Zacht en zeker

Maanden was het nu al aanwezig, dat gevoel, dat verlangen. Een stel sterke armen, een aanraking, een hand die zachtjes over je billen glijdt...
Zuchtend klim je de trap op, het is bedtijd. Een half uurtje ga je nog wat liggen lezen, en dan dommel je zachtjes weg, de dekens warm om je heen, de stof van je slip en hemdje heerlijk tegen je huid. De afgelopen dagen waren leuk en soms verwarrend, de goede nachtrust welkom , maar vreemd. Je droomt....

...
Gespannen loop je door het ouderwetse tentje, een aantal kilometers rijden van huis; bruine stoelen, geknoopte kleedjes op de tafel en een sfeer die een mix is van de afgelopen 50 jaar. De lange laarzen met hoge hakken, vers gepoetst, geven je een goed en sterk gevoel. Je gaat zitten. Enige momenten kijk je om je heen en dan zie je hem staan. Groter dan je je had ingebeeld, een enorme bos krullen op zijn hoofd en een glimlach over de volle breedte van zijn gezicht. Lachende ogen. Terloops om zich heen kijkend loopt hij naar je toe, steekt zijn hand uit en en vraagt; "Volgens mij waren wij naar elkaar op zoek hier, toch?".
Je schrikt een beetje, waarom zegt hij zijn naam niet, of hoi ofzo, waarom zegt hij dit? Is het de bedoeling dat je nog "Nee, sorry" kan zeggen of iets dergelijks?
"Mag ik bij je aan tafel aanschuiven?". Lachend knik je, de woorden komen even niet uit je mond.
Hij bestelt thee voor ons beiden, lacht vriendelijk naar de serveerster en rekent meteen af. Op het moment dat je je theekop pakt, legt hij zijn grote handen, warm, zacht, om je jouwe, en kijkt je diep in je ogen. "Je bent een leuke vrouw. Fijn je eens in het echt te ontmoeten."
...

Woelend in je bed wordt je een beetje wakker, je hebt je kussen in 2 handen geklemd voelt dat je jezelf helemaal in je deken gerold hebt. Vaag herinner je je droom, en dommelt weer in. Een grote glimlach op je lippen.

...
Je staat voor hem, uitkijkend over de Waddenzee. Je staat met je zij tegen hem aangeleund, en voorzichtig laat je je hoofd tegen hem aanzakken. Zijn grote hand, die net nog hoog op je rug lag, zakt, zachtjes rondjes draaien, omlaag. Zo nu en dan stopt hij. Door hem aan te kijken, en daarbij te laten merken dat je het fijn en goed vind, probeer je hem aan te sporen die hand verder en verder te laten zakken.
Zijn hand bereikt de onderkant van je jas, en je voelt een aarzeling. Om hem over de streep te trekken doe je de rits van je jas wat omlaag, pak je zijn nog vrije hand en legt die, hem lachend aankijkend, op je borst. "Warm deze maar even op" zeg je, en legt je hoofd weer tegen hem aan, genietend van het gevoel waarmee je tepel reageert op de plotselinge aanraking van deze grote hand. Je hele lijf tintelt ervan en je voelt jezel wat week in je knieen worden.
Hij vat ze hint, en legt zijn andere hand op jouw rechterbil, en begint langzaam en afwisselend, met beide handen, te aaien, kneden en onderzoeken.
...

Zuchtend wordt je wakker, je hand gaat onbewust over je borst en voelt hoe je tepel keihard is, en hoe je onderbuik direct reageert op deze aanraking. Dan merk je hoe warm je daar bent en, met een zacht vegende beweging over de strak over je lipjes gespannen slip voel je hoe de stof daar doornat is. Met een glimlach op je lippen trek je je deken strakker om je heen en laat je je vingers zachtjes in je slipje glijden. Verder dan dat kom je niet, want je valt alweer in slaap.

...
Hij zit op jouw bank, zijn kleren nog aan. Jij zit schrijlings over hem heen, op schoot. Je knieen aan weerszijden, je gehakte voeten uitstekend. Op deze manier voel je je helemaal in controle. Je handen gaan door zijn krullen je jullie zoenen; iedere keer als jullie tongen elkaar raken gaan er flitsen van genot door je lichaam. Je tepels zijn hypergevoelig, en je onderbuik voelt aan alsof de broek die je aanhebt ondertussen al doordrenkt zou moeten zijn.
Het is een wonder dat het huis leeg is; een uniek momentje wat je heel wat moeite gekost heeft. Maar het is zo belangrijk voor jezelf om dit te doen in je eigen vertrouwde omgeving, in de geborgenheid en veiligheid van je eigen plekje.
Hij masseert je beide borsten en speelt met je tepels tot op het punt dat genot en pijn in elkaars buurt komen. Met een diepe keelklank laat je hem horen hoe je hier van geniet, tegelijk duw je je heupen zo hard je het kunt in zijn kruis. Je voelt de daar aanwezige bobbel vaag door de vele langen stof.

"Mag ik er op sabbelen?" vraagt hij; jij zegt niets, maar trekt het topje wat je aan hebt over je hoofd en maakt je BH los; nog een snelle blik op de ramen vergwist je er van dat de gordijnen voldoende dicht zitten. Nog voor je je hoofd terug hebt kunnen draaien voel je hoe 1 tepel verdwijnt in zijn warme mond, een groot stuk borst meezuigend. Tegelijk voel je 1 van zijn handen aan de binnenkant van je dij en sla je je beide armen om zijn hoofd om jezelf overeind te kunnen houden ondanks het door je hele lichaam rondgierende gevoel.
Zijn handen onderzoeken je hele lichaam, kneden je, voelen, soms lief en teder, dan weer krachtig en stevig, je billen worden dan weer gestreeld en dan weer gekneed je borsten nemen wisselende vormen aan en je tepels ondergaan alles van zachte aanrakingen tot plagende beetjes.
Tussen dit alles door neemt hij zo nu en dan je hoofd in zijn handen en zoent je, diep, hunkerend.

Je staat op, pakt zijn hand en trekt, en zegt, schor, "Kom, we gaan naar boven".

Voor hem uit ga je de trap, maar net over de helft naar boven voel je zijn sterke handen om je heupen. "Kom hier jij lekker ding" gromt hij, en je voelt hoe hij je broek losmaakt. Je probeert nog een tree hoger te komen maar met 1 hand houdt hij je tegen de trap geduwd terwijl hij met de ander je broek op je knieen trekt.
Alleen je kleine, natte , slip, hangt nog om je heupen, maar ook die trekt hij met een snelle ruk omlaag.

Hij zet 1 hand midden op je blote rug, en met zijn andere tilt hij je rechter dij wat omhoog. Dan voel je zijn lippen, zijn tong, zijn tanden tegen je billen.
Zijn tanden die zicht in het vlees zetten, zijn tong die graaft, hij maakt ruimte door je dij verder op te tillen.
Je voelt de warmte in je onderbuik toenemen, kantelt je heupen naar achter, duwt ze hem in zijn gezicht. Je voelt hoe zijn tong langs je lipjes schraapt, tussen je billen doorglijdt, jouw eigen vocht meenemend, tot over dat hele gevoelige plekje daar. Zijn tong komt terug, je kantelt je heupen nog verder, probeert je lipjes in zijn mond te duwen. Zijn tong zoekt een eigen weg, het beneemt je de adem.

Dan, net zo snel als hij je heeft gestopt, voel je dat hij achter je ook de trap opkomt, en voel je een tik op je billen, "Waar gaan we heen, jongedame?" vraagt hij beleefd?!
...

Verward kijk je naar de wekker; 02:00. Je ligt op je buik. Je dekens heb je van je afgetrapt en, als je voelt, merk je dat je slipje om je ene knie bungelt, het andere been is er uit. Het dekbedovertrek onder je voelt licht vochtig, en je hele lichaam voelt aan alsof je een heftige vrijpartij hebt gehad. Je merkt dat er weer een glimlach op je gezicht komt. Het wat zeurende gevoel in je blaas maakt dat je even zachtjes naar de wc op en neer gaat, en daarna kruip je terug in bed. Je neemt de moeite niet om je slip weer aan te trekken.
Bibberend sla je het warme deken weer om je heen en na wat draaien en keren vind je een lekkere houding, waarin je vrijwel onmiddelijk weer in slaap valt.

...
Je ligt op je eigen bed. Je kleren zijn uit. Hij heeft zelfs je hoge hakken laarzen uitgedaan, maar deze staan, pontificaal, op het hoofdeind, vlak boven je hoofd.
Hij heeft je armen omhooggelegd om je hoofd heen, zodat je handen de laarzen net raken. De kamer is vrijwel helemaal donker, alleen een heel klein lichtje geeft een vaag schemer.

Je gezicht ligt opzij zodat je nog net kunt zien dat hij, erg schuchter, zijn broek en shirt heeft uitgedaan en nu in alleen een slip en shirt naast je bed knielt. Je merkt dat hij zich hier niet echt gemakkelijk bij voelt. Dan voel je zijn warme handen op je. Dit is het moment waarop je het niet meer houdt, waarop je het heft in handen neemt. Je rolt jezelf op je zij, draait je heupen naar hem toe en spreidt je dijen zo wijd je kunt, pakt heb bij zijn krullen en trekt zijn hoofd tussen je dijen terwijl je uitkreunt dat hij je moet likken, zuigen. Je hoort jezelf dingen zeggen en kreunen die je nog nooit hardop hebt gezegd, waarvan je alleen hebt durven dromen.

Hij lijkt wel verrast maar doet precies wat je had gehoopt, je hele onderlichaam, het hele gebied van navel tot en met halverwege je dijen, zovel aan je voor als achterkant wordt gelikt, gesabbeld en gebeten; ieder gevoelig plekje komt en bod.
Dan voel je hoe hij ook zijn vingers gebruikt, hoe eerst een en dan meer, hoeveel vingers precies dat voel je niet echt, langzaam bij je binnendrinngen en hun spel spelen, alsof je genomen wordt maar toch anders. Het voelt vol, het voelt geil, je ademhaling raakt buiten controle en je hele onderlichaam begint te branden alsof er een vuur wordt gestookt.

De langzame bewegingen van zijn vingers worden sneller, en je voelt hoe zicht diep binnen in je een spanning opbouwt, een andere spanning dan wanneer je zelf met je vingers bezig bent. Dan hoor je hem grommen dat hij het idee heeft dat -daar- je g-spot wel ongeveer moet zitten, en tegelijkertijd voel je zijn vingers die plek stimuleren die dat enorme hete vuur veroorzaakt.
Ondertussen glijdt zijn tong ritmisch langs je clitoris, zo nu en dan ook eroverheen maar je merkt dat hij zijn best doet niet -te- direct eroverheen te gaan.
De beweging van zijn vingers in je heb je inmiddels overgenomen in het bewegen van jouw heupen en dan voel je hoe, voor jezelf onverwacht, een orgasme aan komt denderen. Je hebt geen idee wat voor geluiden je maakt maar je raakt overspoeld door genot, door emoties, door vocht en hitte.
Je lichaam trekt in stuipen, en zijn sterke handen krijgen steeds meer moeite nog diep in je te dringen, zo heftig trekt je vagina zich samen. Minutenlang blijft hij het spel van likken, vullen, zuigen, bijten en weer uit je laten glijden van zijn vingers volhouden, hen het lijkt wel of dat ene orgasme steeds terugkomt, of doorgaat, of niet stopt. Je weet het niet maar je laat het over je heenkomen.

Je voelt hoe hij zijn vingers zachtjes terugtrekt, en schuift snel wat opzij in bed. Voorzichtig kruipt hij bij je, en zoent je teder op je mond.
Je slaat het deken over hem heen en gaat met je vrije hand op zoek naar zijn slip. Je voelt de bult erin, en begint te trekken aan de elastieken band. Dan kreun je tegen hem dat hij zijn slip moet laten zakken.
Jouw hand vindt bliksemsnel zijn erektie. Hard, warm en glad. Geen bossen haar; je hand onderzoekt verder en vind ookin het gebied eromheen hoogstens wat stoppeltjes, maar vooral die harde warme pik.
In 1 beweging sla je jouw been over hem heen, komt overeind en stuurt die pik met 1 hand in je. Je bent zo ontzettend nat dat je onmiddelijk volledig over hem heenglijdt; hij vult je in 1 keer. De voldoening van dit gevoel, van het wachten hierop, van het verlangen hiernaar, van de ontzettende opwinding in je lichaam jaagt een nieuw hoogtepunt door je heen, je tepels voelen alsof ze gaan barsten en je kutje trekt zich, zonder dat je daar controle over hebt, samen.
Dan begin je met je heupen te rijden en fluistert hem in zijn oor: "Nu ben jij aan de beurt, kom jij nu maar eens lekker....".
Met de glimlach op je lippen die je het gevoel geeft onoverwinnelijk te zijn duur het niet lang voor hij, spasmend en genietend, diep in je klaarkomt...
...

Het gejengel van de wekker dringt tot je door, 7:30. Je mept het ding uit en zucht diep. Je hele lijf voelt alsof het in staat van paraatheid is. Je tepels priemen in het verdraaid zittende topje en je onderlichaam is drijfnat. Je voelt hoe het onderlaken op 1 punt doorweekt is.
Dan zie je je telefoon naast je liggen, en het geopende mailtje wat je gisteravond gelezen hebt. Je vraagt je af wat nu fantasie, en wat nu werkelijkheid is.
Het nieuwe verhaal, dat verhaal wat hij speciaal voor jou geschreven had. Je bedenkt dat je hem maar moet mailen dat nog zo'n verhaal geweldig zou zijn, omdat je hebt genoten van het eerste....


(c) MrBericht / innote@live.com
100% (2/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by mrBericht
1 year ago    Views: 269
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments