oprekken 16

Deel 16
Toen Jos de volgende dag naar zijn werk was logde ik in bij MSN en zag dat slaafje ook al aanwezig was. “moet hij niet naar zijn werk dacht ik nog “maar ik riep hem niet aan.
Ik liet de pc aanstaan , trok een kort leren rokje en een licht doorzichtig topje aan ,natuurlijk vergat ik mijn slip en beha . Trok een middel lange jas aan en pakte de bus naar het centrum van Amsterdam. Greet begroette mij met een kus en nam mij mee naar boven.
Gelijk trok ik mijn jas uit zodat zij en eventuele bezoekers van mijn gepiercte tepels konden genieten. Ik vertelde haar dat ik had gemerkt dat Jos een beetje masochistisch was en dat ik was spullen daar voor zocht.
Ze zei dat ze wel wat had, en ging wat spullen pakken . Balstrechers van verschillende maten, gewichten met venijnige knijpertjes eraan, een opblaasbare buttplug, zweepjes en nog verschillende andere dingen. Ik was wel geïnteresseerd in een zweepje, de Balstrechers en de opblaasplug. Ik kreeg een kopje koffie van haar en zat de spullen te bekijken, maar ik schrok wel van de prijs.
Dat kon ik nooit allemaal tegelijk aan schaffen, veel te duur. Ik kocht 1 balstrecher van 3 cm. Greet rekende af en pakte die in. Ik zag de fotomap liggen en keek er in. Er zaten ook weer nieuwe foto’s van Erica in en ik bekeek ze. Ze hield een leren beha en broekje omhoog met spijkertjes aan de binnenkant [ het broekje was kruisloos de beha tepelloos } . De volgende foto had ze de spullen aan.
Haar schaamlippen puilden door het gat in het kruis, het broekje moest dus erg strak zitten. De volgende foto werd ze opgesierd met gewichten aan haar tepel, klit en schaamlippiercings. Haar schaamlippen en klit waren ver uitgerekt. HMMM, wat een geil gezicht.
De volgende foto liet haar zien onder aan de trap met opengehouden jas . Ze had de beha broekje en gewichten aan, maar verder helemaal niets. De gewichten aan haar schaamlippen moeten vast zichtbaar geweest zijn onder haar niet al te lange jas. Het moet in ieder geval hoorbaar geweest zijn als ze liep en de gewichten tegen elkaar sloegen.
Ik liet Greet de foto zien en vroeg haar of ze zo inderdaad de winkel is uitgegaan .Greet beaamde dat en zei dat haar man haar een geile avond had beloofd dus dat er nog wel wat te wachten stond. “Maar als je zo in hun ben geïnteresseerd kan ik je wel wat meer van ze laten zien “zei Greet. Ik verzekerde haar dat ik zeer geïnteresseerd was.
“luister “zei ze “dan moeten we naar boven, maar wij hebben een vaste regel.
Klanten mogen alleen naakt of heel geil gekleed naar boven !!!!!. En ik wissel van plaats met mijn man voor 15 min. Als hij zin heeft neukt hij je of pijp je hem , wel safe natuurlijk .
Nou zeg het maar, dat zijn de regels in ons huis .Ik twijfelde, ik was wel heel nieuwsgierig, maar om me nu door een wildvreemde te laten neuken gaat wel ver. Aan de andere kant vond ik het ook wel weer geil. Ik besloot om de gok te nemen. “dat is goed “zei ik.
Greet keek mij vragend aan . “MAAR JE Kunt OOK VOOR DE HOOFPRIJS GAAN EN JEZELF ALS SLAAFJE VOOR EEN DAG AANBIEDEN , DAN KRIJG JE EEN KORTINGSKAART VAN 25% TOT MAXIMAAL 50%“. “WAT ER OP ZO’N DAG GEBEURT WEET IK NIET, de korting hangt af van hoe jij je gedraagt “en haalde haar wenkbrauwen op. “Soms gebeurt er weinig, soms krijgt iemand de volle laag “zei ze “dat laat ik aan mijn Gerard over “. Zonder er over na te denken zei ik dat ik voor de hoofdprijs ging. “dat had ik al gedacht “zei Greet dan mag je straks een balstrecher uitzoeken zonder te betalen.
Ze liep op mijn af, trok mijn rokje ruw omhoog en klikte een groot zwaar gewicht aan mijn klitpiercing. Ze pakte twee andere gewichten en klikte die aan mijn schaamlippiercings.
In de spiegel zag ik dat mijn schaamlippen ver uitrekten. Greet trok mijn rokje omlaag, maar de gewichten hingen er onderuit. “Ga jij maar naar beneden en zeg tegen Gerard dat je voor de hoofdprijs gaat, dan krijg je wel van hem te horen wanneer “zei ze.
Ik wilde mijn jas weer aantrekken maar Greet nam die af. “hallo, we zijn hier wel in de sexsbisnis ,dus je kunt wel zonder jas naar beneden. Aarzelend liep ik de trap af. Voor de deur aarzelde ik, wie weet of er bekende binnen staan dacht ik. En wie weet wat me te wachten sta als ik mijzelf een avond beschikbaar stelt aan haar man. “Hij zal wel wat gewend zijn “ dacht ik . “maar 25 tot 50% korting en een gratis balstrecher is ook wel veel, maar juist de gedachte aan een onbekende, weerloze, geile dag deed mij de beslissing nemen. \
“Als ik er voor ging, dan maar gelijk. Ik strekte mijn rug en deed de deur open. Ik schrok, er waren wel 20 mensen in de winkel. Zeker de helft keek op door de deur die open zwaaide en tegen een vitrine sloeg wat nogal veel lawaai maakte. Verstijft bleef ik even staan. Ik werd bekeken en getaxeerd door de klanten.
Een klant nam mij van top tot teen op stak zijn tong uit en maakte een lik beweging of dat hij mij uitnodigde voor een bef beurtje. Weer strekte ik mijn rug en liep naar Gerard achter de balie. Nagestaard door de halve clientèle. Ik hoorde de gewichten onder mijn rokje tegen elkaar slaan.
Gerard keek mij aan, haalde zijn wenkbrauwen op en vroeg “ja, wat is er “. Stamelend bracht ik uit “eh, eh , eh , ik ga voor de hoofdprijs, Greet zei dat ik me bij jou moest melden “. “Wat bedoel je “zei Gerard “ach, Greet kan soms zo onduidelijk zijn “. “Ik loop wel even naar boven, kijk jij even of dat er niemand zonder te betalen naar buiten loopt.
Ik voelde mij zeer opgelaten, wat moest ik nu doen als er iemand de deur uitliep . Ik kon toch moeilijk er achteraan gaan.
Zo kon ik de straat niet op.
Gedeeltelijk tot mijn opluchting maakte er weinig mensen aanstalten om naar buiten te gaan, ze stonden met open mond naar mijn geile kleding te kijken. Gerard was eigenlijk vlot weer beneden en de meeste draaide hun hoofd om. “Nou “zei Gerard “als jij voor de hoofdprijs gaat, moet je eerst maar tonen wat je waard bent “. Hij liep naar een kledingrek, pakte er een visnetjurkje af en gaf die aan mij. “trek die maar aan, dan kan je ook klanten helpen “en hij wees naar een videohokje. Ik liep het hokje in en trok mijn rokje en topje uit.Tot mijn schrik zag ik dat er gaten in de wanden tussen de hokjes zaten.
Gelukkig waren de hokjes naast me niet bezet. Het visnetjurkje zat strak om mijn hete lijf en was nog korter dan mijn eigen rokje. Je zag alles, mijn tepelpiercings, mijn kutpiercings met gewichten. Ik zou net zo goed naakt naar binnen kunnen lopen. “ZOU IK HET DURVEN ??? “ Twijfelend opende ik het hokje en keek om de deur. Er stond een stelletje met de rug naar mij toe in een vitrinekast te kijken. Ik glipte achter hun langs en ging bij Gerard achter de balie staan. Hij keek mij verwonderd aan en zei dat hij het achter de balie zelf wel aankon maar dat de klanten wel een beetje hulp konden gebruiken.
“Volgens mij heeft die man hulp nodig “zei hij, en wees naar een man die bij een kledingrek stond . Ik liep naar de man toe en vroeg of ik hem kon helpen. De man keek op en nam mij van top tot teen op . “Ja , zei de man “ ik zoek iets leuks voor mijn vrouw, maar als ik jou zie dan weet ik het al “. “ Dame wat zie jij er geil uit, laat me je eens goed bekijken van alle kanten “. Ik draaide langzaam om mijn as, maar zorgde ervoor dat ik met licht gespreide benen stond. De gewichten aan mijn piercings klingelde tegen elkaar.
“Erg sexy “ zei de man “ volgens mij heeft mijn vrouw de zelfde maat als jij, doe maar een dergelijk jurkje “. Ik keek waar ze lagen, en natuurlijk lagen ze weer op de onderste plank.
Ik zakte niet door mijn hurken maar boog voorover om de goede maat te zoeken. Ik schrok toen ik een hand op mijn billen voelde en bleef verstijfd staan. De hand gleed naar mijn zeiknatte kut. Ik keek schuin naar Gerard en zag hem goedkeurend knikken.
“Nou als hij dat wilde hebben in zijn winkel, dan moest het maar . Ik spreidde mijn benen iets verder en duwde iets achter uit. De man achter vatte dit op als een aanmoediging en liet 2 vingers tussen mijn spekgladde schaamlippen glijden. Ik kreunde zacht, en zag een flits achter me. De man had een foto van mij gemaakt met zijn telefoon. Wel erg brutaal vond ik, maar mijn gezicht stond er toch niet op. Ik liet de man nog even met zijn vingers door natte kut glijden. Maar toen er drie vingers tegelijk in mijn natte spleet gleden vond ik het wel genoeg. Ik stond op het punt om klaar te komen, en dat vond ik toch wel te ver gaan.
Ik had het visnetjurkje allang in mijn hand, dus ik ging recht staan . De man pakte het pakje aan. Ik zag mijn geil op zijn vingers glinsteren. Ik bracht hem naar de kassa en de man rekende af. Ik keek Gerard trots aan, dat had ik toch maar geflikt vond ik.
Ik hoopte dat ik nu wel weer naar boven kon gaan, want er waren geen bekende binnen maar dat kon elk moment gebeuren.“ Waarom ging je rechtop staan toen het spannend werd “zei Gerard zacht maar streng “ voelde jij je eigen te goed voor die man, of ben je er niet slaafs of geil genoeg voor “. Gerard keek me streng aan.
Beschaamd liet ik mijn hoofd zakken . “eeh, eeh, maar Ik kan me toch niet hier in de winkel laten vingeren “zei ik zacht “ik stond op het punt om klaar te komen “. “Luister “zei Gerard “die kortingskaart krijg je alleen als het voor de winkel ook iets opbrengt, ik sta hier niet voor de kat zijn kut “. Als de klanten weten dat er hier soms iets geils gebeurd komen ze vaker terug en daar worden we allemaal beter van “.
Kleed je maar om, en ga maar naar boven “. Twijfelend en verward zocht ik mijn kleren. “Als jij je kleren zoekt, die hangen nog in het hokje “hoorde ik Gerard zeggen.
Ik liep naar het video hokje toe, maar die stond op rood. “Shit, mijn kleren lagen er nog in straks had iemand ze al meegenomen “. Ik klopte op het hokje en even later ging de deur op een kier open. Er verscheen het gezicht van een al wat oudere man.
“Ja, wat is er “vroeg hij . “Eeh , eeh , als het goed is hangen er nog kleren in dit hokje, wilt u even kijken “. Hij liet een goedkeurende blik over mijn zogoed als naakte lichaam gaan. “ kom maar binnen en kijk zelf maar “zei hij. Ik stapte het hokje in.
De man zat al weer in de stoel, maar wel met zijn broek op zijn enkels en een flinke stijve pik in zijn hand . Ik zag mijn kleren niet hangen en de schrik sloeg om mijn hart.
“zoek je deze soms?? “vroeg de man. Haalde mijn kleren uit zijn tas ,maar stopte deze gelijk weer terug . “Je kunt ze wel terug verdienen door mij even lekker te pijpen “zei hij.
Ik kon natuurlijk wel een grote mond opzetten en mijn kleren terug eisen, maar Gerard zou dat vast horen en dan kon ik alles wel schuiven . “Eeh, eeh, kan ik ze niet zo terug krijgen vroeg ik zacht en sexy.
“Neemt hem maar lekker in je mond “zei de man “dan krijg jij je kleren terug “ . Twijfelend zakte ik op mijn knieën en trok langzaam aan zijn lekker grote penis.
Het viel me op dat zijn penis lekker rook .
Niet naar pies of kopkaas. Ik denk dat hij een of ander glijmiddel op zijn pik had gesmeerd wat een lekker luchtje had. Ik was blij toe !!!
Mijn voeten staken onder de wand door in het volgende hokje . Ik voelde algauw een hand over mijn benen strijken, en schrok daar wel een beetje van.
Zat er weer een vreemde aan mijn kut.
Ik vroeg de man of hij een condoom voor me had, want ik wilde wel safe seks natuurlijk.
De man schudde zijn hoofd. Ik stond op en deed het hokje open. De man keek mij vragend aan. “Ik ga even een condoom halen “zei ik. Ik liep naar de balie en vroeg aan Gerard een condoom. “Kijk “zei Gerard “nu ben je goed bezig, en hij gaf mij een condoom“.
Ik paradeerde weer terug naar de cabine, het kon me nu niets meer schelen wat ze van me dachten. Ik ging weer op mijn knieën zitten, en stroopte het condoom over de lul van de man. Gelijk voelde ik achter mij weer een hand over mijn benen glijden, recht naar mijn kutje toe. Vertwijfeld voelde de hand aan mijn gewichtige, gepiercte kut. De man voor me duwde op mijn hoofd en ik liet zijn pik in mijn mond glijden.
Als een professionele hoer begon ik eraan te zuigen. Alleen de hand achter mij trok aan mijn gepiercte schaamlippen en ik moest mij laten zakken. De lul in mijn mond schoot diep in mijn keel. Gelijk schoven er 2of 3 vingers mijn zeiknatte kut in. Mijn klitpiercing werd stevig vastgehouden dus ik kon geen kant op.
HMMMM, kreunde ik terwijl ik het geil uit mijn kut voelde sijpelen. Er werd nog harder aan mijn klitpiercing getrokken en gelijk voelde ik dat de man in het andere hokje zijn vingers samen deed en probeerde zijn hele hand in mijn sappige poesje te persen. Ik open de mijn mond en kreunde luid { je moest dat zeker buiten de hokjes horen } de hand gleed zonder problemen mijn zeiknatte poes in.
Terwijl de lul voor mij tot de wortel in mijn keel gleed . Ik keek omhoog naar de man met een gelukzalige lach op zijn gezicht terwijl ik het condoom in mijn keel zich voelde vullen.
Tot mijn schrik zag ik naast de man zijn gezicht een gat in de tussenwand waar iemand naar ons zat te kijken . OOHHH, wat voelde ik mij echt een hoer. De man voor mij trok zijn lul uit mijn mond, rukte het condoom van zijn lul en spoot de rest van zijn geil recht in mijn gezicht. OHHHH, geile kerel “kreunde ik. Ik deed mijn ogen dicht en genoot van de vreemde vuist in mijn opgerekte kut. De man voor me stond vlug op, deed zijn broek omhoog en snelde de deur uit. Verbaast keek in op. Ik staarde in het gat in de wand.
De man daar knikte goedkeuren en ik hoorde de deur open gaan van zijn hokje . Ik kon nog steeds geen kant op, want achter mij gleed nog steeds die vuist in en uit mijn kut terwijl ik op mijn plaats werd gehouden doordat hij mijn klitpiercing stevig vast hield. De hand achter mij gleed uit mijn kut maar twee tellen later voelde ik nattigheid op mijn rug.
Ik keek om en zag een spuitende lul door het gat in de wand steken . Er dwarrelde iets door de lucht. Ik zag dat er een biljet van 20 € op de grond viel.
De man achter mij had mij betaald als een echte ordinaire hoer . Oh mijn god ‘wat voelde ik me toen een echte slenterige hoer. Even later hoorde ik de deur van zijn hokje open gaan en de man weggaan. Ik kreunde opgelucht.
Eindelijk kon ik mij omkleden . “tenminste ,als die man die ik had gepijpt niet mijn kleren had meegenomen ‘!!!!!!!!! . Ik stond vlug op en deed de deur open. Buiten keek ik of ik de man nog zag, maar die was vlug weggegaan.
Wel zag ik verschillende mannen naar mij kijken. Dat was logisch omdat het er vrij luidruchtig aan toe gegaan was in het videohokje. Ik liep naar de balie toe waar Gerard en Greet stonden te praten met iemand. De man zag me en zei “kijk Gerard, daar is dat geile sletje, wil je geloven dat ze mijn hele vuist kon hebben “. Ik voelde dat ik een rood hoofd kreeg, want hij zei het wel zo hard dat verschillende mannen het konden horen.
“dat geloof ik niet “zei Gerard. “nou ik wil het je wel laten zien “zei de man.
Greet keek naar Gerard die knikte. “Nou slet, je kunt je eerste 10% vast verdienen “ zei Greet. Ze liep naar een stoel naast de balie, draaide die om en zei “pak de zitting maar vast “. Ik keek haar ongelovig aan en werd nog roder dan net.
Ik kon mij toch niet laten fisten in een winkel waar wel een man of 15 bijstond.
Nou slet “, laat zien wat je waard ben “ . Ze nam me bij mijn arm en dwong me meer of minder over de leuning heen de zitting van de stoel vast te pakken. Toen ik de mensen niet meer in het gezicht zag, liet ik mijn schaamtegevoel varen en spreidde mijn benen.
Greet trok het visnetjurkje op tot mijn tieten en deed een stap achteruit. Iedereen keek nu tegen mijn kale gepiercte kut. Ik voelde de gewichten zwaaien.
De tranen schoten in mijn ogen terwijl de man vrij ruw zijn hand in mijn natte kut schoof . Gerard duwde mij op mijn rug zodat ik niet meer overeind kon komen. De man achter mij liet een keer of tien zijn hand in en uit mijn kut glijden terwijl ik zag dat Greet verschillende foto’s nam. Gerard liet me los en ik kon weer overeind komen.
“nou “zei Gerard “nu kan ik zien dat je inderdaad een geile onderdanige slet ben, ik denk dat als je doorwilt gaan de hoofdprijs wel haalt. Ik liet het jurkje weer over mijn billen glijden en keek Greet vragend aan. Ga maar naar boven wenkte ze met haar hand.
Half jankend liep ik de trap op. Boven liet ik mijn tranen gaan,”mijn god, wat had ik gedaan “. “ik had mij echt als een geile hoerige slavin gedragen “.En het ergste was dat ik er nog van genoten had ook !!!
Ik waste mijn gezicht en wachtte op Greet . Het biljet van 20 euro wat ik nog steeds in mijn hand had stopte ik toch voldaan in mijn tasje. Dat had ik alvast verdiend als hoer dacht ik. MIJN EERST VERDIENDE GELD ALS HOER !!!!
Greet kwam naar boven en nam mij mee nog een verdieping hoger naar hun privé vertrekken. “Zo eerst nog een paar geile foto’s van je dan zullen we eens inloggen op de computer”.
Ga daar maar eens staan, benen en armen wijd “. Ze nam een aantal foto’s. “jurkje omhoog tot boven je tieten “zei Greet. En weer nam ze een aantal foto’s.
“Nu in die stoel gaan zitten, met je benen over de leuningen. Ik ging zitten en voelde mijn pijnlijke natte kutje al van zelf open gaan.
Weer werden er een aantal foto’s genomen. “ja slet, en trek nu die neukflappen is lekker open aan die piercings van je “. Ik pakte de gewichten aan mijn schaamlippiercings en trok er hard aan, zodat mijn neukgrotje wijd open stond.
“Kijk dat is een geil gezicht “zei Greet en nam nog meer foto’s.
“nou “zei Greet terwijl ze een glas inschonk met een of ander licht bruine drank “hier heb je een straffe borrel, Volgens mij kan je die wel gebruiken “. “Je bent denk ik , verder gegaan dan in je stoutste dromen “ .
Ik knikte en nam een flinke slok. De drank brandde in mij keel en deed mij de adem benemen. Na enkele slokken werd ik weer wat rustiger. Greet zat achter de PC en laadde de foto van haar toestel. Ze opende een site van “Xhamster “ en vroeg aan mij email en wachtwoord. Behendig liep ze door alle bestanden en opende een fotomap waar ze de foto’s van mij inzette. Ik schrok wel een beetje hiervan, want nu kon de hele wereld zien wat voor geile hoer ik was. Als sitenaam kreeg ik “slavin MAR “. Ze ging naar haar eigen site en vroeg om mijn vriendin te worden.
Ze ging weer terug naar mijn site en liet zien hoe ik iemand [ haar dus ] toestemming gaf . Gek genoeg stonden er al meer uitnodigingen. Ze keek bij mijn fotoalbum en zag dat in de korte tijd dat de foto’s neer gezet er al 7 bezoeken waren geweest. Greet keek wie ze waren en nodigde er zelf een uit. “Dat is een geile man “zei ze “die mag jouw foto’s wel zien.
Ik zei er wat van dat ik zo { terwijl ik gefist word in de winkel } niet op een openbare site wilde staan. “oh ja “zei Greet “ik zal dat even veranderen. Ze veranderde de machtigingen. Nu moet je iemand toe staan om je foto’s te zien “zei ze. Ze keek van wie de uitnodigingen waren en bevestigde ze allemaal. “Ik ken deze mensen “zei ze “ze komen via mijn site “.
Ze logde weer in op haar eigen site en zag dat zij al meer dan1200 “vrienden “had. Ze klikte de site van “SLAVIN ERIKA” aan.
Ze liet mij enkele fotoalbums zien . “mijn god “wat een geile foto’s. Naakt in de auto terwijl mensen die er naast reden haar konden zien. Als slavin verkleed in een sexbios, waar ze meerdere mannen pijpte en neukte. Gevuld met dildo, vibrators, div. groente.
Behangen met gewichten . Zelfs dat ze geneukt werd door een grote hond. Onder de sperma gespoten door 8 man die om haar heen stonden. Als serveerster in een restaurant.
Er stond ook een album “INWIJDING “ maar die mocht ik niet zien . Zo ik hoop dat je tevreden bent zo”zei Greet. Ik beaamde dat en Greet ging weer naar mijn site. “We zullen het is een beetje spannend maken “zei ze. Bovenaan mijn site typte ze.
Ik word binnenkort ingewijd als onderdanige slavin iedereen die daar een goede suggestie voor heeft mag dit kenbaar maken door mijn meester[res] een email te sturen, en gaf haar email op.
Ik begreep dat ik die kortingskaart wel zou moeten verdienen. Het gekke was dat ik gelijk weer een natte kut kreeg. “Oh ja “zei Greet “ik zou bijna nog wat vergeten “. “je moet je contract nog invullen “. Ze toverde een slavinnencontract tevoorschijn en zei tegen mij dat ik die in moest vullen.Ik denk dat jullie die wel kennen maar ik moest soms wel slikken.
De gekste dingen staan er in . Ik begreep dat zelfs het invullen van het contract telde voor mijn kortingskaart en vulde bijna overal in “JA” zelfs bij de vraag of ik geheel { dus ook mijn hoofd } geschoren mocht worden. Alleen kinder, poep/pisseks daar zei ik nee tegen.
Dat ging me wel te ver. Greet knikte goedkeurend en zei dat ik best een leuke /geile dag tegemoet ging. Ze vertelde mij dat alles wat ik van nu af aan deed tot de dag van de inwijding mee zou tellen voor de kortingskaart. Wat ik zelf nog voor foto’s op mijn site zette, of ik veel uitnodigingen stuurde voor vrienden, hoe ik gekleed was als ze hier naar de seksshop kwam. Of ik op uitnodigingen om te cammen inging, En wat ik daar bij deed.
“Je mag nu nog weigeren “zei Greet glimlachend “maar ik denk dat je er geil genoeg voor bent om de volle 50 % te halen “. Ik zei dat ik voor de hoofd prijs ging . Greet lachtte gemeen en zei dat ze dat wel verwacht had. Ze liep naar de pc en verstuurde een email naar wel twee honderd man uit haar adressenlijst. Ze ging naar een bepaalde site en zette de Cam aan. Binnen de kortste tijd keken er een man of 30 . “Doe jij maar lekker geil tegen de Cam” zei ze en ging naar beneden.
Ik geilde een beetje voor de Cam en probeerde mijn gezicht uit beeld te houden . Wel liet ik mijn tieten, kutje en billen goed in beeld komen. Elke keer zag ik dat het aantal kijkers groter werd. De gewichten zwaaide aan mijn piercings. Een kwartiertje later Kwam Gerard naar boven. “Zo slet, Ben je lekker geil en gewillig? “.
“Eeh , ja “stamelde ik . “Nou zeg dat dan in de Cam hoe geile hoerige slet je bent en dat je hoop dat ze genieten van de behandeling die je gaat krijgen “.
Onderdanig boog ik voor de camera en zei dat ik een Geile hoerige slet was, die graag lullen in haar mond kut en kont wilde hebben. Gerard wisselde van camera en ik zag een volledig ingerichte martelkamer. Er hing een sling, kettingen, een kast vol met zwepen er stond een standaard met een monsterlijk grote dildo erop en nog veel meer. “wat vind je daar van, sloerie”vroeg Gerard en wisselde weer van camera zodat ik weer in beeld was.
Ik zei dat ik het een eer zou vinden als hij mij daar zou willen behandelen. “Eerst maar hier, hoer “ en hij dwong mij om met gespreide benen voor de Cam te gaan staan. Ik kreeg met een vrij zachte zweep klappen op mijn billen en kut. Langzaam aan begonnen ze te gloeien.
Ze moeten er zeker rood uit zien . Gerard liet zijn broek zakken. Hij deed een condoom om en neukte mij vervolgens ruw in mijn hete kut en daarna in mijn kont. Zijn sperma spoot hij tegen mijn openstaande kut.
“Hier voor de deur staat een tasje met je kleren erin, kijk maar of je ze hier laat of dat je ze aantrekt slet “. Zei Gerard. Gerard ging weer naar beneden. De Cam stond nog aan, dus ik liet iedereen goed mijn rode ondergespoten kut zien. Ik trok hard aan mijn schaamlippiercings zo dat mijn kutje goed openstond. Ik stopte de Cam bijna in mijn kut, zo dicht stond ik er af en toe op. Greet kwam boven.
Ze typte dat er meer was te verwachten en ook mijn Xhamster-adres. Ze wees mij de badkamer waar ik mij opfriste. Ik kwam naakt met de gewichten nog in weer de huiskamer in, maar zag dat Greet weer naar beneden was.
Ik pakte het tasje en zag dat gelukkig mijn kleren erin zaten. Ik had het toch wel rot gevonden als ik mijn mooie leren rokje was kwijtgeraakt. Met mijn kleren in de hand keek op mijn horloge.
Het zou nog twee uur duren voor Jos thuis was en ik besloot ze hier te laten. Greet en Gerard zouden het wel waarderen als ik naakt onder mijn jas naar huis zou gaan. Ik ging naakt een verdieping lager waar mijn jas hing. Ik trok mijn jas aan en zei tegen Greet dat ik mijn rokje en topje hier liet voor eventuele noodgevallen.
Greet knikte goedkeurend en ik liep naar beneden. Ik gaf Gerard een kus en liep naar de deur. Maar bij de deur gaf ik expres een schop tegen een standaard en draaide mij om. Gerard en een aantal andere mensen keken naar mij om te zien wat dat lawaai te beteken had. Ik sloeg mijn jas open en showde mijn naakte met piercings en gewichten versierde lichaam.
Verleidelijk liet ik de jas half van mijn schouders zakken.”Flits “shit iemand had een foto van mij genomen.
Geschrokken trok ik mijn jas vlug weer aan en liep de winkel uit. Iedereen wist nu dat ik naakt onder mijn jas op straat liep en er was zelf een herkenbare foto genomen door een onbekende. Ik hoorde de deur achter mij en keek om.
Ik keek achterom en herkende de man die de foto had genomen. De man kwam naast me lopen. “verdomme, ik geraakte van de ene gekke situatie in de andere, wat moest ik nu doen “. “Hallo, mooie dame, mag ik je wat vragen “vroeg de man.100% (4/0)
 
Categories: BDSMFetishVoyeur
Posted by marjadoma
2 years ago    Views: 538
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Altijd leuk om te horen dat ook dominante personen onderdanig kunnen worden. Geweldig verhaal!
1 year ago
geil hoor
wiba
retired
2 years ago
lekker!!
2 years ago
geil hoerig verhaal!
2 years ago
HMMM , wat een geil vervolg !!
Ik hoop dat er nog veel zullen volgen !
Tijdens het lezen heb ik de hele tijd met mijzelf zitten spelen en zalig klaar gekomen !!