Weekend Venlo

Ik droomde eigenlijk al jaren om eens een weekend in mijn eentje naar een stad in Nederland te gaan en ik vond dat het er nu maar eens van moest komen.
Ik wilde meemaken en merken of er nog interesse was in een vrouw die alleen op het terras zat en alleen aan het eten was, een vrouw van mijn leeftijd dus. Was benieuwd of ik aangesproken zou worden.
Dus besloot ik in juli 2013 dit te gaan doen. Thuis vertelde ik dat ik een weekend weg zou gaan met een vriendin naar Venlo.

Ik had voor dat weekend een hotel geboekt in het centrum van Venlo, zodat ik alles te voet kon doen en omdat ik de trein genomen had.
De kleding voor dat weekend bestond eigenlijk alleen maar uit sexy spullen.
Ik had een super kleine string aan en een bh met halve cup, zodat mijn lekkere borsten nog beter uitkwamen. Een kort rokje en een, eigenlijk, te strakke blouse waarbij de knoopjes wat open stonden en als schoenen heerlijke hoge pumps.

Om half een kwam ik in Venlo aan en besloot, na het inchecken, meteen te gaan lunchen. Het weer was fantastisch dus ik kon heerlijk buiten eten.
Het werd me al snel duidelijk dat er behoorlijk wat mannen mijn richting uitkeken en dat wond me eigenlijk best wel op. Een aantal mannen keek gewoon ongegeneerd naar mijn lekkere borsten, dus ik ging er eens extra uitdagend bijzitten.

Na enige tijd kwam er naast mij een tafeltje vrij waar een man ging zitten die mij aansprak. Hij sprak Duits en vroeg me of ik alleen op pad was. Ik vertelde hem mijn verhaal.
Tijdens het gesprek raakte ik steeds meer opgewonden, hij keek naar me met een blik waar ik behoorlijk geil van werd en besloot terug te lopen naar mijn hotel om even lekker mijn kut verder nat te maken en dan op pad te gaan om nog wat inkopen te doen.
Tijdens het inkopen doen dacht ik eigenlijk nog steeds aan die eerdere ontmoeting en hoopte stiekum dat ik hem nog zou treffen het weekend.

Ik besloot om het diner in het hotel te nemen dan kon ik daarna op het terras bij het hotel nog wat drinken, ik zat behoorlijk onrustig te eten want ik had het gevoel dat ik lekker geneukt wilde worden, niet van dat softe maar gewoon door een vent die me dingen opdroeg te doen.

Toen ik buiten zat na het eten kwam er een man aan mijn tafel die me vertelde dat hij mij de hele dag een beetje gevolgd had en mij voorstelde dat hij mijn hotelrekening zou betalen in ruil voor geile seks. Ik hoefde niet lang na te denken en stemde toe, ik was toch al geil.
Wat er toen ging gebeuren had ik niet eerder meegemaakt , hij stuurde me naar boven en zei dat ik me voor het raam moest gaan uitkleden om me daar vervolgens op te geilen en hij zou gaan staan te kijken en opnames maken, ik werd bloedgeil van het idee dat ik me stond op te geilen terwijl een ander keek.
Toen de man mijn hotelkamer binnenkwam stond ik heerlijk naakt voor de spiegel te mastruberen, ik kwam zo geil klaar dat ik nog maar een ding wilde, gewoon geneukt worden.
Ik ben die avond nog een aantal keren klaargekomen en heb me voorgenomen dit ieder jaar een keer te doen.


87% (17/3)
 
Categories: First TimeMature
Posted by martha44
11 months ago    Views: 1,206
Comments (20)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 days ago
Laat me even weten als je weer naar Venlo gaat..........
greeeeeeeetz and licks
1 month ago
super om zo heerlijk te kunnen genieten
1 month ago
hmmmm en dat allemaal in mijn stedje van lol en plezeer:)
1 month ago
Geil om een vrouw te zien vingeren, terwijl ze weet dat je kijkt
1 month ago
Heerlijke verhalen, krijg er spontaan een lekkere stijve van!!
1 month ago
Ik zou zoen date ook willen hebben in Nederland. Het zou fijn zijn om het van te voeren te kunnen regelen en a leuk avond in de week elk jaar leuk sex te hebben......
2 months ago
Mmmm spannend lijkt me dat
2 months ago
Is dit een fantasie, of gebaseerd op werkelijkheid. In elk geval het verhaal is mooi.
3 months ago
In Venlo lopen ze dus nog los rond, vrouwen zoals jij...
5 months ago
ik hou van 'winkelen'............
7 months ago
Martha en heel leuk ervaring deel jij heer. Ik ben van de zelfde mening ongefeer als die man de je hebt ontmoet. Ben wel in NL op reis en zouw je graag willen laaten zien wat je doet voor mij en wat ik denk ik kan voor leuk ideeen heb voor jouw. Beste Monty
8 months ago
Ach volgende week vrijdag en zaterdag weer alleen op pad om te shoppen
Rene_is_g...
retired
8 months ago
Mooi verhaal, ik wil je wel eens in die klerenzien.
9 months ago
je bent wel een heel geile dame martha
9 months ago
moet toch eens naar Venlo komen merk ik
als je nu eens vertelt wanneer dit je weer van plan bent....
10 months ago
Martha, goed begin maar dit vraagt om meer details vind je niet?
11 months ago
geil plan
11 months ago
hoi martha zou je dan de datum doorgeven wanneer je gaat dan ga ik ook naar venlo :)
11 months ago
op naar de volgende stad...:))
11 months ago
Hi Martha,

Wat een geil idee, wel jammer dat er geen beeldmateriaal bij je verhaaltje zit