Jehova en slavin

Ze was mijn oppas. 18 jaar jong en ik 40 met twee kleine kinderen. Ze was wat gezet maar had een leuk koppie. Na de derde keer oppassen zei ze dat ze de bus niet meer kon halen en vroeg ze me of ze kon blijven slapen. Ik vond dat goed en zei tegen haar dat ze op de logeer kamer mocht slapen maar dat er boven niet gerookt mocht worden. Ze zei dat ze jehova getuige was en dat ze uberhaubt niet mocht roken maar dat stiekum toch deed.
Ik sprak haar hierop aan en zei dat ze ongehoorzaam was en misschien wel straf had verdiend. Wie weet zei ze en ging naar boven.
De volgende ochtend vertelde ik haar dat ze de volgende dag weer moest oppassen en dat ze een rok moest dragen. Gewoon om te zien of ze gehoorzaam was.
De avond kwam ze stipt om acht uur. Ik had de k**s uitbesteed. Keurig in een rokje zoals ik had beveeld stapte ze binnen. Waar zijn de kinderen vroeg ze maar ik beviel haar plaats te nemen op de stoel. Nerveus nam ze plaats. Ik vertelde haar dat ik met haar ouders had gesproken en die waren het met me eens dat ze straf had verdiend. Ze knikte onderdanig. Sta op zei ik en doe de gordijnen dicht. Ze gehoorzaamde meteen. Na de opdracht te hebben voldaan stond ze voor me. Slipje uit zei ik en ze gehoorzaamde. Netjes opvouwen en op de tafel neerleggen. En weer gehoorzaamde ze. Rokje omhoog en dat deed ze. Met gesloten benen en een zwart kruisje zo stond ze voor me. Die haartjes moeten eraf zei ik en wel nu. Ze knikte gehoorzaam en ik beval haar om op de tafel te gaan liggen. Ik spreidde haar benen en zag een heel mooi en nat kutje. Jeetje wat was ze geil. Natuurlijk had ik de scheerspullen al klaar liggen en zeepte haar in. Na een kleine tien minuten was ze zo kaal als een biljartbal en supernat. Mijn vingers drongen zachtjes bij haar naar binnen en ik vroeg haar of ze mij wilde gehoorzamen. Met een zacht stemmetje zei ze ja.

Wordt vervolgd
69% (5/2)
 
Categories: BDSM
Posted by meesterrene
2 years ago    Views: 661
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Ben wel zeer benieuwd naar het vervolg. Het begin is heel goed.