KENNISMAKING EN 3 KORTE VERSLAGEN VAN MIJN JONGSTE


KENNISMAKING


Uit beleefdheid, ter verantwoording en als blijk van dank, dat u nu al een aantal woorden lang uw tijd besteed aan god mag weten wat voor nonsens en vuilspuiterij u een aantal zinnen verderop zich ongewenst geconfronteerd of besmeurd door zou kunnen voelen, en zo niet zichzelf, dan toch uw tijd heeft laten misbruiken, door een debutant nota bene, waardoor u eenmaal in dat stadium verkerend niemand kunt vervloeken, terwijl uitgerekend u het het had kunnen zien aankomen omdat het formele toontje van deze inleiding u eigenlijk al niet beviel, u achteraf, gelijk uw naar harmonie verlangende aard, daar wel begrip voor kunt opbrengen, maar u zich niettemin, als de perversiteiten u rond de oren vliegen, vuig taalgebruik en moreel verwerpelijke verwikkelingen u dusdanig hebben doen walgen, dat u voor uw gemoedsrust en eventuele getergde gevoelens van eer, die uw privébezit zijn en waar ik respectvol niet naar zal gissen, ik bedoel raden naar welke soort gevoelens ik dan kennelijk heb gekrenkt (want mocht dit doemscenario het uwe worden, heb ik wel degelijk een vermoeden van uw emotionele kwetsuren, alleen ben ik dan mijn debuterende boekje ver te buiten gegaan, want ik ben hier niet een gooi aan het doen om het record van 'de langste XHamster sitewide kennismakingszin' te verbreken, om u te kwetsen, integendeel)maar dat u het net als mijzelf geen ene mallemoer uitmaakt of ik een record verbreek of niet, en u voortaan deze nieuwkomer zijn naam mokkend overslaat, dan spijt me dat...en al helemaal als straks mocht blijken dat mijn altijd waargebeurde seksuele escapades door mensen als zinneprikkelend en smaakvol verhaald zouden worden genoemd, en u mijn naam nóg vaker als ware het de naam van uw nieuwste kwelgeest voorbij ziet komen...tsja; dan gaat het mij ook echt pijn doen, en ik wil mijn hoofd al helemaal van medeleven in de magnetron steken bij de gedachte dat u -mij begrijpelijk zogenaamd niet kennend- met weinig lotgenoten zult kunnen delen dat u desondanks er in geslaagd bent, vanwege uw doorzettingsvermogen en goedaardigheid, zelfs nog vérder te hebben gelezen dan de kennismakende openingszin, die tevens de allerlangste zin zal blijken met welke lengte ik (Emmet, aangenaam), elke mogelijke lezer van al het hierna komende plechtig toezeg nooit of te nimmer meer mee te zullen belasten.

Hierna worden de zinnen beduidend korter. Flikker ik het formele in de vullesbak. En ga ik u 3 verhalen vertellen. In 3 episoden, elk bevattende 3 'sessies', zo mogen we dat wel noemen, met 1 vrouw, op 3 verschillende plaatsen, waargebeurd en wel gedurende de afgelopen 3 weken.

Vanwaar die omslachtige aanpak? Omdat ik de neiging schijn te hebben, nogal eens te vervallen in hyper-uitvoerige verslaglegging. Ik verzin namelijk niks. maar wil dat wel zo waarheidsgetrouw vertellen, maar u ook natte broekjes van het lachen als wel om andere redenen die mij verder niet aangaan bezorgen. Daarnaast is het leven leuk maar niet altijd een lolletje, dat weet u zelf net zo goed als ik. Maar er kunnen terzijdes voorvallen waar u helemaal niets van weet. En die toch om u heen alom tegenwoordig zijn en voor u misschien weinig met erotiek vandoen hebben, maar voor mij wel met een immer naar bevrediging snakkende drift.
Dus al met al, geef ik alles bloot, wil ik u opwinden en unwinden (engels voor uw schroom en eenzaamheid, enzo, van u afwikkelen, meen ik) maar we moeten ook een beetje lol maken.
Algoed, u zoekt het zelf maar uit.
En om met de dokter te spreken: het ergste hebben heeft u achter de rug...nu maar hopen dat u weer een beetje kunt gaan genieten.

Op mijn site staat 1 onwaarheid die ik vermeld voor een speciaal iemand die dit gaat lezen, in wiens oordeel ik vertrouwen heb. En net als u, of hopelijk voor u niet, maar ben ik in meerdere
valkuilen getrapt van de meest gestoorde grappenmakers die je op zo'n site kunt tegenkomen.
Vertrouwenskwesties. Vandaar dat ik door alles zelf zonder derden erin te betrekken alvast weggeef en ik inmiddels haarscherp (vanwege de reacties) écht betrouwbare mensen van de anderen kan onderscheiden.
Maar om zelf andermans vertrouwen niet te beschadigen moet ik zeggen dat ik 43 ipv 33 ben.
Nu heb ik daar wel een reden voor, maar die is nu voor u niet relevant (hoewel ik ineens bedenk dat je moeilijk aannemelijk kunt maken je op je 4e al naar de hoeren ging, dan zou je bananen kunnen recht praten, maar wel degelijk op je 14e. Waarvan akte)

Nou ouwehoer, kom op met je seks-strapatsen, we gaan er toch allemaal aan, dus leef je uit (Emmet praat zich moed in)

14% (1/7)
 
Categories: BDSMHardcoreSex Humor
Posted by martinus75
8 months ago    Views: 1,019
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
LOL
8 months ago
verhalen komen eraan hoor mensen, ze zitten in de redigeer-zone