Op café - I

Na de verschillende chats en korte cam-sessies was het er uiteindelijk van gekomen. Het had een behoorlijke tijd geduurd voordat de grens van fantasie naar werkelijkheid naar overschreden zou gaan worden. Op zich was dat niet vreemd. Ook ik had mij vaak afgevraagd of een ontmoeting in het echt die prachtige, zwoele zeepbel van fantasie en opwinding niet in een koude illusie zou doen overgaan. Toch bleek de niet de onderdrukken prikkel van het zoete verlangen sterker dan de twijfel. Op een avond had hij mij in een chat voorgesteld om af te spreken om hen allebei te ontmoeten. Geen verwachtingen, gewoon een ontmoeting om te zien of het contact ook stand zou houden na een eerste ontmoeting. Op een woensdagmiddag was het zo ver. Als ontmoetingsplek was gekozen voor en café restaurant in het midden van het land. Neutraal terrein voor beide partijen. Bij een kop koffie of een drankje zou het allemaal wel los lopen. En mocht de echte klik er niet zijn, dan zouden ze er wellicht allemaal toch ene leuke middag aan overhouden.

Ik was die middag op tijd vertrokken. Het lag niet in mijn aard om te laat te komen. Bovendien vond ik het wel een prettig gevoel om op hen te wachten in plaats van andersom. Ik had mij voor vertrek fris gedouched en alledaags gekleed in vrijetijdskleding. Goede jeans een fijn overhemd en nette schoenen. Zo voelde ik mij in ieder geval op mijn gemak. Ik was ruim drie kwartier voor het afgesproken tijdstip op de plaats van bestemming. Ik liep het café restaurant binnen en besloot om een tafeltje aan het raam te nemen. Aan één kant van de tafel stond een bank, aan de andere kant twee stijlvolle stoelen met dichte leuning. Ik ging op de bank zitten en bestelde wat te drinken. De zenuwen gierden door mijn onderbuik en diep van binnen vroeg ik mij af hoe het zo ver had kunnen komen. Aan de andere kant genoot ik van die bizarre spanning die over mij kwam.

Ik tuurde naar buiten en vroeg mij af wanneer ik hen voor het eerst zou zien. Natuurlijk had ik via de chat wel eens met hem gesproken. Zijn vriendin was echter nog niet echt volledig in beeld geweest. Hoe zou ze zijn in werkelijkheid ? En hoe zouden zij vooral ook samen zijn ? Net toen ik lichtelijk afdwaalde in mijn gedachten ging de deur van het café open. Allereerst stapte een mooie vrouw binnen. Ze was elegant gekleed en droeg een mooie jas die haar lichaam goed afkleedde. Niet snel daarna volgde een man die voor haar de deur opengehouden had. Hoewel het wat donker was herkende ik in de mannelijke gestalte mijn chatcontact. Dus die mooie dame moest zijn vriendin zijn. Ze wierpen wat schichtige blikken langs de tafels. Ik stond op van mijn bank en wuifde. Ze kwamen naar de tafel. Mijn hart bonsde in mijn keel. Dit was echt ongelooflijk spannend: geen afstand meer, maar fysiek contact. Hij kwam als eerste naar mij toen en reikte mij de hand. Vervolgens sloeg hij zijn andere hand om de schouders van zijn vriendin en schoof haar zacht naar voren. Hij stelde haar aan mij voor.

Sommige herinneringen blijven bestaan in de vorm van en geur of aanraking. In dit was het ze zoete diepe geur van haar parfum die on onuitwisbare indruk maakte. Terwijl ik haar hand schudde nam ik haar in een oogwenk in mij op. Ze was mooi gekleed in een rok van fijn stof met daarop een elegant truitje met een subtiele v-hals. Of ik nu wilde of niet, via haar slanke hals werd mijn oog in één lijn naar beneden afgeleid naar een smaakvol décolleté. Het moment leek een hele tijd te duren hoewel het in werkelijkheid wellicht slechts een kwestie van seconden was.

Wij gingen aan tafel zitten, ik opnieuw op de bank, zijn tegenover mij. Wij bestelden opnieuw wat te drinken en begonnen ne gesprek over koetjes en kalfjes. Gelukkig verliep dit heel natuurlijk en al snel ontstond er en ontspannen sfeer. Zij hadden beiden en gevoel voor humor. Aanvankelijk had hij vooral het woord en keek zij vooral toe. Niet omdat ze bescheiden was, maar waarschijnlijk gewoon omdat ze het wel best vond om eens goed te kijken wat voor vlees er in de kuip zat. Ik vond het geen probleem en probeerde zo nu en dan semi-onopvallen een blik op te vangen van haar ogen, mond en décolleté. Hij zag het en stond het met een knipoog toe ....

wordt vervolgd deel II
36% (2/3)
 
Categories: Mature
Posted by mellingske
2 years ago    Views: 22
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments