Ilona

Mijn vrouw al enige tijd op zoek naar een grote glazen stolp voor de verjaardag van haar zus. Terwijl die verjaardag steeds dichterbij kwam en de stolp er alleen in te kleine maten te vinden bleek, werd de zoektocht verder uitgebreid naar Marktplaats. De links stonden sowieso steeds als hoogste in de zoekopdracht op internet, maar tweedehands was eigenlijk niet de bedoeling.

Mijn vrouw was dan ook zeer verbaasd de perfecte stolp vrijwel direct te vinden. Iets meer dan 50 cm in doorsnede, mooi bol en volgens de advertentie in perfecte staat. Het was alleen bijna 2 uur rijden bij ons vandaan en om zo’n uniek glazen geval per post te laten komen, was een te groot risico. Nu heb ik geen problemen met afstanden. Ik heb een zeer geschikte reisauto en de rit zou gecombineerd kunnen worden met een bezoek aan één van de vele regiokantoren, waar ik verantwoordelijk voor ben. Het moest natuurlijk alleen wel vóór de verjaardag gebeuren en dat zou met een kleine week erg krap gaan worden. Toen de verkoper ook nog liet weten dat er zich een andere geïnteresseerde had gemeld, werd mijn vrouw nerveus. Ze keek mij even smekend aan en ik knikte. Met een grote grijns belde ze de verkoper meteen op dat ik de stolp vandaag zou komen halen. Ze kreeg een vriendelijke dame van in de 50 aan de telefoon die haar gelijk de routebeschrijving gaf, aangezien ze nogal afgelegen woont en een navigatie daar de weg niet weet. Nu gebruik ik die dingen toch nooit, maar een beschrijving is altijd goed. Dus ik ging meteen op pad. Met het mooie weer en de muziek lekker hard aan was het allesbehalve vervelend om de zondag door te brengen. Natuurlijk moest ik ook nog die twee uur terug, maar voorlopig vond ik het prima zo.

Eenmaal aangekomen bij de routebeschrijving vanaf de provinciale weg begint het mij wel wat te vervelen. De beschrijving klopt niet en na wat heen en weer rijden, bel ik mijn vrouw. Die zegt het letterlijk van de verkoopster te hebben overgenomen en ze geeft mij haar telefoonnummer, om het laatste stuk van haar zelf te krijgen. Dus ik bel en krijg de vriendelijke dame nu zelf aan de telefoon. Hoe mijn vrouw erbij komt dat ze in de 50 moet zijn, weet ik niet. Voor mij klinkt ze een stuk jonger.

Ze legt mij de route nog eens uit en ik zie dan waar het fout is gegaan. Er mist een linksaf in het verhaal. Na haar duizendmaal excuses hang ik weer op en rijd dit keer de juiste weg in en sta met 5 minuten voor een oude, beetje vervallen, boerderij. In de wijde omtrek is geen ander huis te zien. Ik stap uit en merk hoe stil het is. Het geruis van de wind in de bomen en de vogels zijn de enige geluiden die ik hoor. En dan een piepende deur. Ik kijk om en zie een roodharige vrouw in een blauwe overall naar buten komen. De overall slobbert wat en lijkt niet van haarzelf te zijn, maar haar gezicht en de schitterende rode krullen maken dit ruimschoots goed. Ze komt naar me toe en ik loop ook haar richting op, alleen oprecht afgeleid door haar uiterlijk struikel ik bijna over de ongelijke stelconplaten.

Ze lacht even. “Als je dat straks met de stolp maar niet doet,” grapt ze.

Als de schrik plaats heeft gemaakt voor lichte schaamte over mijn onhandige vertoning, lach ik ook.

“Ik heb wel wat goed te maken,” vervolgt ze, terwijl ze mij een hand geeft. “Eerst de verkeerde route en dan breek je bijna de benen op mijn erf.”

“Ben erg benieuwd hoe je zoiets goed zou maken,” antwoord ik grinnikend, maar besef dan de mogelijk dubbele betekenis van mijn opmerking en voel dat ik bloos.

Ze grijnst geheimzinnig naar me en stelt zich vervolgens voor als Ilona.

“Erik,” antwoord ik, waarop ze knikt en mij wenkt mee te lopen naar binnen. Ik volg haar richting de piepende deur, waarna we in een gigantische leegte terechtkomen. Rechts in de hoek lijkt een ruimte binnen het grote casco gebouwd te zijn. Er is één deur met een kleine tegelvloer ervoor. Daar trekt Ilona haar klompen uit en wil daarna haar overall ook uittrekken, maar twijfelt even. “Ehm, ik ben hieronder nogal schaars gekleed, is dat voor jou een probleem?”

Ietwat van mijn stuk gebracht vraag ik haar hoe schaars. Ze lacht. “Alleen ondergoed,” antwoord ze.

Ik haal m’n schouders op. “Zoals je er waarschijnlijk op het strand ook uit zou zien,” vraag ik om de situatie minder ongemakkelijk te maken.

Ze knikt. “Precies,” zegt ze en trekt haar overall verder uit. Er komt een prachtig lichaam tevoorschijn. Inderdaad slechts ‘bedekt’ door een bh en een slipje. Ze heeft erg mooie borsten valt mij op en ik schaam mij al meteen dat ik haar zo aan het bekijken ben. Maar ze is gewoon erg mooi en het maakt haar zo te zien weinig uit, als ze zich zo gemakkelijk voor onbekenden uitkleed tot haar ondergoed. Ik probeer haar leeftijd in te schatten. Ze lijkt mij begin dertig, maar het kan ook jonger zijn. Hoe mijn vrouw nou dacht dat ze rond de vijftig zou zijn, begrijp ik niet. Misschien komt het zo nog ter sprake. Ze intrigeert mij wel enorm, heb ik in de gaten.

“Zal ik mijn schoenen ook maar uit doen,” vraag ik enigszins naar de bekende weg.

Ilona knikt. “Doe maar, achter deze deur bevindt zich de enige echt schone plek in de wijde omtrek en daar woon ik voorlopig.”

“Voorlopig?”

Ze knikt terwijl ze toekijkt hoe ik loop te hannesen met mijn veters. “Mijn vader is al jaren geleden overleden, middenin de renovatie van de oude stal waar we nu zijn.”

“Mijn moeder woonde hier sindsdien als een kluizenaar, toen ze twee maanden geleden ook overleed. Sindsdien ben ik hier gaan wonen en aan het opruimen.”

Eindelijk heb ik mijn schoenen uit en ga achter Ilona aan de deur door. Er is één ruimte waarin alles is. Keuken met daarnaast een douchebak, een bed en een eettafel met twee stoelen.

“Mooi minimalistisch ingericht.”

Ze lacht en kijkt even rond. “Ja, toch niet helemaal mijn ding, maar voor mijn vader en moeder was dit ruim voldoende.” Dan loopt ze naar het bed en pakt de stolp van onder het dekbed. “Dit is ‘em,” zegt ze terwijl ze het gevaarte op tafel zet. Ik bekijk alles goed en kan geen enkele afwijking vinden.

“Als nieuw,” antwoord ik en pak het afgesproken bedrag uit mijn broekzak. Als ik het aan Ilona overhandig kijkt ze mij weer zo geheimzinnig aan. “Wil je wat drinken,” vraagt ze dan opvallend vriendelijk. “Je hebt een behoorlijke reis achter de rug en je moet dat hele eind straks ook weer terug.”

Ik knik. “Dat is zo,” bevestig ik haar afweging.

“En het is wel het minste wat ik kan doen om jouw gezoek op de heenweg goed te maken,” vervolgt ze haar verhaal.

“Vergeet de stelconplaten niet,” vul ik grinnikend aan.

Ilona lacht en loopt naar de kleine koelkast naast het aanrecht. “Waar heb je zin in,” vraagt ze terwijl ze de deur opent en voorover bukt om de inhoud te bekijken. Nu keek ik al buitengewoon geïnteresseerd naar haar mooie billen toen ze naar de koelkast liep, maar nu flitsen ineens heel andere gedachten door mijn hoofd. Ze is niet preuts, dat is wel duidelijk, maar dit gaat volgens mij wel wat verder. Haar lichtblauwe slipje spant zich erg mooi om haar strakke billen en versmalt zich daarna langzaam tussen haar benen, waar het overgaat in het kleine onmiskenbare heuveltje. Ik kan mij met geen mogelijkheid aan de indruk ontrekken dat ze mij hier probeert te versieren. Aan de andere kant kan ik het mij ook nauwelijks voorstellen. Ik ben immers minstens 10 jaar ouder en bijna 20 jaar getrouwd. In ieder geval maakt ze meer bij me los dan me lief is.

“Of wil je liever wat anders,” vraagt ze zonder zich om te draaien.

Het stormt nu in mijn hoofd. Waar ben ik nu in hemelsnaam in beland? Wat moet ik doen? Of zeggen?

“Doe maar water,” antwoord ik half in paniek, blij dat ik niet ‘iets nats’ heb geroepen…

Ze pakt een fles vruchtensap uit de koelkast en schenkt zichzelf daar een glas van in. Daarna vult ze een glas water voor mij en komt met beide glazen bij mij aan tafel zitten. Ik probeer aan haar gezicht af te lezen wat haar gedachten moeten zijn, maar zie eigenlijk geen ‘verdachte’ blik. Redelijk onverstoorbaar begint ze te vertellen dat ze de huur van haar huis heeft opgezegd en hier nu een maand woont, met als doel de verbouwing af te maken waar haar vader ooit aan is begonnen. Haar baan kan ze goed combineren met het klussen, en het heeft een the****utische werking op haar.

“Elke dag ben ik weer verder gekomen dan de dag ervoor,” verteld ze met gepaste trots.

Ik knik dat ik het begrijp, waarop ze vraagt of ik ook een verbouwing heb gedaan, wat het geval is. Binnen een half uur hebben we met de bouwtekeningen op tafel een bijzonder grappig gesprek over materialen, aannemers en gereedschap dat altijd lijkt te verdwijnen. Dat ze in haar ondergoed naast me zit, valt mij nauwelijks meer op. Ook niet als ze nog een keer inschenkt en daarna de fles vruchtensap in de koelkast terugzet en mij wederom uitbundig trakteert op haar supermooie billen en haar strakke slipje.

Pas een kwartier later of zo, als ik weer richting huis ben vertrokken, zit ik mij te bedenken hoe opvallend haar gedrag eigenlijk was. In die gedachte hoor ik een sms op mijn mobiel binnenkomen. Shit, ik had thuis natuurlijk even een bericht moeten sturen dat ik weer onderweg was! Op zoek naar een mogelijkheid om even te stoppen, kom ik aanrijden voor een open brug. Prima, bedenk ik mij en stop de motor. Eerst het bericht maar eens lezen. Het is van een nummer dat mijn mobiel niet herkend, dus open ik het nieuwsgierig en zie dat het van Ilona is.

“Het was erg gezellig. Jammer dat je niet wat dichter in de buurt woont ;-). Liefs, Ilona.”

Uit mijn ooghoeken zie ik de brug alweer zakken en antwoord snel met: “Inderdaad erg gezellig!” Waarna ik nog een sms naar huis stuur met mijn verwachte aankomsttijd. Net als ik weer wil starten, komen er twee berichten direct achterelkaar binnen. De eerste van thuis met een “Prima, tot zo.” De tweede komt van Ilona; “sms jij onder het rijden?” Nog voordat ik moet gaan rijden, stuur ik: “stond voor open brug.” De slagbomen gaan omhoog en we gaan weer rijden.

Tegen de tijd dat ik bij de snelweg ben aangekomen, word ik gebeld. Het nummer in het scherm herken ik inmiddels van Ilona en ik neem op met mijn naam. “Hi,” hoor ik haar zeggen. “Het leek mij wel zo verstandig dat ik je bel in plaats van sms, zo tijdens het rijden.” “Of bel je niet handsfree?”

“Ja, handsfree hoor, maak je geen zorgen,” antwoord ik haar.

“Oké, gelukkig,” zegt ze duidelijk opgelucht.

Benieuwd naar haar reden om te bellen, blijf ik stil en wacht haar af.

“Tja, waarvoor ik bel,” begint ze voorzichtig, “Is dat ik me net realiseerde, dat ik me misschien nogal raar heb gedragen.”

Verrast door deze bekentenis, antwoord ik niet direct bevestigend, waarop ik haar hoor lachen.

“Kijk, ik loop wel vaker in mijn ondergoed rond waar anderen bij zijn,” vertelt ze giechelend als een verlegen puber. “Maar zoals ik net bij jou deed, was wel wat anders.”

Omdat ik geen idee heb hoe ik nu moet antwoorden, houd ik mij nog steeds stil.

“Sorry,” vervolgt ze haar uitleg. “Ik was erg onder de indruk van jou, vandaar mijn rare gedrag.”

“Je bedoelt hoe je voor de koelkast stond,” vraag ik dan maar, om wat ijsbreekwerk te doen.

Ilona grinnikt. “Ja, en hoe ik mijn te kleine borsten probeerde groter te maken, door ze met mijn armen samen te drukken, toen ik over de tekening heen gebogen stond.”

Het was mij niet eens echt opgevallen, maar toen had ons gesprek mij ook al voldoende afgeleid van haar wulpse gedrag.

“Te klein,” vraag ik zonder erbij na te denken.

“Ja, vind jij van niet dan?”

Domme flapuit, denk ik bij mezelf. “Nee, ze zijn volgens mij perfect,” antwoord ik maar.

“Perfect zelfs?” Ilona klinkt duidelijk erg tevreden met mijn reactie. “Ik wist niet dat er mannen waren die mijn borsten perfect zouden vinden.”

Ze vist naar meer complimenten en daar zou ik ook geen seconde over na hoeven denken, maar ik houd me toch in. Ergens in mijn ongeloof over wat ik tijdens mijn korte ontmoeting met Ilona heb meegemaakt, maakt dat er bij mij allerlei alarmbellen afgaan en ik heb nog geen idee wat ik daarmee aanmoet.

“Jij weet vast wel dat er zat mannen zijn, die jou mooi vinden,” probeer ik haar van mij af te leiden.

“Misschien wel, maar die kom ik niet vaak tegen.”

“Ga je wel eens uit dan?”

“Waarschijnlijk te weinig.”

“Ik ben niet erg zelfverzekerd eigenlijk,” vult ze aan.

“Daar heb ik niets van gemerkt,” antwoord ik oprecht verbaasd.

Ilona lacht. “Dat viel mij ook op. Jij gaf mij direct het gevoel dat ik er mocht zijn.”

“Dat is ook zo,” beaam ik. “Ik struikelde niet voor niets bijna.”

“Grappig, want toen had ik nog die veels te grote overall aan,” grinnikt Ilona.

Nu krijg ik ineens een déjà vu met een cursus gesprekstechnieken, die ik al zeker 10 jaar geleden een keer heb gevolgd. Dat ging over verkoopsignalen, maar de trainer vertelde er bij dat mensen voortdurend signalen geven over hun gemoedstoestand of achtergrond. En bij Ilona is het mij nu wel duidelijk geworden, ondanks alle tegenstrijdige gedachten die door mijn hoofd razen, dat ze op de één of andere manier weinig zelfvertrouwen heeft opgebouwd. En op mijn kennelijk nogal confronterende vraag of ze wel voldoende waardering krijgt voor wie ze is, barst ze in tranen uit. Zo ontstaat er ineens een heel ander gesprek waarin ik haar (en zij mij waarschijnlijk ook) elke kilometer steeds beter leert kennen. Bij de afrit, nog geen 5 minuten van mijn huis, hebben we ruim 1,5 uur aan de telefoon gesproken. Haar verdriet is weer gestild en ze zegt dat ze aan de achtergrondgeluiden in mijn auto hoort dat ik er bijna ben.

“Bedankt dat je wilde luisteren,” zegt ze blij. “Als je nog eens in de buurt bent, dan hoop ik dat je even tijd hebt om langs te komen.”

“Dat zal vast wel lukken. Ik ben voor mijn werk zeker eens per maand in de omgeving.”

“Geweldig,” reageert ze enthousiast. “Weet je al wanneer?”

“Uit m’n hoofd over twee weken,” antwoord ik voorzichtig.

“Als je niet kan, moet je het wel zeggen hè?”

“Hoorde je wat in mijn stem?”

“Eh, ja. Dat dacht ik tenminste.”

Ik rijd bij mij de straat in en wil het gesprek gaan afronden. “Niet twijfelen, als ik iets niet wil, dan vertel ik je dat direct.”

“Oké.”

“Ik stuur je straks een sms met de datum waarop ik in de buurt ben.”

“Oké.”

“Spreek je later.”

“Graag!”

“Dag, dag,” zegt ze nog en dan hangen we op.

Eenmaal weer binnen staat mijn vrouw eerst vol bewondering de stolp van alle kanten te bekijken. Ze vindt ‘em erg mooi. “Zusje zal er ook heel blij mee zijn, dat weet ik zeker,” mompelt ze terwijl ze eromheen loopt. “Vond je het niet vervelend om dat hele eind heen en weer te rijden?”

Ik schud nee. “Het was de rit meer dan waard,” antwoord ik oprecht. Ondertussen kijk ik in mijn agenda op welke dag ik weer bij Ilona langs kan gaan. Inderdaad donderdag over een week. Bijna twee weken. Ik stuur een sms met de datum en de tijd waarop ik verwacht bij haar te kunnen zijn. Binnen een paar tellen krijg ik antwoord dat ze thuis zal zijn en zich er op verheugd.

’s Avonds lig ik in bed terug te denken aan wat er nou vandaag is gebeurd. En ik begin me een voorstelling te maken van wat er volgende week donderdag zou kunnen gebeuren. Een raar gevoel kriebelt door mijn buik en dan val ik in slaap.

Die donderdag ben ik nerveus. Het werk op de vestiging is gelukkig snel afgerond en ik kan kort na de lunch al op weg naar huis, waar ik onderweg dan langs Ilona zal gaan. Als ik in de auto stap stuur ik haar een sms dat ik er met een half uur kan zijn.

“Mooi,” krijg ik terug. En meteen daarna nog een bericht: “dit keer niet met slobberoverall en bijpassend ondergoed ;-)”

Jammer, denk ik nog. Ik had wel een klein beetje gehoopt dat ze nog meer verleidkunsten zou laten zien. Onderweg zit ik mijzelf te bedenken hoe de afgelopen dagen zijn verlopen. Niet veel berichtjes, maar wel met (voor mij althans) hier en daar een dubbele bodem. Het hitst mij op, dergelijke aandacht en lieve woordjes. In gedachten verzonken rijd ik in één keer de goede weg en sta al na 25 minuten voor haar deur.

Als ik uitstap komt Ilona naar buiten. Ze draagt inderdaad gewone kleren. Wel erg mooi! Een kort spijkerrokje en een strak topje, waar haar borstjes duidelijk zichtbaar in zijn. Ik lach naar haar en ze opent haar armen als teken dat ik haar een knuffel moet komen geven, wat ik natuurlijk meteen doe.

“Ik ben blij dat je er bent,” zegt ze terwijl ze me weer loslaat en aankijkt. Even twijfel ik of ik haar een zoen moet geven, maar dan draait ze zich om en gaat me voor naar binnen.

“Tot hoe laat kun je blijven,” vraagt ze hoopvol.

“Mwoa, als ik rond vijf uur vertrek is het prima.”

“Oei, dat is best snel,” antwoord ze een beetje teleurgesteld.

“Langer kan ook wel, maar dan moet ik dat even doorgeven.”

“Als je kan blijven eten, ik heb genoeg in huis.”

“Is goed,” zeg ik en stuur meteen een sms naar huis dat ik later ben en niet mee eet.

Binnen wijst Ilona mij dezelfde stoel als de vorige keer. Ze loopt naar de koelkast en kijkt even om of ik haar wel volg, wat natuurlijk het geval is. Ik voel mijn hart bonzen bij de gedachte dat ze zo weer met gestrekte benen voorover gebogen, haar mooie kontje aan mij gaat tonen. En niets blijkt minder waar! Mijn hart slaat een paar slagen over als ze zich inderdaad voorover buigt en ik onder haar rokje zie dat ze geen slipje draagt. Ik voel mij een beetje duizelig worden. Ilona draait zich om en kijkt mij lachend aan. “Ik zei toch dat het dit keer zonder de overall en het ondergoed zou zijn.”

Ik knik verlegen en weet geen woord uit te brengen.

Ilona kijkt nu wat bedenkelijk. “Net toen ik jou aan zag komen rijden, dacht ik nog om toch maar wat aan te doen, zo erg twijfelde ik of ik dit wel kon doen,” legt ze uit. “Onze dubbelzinnige sms’jes van afgelopen week trokken mij toch over de streep,” vertelt ze verder terwijl ze mij onderzoekend aankijkt. Waarschijnlijk op zoek naar iets van goedkeuring, maar ik ben te druk in mijn hoofd met bedenken wat mij nu overkomt en vooral hoe ik nu moet reageren.

“Het is lang geleden dat ik iemand tegenkwam zoals jij,” vertelt Ilona. “Iemand waar ik direct bovenop zou willen springen,” vult ze zenuwachtig giechelend aan.

“Ehm… hoe, eh. Ik weet niet,” probeer ik een poging te doen wat zinnigs uit te gaan kramen. Ilona doet haar vinger voor haar mond als teken dat ik niets hoef te zeggen. “Als jij niet ‘besprongen’ wilt worden, is dat natuurlijk ook goed. Dan ga ik vanmiddag evengoed genieten, maar dan aangekleed.”

“En mocht je, net als ik, toe zijn aan een ongedwongen vrijpartij…”

“Maak je geen zorgen, ik ben niet uit op jouw huwelijk. Ik verwacht niets meer dan deze middag,” probeert ze mij het laatste stukje subtiel over de streep te helpen.

Ik knik voorzichtig ja en er verschijnt een geweldige grijns op haar gezicht. “Het scheelde weinig of ik was door de grond gegaan,” grinnikt ze opgelucht. Direct trekt ze haar topje uit en ritst daarna haar rokje los, waarna ik vol bewondering naar haar allemachtig mooie lijf staar en langzaam mijn blik over haar lichaam laat afdalen naar een mooi klein rood bosje schaamhaar.

“Echt rood,” beantwoordt ze mijn blik met een gulle lach.

Dan komt ze me naar toe. “Dit heb ik de afgelopen week elke dag geoefend,” vertelt ze als ze op mijn schoot komt zitten, gevolgd door een lange innige zoen. Ze richt zich vervolgens op het rustig losmaken van de knoopjes van mijn shirt. Als die uit is trekt ze mijn T-shirt over mijn hoofd, waarna ze mijn broek begint los te maken.

“Ik ben hier niet zo goed in,” mompel ik wat onzeker.

Ilona kijkt mij vragend aan. Ze staat op en trekt mij mee overeind. Dan trekt ze mijn broek naar beneden en wrijft even over mijn inmiddels behoorlijk strak gespannen onderbroek. “Maak je geen zorgen,” stelt ze mij gerust. “Het is voor mij meer dan vijf jaar geleden, dus ik zou vooral zenuwachtig moeten zijn.”

“Jij hebt je de afgelopen week kunnen voorbereiden,” werp ik tegen. “Ik had hier niet op gerekend.”

Ilona gaat op haar knieën zitten en kijkt mij aan. “Echt niet,” vraagt ze semi verbaasd en haakt haar vingers achter het elastiek van mijn onderbroek.

“Alleen een vermoeden,” antwoord ik, terwijl Ilona mijn onderbroek naar beneden trekt en mijn stijve vast pakt. Ze kijkt me even aan. “Hij is erg mooi,” fluistert ze en zoent daarna het puntje. Nog een zoen en dan een likje, waarnaar meer likjes volgen. Ik kan haast niet blijven staan, zo intens is het gevoel.

“Hou je niet in, ik wil je proeven,” zegt ze met een waanzinnig geile blik in haar ogen en ik knik terug. Dan neemt ze mijn stijve in haar mond en zie hoe ze er van geniet. Misschien nog wel meer dan ik.

Ze zuigt, likt en kreunt, terwijl ze me zachtjes aftrekt. Met haar andere hand streelt ze beurtelings over haar borstjes. Dit is zo geweldig lekker! Ik kan mijn ogen er ook niet vanaf houden. Ze doet het ook met zoveel passie en enthousiasme, dat ik er alleen maar volledig in mee kan gaan. Het duurt maar een paar minuten en dan voel ik dat ik al ga komen. Ilona kijkt omhoog en geeft me een knipoog, alsof ze me nog meer wil aanmoedigen. Meer heb ik ook niet nodig, want ik kom direct klaar.

Ilona blijft mij aankijken terwijl ik haar tong zachtjes onderlangs mijn eikel voel strelen. Ik zie haar wel vijf of zes keer slikken. Het is ook mijn meest intense orgasme sinds jaren. En normaal voelt het dan alsof mijn eikel onder stroom gezet wordt, maar nu is het vooral erg lekker en ontspannen. Pas als mijn piemel kleiner wordt laat ze ‘em uit haar mond ontsnappen. Met een brede grijns kijkt ze mij aan. “Dat was erg lekker. Voor jou ook?”

Ik lach. “Wat denk je?”

“Mooi,” zegt ze terwijl ze opstaat en onderweg nog een laatste druppel weglikt. “Wordt ie snel weer hard,” vraagt ze voorzichtig. “Ik wil je zo nog in een ander gaatje.”

“Welke?”

“Oh-hoh,” reageert ze verrast. “Dat had ik niet verwacht!”

“Zo bedoelde ik het ook niet,” probeer ik haar gerust te stellen, maar aan haar lach te zien, maakt het haar niet echt wat uit.

“Van mij mag je in beide hoor,” reageert ze met een grijns. “Als je maar begint met deze,” zegt ze terwijl ze onder haar rode poesje wijst.

“Natuurlijk, maar eerst wat anders.” Ik ga voor haar op m’n knieën zitten en leg mijn beide handen op haar billen. Ze begrijpt mijn bedoeling meteen en kantelt haar bekken, zodat ik met mijn mond bij haar heerlijk geil geurende en opvallend kleine kutje kan. Ze is drijfnat en kirt grappig als ik mijn tong tussen haar werkelijk piepkleine schaamlipjes friemel. Dan richt ik me op haar klitje. Klein maar hard voel ik haar gevoelige plekje onder mijn tong. Ze kreunt luid en grijpt me in mijn haar als ik ‘em tussen mijn lippen neem en er hard op zuig. Al snel beginnen haar benen te trillen van inspanning. Ze wil mij niet loslaten en duwt mijn hoofd zachtjes tussen haar benen, maar ik dirigeer haar toch naar een stoel. Zonder dat ik mijn mond van haar zalige kutje haal, gaat ze zitten.

Nu ze zich pas echt kan ontspannen, merk ik dat ze zich meer laat gaan. Kroelend door mijn haar ligt ze heerlijk te genieten van mijn zoentjes, gelik en gezuig. Twee keer lijkt ze bijna klaar te komen, maar telkens ebt het weer weg. Tot de derde keer. Ik voel dat ze al haar spieren aanspant en de greep in mijn haren verstevigd, waarmee ze mijn mond dichter tegen haar druipende kutje duwt. Met langgerekte kreunen en kleine schokjes komt ze klaar, waarbij haar verrukkelijke sap voortdurend uit haar drijfnatte kutje op mijn tong druppelt. Ik voel dat haar orgasme langzaamaan wegebt. Haar greep in mijn haren is verminderd en ik kijk even omhoog waar ik haar ogen tref. Ze kijkt verlekkerd toe, wat mij nog geiler maakt. Rustig ga ik met mijn tong langs en tussen haar schaamlipjes, klitje en een paar keer wat lager, net boven haar sterretje, waarbij ze dan een kort opgewonden kreuntje geeft. Voor mij een teken om verder te gaan en met het puntje van mijn tong een paar keer over haar sterretje te likken. Haar handen grijpen weer wat steviger in mijn haren als ik mijn tong ietsjes naar binnen probeer te duwen. Ze houdt haar adem in en laat mij even helemaal mijn gang gaan. Dan voel ik dat ze langzaam ontspant. De weerstand op mijn harde tong verminderd en met een beetje friemelen, glijd ie iets verder naar binnen.

“Dit voelt zo gek,” hoor ik Ilona zeggen. “En ook zo lekker!”

Tot mijn eigen verbazing moet ik ook erkennen dat dit erg lekker is. Mijn vrouw is anti anaal en ergens begreep ik het altijd wel, maar nu weet ik dat ik me heb vergist. Dit is zo intiem en zoals Ilona hiervan geniet, geeft het mij een geweldige kick.

Niet meer dan het puntje van mijn tong heb ik in haar kontgaatje gewurmd, maar ze kreunt alsof ze hard geneukt wordt.

“Ik wil meer,” kreunt Ilona geil. Ze grijpt mij in m’n haren en trekt me omhoog. Dan geeft ze mij een zachte zoen op mijn mond. “Ik wil je in mij voelen,” zegt ze hees. “In beide,” vult ze ondeugend lachend aan.

Ik geef haar een lieve zoen en til haar op tafel, waar ze haar benen spreid en haar voeten zo ver als mogelijk, naast haar billen op tafel zet. Nu valt pas mij pas echt op hoe klein haar kutje is, want hoewel uitnodigend open en prachtig nat glinsterend, haar schaamlipjes zijn met gespreide benen nauwelijks nog te zien en haar holletje lijkt zelfs te klein voor één vinger.

Ilona ziet mijn twijfel. “Volgens mijn huisarts gaat er geen baby door passen, maar zo nat en geil als ik nu ben, gaat het jou wel lukken om erin te komen.” Ze wenkt mij dichterbij en zodra ze de kans krijgt, pakt ze mijn stijve vast. “Jij bent wel de grootste die ik heb gehad,” vertelt ze terwijl ze me zachtjes aftrekt.

“Dat zeg je om mij een plezier te doen,” vraag ik grinnikend.

Ze kijkt me vragend aan. “Nee hoor, dat meen ik,” zegt ze dan.

Ik haal mijn schouders op. “Volgens mij heb ik een zeer gemiddelde maat.”

“Hij is echt heel mooi,” zegt Ilona met een welgemeende zucht. Dan zet ze mijn eikel tegen haar glibberige kutje. Ze wrijft er een paar keer mee op en neer en geleid ‘em dan iets naar binnen. “Kom maar,” moedigt ze mij aan, waarbij ze me bij mijn heupen pakt en me ietsjes naar haar toe trekt. Langzaam glijd mij stijve naar binnen. Ze voelt van binnen nog kleiner als dat het er van buitenaf naar uitzag, maar het gaat toch gemakkelijker dan ik dacht. Ilona laat mijn heupen los en zet haar handen achter zich op tafel. Met korte beetjes neuk ik haar zeer strakke kutje, waarbij ik steeds iets dieper ga.

“Hmmmm, dit voelt erg goed,” murmelt ze zachtjes. Mijn stijve zit nu net tot over de helft in haar, maar ik blijf heel voorzichtig bewegen. Pas als ik er helemaal in zit, durf ik wat sneller te gaan, wat Ilona direct beantwoord met een bijna grommend gekreun. Als ze met twee vingers over haar klitje mee begint te bewegen, sluit ze haar ogen. Haar kreuntjes worden zachter en lijken zich met meer emotie te vullen. Dan voel ik haar kutje ineens nog strakker om mijn keiharde pik knijpen, waarna Ilona haar ogen opent en mij als in trance aankijkt. Ik zie een paar tranen in haar ogen verschijnen, die daarna stuk voor stuk over haar wangen naar beneden rollen. “Ik kom, ik kom,” kermt ze zachtjes. Een onnodige maar zeer begrijpelijk mededeling. Ik voel dat ze mijn stijve er bijna afknijpt, zo heftig komt ze klaar. Toch glijd ik met gemak in en uit haar zalig zuigende kutje, terwijl haar orgasme onverminderd voortduurt. Pas na een minuut of zo, lijkt ze weer wat terug op aarde te zijn.

“Holy moly,” zegt ze met een brede grijns. “Zo heb ik het nog niet eerder gehad!!” Met haar vingers glijd ze over mijn nog steeds in haar verborgen stijve. “Ben jij nog niet…?” Ik schud nee. “Wauw,” beantwoord ze mijn reactie. Daarna laat ze haar vingers naar mijn ballen afdalen. “Volgens mij heb je niet veel meer nodig,” zegt ze terwijl ze mijn zak voorzichtig masseert. “Wil je nog in mijn andere gaatje,” vraagt ze dan met een allemachtig geile blik in haar ogen. “Glijmiddel is niet meer nodig,” vult ze giechelend aan. “Al mijn glibberige nat is tussen mij billen gelopen.”

Ilona laat zich achterover op haar rug rollen en trekt haar benen op. Zo kijk ik recht tegen haar inderdaad van het nat glinsterende sterretje aan, waar ze met een vinger overheen streelt. Een paar keer gaat ze met dezelfde vinger naar binnen, wat een erg opwindend gezicht is.

“Kom maar hier,” nodigt ze me bij haar. Ik ga voor haar staan en zet mijn eikel tegen haar sterretje aan en zet er voorzichtig wat meer druk op. Tot mijn verbazing glijd ik erg gemakkelijk naar binnen. Ilona kreunt gelukzalig, wat mij nog meer opwindt. “Toe maar,” zegt ze geil. “Dit vind ik bijna nog lekkerder dan van voren, maar ik heb het tot nu toe altijd alleen moeten doen.” Met deze voor mij bijzondere woorden zet ik in één keer door en zie ik mijn stijve volledig in haar kontgaatje verdwijnen.

“Aaaah, lekkerrrrmmmmm,” kirt Ilona, terwijl ze haar benen om mij heen slaat. “Houd ‘em even daar,” zegt ze met een diepe zucht. Ik voel mijn pik telkens in haar opspringen, wat Ilona ook opmerkt. Giechelend beantwoordt ze mijn bewegingen telkens door haar kontspieren rond mijn stijve aan te spannen.

“Ga je al bijna spuiten?”

“Volgens mij nog niet.”

Ilona lacht. “Je weet het niet zeker?”

“Ik vind het altijd moeilijk om te zeggen,” antwoord ik. “Soms kan ik heel lang door, soms is het veel te snel afgelopen en weet ik ook niet hoe dat nou kwam.”

“Nou, het maakt mij niet veel uit hoor,” stelt ze mij gerust. “Ik ben al zo verwend dat je mij niets meer tekort kan doen.” Ze geeft mij weer alle ruimte door haar benen naar zich toe te trekken. “Lekker diep,” fluistert ze bijna. Ik knik en duw mijn stijve nog iets verder in haar opvallend toegankelijke kontje. Het gaat eigenlijk gemakkelijker dan in haar kutje, bedenk ik me terwijl ik haar rustig begin te neuken.

Ilona ligt mij genietend aan te kijken. Ze vingert zich en likt zo nu en dan haar vinger af. Het is erg opwindend om te zien, wat ze volgens mij goed doorheeft, want ze doet het steeds een beetje anders en vooral erotischer. En het heeft z’n uitwerking op mij, want ik merk aan het gekriebel in mijn buik, dat ik langzaamaan een orgasme nader. Ilona ziet het aan me en geeft me een knipoog. “Kom je,” vraagt ze met een geile ondertoon. Ik knik ja, waarop ze meteen haar benen weer om mij heen slaat en me tegen haar aan trekt. “Even een pauze,” zegt ze kalmerend. “Of wil je niet meer wachten?” Ik heb zo geen antwoord. Dit is voor mij allemaal erg nieuw. “Van mij mag je hoor,” zegt Ilona lief. “Maar volgens mij vind jij het minstens zo lekker als ik, dus even wachten kan geen kwaad dacht ik.”

Ik kan een grijns niet onderdrukken. “Wat,” vraagt ze een beetje onzeker.

“Niks,” antwoord ik. “Je hebt helemaal gelijk.”

“Dit is allemaal zo bizar en nieuw voor mij, dat ik me niet goed een houding weet te geven,” vul ik onbeholpen aan, als ik aan het gezicht van Ilona zie dat ze nog niet helemaal overtuigd is van mijn eerste antwoord.

“Bizar en nieuw?”

“Ja, dit maak ik voor het eerst mee,” biecht ik op.

Ilona kijkt mij vragend aan. “Je bedoelt anale seks?”

“Ha,” reageer ik vrolijk. “Ook dat, maar jij maakt veel meer los.”

“O?” “Wat dan nog meer,” vraagt ze zeer geïnteresseerd. Ze trekt haar benen weer op en wiebelt met haar kontje om duidelijk te maken dat ik verder mag. Ik voel dat mijn piemel wat kleiner en zachter is geworden. Met een paar kleine beweginkjes voel ik ‘em al weer groeien.

“Oei, hij floepte er bijna uit’” grinnikt Ilona. “Hmmm, het voelt grappig als ie weer groeit,” vult ze opgewonden aan. Ze vingert zich en sluit haar ogen. “Je was aan het vertellen wat er nog meer zo bizar en nieuw is,” fluistert ze naar me.

“Jij bent bijzonder,” komt er overduidelijk uit de grond van mijn hart. Ilona opent haar ogen half en kijkt me verlekkerd aan. “En ik heb nog nooit zulke lekkere seks gehad,” vertel ik verder. Ilona knikt als teken dat ik vooral niet moet stoppen met mijn complimenteuze bekentenissen. “Ik vind je erg mooi en lief,” vervolg ik. “En je bent erg slim volgens mij.”

Ilona lacht naar mij. “Dat was erg lief en welgemeend,” zegt ze merkbaar onder de indruk. “En ik vind jou ook minstens zo geweldig.” Er lijkt een snik in haar stem te klinken, maar dan versnelt ze haar gevinger en stoot ze haar bekken iets omhoog, waardoor mijn stijve nog iets dieper in haar warme kontgaatje verdwijnt. “Aaah, toe,” kreunt ze. “Dieper!”

Natuurlijk volg ik haar wens meteen op, door haar met kalme maar diepe stoten wat harder te neuken. “Ja, zo, mmmmm,” reageert ze verrukt. “Nu geen pauze meer, ik wil je in mij voelen spuiten,” zegt ze er bijna smekend achteraan. Haar kontgaatje moet onderhand ook aardig gevoelig zijn geworden bedenk ik me, vlak voordat ik voel dat ik langzaam maar zeker een orgasme nader.

Ilona merkt het en begint zich nog wat sneller te vingeren. Ze sluit haar ogen weer en begint wat ongecontroleerd te bewegen. Dan merk ik dat haar kontje mijn keiharde pik weer wat strakker omsluit. Nu houd ik het niet meer en kom heftig klaar. Nog geen twee tellen later schreeuwt Ilona het uit, dat ze ook klaarkomt, wat weer waanzinnig om mijn pik voelt. Ik kijk met enig ontzag naar de hoeveelheid glibberig nat, dat met scheutjes uit haar pulserende kutje gutst. Het loopt over mijn nog langzaam in en uit haar kontje glijdende, maar nu toch wel snel slapper wordende piemel. Nog een keer ga ik zo diep mogelijk, maar haar kontgaatje is onverbiddelijk en duwt mijn nu slappe piemel eruit.

Ilona slaakt een bijna dierlijke kreet van gelukzaligheid. “Dat was super,” roept ze luid, waarna ze in lachen uitbarst en overeind komt. Ze kijkt me even wulps aan en geeft mij dan een lange innige zoen. Dan kijkt ze naar beneden. “Wat een geweldig lekker stuk speelgoed heb jij daar,” meldt ze vrolijk. Ze pakt mijn bungelende piemel vast en wrijft over mijn glibberige eikel. En dan doet ze iets wat ik nooit had verwacht; ze komt van de tafel af, laat zich op haar knieën voor me zakken en begint mijn slappe piemel liefdevol af te likken en te zuigen, terwijl ze mij geil aankijkt. Het heeft een ongelooflijke uitwerking, want binnen een minuut voel ik dat ik weer een stijve krijg. Ik zie aan Ilona dat ze er plezier in heeft, zowel met het zalige pijpen als mijn gestaag groeiende piemel in haar mondje.

Dan stopt ze even en kijkt naar mijn bijna weer volledig volgroeide piemel terwijl ze me heel kalm aftrekt. Ze lijkt te bedenken wat ze zal gaan doen en kijkt dan naar mij. “Kun je nog een keer,” vraagt ze zacht.

“Ik denk het wel, je doet het ook zo lekker,” antwoord ik oprecht.

Ze lacht naar me. “Ga maar hier liggen,” wijst ze me haar bed. Nieuwsgierig naar wat ze dit keer van plan is, bedenk ik mij geen moment en ga op haar bed liggen. Mijn piemel ligt er alweer slap bij. Waarschijnlijk niet voor lang. Ilona komt naast het bed staan en pakt mijn piemel vast. Met een paar kneepjes en een korte lik over het topje, begint ie al te groeien. Dan komt ze naast me op bed liggen. We kijken elkaar aan, waarop Ilona lacht en mij een innige zoen geeft. “Je bent erg lekker,” zegt ze zacht. “Jij lekkerder,” antwoord ik een paar tellen later. Ze geeft me nog een lieve zoen en draait zich dan helemaal om, zodat ze in tegengestelde richting naast mij ligt. Ik kijk opzij en zie haar mooie rode poesje. Ik leg mijn hand erop en streel zachtjes door de haartjes. Ilona komt iets overeind om te kijken. Ze grinnikt even, pakt dan mijn halfslappe piemel en neemt ‘em diep in haar mondje. Ik voel haar tong om mijn nu weer snel groeiende piemel draaien, wat een verrukkelijke tinteling geeft. Mijn hand is inmiddels naar haar kutje afgezakt, waar ik met een vinger over haar klitje wrijf. Zachtjes hoor ik haar hummen van genot. Ik draai me op mijn zij, zodat we nu in 69 tegenover elkaar liggen. Ilona grijpt deze positie aan om er nog beter voor te liggen. Ze zwaait haar been wat omhoog en dan over mij heen, zonder een moment mijn stijve uit haar mondje te laten ontsnappen. Ze manoeuvreert haar heerlijk na seks geurende kutje boven mijn mond en laat er zich dan op zakken. Gulzig begin ik haar te likken, terwijl Ilona mij zalig pijpt en haar natte klitje rustig over mijn kronkelende tong beweegt. Ze maakt grappig murmelende geluidjes, wat mij enorm opwind. Allereerst omdat haar manier van genieten voor mij helemaal nieuw is en het een enorme kick geeft, hoe ik haar zover kan krijgen. Maar ook omdat het gemurmel en gehum zeer prettige trillingen doorgeeft aan mijn gevoelige stijve in haar mondje.

Toch voel ik nog lang geen orgasme aankomen. Ik lig heerlijk relaxed te genieten. Ilona begint echter steeds ruwer te bewegen en haar grappige geluidjes veranderen langzaam in het soort gegrom, dat ik eerder van haar hoorde. Dan ineens gaat ze wat rechtop zitten. Ze beweegt niet meer en lijkt af te wachten wat er gebeuren gaat, terwijl ik aan haar klitje zuig en lik. Ik voel dat ze haar spieren aanspant en haar adem inhoudt, wat mij genoeg vertelt. Na nog een paar goed gerichte likjes met het puntje van mijn tong komt ze, vergezeld van een paar flinke golfjes glibberig nat, trillend en hijgend klaar. Gulzig lik ik alles weg, als ik merk dat de smaak anders wordt en een paar tellen later besef dat ik mijn eigen zaad proef. Nu had ik dat wel vaker geproefd, maar als het dan tot mij doordringt dat dit alleen maar uit haar kontgaatje kan komen, is het toch wel weer heel apart… weer een ervaring rijker, lach ik in mijzelf.

“Hmmm, wat kun jij lekker likken zeg,” hoor ik Ilona zeggen. “Ik had niet gedacht zo snel weer klaar te komen.” Dan voel ik haar mondje weer om mijn stijve. Het ruwe van net is helemaal weg. Gepassioneerd verwent ze mij met duidelijk heel veel liefde en plezier. Ik probeer mijn aandacht op haar drijfnatte kutje te richten, maar ik word teveel afgeleid door haar verrukkelijke mondje en vingers rond mijn stijve. Ze zuigt en likt tegelijk, neemt ‘em soms zo ver als ze kan en trekt me met wisselend tempo af. Ondanks dat ik al twee keer kort achter elkaar ben klaargekomen, voel ik nu alweer een volgend orgasme opdoemen.

“Hmmmm,” hoor ik Ilona murmelen. Ze streelt zachtjes over mijn ballen en pakt ze soms even kort vast om er voorzichtig in te kneden. Alsof ze mijn zaad eruit wil persen, wat bijna lijkt te lukken, net als ze stopt met haar ongelooflijke verwennerij. Ze draait zich om en geeft mij een warme zoen. Onze tongen kronkelen om elkaar heen, waarna ze zich laat afzakken, terug naar mijn stijve. Ik kom iets overeind om toe te kijken hoe ze sensueel zoenend steeds verder gaat, totdat haar lippen mijn zeer gevoelige topje hebben bereikt. Een paar likjes en dan opent ze haar lippen om ‘em langzaam naar binnen te zuigen. Het is een waanzinnig geil gezicht en ze weet het. Ze kijkt me uitnodigend aan terwijl ze haar tong om mijn eikel laat draaien. Dan neemt ze mij ineens heel diep tot in haar keel en ik kreun luid van dit overweldigende gevoel. Dat herhaalt ze nog een paar keer. Ik houd het bijna niet meer en Ilona merkt het. Ze stopt even, maar blijft mij wel heel kalm aftrekken.

We kijken elkaar aan. “Je komt bijna hè,” vraagt ze met een onschuldige grijns. Ik knik ja.

“Lekker,” zegt ze bijna fluisterend. Haar tong flitst snel over haar lippen, waarna ze mijn op springen staande pik in haar zalige mondje neemt en mij binnen een paar tellen naar een geweldig hoogtepunt zuigt. Meteen als ik klaarkom, stopt ze met zuigen en likken en laat ze mij rustig in haar mondje spuiten, wat een vreemd maar erg fijn gevoel geeft. Zo heftig als een orgasme bij mij normaal is, zo kan ik nu gewoon genieten van het mooie gezicht van Ilona, die mij met half gesloten ogen als in trance tot de laatste druppel aan blijft kijken.

Mijn piemel wordt snel kleiner, maar Ilona laat mij nog niet gaan. Ze slikt eerst een keer en zuigt daarna zachtjes verder totdat er niets meer uit komt. Dan laat ze ‘em gaan en komt overeind. Even kijkt ze me aan, maar kruipt dan over mij heen naar me toe en geeft mij een tongzoen. Direct proef ik mijn eigen zaad. Onze tongen dansen met elkaar, terwijl Ilona beetje bij beetje van mijn zaad in mijn mond overhevelt. Ik kan niet anders dan wat wegslikken, waarmee de smaak nog wat sterker wordt. Het is zo opwindend, dat mijn piemel alweer groeit! Ilona merkt het en stopt met zoenen.

“Nog een keer,” vraagt ze verbaasd.

Ik knik en haal mijn schouders op. “Ik weet ook niet wat het is.”

Ilona komt wat omhoog om tussen haar benen door te kijken naar mijn langzaam groeiende piemel.

“Wauw,” zegt ze als ze ‘em vastpakt. “Tja, er zit nu maar één ding op.” Zonder verdere uitleg zet ze mijn halfharde piemel tegen haar kutje en laat zich iets zakken. Ik voel dat ie een beetje naar binnen gaat, maar ze is gewoon erg strak en mijn piemel nog niet helemaal hard, dus het duurt even voordat ik ‘em verder voel gaan. Ilona begint zachtjes op en neer te bewegen, wat mijn piemel snel harder maakt. Binnen de kortste keren is ie weer op volle lengte en ‘berijd’ Ilona mij vol overgave. Ze wisselt het tempo telkens en wrijft tegelijk voortdurend over haat klitje, wat voor haar in ieder geval een goed merkbaar effect heeft, want ze komt in een korte tijd zeker vijf keer klaar. Een beetje buiten adem stopt ze dan, met mijn stijve helemaal in haar.

“Dat was ongelooflijk,” zegt ze hijgend. “En jij bent nog steeds hard,” vult ze verbaasd aan. “Wil je nog een keer klaarkomen,” vraagt ze een beetje klinisch. Het klinkt als een obligatoire aanbod, wat mij nou niet meteen in vuur en vlam zet.

“In deze ben je nog niet gekomen,” merkt ze grappend op, misschien omdat van mijn gezicht is af te lezen, dat ik toch wat twijfels heb bij haar ‘aanbod.’

“Het is een wonder dat ie nog hard is,” probeer ik gevat te antwoorden.

Ilona trekt een pruillip, wat haar zo schattig maakt dat ik moet lachen. Meteen buigt ze zich naar me toe om een heerlijke zoen te geven. Tegelijk begint ze mijn pik weer te berijden en voel ik dat ze haar kutje zo mogelijk nog strakker aanspant. Dat duurt heel even, want ze stopt met zoenen en kijkt mij met grote ogen aan, terwijl haar bewegingen wat schokkerig worden.

“Wat is er,” vraag ik.

Ilona blijft mij eerst nog met grote ogen aankijken, sluit ze dan langzaam en kantelt haar hoofd naar achteren, waarna ze met luid gekreun weer een orgasme aankondigt. Ze blijft me neuken en kneed haar borstjes behoorlijk hard, totdat ze klaarkomt. Dan laat ze zich onrustig ademend, met mijn stijve zo diep mogelijk in haar ongecontroleerd knijpende kutje, tegen mij aan zakken. Ik streel over haar rug en billen, waar ze merkbaar rustiger van wordt.

“Gaat het,” fluister ik in haar oor.

“Uh-huh,” reageert ze met een gelukzalige zucht, waarna ze zich iets opricht en mij een zoen geeft.

“Dit was de eerste orgasme zonder dat ik mij hoefde te vingeren”, legt ze mij uit.

“Je bedoelt met alleen neuken?”

Ze knikt. “En het was veel lekkerder,” zegt ze met een grijns. “Minder heftig en veel meer intiem.”

“Je raakte ook een heel erg fijn plekje,” vertelt ze verder, waarop ze op zoek gaat door met haar heupen te draaien. Aan haar gezicht kan ik zien als ze het plekje heeft gevonden. Een mooie glimlach verschijnt, terwijl ze met korte beweginkjes mijn stijve herhaaldelijk langs ‘haar plekje’ laat gaan.

“Crises”, kreunt Ilona zachtjes. “Dit is zo lekkerrr!”

Het is een genot om naar haar te kijken. Het laat mij ook niet onberoerd. Ik voel de welbekende kriebels in mijn buik, dat ik deze waanzinnige middag voor een ongelooflijke vierde keer ga komen. Dit keer heeft Ilona mijn aanstormend orgasme niet zo in de gaten. Ik kan aan haar zien dat ze zelf volledig opgaat in alweer een daverend hoogtepunt. Het beeld van haar van genot vertrokken gezicht en haar zacht knijpende kutje om mijn stijve is voor mij genoeg, om toch ineens over het randje te gaan. Nog geen seconde later komt ook Ilona schokkend klaar, en terwijl mijn orgasme meer een paar tellen duurt, lijkt er voor haar geen einde aan te komen. Ze kijkt mij verwildert aan en er verschijnen tranen in haar ogen die over haar wangen naar beneden rollen. Pas als mijn snel kleiner wordende piemel uit haar kutje geduwd wordt, stopt ze met bewegen en laat ze zich achterover op bed vallen.

Ik bekijk haar bezwete lijf. Ze is echt super mooi! Met haar ogen gesloten ligt ze bij te komen. Tussen haar schaamlipjes verschijnen de eerste druppels van mijn zaad. Schijnbaar gedachteloos veegt ze het met twee vingers op en brengt het vervolgens naar haar mond, waar ze het er zachtjes smakkend van aflikt. Dan komt ze iets overeind en kijkt mij aan. Daarna naar mijn tot een absoluut minimum gekrompen piemel.

Ze glimlacht. “Die moet wel even goed schoongemaakt worden, voordat je naar huis gaat.”

Ik volg haar blik. “Ja, anders heb ik wel wat uit te leggen,” bevestig ik.

“Kom eens hier,” wijst Ilona mij naast haar bed. Ik volg haar aanwijzingen, waarop ze op haar zij gaat liggen en mijn piemel helemaal in haar mondje neemt. Haar tong komt overal langs en pas nadat ze alles echt een paar keer heeft afgelikt, laat ze me gaan. Daarna voelt ze nog eens tussen haar schaamlipjes, maar vind daar vrijwel niets meer. Ze likt haar vingers nog wel af en kijkt mij geil aan, wat mij doet bedenken dat zij misschien nog een keer gelikt wil worden. Ik wil aanstalten maken, maar Ilona pakt snel mijn piemel vast en trekt mij weer dichterbij.

“Wat wilde jij gaan doen,” vraagt ze met een ondeugende blik in haar ogen.

“Jou nog even likken.”

Ilona lacht. “Dat is erg lief, maar niet nodig.”

“Als ik straks weer terug op aarde ben, en jij bijna thuis, dan ga ik mijzelf nog eens verwennen.”

“En als ik jou dan weer proef, is het net of je er nog bent,” legt ze haar plannetje verder uit.

Ik knik dat ik het begrijp.

“Nu eerst wat eten,” vraagt ze dan, terwijl ze haar benen uit bed draait en op de vloer stapt. Ik kijk haar verbaasd na als ze naar de koelkast loopt en daar wat ingrediënten uitpakt. Met een paar minuten heeft ze een maaltijdsalade gemaakt. Beide nog helemaal naakt, stelt Ilona voor om buiten te eten.

“Prima,” antwoord ik en wil mijn kleding pakken.

“Nee, zo,” zegt Ilona. “Dat is juist lekker.”

“Oké,” zeg ik en volg haar door een zijdeur, wat achter een gordijn schuil ging, naar buiten. Daar is een klein betegeld terras en een picknicktafel, waar we gaan zitten.

Gezellig kletsend vergeten we bijna de tijd. Ilona verteld over Erwin, haar laatste relatie van ruim vijf jaar geleden. Hoe ze elkaar op het station hadden ontmoet, dat haar ouders hem volledig hadden afgekeurd en dat hij het al vrij snel had uitgemaakt, omdat er een ander was. Sindsdien had ze, behalve met zichzelf, geen seks meer gehad. Op mijn vraag waarom haar ouders hem niet zagen zitten, kijkt ze mij even onderzoekend aan.

“Dat was wel een beetje gênant,” vertelt ze met duidelijke schaamte. “Ik had gehoopt dat je er niet naar zou vragen.”

“Je hoeft het niet te vertellen,” stel ik haar gerust. “Ik vroeg het uit nieuwsgierigheid en uit interesse, om jouw ouders wat beter te leren kennen.”

Ilona knikt. “Ik vertrouw jou volledig, dus zal ik het je vertellen,” begint ze haar verhaal. “Op de middelbare school kwam ik er al snel achter dat ik anders was dan de meisjes uit mijn klas.” Ze pauzeert even om mijn blik in te schatten, maar gaat dan verder.

“Onder de douche bij de gym zag ik wel dat zij veel grotere schaamlippen hadden als ik. Bij de meeste waren de binnenste lippen zelfs ook altijd te zien en bij die enkele, waar ze net als bij mij, niet te zien waren, zag ik een grotere, tja, ehm… spleet.”

Ik knik dat ik begrijp wat ze bedoelt.

“Toen de eerste meisjes met elkaar beginnen te smoezelen als ze met een jongen naar bed waren geweest, en ik met rode oortjes aan het luisteren was, begon ik mij voor te stellen hoe ik het zou willen.”

“En toen begon ik mij ook af te vragen hoe ‘het’ moest…”

“Je bedoelt hoe je seks hebt?”

Ilona knikt ja. “Maar vooral hoe of het zou passen,” legt ze uit. “Ik al wel wist wel hoe een jongen er naakt uit zag, maar ik had er nog niet veel gezien, en dan al helemaal niet met een piemel die bij mij zou passen.”

“Hoe oud was je toen dan?”

“Net veertien,” antwoord ze. “Ik lag elke avonds in bed te voelen en probeerde er dingen in te stoppen. En dat beviel steeds beter, totdat ik mijzelf een keer had ontmaagd. Toen was ik bijna vijftien en daarna ben ik voor het eerst met een jongen verder gegaan dan wat zoenen en friemelen.”

“En dat viel erg tegen,” vertelt ze verder. “Ik was met vriendinnen bij een zwembad en had hem goed bekeken toen hij uit het water klom. Zijn zwembroek tekende dan mooi af rond zijn piemel en toen ik hem vergeleek met de andere jongens, dacht ik dat hij niet zo groot was.”

“De rest van de middag hield ik hem goed in de gaten en lag mezelf ondertussen flink op te geilen, met de gedachte dat ik straks een echte piemel in mij zou hebben.”

Ilona kijkt me even onderzoekend aan, maar ziet mij alleen geïnteresseerd luisteren, dus gaat ze verder. “Toen ik hem richting de kleedhokjes zag lopen, en ik dacht dat hij weg zou gaan, ben ik hem achterna gelopen en het hokje naast hem ingegaan. Na even gewacht te hebben, ben ik voorzichtig op het bankje geklommen en over de rand in zijn hokje gaan gluren.” Ze stopt even met vertellen om een slokje water te drinken om daarna weer verder te gaan. “Hij was bezig zijn tas uit te pakken en toen hij zijn handdoek had gevonden, trok hij zijn zwembroek uit. Ik zag voor het eerst een echte piemel en was behoorlijk onder de indruk.” Ze neemt nog een slokje water en denkt even na.

“Hij bungelde mooi heen en weer, toen hij zich begon af te drogen. Dat was wat ik erg mooi vond. En omdat ik zijn piemel als de kleinste had ingeschat, wilde ik nu een volgende stap zetten, anders zou het er nooit van komen, dacht ik.” Even kijkt ze naar beneden, naar haar kutje, maar vervolgt haar verhaal dan weer.

“Ik ben weer van het bankje afgestapt en het hokje uitgegaan om bij zijn deur aan te kloppen.”

“Bezet, hoorde ik hem ietwat geërgerd zeggen.”

“Weet ik, antwoordde ik, maar ik wil je wat vragen.”

“Even was het stil. Vraag maar, kwam er toen.”

“Nee, als ik binnen ben, hield ik vol.”

“Dat gaat nu niet, zei hij. Ik ben nog niet aangekleed.”

“Dan sla je toch even een handdoek om, antwoordde ik meteen. Het is belangrijk en je zult er geen spijt van krijgen.”

“Een zucht en wat gestommel, en toen opende hij zijn deur en kon ik naar binnen. Hij keek mij vragend aan, dus stak ik maar van wal.”

“Ik heb je al de hele dag een oogje op je, begon ik in mijn onnozelheid, maar het werkte wel, want hij bekeek me van top tot teen en grijnsde toen veelzeggend.”

“En nu kom je dat hier vertellen, als ik niets meer dan een handdoek om me heen heb.”

“Ja, precies het goede moment, toch, vroeg ik hem brutaal. Hij moest er wel om lachen en ik voelde mij oppermachtig.”

“Als jij nou je handdoek aan de kant legt, dan trek ik mijn bikini uit”

“Doe jij eerst je bikini maar uit, antwoordde hij. Ik dacht even na en stelde toen voor dat ik mijn topje uit zou doen, hij daarna de handdoek zou wegleggen en dat ik daarna mijn broekje los zou knopen. En dat vond hij goed.”

“Dus deed ik mijn topje af en keek toe hoe hij zijn handdoek liet vallen. Daarna trok ik de knoopjes van mijn broekje los en liet die naast de handdoek op de vloer vallen. We keken elkaar van top tot teen aan. Zijn piemel was al wat groter geworden en ik kon mijn handen er niet vanaf houden. Meteen toen ik ‘em vastpakte, groeide ie in een paar tellen tot een volle en harde erectie. Ik schrok van de grootte en ik dacht dat ik me had vergist, maar ik was te opgewonden om te stoppen.”

“Hij draaide mij om en liet me voorover buigen. Even liet hij zijn eikel tussen mijn schaamlippen op en neer glibberen, wat mij geruststelde over hoe nat ik was. Maar dat viel toch wat tegen toen hij ‘em naar binnen wilde duwen.”

Ze kijkt weer omlaag naar haar kutje en dan naar mij. “Ik word zo nat van dit verhaal,” grinnikt ze. “Hoe is het bij jou,” vraagt ze terwijl ze haar hoofd onder tafel doet om mijn status te zien.

“Gaat prima hoor,” antwoord ik, terwijl ik mijn benen verder uit elkaar zet, om haar een goed uitzicht op mijn erectie te geven.

“Ik zie het,” zegt ze als ze weer overeind komt. “En ik ben nog niet eens op de helft van mijn verhaal.”

“Maar goed, hij wilde iets te snel in mij, wat mijn zenuwen niet geheel ten goede kwam. Het deed nogal pijn, maar ik hield me stil. Hij kwam heel snel klaar, dus was het goed te doen. Ik heb hem daarna nooit weer gezien”

“De tweede was een paar maanden later; Marc. Een zus van een vriendin van mij was met hem naar bed geweest en kon nog net haar lachen inhouden om zijn ‘kleintje’, dus perfect voor mij, dacht ik weer.”

“Na wat uitzoekwerk kwam ik erachter dat zijn zusje bij mij op zwemmen zat. Eerst wilde ik haar wat uithoren over haar broer, en zo raakten we aan de klets, maar al snel vroeg ze of ik een keer zin had om uit te gaan. Nu ben ik niet zo’n type, maar het leek mij wel een handige manier om dichterbij te komen. En het allermooiste was, dat Marc mee bleek te gaan. Om zijn zusje in de gaten te houden, was het verhaal.”

“Die avond heb ik geprobeerd zo onopvallend als mogelijk bij hem in de buurt te blijven, en ik dacht ook dat het goed lukte, totdat hij ineens naast me stond en vroeg wat er toch met mij aan de hand was.”

“Hoezo, vroeg ik enigszins betrapt.”

“O niks, antwoordde hij. Het is alleen net of je iets van mij wil.”

“Ik was toen even stil, want het klopte natuurlijk helemaal. In ieder geval heb ik hem meegenomen naar een stil plekje en zijn we gaan zoenen. Al vlug gingen zijn handen naar mijn borstjes en billen, dus ik zag mijn kans schoon om ook bij hem op onderzoek uit te gaan en schrok toen ik de bobbel in zijn jeans voelde.”

Ilona streelt met een vinger tussen haar schaamlipjes en lik ‘em daarna rondom af. “Hmmm, ik proef jou,” zegt ze met een allemachtig zaadvragende blik. “Ik begin alweer zin te krijgen.”

“Maar ik zal eerst m’n verhaal afmaken.”

“In ieder geval bleek ook Marc dus niet het fijne formaat te hebben. Ik heb zijn gulp opengemaakt en zijn stijve uit zijn broek gehaald. Hij was wel wat korter dan die van de jongen uit het zwembad, maar minstens zo dik. Weer geen beurt, dacht ik. Maar Marc dacht daar anders over. Hij dirigeerde mij subtiel op m’n knieën en maakte me zo duidelijk wat de bedoeling was.”

“Dat was mijn eerste pijpbeurt. In het begin was ik nog wat onhandig en vond ik het niks. En toen had ik het ineens door. Ik luisterde naar zijn paar korte aanwijzingen tussen het gekreun door, wat al snel leidde tot een mond vol sperma.”

“Geen idee wat ik mee aan moest, heb ik het maar doorgeslikt. Marc keek mij zo verrast aan, dat ik dacht een heldendaad verricht te hebben. Pas later begreep ik dat het bijzonder was als je ze in je mond laat spuiten en helemaal als je het daarna ook nog doorslikt. Ik vond het vooral erg lekker.”

“Ja, dat was mij ook al opgevallen,” merk ik lachend op.

Ilona kijkt mij weer met haar ondeugende blik aan. “En jij bent de op één na lekkerste,” zegt ze met een knipoog.

“Dan was jouw derde de lekkerste,” vraag ik nieuwsgierig.

Ilona knikt. “Na meer dan elf jaar soloseks, ontmoette ik Erwin, wielrenner op hoog amateurniveau, heel erg met z’n gezondheid bezig en niet te vergeten… vijftien jaar oud.”

“Vijftien??”

Ilona knikt weer. “Dat zeiden mijn ouders ook,” grinnikt ze. “Maar hij had een hele mooie piemel en dat was me toen wel wat waard.”

“We hebben iedere avond, bijna drie maanden lang, onafgebroken seks gehad. Zijn ouders zaten er gek genoeg helemaal niet mee…”

Enigszins met gemengde gevoelens hoor ik dit laatste stuk van haar zeer opwindende verhaal aan. Ilona merkt het en lacht. “Je lijkt wel een beetje jaloers,” zegt ze dan.

“Hm, wel een beetje inderdaad,” bevestig ik haar vermoeden.

“Nergens voor nodig, ik heb vanmiddag meer genoten dan in die drie maanden bij elkaar.”

“Dat is altijd goed te horen, maar dat ik de grootste had, is nu ineens wel erg relatief geworden.”

Ilona rolt bijna op de grond van het lachen. “Mannen,” proest ze uit. “Wat is dat toch met jullie piemels?”

Ik haal mijn schouders op. “Mannelijkheid waarschijnlijk.”

“Er zijn volgens mij niet veel vrouwen die op zo’n porno joekeloeris zitten te wachten,” grinnikt Ilona. “Iedere man die mij zo geil weten te krijgen, dat ik zonder aanvullend handwerk klaarkom, heeft van vrouwen niets te vrezen van zijn formaat,” vult ze serieus aan. “Jouw vrouw kan waarschijnlijk ook niet van je afblijven zeker?”

“Ehm, dat lukt haar eigenlijk iets te goed”

Ilona kijkt mij vragend aan. “Bedoel je dat jullie het weinig doen?”

“Weinig,” vraag ik lachend, “zeg maar nooit.”

“Dat jij mij vanmiddag zo ver hebt gekregen, had ik vooraf nooit gedacht.”

“Hoe bedoel je,” vraagt ze enigszins bezorgd.

“Ik dacht dat ik zou teleurstellen.”

“Dus toen je zei dat je er niet zo goed in bent, was letterlijk zo bedoelt??”

Ik knik ja. “Van mijn vrouw heb ik in ieder geval niet de indruk gekregen dat ze mijn prestaties waardeert.”

“Hoe weet je dat zo zeker,” vraagt Ilona ietwat verbaasd. “Heb je het haar wel gevraagd?”

Ik denk even na, maar moet dan bekennen dat ik het nooit gevraagd heb. “Maar ze lijkt altijd elke, ook maar enigszins erotisch getinte aanraking te willen voorkomen,” voer ik op ten gunste van mijn redenering.

Ilona lacht. “Mannen zijn ingewikkeld over hun ‘gereedschap’, maar vrouwen…”

“Ja? Waar zijn vrouwen ingewikkeld over?”

“Die willen eerst allerlei voor hun belangrijke punten op die welbekende ‘i’ hebben staan, voordat ze ontspannen seks kunnen hebben.”

“Tja,” zeg ik, “een soort 10-cijferige pincode om toegang te krijgen.”

“En jij dan,” vraag ik lachend. “Volgens mij heb jij niet zoveel puntjes nodig.”

Ilona schud nee. “Na jaren zonder echte seks kunnen de meeste vrouwen wel zonder.”

“Dus als ik hier elke dag zou zijn, dan wordt het vanzelf minder?”

“Mwoa, dat zal wel even duren. Jouw vrouw is toch ook niet de eerste dag van het huwelijk saai geworden?”

“Nee, dat klopt inderdaad. Dat was pas na jaren.”

“Dussss,” reageert Ilona triomfantelijk, “misschien dat jij er toch wat meer aan kan doen, dan wachten totdat zij zin heeft?”

Ik kan niet anders dan beamen en knik ja.

“Hoe ga je dat nou aanpakken,” grinnikt Ilona. “Als je straks thuiskomt, heb je waarschijnlijk geen puf meer om een poging te ondernemen.”

“Waarschijnlijk doe ik precies hetzelfde als alle andere keren dat ik thuis kom; een zoentje, misschien nog wat eten, enkele e-mail berichten afhandelen en dan slapen.”

“Het is nu bijna half zes,” schat Ilona in. “Hoe laat wil jij uiterlijk op weg?”

Ik haal mijn schouders op. “Maakt niet veel uit, hoezo?”

“Mwoa, een dessert zou ik wel lekker vinden,” reageert Ilona, gevolgd door een veelbetekende grijns. “En als je straks thuis toch geen plannen hebt, dan houd ik mij graag aanbevolen.”

Ilona kijkt er zo lief bij, dat ik mijn lachen niet kan inhouden, wat ze als een goedkeuring van haar plannetje opvat, want ze stapt van tafel en komt bij mij zitten. Ik draai me naar haar toe en geef een zoen, die ze gretig beantwoordt. Dan pakt ze mijn halfslappe piemel en begint me rustig af te trekken.

“Weet je, ik heb de afgelopen jaren veel zelf moeten doen,” begint ze een beetje cryptisch te vertellen. “Maar wat mij telkens niet lekker af ging, was op z’n hondjes.”

“Je bedoelt met een dildo?”

“Ja, ik heb sinds Erwin steeds een wat grotere gekocht, en die eerste twee gingen nog wel, maar daarna kon ik ze net niet goed vasthouden om mezelf lekker van achteren te nemen,” vertelt ze ongegeneerd. Het beeld van Ilona met een dildo achterlangs doet wel wat met me en dat merkt ze gelijk aan mijn steigerende piemel.

“Oeh, dat gaat ineens snel,” reageert ze verheugd. “Heb ik je ergens lekker gekriebeld?”

Aangezien er bij Ilona ook geen enkele gêne meer te bespeuren valt, antwoord ik ook steeds minder ongeremd. “Jouw verhaal over de dildo’s levert mij leuke plaatjes op”

“O ja,” reageert Ilona blij verrast. “Zal ik ze anders even pakken?”

Ik knik ja, want ik ben nu wel heel benieuwd naar de hoeveelheid en het formaat van elke dildo. Vooral de laatste en daarmee de grootste natuurlijk.

Ilona loopt naar binnen en komt na een paar tellen terug met een lade vol speelgoed. Ze zet ‘em voor zich op tafel en kijkt er met enige trots naar. Ik begrijp wel waarom. Het zijn er best veel en ik kan zien dat ze stuk voor stuk voor veel plezier kunnen zorgen. Na even rondkijken heb ik vastgesteld dat de grootste net even iets groter is dan mijn eigen exemplaar, dus die pak ik eruit en bekijk ‘em goed.

Ilona volgt mijn blik. “Die is nog net even iets te groot voor mij,” vertelt ze zakelijk. “Met wat glijmiddel en geduld lukt het wel, maar ik doe het meer om te oefenen, dan dat ik er van geniet.”

“Deze is momenteel mijn favoriet.” Ze pakt een roze ietwat kromme neppiemel en laat ‘em aan mij zien. “Hij raakt mijn g-spot net zo lekker zoals jij dat kan.”

Ik grijns bij haar compliment en kijk verder in haar lade. Dan zie ik een vreemde liggen. Hij heeft aan de ene zijde een knop, waarschijnlijk om vast te houden, en aan de andere kant twee iets gekromde vibratorachtige, en naar elkaar wijzende uitsteeksels. “Wat is het verhaal bij deze,” vraag ik terwijl ik ‘em pak en voor haar houd.

“Ha!”

“Daarmee heb ik me anaal mee ontmaagd,” vertelt Ilona giechelend.

“O, niet met Erwin,” vraag ik.

“Nee, hij is alleen van voren geweest, en hoewel ik hem best wel vaak heb gepijpt, is hij geen enkele keer op het idee gekomen om mij te beffen.”

“Eén van de nadelen van zijn leeftijd, denk ik,” vult ze grinnikend aan. “Daar was hij gewoon nog niet aan toe, laat staan anaal.”

Ik knik. “Ook niet iets waar ik op mijn vijftiende mee bezig was.”

“Hmm, je maakt me nieuwsgierig.”

Ik lach. “Eigenlijk weet ik niet meer precies wat ik op mijn vijftiende deed.”

“Je weet toch nog wel wanneer je begon?”

Ik denk even na. “Volgens mij zat ik nog op de lagere school.”

“Kun je je herinneren of je al schaamhaar had,” vraagt Ilona behulpzaam.

“Uhm, daar noem je wel iets.”

“Volgens mij niet,” antwoord ik in mijn geheugen verzonken.

“Weet je wanneer je schaamhaar kreeg?”

“Pas toen ik zestien was of zo.”

“Hoe begon je?”

“Tja, ik kreeg door dat een stijve meer was dan een rare ongecontroleerde oprisping.”

“Dat zeg je mooi,” reageert Ilona met een lach, snel gevolgd door een excuses voor de onderbreking.

“Ik ging op onderzoek uit en merkte dat het lekker begon te kriebelen als ik ermee speelde,” vervolg ik zo onverstoorbaar mogelijk, uit mijn rammelende geheugen van die periode. “Na wat kneden en strelen kwam ik erachter hoe aftrekken werkt en toen ik dat even deed, voelde het gekriebel ineens heel anders. Ik dacht ik zou klaarkomen, maar toen ben ik naar het toilet gegaan, kwam er niks.”

Ilona kijkt mij opgewonden aan. Nieuwsgierig hoe het verder gaat, dringt ze aan op het vervolg, maar ik weet het niet precies.

“Je eerste orgasme herinner je toch nog wel?!?”

Ik kijk bedenkelijk. “Het is inderdaad wat gek, maar ik weet echt niet meer wanneer dat was en hoe dat ging.”

“Tjee,” reageert Ilona verbaasd. “Best wel jammer. Voor jou als leuke herinnering en voor mij als mooi verhaal.”

“Masturbeerde je vaak,” vraagt Ilona dan.

Ik schud nee. “Weinig gelegenheid gekregen,” antwoord ik.

“Huh?”

“Had je geen eigen slaapkamer dan?”

“Jawel, maar jongens maken er altijd zo’n lastig te verhullen zooitje van,” leg ik uit.

“De meeste meisjes hebben het wel iets gemakkelijker inderdaad.”

“Iets?!?”

Ilona lacht breeduit. “Misschien dat ik ook op dat gebied verschil van anderen. Ik weet in ieder geval zeker dat mijn moeder regelmatig verontrustend natte slipjes in mijn was heeft gevonden.”

“Hield je die niet verborgen,” vraag ik verbaasd.

“In het begin probeerde ik dat wel, maar toen ze op een gegeven moment toch met één zo’n slipje bij me kwam om te vragen of het wel goed met mij ging, liet ik ze juist slingeren om mijn verhaal geloofwaardig te houden.”

“Wat heb je haar verteld dan?”

“Dat ik niet anders weet, dan dat ik altijd super nat ben.”

“En dat geloofde ze?”

“Ja, ze haalde haar schouders op en ging weer verder met de was. Ik heb er haar nooit meer over gehoord.”

“En jij kon onbeperkt je gang gaan,” concludeer ik grinnikend.

Ilona lacht. “Zeker,” reageert ze met een veelbetekenende grijns. “Ik had er al vrijwel geen rem op. Het scheelde natuurlijk dat ik niet zo geheimzinnig met mijn ondergoed hoefde om te springen.”

“Dan had ook jij het nog steeds gemakkelijker dan jongens.”

“Als je het zo bekijkt wel,” moet Ilona erkennen. “Maar als ik een jongen was geweest, dan had ik geen last van dat geklieder gehad.”

“O,” reageer ik verbaasd en nieuwsgierig tegelijk.

“Ja, ik had alles keurig in mijn eigen mondje laten verdwijnen,” reageert Ilona laconiek.

“Dat kan inderdaad heel goed, maar ook daar heb je niet altijd de gelegenheid voor.”

Nu kijkt Ilona mij tegelijk verbaasd en nieuwsgierig aan. “Hoe bedoel je?”

“Heb jij dat wel eens gedaan?”

Ik knik bevestigend. “Regelmatig,” antwoord ik zonder enige schroom. “Helemaal toen ik nog jong en lenig was.”

Ilona kijkt mij nu zeer verrast aan. “Je bedoelt, dat je rechtstreeks in je mond klaarkwam??”

Ik knik. “Toen ik ontdekte dat ik mijzelf kon pijpen, was het hek van de dam.”

“Wauw,” reageert Ilona, duidelijk onder de indruk. “Ik heb daar wel eens foto’s van gezien, maar ik dacht dat het geshopt was.”

“Het enige nadeel was, dat je absoluut zeker moest weten dat je niet gestoord kon worden,” vertel ik verder. “In die houding had je wel wat uit te leggen als je wordt ontdekt, en het duurde meestal een paar minuten om helemaal, ehm… in positie te gaan liggen, laat staan om weer helemaal terug te komen.”

“Goh, het lijkt mij supergaaf, als je dat kan.”

Ik knik. “Dat was het ook.”

“Ach, nu hebben we elkaar om dergelijke beperkingen op te lossen,” grinnikt Ilona.

“Behalve dat we niet bij elkaar in de buurt wonen.”

“Tja, dat is minder handig inderdaad,” zegt Ilona terwijl ze mijn piemel weer vastpakt. “Maar dat betekent gewoon dat we elke minuut die we bij elkaar zijn, volledig moeten uitnutten.” Ze geeft me een knipoog en buigt zich daarna voorover om mijn halfharde piemel in haar zalige mondje te nemen. Zodra ie weer helemaal hard is, staat ze op en buigt ze zich over de picknicktafel. Haar twee heerlijke holletjes steken mooi af tussen haar bleke billen.

Op z’n hondjes was haar wens, dus ik begrijp haar woordeloze uitnodiging en kom achter haar staan en zet mijn stijve tegen haar kutje. Ilona kreunt luid als ik in haar ga. Na enkele rustige stoten, moedigt ze mij aan om steeds dieper, steeds harder te gaan. Niet helemaal mijn ding, maar bij Ilona voelt het goed. Al snel neuk ik haar in een voor mij ongekend tempo, waarbij ik mijn zak natter en natter voel worden, elke keer als ie tegen haar klitje aan petst. Het lijkt Ilona aardig gek te maken. Ik ken haar natuurlijk nog niet zo lang, maar de geluiden die ze nu maakt, heb ik nog niet eerder gehoord. Helemaal nooit eigenlijk.

Dan vraagt ze mij even te stoppen, wat ik meteen doe, want het klinkt een beetje paniekerig. “Ehm, ja, sorry,” stamelt ze. “Ik heb een dilemma,” vertelt ze verder. Een vreemd moment voor een dilemma, denk ik bij mezelf, maar ze draait haar hoofd naar mij en legt het uit.

“Het is ontzettend lekker en ik kom alweer bijna klaar, maar ik had eerst naar het toilet moeten gaan.”

“Moet je plassen,” vraag ik naar haar meest voor de hand liggende ‘probleem’.

Ze knikt enigszins beschaamd. “Ik wil eigenlijk niet stoppen, maar ik ben bang dat ik het niet kan ophouden als ik klaarkom.”

“Dan laat je het toch gewoon lopen,” stel ik voor.

“Huh?”

“We staan op een terras, helemaal bloot,” leg ik uit. “Wat kan er gebeuren?”

“Vind je dat niet vies dan,” vraagt Ilona verbaasd en opvallend geïnteresseerd tegelijk.

“Hier niet,” antwoord ik eenvoudig. “En volgens mij klinkt het jou als muziek in de oren.”

Ilona lacht, wat ze met haar kutje aan mijn stijve doorgeeft, door met elke lach even te knijpen. “Ik ben niet zo goed in verbergen,” vertelt ze grinnikend.

“Wat een prima eigenschap is,” reageer ik laconiek en begin haar weer rustig te neuken.

“Ahhh, lekkerrr,” murmelt Ilona als ik het tempo opvoer. Ik voel mijn zak dit keer echter niet meer tegen haar klitje petsen en kijk even wat er is veranderd. Ilona heeft drie vingers over haar klitje gelegd en masseert haar gevoeligste plekje, wat resulteert in een merkwaardig gekreun, een paar keer afgewisseld met geil klinkende erotische superlatieven.

Het grappige is dat ik toch redelijk ‘wild’ in haar strakke kutje beweeg, maar nog geen enkele voorkriebels naar een orgasme voel. Bij Ilona is dat wel anders. Ze spant vrijwel voortdurend haar kutje aan en laat duidelijk blijken dat ze volop geniet van deze beurt, waarbij ik al zeker twee keer dacht dat ze zou komen, maar het dan toch net weer niet doorzet.

Dan is het ineens zover. Half grommend, half kreunend komt ze heftig klaar. Ik kijk of ze haar plas kan ophouden, wat eerst wel lijkt te lukken. Net als ik mijn blik weer op haar prachtige billen wil richten, voel en hoor ik het warme nat op mijn voeten spetteren. Ilona lijkt wel een serie stroomstoten te krijgen, zo ligt ze op tafel te trillen en schudden. Pas als haar plas stopt, wordt ze weer rustiger.

“Goeiedag,” roept ze hijgend uit. “Dat was ongelooflijk lekker.”

Ze kijkt om, naar mij. “Ben jij ook…?”

Ik schud nee.

“Tsjees, ik voel jouw pik nog maar nauwelijks,” merkt ze verrast op. “Ik wil zo nog wel even blijven liggen, terwijl jij lekker verder gaat. Goed?”

Ze is wel wat apart met dergelijke mededelingen en ik weet niet of ik nog wel een keer wil. Maar het is ook wel weer heel bijzonder om schijnbaar eindeloos te kunnen neuken.

“Je zalige spulletje diep in mij,” moedigt Ilona mij aan. “Dan heb ik nog de hele avond wat te smikkelen,” vervolgt ze haar bijzondere wens, wat voor mij ruimschoots opwindend genoeg is om door te gaan. Binnen een paar tellen petst mijn zak weer ritmisch tegen haar klitje aan. Ilona geniet kreunend van mijn constante diepe en snelle stoten in haar, inmiddels wat minder strakke kutje. Het voelt althans wat gemakkelijker, maar misschien ben ik juist wel wat ‘kleiner’ geworden. Het is in ieder geval zalig. Ilona komt nog twee keer klaar en tijdens haar tweede keer voel ook ik mijn bekende kriebels weer opkomen, die toch vrij plotseling eindigen in een kort maar heerlijk orgasme.

Mijn piemel krimpt snel en floept vrijwel meteen tussen haar glinsterende schaamlipjes vandaan. Ilona draait zich vlug om, gaat op haar knieën voor mij zitten en likt ‘em rondom af. Daarna zuigt ze ‘em in haar mondje en sabbelt er een tijdje op. Met haar vingers trekt ze mijn voorhuid naar achteren om ook daar alles af te likken. Ze kijkt er tevreden naar en dan naar mij. “Douchen,” zegt ze bijna als een bevel. Ik volg haar naar binnen, waar we elkaar onder het warme water afzepen. Daarna goed afspoelen, af en toe onderbroken voor enkele verrukkelijke tongzoenen.

Dan draait Ilona de kraan dicht en geeft ze mij een handdoek. Zelf loopt ze druppend de douchecabine uit en trekt een korte, erg sexy badjas aan. Haar billen komen er net niet onderuit. Verder zit er geen koord om, wat mij een voortdurende prachtig uitzicht geeft op haar natte lijf.

Ik kan mijn ogen bijna niet van haar houden. Het duurt mij ook veel langer om af te drogen dan normaal. Als ik eindelijk klaar ben, is Ilona aan tafel gaan zitten en bekijkt mij, terwijl ik mij aankleed. Ze heeft haar benen uit elkaar gezet, mij daarmee een mooi uitzicht op haar kutje gunnend. Ik verlies mijn evenwicht bijna, als ik in mijn broek stap en zij tegelijkertijd met een vinger tussen haar schaamlipjes wrijft. Haar vinger glinstert van het nat, als ze deze naar haar mond brengt en met een geile blik in haar ogen, langzaam aflikt.

Het kost mij moeite om al mijn kleding weer netjes aan te krijgen, maar uiteindelijk lukt het en kan ik op weg naar huis. Nog één innige zoen en dan lopen we samen naar mijn auto. Ze geeft mij een papiertje met een website adres erop.

“Kijk hier maar eens rond als je tijd hebt,” vertelt ze met een geheimzinnig grijns. “Als je de foto van het terras hebt gevonden, klik dan maar op het konijntje dat verderop in het gras zit.”

Ik kijk haar vragend aan.

“Hij is niet gemakkelijk te vinden, maar het gaat je vast lukken.” Ze geeft me nog een zoen en dan stap ik in. Met gemengde gevoelens rijd ik weg, richting huis.

Onderweg krijg ik nog een sms die ik pas bij mij voor de deur lees. “Hopelijk tot snel XI”

“Zeker!” stuur ik als antwoord.

Thuis is natuurlijk alles zoals verwacht; het standaard zoentje, wat restjes eten die ik krijg voorgezet, een paar e-mailberichten beantwoorden en nog even TV kijken.

Voordat ik ga slapen bekijk ik ‘nog even’ de website van Ilona vol met foto’s van de verbouwing, ook nog toen haar vader ermee bezig was. Het konijntje is inderdaad lastig te zien, maar omdat ik weet dat ie er is, vind ik ‘em. Met een klik kom ik in een nieuwe pagina met één link erop. Ook deze klik ik aan en zie Ilona naakt, met haar benen zo wijd dat ik recht in haar kutje kijk. Ze heeft de grootste dildo uit haar verzameling in haar handen en likt er verleidelijk aan. Hoewel het er wat hoerig uitziet, moet er wel om lachen. Dat ze dit nu voor mij doet en hoe ik haar nu ken.

Dan zet ze het geval tegen haar duidelijk van het nat glinsterende kutje en laat ze ‘em langzaam naar binnen glijden. Ik zie aan haar ogen dat het niet meevalt, maar ze mompelt dan dat ik haar vandaag zo lekker heb geneukt, dat ze zelfs deze dildo nu helemaal kan hebben.

Eenmaal er in, begint ze zichzelf rustig te neuken. Een paar keer haalt ze ‘em er weer uit en likt er rondom langs. Ook neemt ze het uiteinde in haar mondje, om ‘em daarna weer terug in haar kutje te laten verdwijnen. Mijn piemel reageert er op, wat mij wel een beetje verrast. Natuurlijk is het bijna vier uur na de laatste keer, maar toch, naar zo’n middag. Het filmpje eindigt met een mooi orgasme, waarna Ilona zwaait en mij binnenkort meer belooft. Ik kan niet wachten.
100% (12/0)
 
Posted by mccain94
6 months ago    Views: 616
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 months ago
mooi verhaal en met diepere achtergrond
6 months ago
Super sexy realistisch verhaal. Goed verhaal, lekkere kinky sex, met mijn muiltjes/naaldhakken fetisj mis ik alleen hier geile hoerige schoenen.
6 months ago
Eindelijk eens een keer een goed geschreven en geil verhaal! Complimenten!
6 months ago
super geil verhaal, heerlijk van genoten dankje
6 months ago
heerlijk geil verhaal over een rood harige vrouw