meesterrene's Blog

Slavin

Heerlijk wat was ze toch geil. De eerste keer dat ik haar neukte was ze al heel gewillig. Maar er was één probleem ze had haar op haar kutje. Ik vertelde haar dat dit de volgende keer door mij zou worden geschoren en ze zei heel gewillig ja dat is goed.
Daar stond ze dan voor me verliefd als ze was zei ik haar dat ze haar kleren uit moest doen. Ze gehoorzaamde en daar stond ze dan naakt met het zwarte kruisje voor me. We gaan scheren zei ik dus op de tafel en je benen wijd. Gewillig voldeed ze aan mijn verzoek en ik begon haar heerlijk in te zepen. Ik hoorde haar hijgen toen ik haar clitje be... Continue»
Posted by meesterrene 2 years ago

[Story] Jehova en slavin

Ze was mijn oppas. 18 jaar jong en ik 40 met twee kleine kinderen. Ze was wat gezet maar had een leuk koppie. Na de derde keer oppassen zei ze dat ze de bus niet meer kon halen en vroeg ze me of ze kon blijven slapen. Ik vond dat goed en zei tegen haar dat ze op de logeer kamer mocht slapen maar dat er boven niet gerookt mocht worden. Ze zei dat ze jehova getuige was en dat ze uberhaubt niet mocht roken maar dat stiekum toch deed.
Ik sprak haar hierop aan en zei dat ze ongehoorzaam was en misschien wel straf had verdiend. Wie weet zei ze en ging naar boven.
De volgende ochtend vertelde ik ha... Continue»
Posted by meesterrene 2 years ago  |  1
1