spoznavni večer

Peljala sva se po magistralni cesti. Prijeten voznik, prijetna vožna in še najbolj - prijeten namen.
Z Andrejem se poznava že nekaj časa. Bila je želja, bila je spletna stran in dogovorila sva se. Takrat oba s precej korajže in nekaj kilometrine.
Od takrat sva se dobivala takole enkrat na leto. Vse v redu, a živela sva daleč narazen in verjetno je bil to vzrok.
Nedolgo nazaj pa sem v svoje veliko veselje od Andreja dobil mail v katerem me sprašuje ali bi mi ugajalo srečanje. Srečanje v troje... Mhmmm... Sanje.. Seveda Andrej, ti samo povej kdaj, kje in greva. Veš moj znanec je aktiven in rad bi imel dva naenkrat. Moj odgovor; Andrej zaupam ti in vem, da boš poskrbel, da bo vse v redu in nam bo prijetno. Paše... Čez možgane in ledja se mi je spustila prijetna meglica in ščegetanje, mravljinci rečemo takim prijetnostim.
Mail - vabilo je prispelo. Torek ob 16h! Bo šlo? Hitro sem si organiziral delavnik in službeno pot. Seveda bo šlo. Kdo pelje? Pelje Andrej.
Dobila sva se v Ljubljani in pot naju je vodila proti Avstriji. Andrej mi je začel strastno pripovedovati o Jožetu. Kakšen je, kakšne ima želje, kako mu je všeč. Obema je trdo stal tič in nisem si mogel kaj, da ga Andreju med vožnjo ne bi nežno božal.
Andrej je bil nežen fant. Ne posebno velik in poraščen. Njegov mali penis so krasila velika jajca. Vedno se je bril po celem telesu. Tudi po glavi. Včasih je uporabljal ženske obleke in lasuljo. Imel je ali rajši; ima dober okus.
Ne bom pozabil enega od srečanj, ko me je v hotelski sobi počakal oblečen kot ženska. Zelo sexy ženska!
Zdaj sva zavila proti Bledu in ustavila sva se pred okusno urejeno hišico.
Malo me je vseeno stiskalo po želodcu. Jožeta nisem poznal in moral sem zaupat Andreju. Kaj če me pozna, kaj če se bova nekje srečala, kaj če....
Vrata je odprla mlada gospodična. Izvolita... Malo sem bil presenečen!? Andrej me je prijel za podlaket in mi pomežiknil in pokazal naprej.
Gospodična naju je peljala v veliko dnevno sobi in tam je čakal Jože.
Bil je v domači halji. Star okoli petdeset let. Po glavi pobrit. Videti je bil močan človek, a ne debel. Tople rjave oči so me preiskovale od nog do glave. Pozdravljen Miha. Jaz sem Jože. Bosta nekaj popila?
Gospodična je prinesla pijačo in kavo. Zdaj lahko grem gospod? Pojdi Mihalea. Jutri ob 8h te bom potreboval.
Gospodična mi pomaga v gospodinjstvu. Študentka.
Nasmehnil sem se. Jože se je takoj odzval; ti je šlo čez možgane kaj je zdaj, ali ne?
Res je, nisem si mogel zamislit, čeprav, nič ne bi bilo narobe...
To bomo d**gič, če se ujamemo in nam bo prijetno.
Andrej, pojdi v kopalnico in nam pripravi jakuzi.
Andrej je odšel midva pa sva kramljala o knjigah, ki so bile po policah. Prijeten človek, veliko bere, pozna stvari. Vem, da te zanima kako jaz tukaj živim. Veš žena je v tujini in ko moram delat pridem sem, da imam mir. Vsak mesec sem vsaj en teden tukaj. Kaj pa ti?
Povedal sem mu o svoji službi. Vojak sem in vedno na voljo za vsake štose, ki si jih nekdo zmisli. Ampak to je moj poklic in rad ga imam. Poveljujem in … Tudi tebi paše včasih, da ti malo komandirjao, a ne? je pripomnil Jože. Res ja. Včasih se res rad podredim.. Seveda ob posebnih prilikah in zelo diskretno!
Seveda, seveda je rekel Jože. Odloži prosim obleko. Zate imam poseben načrt. Saj veš, danes jaz komandiram..
Brez besed sem vstal in se slekel do golega. Obleko sem zložil in se postavil v položaj pozor.
Jože je stopil k meni in šel počasi okrog mene. Bil sem malo večji od njega. Z mize je vzel srednje debelo vrvico, naredil je zanko in mi jo nataknil na jajca.
Razkorači se!
Noge sem dal narazen in vrvico mi je potegnil med nogami. Daj roke na hrbet. V roke mi je porinil vrvico in rekel, da naj močno vlečem nazaj. Ubogal sem. Jajca so se potegnila med noge in moj ud je nesramno štrlel naprej.
Jože ga je prijel in z njega grobo potegnil kožico. Poznate občutek kajne. Malo sem se sklonil zaradi bolečine. Stoj pri miru vojak!
Postavil sem se nazaj v pozor.
Od nekod se je prikazal Andrej. Bil je gol. Pripravil sem vodo!
Pridi sem, na kolena je rekel Jože. Lepo liži Mihovega kurca, ampak rekel sem lepo, samo z jezikom, ne smeš ga vzet v usta. Jaz se bom vmes slekel. Ti Miha vleci svoja jajca nazaj.
Ubogal sem in Andrej mi je oblizoval glavico. Nežno je drsel z jezikom po glavici in po korenu do zvezanih jajc in nazaj.
Jože se je vmes slačil. Pod obleko se je skrivalo mišičasto telo, ki je bilo lepo poraščeno. Ritka lepo trda, ud velik, jajčka so bila videti prijetno polna. Na udu je imel nataknjen kovinski obroč, ki mu je lepo držal jajčka in koren.
Pridita. Ti vojak si odveži jajca. Pridita gremo se umit.
Jakuzi je bil v veliki svetli kopalnici. Jože je zagrnil okna in takoj je bilo prijetnejše. Andrej je šel v vodo prvi in midva za njim. Andrej. Umij Miha. Saj veš na kaj moraš najbolj pazit!? Vem Gospodar. Andrej me bo od zdaj klical Gospodar. In ti si moj gost in si zato ravno tako njegov gospodar. Klical pa te bo gospod.
Gospod naj vas umijem. Pridite prosim sem, na mojo stran. Najprej mi je namilil hrbet, podpazduhe, me dobro zdrgnil med nogami. Ritko mi je opral s prsti tudi znotraj. Gospodar ima rad čiste vhode v telo. Sledile so noge. Deležen sem bil poljubov po nogah, bradavicah in stegnih. Nežno mi je porival dva prsta v zadnjik, da bi bilo vse po željah Gospodarja.
Na koncu je prste še enkrat porinil v mojo rito in jih pred gospodarjem obliznil. Končal sem Gospodar, vse je čisto.
Miha zdaj se malo odpočij. Naj Andrej opere še mene. Andrej ni čakal in je tudi svojega Gospodarja zdrgnil kot mene.
Andrej je najin sluga. Imaš kakšno željo glede njega?
Ti si Gospodar, ti imaš pravico do njega!
V redu. Andrej obleči se v žensko. Daj nase nogavice, modrček in počakaj naju v spalnici.
Andrej se je obrisal in odšel.
Jože se je pomaknil k meni. Prijel me je za moj ud. Ne stoji ti?! Bi rad ti potipal mojega? Prijel sem ga in res je bil trd ko skala. Nisem si mogel kaj, da ne bi začel z nežnim drkanjem.
Z desnico sem nežno drkal, z levo roko pa božal težka jajca.
Sponka, ki jo je imel na jajcih je čvrsto držala jajca. Jajca so bila čisto po mojem okusu. Za božanje in lizanje.
Miha nagni se malo na rob kadi in se postavi na vse štiri. Zrajcal si me veš. Moram ti ga zarinit v ritko, da bova prijatelja.
Vzel je milo, mi namazal ritko in …. o bog, glavico je nastavil na moj anus. Pritisnil in glavica je bila v meni. Prijel me je za boke in navlekel nase. Nisem ga imel prvič noter, a tole je bilo božansko. Parkat mi ga je ostro zarinil med boke potem pa ga izvlekel in nastavil na usta. Odpri usta in očisti! Tako globoko me je nabijal, da so seveda ob glavici bile male pikice. Nežno sem ga očistil in si splaknil usta. Boš še? me je vprašal. Bi... OK . Pojdiva torej v spalnico.
V spalnici naju je čakal Andrej. Telo si je napudral in se oblekel v črne samostoječe nogavice. Na sebi je imel tudi nedrček in prozorno temno bluzico. Zdaj se je dvignil tudi meni.
Bi ga napičil Miha?
Če dovoliš...
Pridi Andrej je rekel Gospodar. Pridi na rob postelje in se postavi na vse štiri. Andrej se je poslušno vzpel na rob postelje, visoko dvignil ritko in čakal. Jože je z nočne omarie vzel gel in mu namazal ritko. Vzel si je čas in potiskal prste z gelom ven in noter v majhno rit. Andrejeva jajca so bili samo še mali lešniki. Nabij ga!
Nastavil sem glavico na Andrejev anus in nežno porinil. NABIJ GA! Ostro!
Zapičil sem cel kurac v Andrejevo rit. Andrej je trznil, a ga je Jože držal.
Začelo se je nabijanje. Jajca so mi tolkla po Andrejevih in bil je pravi sex. Jože se je vlegel pred Andreja in Andrej mu je moral sesati bradavice, mu poljubljati ud, ga z jezikom nežno nabijati v rito, mu mečkati jajca. Jaz sem ga vmes nabijal..
Jože je vstal in mi pokazal mesto zraven Andreja. Postavil sem se na vse štiri in že sem ga imel v riti. Andrej se je splazil pod mene in mi ga nežno fafal. Jaz sem njemu lizal obdelano ritno luknjo in mala jajčka. Vmes ga je Jože parkrat potegnil ven in ga porival Andreju v usta. Bilo je slastno...
Zamenjali smo se. Jaz pod Andreja, Jože v Andreja in v moja usta.
Čudovito.
Z Jožetom sva se malo utrujena ulegla in Andrej naju je z mehko krpo zbrisal. Potem sva se ulegla eden poleg d**gega in Andrej naju je prelizal po vseh delih, še posebej bradavicah.
Jožetu se je spet dvignil in z Andrejem sva mu štrleči ud obdelovala z usti. Jaz nekaj časa glavico in nekaj časa ritno luknjico, Andrej se je lotil bradavičk.
Brizg Jožetove sperme v moja usta je bil vroč. Sperma je bila rahlo grenka, kot recimo dobro olivno olje.
Andrej je takoj zlil moja usta s poljubom in posrkal vso spermo. Jože je ležal na hrbtu in Andrej mu je z usti polnimi sperme nežno obdeloval jajčka.
Zdaj se je dvignil meni in nežno sem si drkal glavico.
Ti ne bi pošteno nategnil Andreja?
Nastavi se “pičkica”!
Res sem imel pravi sex. Jože je govoril kaj bi rad videl in midva sva ubogala.
Andrej je ležal na hrbtu, noge so bile visoko vzdignjene in bil je do jajc nasajen. Jože je pokleknil nad njegovo glavo in mu prepustil lizanje svojega anusa. Ob tem pogledu mi je jajca potegnilo k telesu in en krasen brizg je priletel direktno in globoko v Andrejevo ritko.
Nisem se mogel takoj umirit in sem še porival, Jože pa ga je Andreju nežno drkal. Tudi njemu je prišlo. Malo spermice s katero sva ga namazala po telesu.
Obležali smo na veliki postelji...
Ne bomo kaj popili, je vprašal Jože? Postrezi nama Andrej...
Zgodba se je nadaljevala, večer odlično končal in zgodbo ponavljamo. Ne prepogosto, a vedno je odlično...
60% (1/1)
 
Categories: AnalGay MaleGroup Sex
Posted by mihamiha
2 years ago    Views: 57
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
mmm bi poskusil kaj takšnega ... super zgodba :)