Mara matorka

Cesto surfujem po internetu i volim da upoznajem devojke i zene na ovaj nacin. Tako sam upoznao i Maru. Ne mogu da verujem,startovala me zena od 49 godina ! Matorka,pomislim. Sta ce mi to ? Razmenimo par slika. Malo,po malo razmenimo i brojeve telefona…Kad sam video njene fotografije, nisam mogao da verujem da zaista Mara ima 49 godina !

Treceg dana dogovorimo se da se vidimo. Sacekala me je svojim mercedesom ispred zgrade. Poljubili smo se i seli u auto. U kolima smo nesto neobavezno caskali…

Cim smo stigli kod nje u stan otisla je u kupatilo.Presvukla je kratku suknju koju je imala i obukla jos kraci kucni ogrtac. Pozvala me je na terasu.Izasao sam i stao iza nje. Prilepila je svoju guzu na moj kurac i pocela da mesa.Vrtela je kukovima i dupetom masirala moj nabrekli kurac.Ruke je prebacila unazad i nezno me zagrlila oko vrata. Stegao sam je oko struka i pritiskao na svoj kurac. Ono sto me je jako uzbudjivalo i palilo je cinjenica da se susedna zgrada nalazi na dvadeset metara od nas i da nas sada sigurno neko gleda.

Otkopcala mi je slic i svukla pantalone. Nastavila je da plese dupetom po mom kurcu. Napalila me baba ! Hteo sam da poludim. Podigao sam ogrtac,gacica nije bilo. Imala je glatko dupe,kao devojka.Veliko i izvajano.

Uhvatila me je za kuronju i povukla na pod. Opkoracila me je i natakla se na kurac. Rukama se drzala za moj vrat, a picku je ludacki nabijala na moju kurcinu. (I sad mi se dize kad pomislim na taj trenutak.)Svasta je pricala.Bila je neverovatno bezobrazna i perverzna.To me je jos vise palilo. Okrenuo sam je i promenio poziciju. Sad je ona bila dole. Rasirila je noge i primila ga do jaja. Ponovo je pocela da prica.Prosto sam joj razneo picku.Svrsio sam duboko u njoj !

Seo sam na krevet.Donela mi je sampanjac,pecene bademe i lesnike.Nije proslo mnogo,kleknula je i pocela je da mi ga pusi.Progutala ga je celog.Lizala ga je,grickala,sisala…Onda mi je drkala i lizala jaja.

Rekao sam joj da ustane i okrene mi ledja. Rukama se naslonila na sto i izlozila mi svoju prekrasnu guzu.Uleteo sam otpozadi.Opet je pocela da prica…Pitala je koliko treba da plati…Drzao sam je za kukove i nabijao na kurac.Ponovo sam svrsio u njoj…

Do jutra smo se tucali jos dva puta.Jednom u kadi,a jednom u krevetu. Imala je 49 godina,a jebala se kao da ima dvadeset,Mara matorka…
100% (17/0)
 
Categories: FetishMature
Posted by mladenxxx
3 years ago    Views: 1,492
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
8 days ago
brale prica je mnogo dobra da bi bila stvarna :P