Op Cafe - deel VII

Haar tong draaide plagend rondjes om mijn eikel. Nu eens zacht strelend, dan weer fel fikkerend. Een steeds grotere spanning maakte zich meester van mijn harde lid. Met de buitenkant van haar hand streelt ze zacht mijn ballen. Dan staat hij op en komt naast mij staan. Ze neemt onze beiden pikken in haar hand. Ze maakt stevige pompende bewegingen terwijl ze haar toch heen en weer laat schieten over onze eikels. Nat van haar speeksel glimmen onze pikken in haar bewegende handen. Met onze handen nemen wij ieder één van haar borsten in onze handen. Zacht strelen en kneden zij haar prachtige rondingen. Haar tepels stijven langzaam op. Dan neemt ze opnieuw het initiatief en zegt tegen haar man: "kom, tijd om even te laten zien wat je kunt". Ze bevochtigt zijn eikel en duwt hem zacht op zijn rug. Met een zwaaiende beweging tilt ze haar been over zijn lichaam en en gaat in gespreide stand op haar knieën zitten. Net boven zijn penis blijft ze staan. Terwijl ze mij uitdagend aankijkt, grijpt ze zijn harde lid en geleid hem met een vastberaden beweging naar de ingang van haar vagina. Dan laat ze zich kreunend over hem heenzakken.

Ze begint hem zacht maar vastberaden te bereiden. Ze gooit haar hoofd in haar nek en maakt zacht kreunende geleiden. Ze stuurt haar brede heupen al draaiend en wiebelend rond zijn harde penis. Ik ben nog meer opgewonden geraakt van wat zich voor mijn ogen afspeelt. Een echt koppel heeft sex waar ik bij ben ! Hier ! Nu ! En zij heeft mijn penis vast terwijl ze haar man berijdt ! Ik hoor hoe haar vagina soppende geluidjes maakt terwijl ze over zijn penis glijdt. Ik zie het ! Ik ruik het !

Dan staat ze plotseling op. Ze draait zich 180 graden om en gaat opnieuw boven hem hangen. Ze begint hem te pijpen terwijl hij haar begint te likken. Een moment kijken ze elkaar kort maar veelbetekenend aan. Ze wenkt mij en zegt: "pak mijn tasje eens even". Ik geef haar haar tas die naast het bed staat. Met een handige beweging rommelt ze wat in haar tas en haalt een condoom te voorschijn. "Die hebben wij speciaal bewaard". Ze scheurt de verpakking open en wenkt mij opnieuw. Mijn hart bonkt in mijn keel. Het zal toch niet waar zijn ? Ze rolt het condoom om mijn stijve penis en zegt:"en nu mag jij even je gang gaan. IK zag je wel kijken naar mijn billen. Nu mag je echt van het uitzicht gaan genieten. En die man van mij, die geniet daar dan weer van". Ze knipoogt en legt mijn hand op haar heupen. Terwijl hij haar van onderen blijft likken, begeef ik mij achter haar. Ik ga op mijn knieën achter haar zitten en breng mijn penis wat onwennig naar de ingang van haar vagina. Deze is nat en gezwollen van zijn stevige likwerk. terwijl ik aanstalte maak om mijn penis in te brengen kijkt mij mij van onder lachend aan. "Toe maar, het is Ok. Ik kijk van de onderkant lekker toe ! " Ik duw mijn heupen naar voren en stoot mijn pik zacht bij haar naar binnen. Ongelooflijk ! Ik heb sex met een prachtige vrouw in het bijzijn van haar vent. Terwijl ik haar warme vagina om mijn penis voel, gromt ze mij vol genot toe "kom maar, stoot maar wat harder. Ga je gang. Laat mij genieten en geef mijn vent de kans om eens te kijken naar een stel ballen die boven zijn neus tegen mijn vochtige roos aanstoten. Deze opmerking maakt een rem bij mij los en ik begon mijn tempo op te voeren. Mijn handen omklemde haar volle heupen en ik stootte met mijn ogen dicht. Ik stelde mij voor hoe hij daar onder mij lag. Ik voelde hoe hij haar bleef vingeren en ondertussen soms mijn ballen aanraakte. Zij ging steeds zwaarder ademen. Het leek alsof haar orgasme dichterbij kwam. Terwijl ik doorstootte vingerde hij haar naar een hoogtepunt. Met een korte hoge schreeuw zag ik hoe ze haar hoofd plots liet vallen. Haar benen trilde en ze liet zich volledig gaan. Ik voelde hoe haar vagina zich rondom mijn penis samentrok. trillend en schokkend ging ze op haar liggen terwijl ik mij terugtrok. Wij streelden haar en genoten van het uitzicht ....
100% (2/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by mellingske
1 year ago    Views: 144
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments