MET SELMA BIJ MIJ THUIS - MET SELMA IN HET BOS - M

MET SELMA BIJ MIJ THUIS (deel 1)


Nu ik na mijn 'kennismaking'(4 Juli 2014), middels het niets zeggen over zelfs maar een geslachts- deel, waarschijnlijk een vet percentage van een eventuele lezersschare alvast heb gereduceerd tot het aantal lezers waartoe u behoort, voel ik me als debutant meer op mijn gemak.
Nu kan ik u, in het eerste deel van dit drieluik met mijn jongstleden, op z'n minst kinky te noemen avonturen, gaandeweg deelgenoot maken van wat oprechte persoonlijke achtergronden, die voor u van belang kunnen zijn om te snappen dat voornoemde supersub Selma niet zomaar plotsklaps vanzelf aan de deur van mijn warme en aangenaam ingerichte stadsboerderijtje kwam kloppen.
Daar gaar een geschiedenis aan vooraf, zeg maar gerust een heel leven.

Dat hele leven dat doet er nu even niet toe. Maar als het u belieft, zou ik u voor de pret begint, in een paar zinnen mijn theorietje willen voorleggen, hoe ik sommige dingen zie, die alles te maken heeft met waarom wij hier zo gezellig met mekander aan het lezen en sjouwen en doen zijn, en om ons heen wereldwijd allerlei mensen voor het zelfde schermpje zitten, op de site van wat ik maar even de XHamster-gemeenschap noem.

En ik ben ook maar van de straat, maar ik zie toch wel een soort verband tussen de genetisch bepaalde kracht van iemands libido, en een aangeboren geaardheid en mate van perversiteit, die na een leven lang driftig experimenteren -in mijn geval zo rond mijn 25e- iemand wel zo'n beetje duidelijkheid heeft verschaft van hoe de vlag erbij hangt. Met alle hoofdzaken en bijzaken van dien.

Maar voor mijn part jast u gelijk door naar de passage waar ik Selma haar in lingerie gehulde lichaam bewonder, voor het één meter twintig*hoge bed staand met haar hoofd tussen mijn benen geklemd, en zo haar allereerste indrukken biedend en goedkeurende zachte likjes mocht ontvangen
van mijn zeurpiet. Die altijd maar op zoek is naar een vrouw die zich graag laat overmannen, en
mij de gelegenheid biedt om hém niet, maar die vrouw wel, zo lang en vaak mogelijk naar hoogtepunten in het seksuele samenzijn te brengen. Want pik-omhoog wil het liefst zo snel mogelijk zijn ontlading. Heeft die een partij pech zeg, dat die aan een dominante seksueel geaarde man vastzit, die genot beleefd om zo beheerst, gedisciplineerd en creatief mogelijk, een vrouw te dienen en haar grenzen te verkennen, uit dank en het besef dat slaafse dames van mijn gading, niet voor het opscheppen liggen.

En nu zie ik mijn kwajongen een beetje al te vanzelfsprekend naar mijn zin, behaaglijk als op een perfect passend kussentje gelegen, alsof hij op het punt staat mij verwaand knipoogje te gaan geven van zo, dat had je niet gedacht, hé, vanochtend, toen je weer eens met je hoofd in je fantasiewereldje een beetje aan me lag te sjorren.
Maar dat ene oog van hem kan helemaal niet niet knipogen, dus deed ik het maar naar hem.

En eigenlijk, misschien van ongeloof, of omdat ik nog niet uitgepraat was, in elk geval een beetje ondankbaar gewoon aan het door babbelen was, had die piemel wel een punt, als ik zo eens naar de gesloten ogen keek, het fluweel van een tong die rond die verwaande kerel van mij kringelde, die volkomen ontspannen op een heerlijk smoeltje lag, dat ik vóór die middag, nog nooit had gezien,
Hij lag er zo bij, dat hij anders dan ikzelf al veel langer dan één uur door iets van een Geilige Geest of zo, was ingefluisterd, dat mij, ons, een grote verassing zou aangereikt worden.
Ik ging me bijna een buitenstaander voelen toen ik dat vooralsnog mierzoete tafereeltje gadesloeg.
Maar dat zou weldra veranderen. Want als mens waren deze Selma en ik geheel gelijkwaardig. En die lul had niks te zeggen, die mocht het er wel even van nemen, nu die nog kon. Want nu de verhou- dingen er zo bijlagen. Was er hier maar eentje de baas.


------------------------------------------------------------------------------------------------

MET SELMA IN HET BOS (deel 1)

Volgt spoedig

MET SELMA IN DE BUS (deel 1)

Eveneens.
50% (2/2)
 
Categories: BDSMHardcoreTaboo
Posted by martinus75
7 months ago    Views: 453
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments