pad om me door te laten, en kijkt me lachend aan. Een leuke kop! Ik wens hem een goede morgen en fiets vlot door.
Mijn fantasie neemt een loopje met me, en ik voel mijn tepels reageren op het geschuur van de regenjas over mijn topje. Het donkere bos, die grote kerel, samen in de stromende regen. Hmm...
Ik moet nog veel doen, aan het werk! Niet gaan lopen fantaseren nu.
Al snel verwissel ik het bos voor de heide; het fietspad ligt slingerend langs de bosrand, met een schitterend uitzicht. In de verte kan ik het rieten dak van mijn vakantiehuisje al zien; een mooi erfstuk van mijn grootmoeder, helaas te vroeg overleden.
Het laatste stukje moet over een slingerend paadje, haaks op het fietspad. In de verte zie ik de boslaan die uitkomt op de heide, een ree steekt de laan snel over. Het rommelt in de verte.
Snel mijn fietstassen legen en mijn fiets achter het houthok zetten. Een doosje aanmaakhout mee naar binnen en later nog twee keer heen en weer met haardhout. Fijn dat er nog geen goede voorraad is. Het is altijd fijn om vanuit het houthokje over de hei te kijken; soms ga ik er wel eens zitten met een kop koffie. Daar is nu geen tijd voor: de ramen moeten schoon en de vloeren gedweild. Niet dralen maar aan de slag!
De open haard brandt al snel en de emmer met sop voor het ramenlappen is ook snel gemaakt; beginnen maar met de ramen. De achterkant van het huisje is al snel klaar en nu kan ik beginnen aan de voorste ramen met uitzicht over de hei.
Als ik met de spons de bovenste rand van het raam doe zie ik hem lopen; gebukt in de regen, een fototoestel bij de hand. Op dat moment loopt een stroompje water van mijn hand, langs mijn arm mijn topje in; zo over mijn tepel. Een opgewonden gevoel in mijn onderbuik herinnert me weer aan mijn fantasie op de fiets.
Het is gewoon te lang geleden dat ik eens goed verwend ben, heerlijk heb kunnen vrijen en de liefkozende vingers van een man heb mogen voelen.
Ik ga verder met het raam, eigenlijk is dat warme gevoel wel fijn. De haard knettert, ik heb te nat hout gebruikt. Buiten zal dat wel een flinke rookpluim geven. Het wordt al wel lekker warm en ik kan de koffie al ruiken. Even doorwerken!
Dan hoor ik de donder en zie de regen naderen; de man wordt bijna overspoeld! Ik zie hem op een holletje deze kant op komen; het lijkt wel of hij naar het huisje toe komt! Dan snap ik het: hij is op weg naar het houthokje.
Het opgewonden gevoel neemt wat toe; een fantasie kan ook werkelijkheid worden toch? Ik schenk een kop koffie in en ga hem eens verwelkomen.Het gezicht met de grote bruine ogen kijkt me vriendelijk aan; ze is niet alleen aantrekkelijk maar wekt ook een heel open indruk. In uitgestrekte hand houdt ze een dampende kop koffie, in haar andere hand houdt ze een kop voor zichzelf vast. Ze komt naast me zitten.
“ Ik hoop dat je hem zwart drinkt, ik had geen melk of suiker meegenomen vanmorgen” zegt ze, en schuift wat op het bankje om lekker te gaan zitten. “Mooi he, dat woeste weer hier op de hei?”.
Haar schouder raakt de mijne en ze kijkt me aan, ik heb gewoon even moeite met het vinden van de juiste woorden. Dan bevestig ik dat het wel een heel mooi uitzicht is, en dat de natuur er voor ons een mooi schouwspel van heeft gemaakt. Grinnikend schuift ze nog wat dichter tegen me aan “Het is anders maar goed dat jij hier naast me zit, anders had ik het veel te koud gevonden.”
Haar warmte voel ik langs mijn zij en nu ze zo dicht bij zit kan ik eigelijk mijn rechter arm nergens kwijt. Ze voelt dit blijkbaar aan; ze pakt mijn hand en slaat mijn arm om zichzelf heen. “Zo, ik kan wel een beetje warmte gebruiken”.Hij reageert verlegen; de koffie bevalt hem wel en ik mag er blijkbaar ook wel zijn, want hij keek even goed in mijn decolleté, maar verder zegt hij niet zo veel. Nu ja, dan maar in de aanval.
Ik schuif op het bankje lekker dicht tegen hem aan en keuvel wat over het weer en het uitzicht. Als ik hem aankijk zie ik het vuur in zijn ogen; de schoonheid die hij heeft gezien heeft allang niets meer te maken met de hei of een verdwaald ree, hij denkt alleen nog maar aan mijn welvingen.
Dit lijkt me het moment om door te pakken; ik neem zijn hand, sla zijn arm om me heen en kruip tegen hem aan. Ik zet mijn koffie weg, sta op en sla mijn been over hem heen; ik ga op zijn schoot zitten met mijn gezicht naar het zijne, en duw mijn borsten vooruit.Wow zoveel assertiviteit had ik niet verwacht; ze klimt zo op me. Die mooie volle borsten duwt ze zo in mijn gezicht… Ik zet mijn handen op haar heupen en laat ze, licht knedend, naar haar billen zakken. Tegelijkertijd kijk ik op, en zie de grote vochtige bruine ogen nieuwsgierig terugkijken; ze is vast benieuwd of ze niet te ver gegaan is.
Dan neem ik, door het topje heen, een van de uitstekende tepels tussen mijn lippen en knijp er zachtjes in, terwijl mijn vingers haar broekband zoeken. De koude huid van haar rug voelt zacht en ik hoor een diepe zucht. Ik wissel van borst, en geef ook de andere tepel een liefkozing, terwijl mijn handen verder op zoek naar onder het topje.
Dan laat ik mijn handen zakken, schuif ze onder haar broekband en zoek haar billen. Ze maakt haar broek los, om me meer ruimte te geven, en trekt haar topje omhoog. Haar handen gaan door mijn haar en ik voel hoe haar ademhaling sneller wordt.
Mijn linkerhand vind de splitsing tussen haar billen, en voelt voorzichtig verder, mijn rechter hand gaat via haar heupen omhoog, voelt het opgetrokken topje de borsten vrijmaken en vind een verfijnd kanten bh. Mijn mond gaat ondertussen naar haar nek, mijn tong rondjes draaiend over haar huid. Een diepe zucht volgt.Gelukkig; hij doet mee. Mijn hartslag vliegt omhoog en mijn ademhaling stokt als ik zijn koude handen voel mijn heupen, zakkend naar mijn kont en daarna op de warme huid onder mijn topje.
Mijn borsten worden geliefkoosd, gelukkig niet te hard want mijn tepels zijn heel gevoelig. Ik maak mijn broek los, zodat zijn handen verder kunnen, en trek mijn topje over mijn hoofd.
Een siddering gaat over mijn rug; het geluid van de regen, de storm, het onweer, de geur van de heide en het hout in het houthok, zijn handen op mijn huid, één hand die op onderzoek uitgaat tussen mijn billen en de tinteling in mijn kut. Mijn broekje moet doorweekt zijn ondertussen.
Geraffineerd speelt zijn andere hand met mijn linkerborst, knijp, aait en krabbelt over de kanten stof van de gister net nieuw gekochte bh.
Ik druk mijn heupen harder tegen hem aan, wil druk op mijn klitje voelen, wil … wil…
Mijn lijf neemt het over van mijn verstand; ik wil deze man op me, in me, bij me, naast me. Nu, vandaag en vannacht; dat boek kan wachten en het schoonmaken kan morgen ook wel. Ik probeer op mijn voeten te gaan staan om je mee te nemen naar binnen maar blijkbaar heeft hij andere plannen.Ik voel hoe ze me berijdt, haar heupen kantelen tegen me aan, haar ademhaling wordt ruwer en ze reageert op de bewegingen van mijn handen, het kneden en liefkozen, de vingers die tussen haar billen een toenemende warmte voelen naarmate ze verder gaan. Ze probeert op te staan, maar ik verhinder dat.
Ik sla mijn been over het bankje en duw haar zachtjes achterover, zodat ze op haar rug op de zitting komt te liggen, het hoofd net over het randje. Ze laat haar hoofd hangen en kijkt uit over de heide, ondersteboven. De slagregens gaan onverminderd door en ik zie haar buik mee welven met haar versnelde ademhaling.
Haar al losgemaakte broek pak ik bij de broekband en trek hem van haar billen. Haar heerlijke zachte benen komen mee omhoog en ik schuif de stof erover, tot over de enkels en dan zijn haar benen vrij. Ik leg ze over mijn schouders en herhaal de actie, dit keer met haar slip. De rode stof is in het kruis donker geworden; een opgewonden vrouw in deze woeste natuur. Heerlijk.
Ik glij van de bank en laat mijn gezicht langs de binnenkant van haar benen glijden. Afwisselend kleine likjes en zachte bijtjes in kuiten, knie en dijen volgen het spoor naar ze zoetzoute geur die in mijn neus dringt, de geur van de heide en het houthok overstemmend.
Mijn tong vind haar volbehaarde geslacht, ik ga met mijn neus door de haartjes en maak de weg naar haar schaamlippen vrij. Eigenlijk ga ik veel te snel, maar na weken zonder vrijpartij ben ik toe aan een vrouw die kan genieten, en het is me wel duidelijk dat zij hier erg van geniet.
De geluiden van haar ademhaling worden afgewisseld met kreetjes en kreuntjes van mijn bijten en likken, en als mijn gulzige tong haar kutgaatje vind en, zigzaggend en cirkelend op weg gaat naar haar klit volgt een harde kreun.
Met mijn handen zoek ik haar borsten, ik duw haar bh omhoog om ze vrij te maken en kneed in het zachte weefsel, voel haar tepels tussen mijn vingers priemen. In hetzelfde ritme als mijn handen kneden likt mijn tong met lange halen, van kutgaatje tot klit, en weer terug.
Haar dijen klemmen al snel om mijn hoofd, haar vingers klauwen in mijn haar, en na nog een aantal kneedbwegingen begint een trilling op te bouwen, in haar heupen, haar buik, haar dijen en uiteindelijk ook haar vingers… met een diepe brul komt ze, heupen stotend, vingers klauwend, diep en hard….
Hij rolt me achterover op het bankje en begint me uit te kleden; ik heb dit zo nodig dat ik me gewillig laat ontkleden, hier, buiten, in het houthok, met het geluid van de striemende regen op het dakje en in de hei. Kippenvel vormt zich op mijn huid, ik voel mijn borsten zwellen en zie de wereld ondersteboven.
Hij houdt mijn benen omhoog, trekt mijn broek uit en kort erna ook mijn natte slip en ik voel hoe hij met zijn hoofd tussen mijn dijen dringt; zijn tong vind mijn lipjes zonder lang te hoeven zoeken; hij is blijkbaar helemaal niet bang van die grote bos met haar die ik daar cultiveer.
Zijn tong vind direct een zalig ritme, zijn handen hebben mijn borsten gevonden en kneden erin; de druk stimuleert mijn tepels ongelofelijk en het lijkt wel of mijn heupen een eigen leven leiden. Ze berijden zijn tong, berijden zijn hoofd, ik voel dat ik de controle verlies; ik graai naar hem, klem mijn benen om hem en wil maar 1 ding……
De ondersteboven staande wereld krijgt sterretjes en lichtflitsen, terwijl de bui afneemt; zijn niet aflatende gelik brengt me daar waar ik al weken naar verlangde en ik kom heftig, hard en diep…….....
Ik voel hoe hij me even later overeind helpt en zijn fleecejasje om me heen doet.
“Koffie?” hoor ik…

Na het opdrinken van mijn koffie kijk ik hem wat verlegen aan, ik weet even niet wat ik met mezelf aanmoet, hier, sliploos, nog nat en op een bankje buiten in het woeste regenweer. Naast een man die ik niet ken en die me zojuist geweldig heeft laten genieten. Dan neem ik een beslissing: hij moet maar mee naar binnen, daar is het warm en er is een bed en dan zien we wel wat er van komt....
Ik zeg niets, sta op, neem hem bij de hand en kijk hem aan. Hij volgt; pakt mijn broek en slipje, zijn koffiekop, tas en jas en volgt me.
Binnengekomen voel ik me opeens naakt; hij kijkt naar mijn kont met een blik die niet veel te raden overlaat. Licht heupwiegend ga ik voor hem uit naar de woonkamer, naar de haard. Hij legt zijn spullen neer, gooit mijn natte broekje over het haardrooster en kijkt me lief aan: “Die moet even drogen...” zegt hij zacht, en pakt me bij mijn middel. Hij zoent me, op mijn mond, en stelt zich voor: “Ik ben Rick...”. “Lisa” is mijn antwoord. “ Aangenaam”.
Ik pak hem bij zijn hand en neem hem mee, naar de bovenverdieping. Op de vide staat het bed en komt de warmte van de haard hier intens over, en omdat er geen ramen zijn is het er schemerduister, een heerlijke plek om in zijn armen te kruipen.
Ik kleed me verder uit; leg mijn bh over de lamp in de poging het licht nog wat verder te dimmen, en kruip onder de lakens. Ik kijk hem vragend aan.

Binnengekomen in het huisje valt het me direct op dat het daar lekker warm is; inderdaad brand de haard volop. Ze loopt voor me uit, haar schitterende ronde achterwerk licht wiegend en kijkt me onschuldig aan. Ik besluit haar te plagen en hang de slip met de grote donkere vochtplek over het haardrooster om te drogen.
Fluisterend stellen we ons aan elkaar voor nadat ik haar zachtjes op de mond gezoend heb; ze pakt me bij mijn hand en neemt me mee naar de bovenverdieping.
Hier blijkt een soort boudoir gemaakt te zijn; een vide die uitkijkt over de haard, met in het schemerdonker een gigantisch bed, opgemaakt met witte lakens. Ze hangt haar bh over de enige lamp, en kruipt met haar inmiddels naakte lichaam onder het beddegoed. Uit haar vragende blik maak ik op dat ze op me wacht.

Ik kleed me snel uit en kruip bij haar onder de lakens; het gevoel van de droge zachte stof is een groot contrast met de klam geworden kleding van daarnet. Nog voor ik goed en wel lig voel ik haar armen om me heen, ze trekt me op zich en voelt met haar handen in mijn kruis. Een tevreden grom is mijn beloning, ze heeft mijn harde pik gevonden… Met haar benen stuurt ze me wat bij, en ik glijd moeiteloos naar binnen. Dit is iets wat ik niet had verwacht; ik wordt praktische genomen… Maar het is heerlijk en ik laat me gaan, ik voel haar vocht om mijn pik, haar nagels op mijn rug en haar dijen die in mijn zij persen. Haar adem gaat nu al sneller, ze laat zich helemaal gaan.
Ik verbaas me over de snelheid waarmee ze haar tempo laat versnellen, haar adem gaat stokken, haar natheid, warmte en ritme hebben echter ook een effect op mijn ballen, ik voel de spasmen…
Dan komen we, net na elkaar, en blijven zo nagenieten van deze vreemde, zalige vrijpartij….

100% (10/0)
 
Categories: Mature
Posted by mrBericht
1 year ago    Views: 806
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Goede verhaal! mooie opbouw. En inderdaad geen proefwerk maar anders ... had je een dikke voldoende gehad. Mijn lul kwam omhoog en dat is ook de bedoeling bij het lezen van deze verhaaltjes.
1 year ago
Helder! Ik zie je pennevruchten hier graag tegemoet.
1 year ago
Lekker verhaal hoor, ga zo door
1 year ago
Even herformuleren: gezien de, in mijn ogen vaak de plank behoorlijk misslaande, negatieve commentaren van auteurs waarvan ik in hoofdzaak geen eigen origineel schrijfwerk heb kunnen vinden, heb ik besloten daar niets meer neer te zetten. Het lijkt er op dat mensen daar vergeten bezig te zijn met het lezen van erotiek, en niet met proefwerken.
Alles wat hier staat / komt te staan is van mij en door mij geschreven.
1 year ago
Ben je dezelfde auteur als hier?
http://www.eropodium.nl/index.php?ind=articoli&op=entry_view&iden=2923