oprekken deel 10

Deel 10Wij aten eerst ons eten op. In een spiegel tegen de wand kon ik zien dat de een na de ander weg ging. Er zat alleen nog een koppel bij het raam te eten, maar die zaten met de rug naar ons toe. Ik zocht oogcontact met de ober en pakte een kaars van de tafel.
Ik zakte nog iets verder onderuit en stak de kaars in mijn kut. De vierde kaars volgde en ik blies de kaars in de kandelaar uit. Ik haalde de kaars uit de kandelaar en terwijl ik via de spiegel naar de ober keek stak ik ook de vijfde kaars in mijn kutje.
Mijn god wat was ik geil. Jos kreunde zachtjes en ik zette de vibrator in zijn reetje iets hoger. Het gebrom was nu net boven de muziek uit te horen. Ik zocht weer oogcontact met de ober en toen deze in de gaten had dat ik weer naar hem keek pakte hij een paar kaarsen en hield deze licht omhoog en haalde vragend zijn hoofd omhoog.
Ik slikte even ,verbeet mijzelf en knikte hem goedkeurend toe , Het laatste koppel riep voor de rekening en betaalde . Nu zaten wij alleen in de zaak. De ober schonk twee kopjes koffie in met een borreltje en bracht deze op een dienblaadje waar ook nog vier kaarsen op lagen.
Hij zette het dienblaadje op tafel en zei " met de complimenten van de zaak " . Hij pakte een kaars en zette deze in de kaarsen standaard terwijl hij naar mijn met vijf kaarsen opgevulde kut keek. Ik zei " dank je " en pakte een kaars van het dienblaadje en stopte deze onder toeziend oog van de ober naast de andere in mijn natte kut.
Nog had ik niet genoeg . Ik wenkte de ober dichterbij mij te komen staan en hij deed een stap dichterbij. Hij stond net als wij uit het zicht van de voorbijgangers. Ik ritste mijn rokje los zodat deze over de stoel viel. Als iemand mij ooit had gezegd dat ik naakt in een restaurant zou zitten had ik gevraagd of ze wel goed bij hun hoofd waren.
Maar ik was zo geil dat ik mijn t shirt tot ver over mijn tieten omhoog trok . Nu zat ik zo goed als naakt en mijn man zat mij goedkeurend toe te lachen.”Geile gozer “dacht ik “volgens mij heb je zelfs graag dat ik helemaal naakt zit “. “Dan moet je het ook zelf maar weten “zei ik zacht in mijzelf en trok met een handbeweging het t shirtje over mijn hoofd.
Ik draaide mijn stoel iets en spreidde mijn benen . De ober en Jos keken naar mijn gepiercte en met kaarsen gevulde kut. Langzaam liet ik mijn handen zakken en pakte de kaarsen vast. Keek de ober aan en trok ze uit elkaar. “Volgens mij past er nog wel een tussen “hijgde ik geil tegen hem.
De ober pakte een kaars van de tafel en drukte hem voorzichtig tussen de anderen. Hij bleef drukken zodat de kaarsen langzaam dieper mijn kutje in schoven. Ik ritste zijn broek los en schoof mijn hand door zijn gulp. Ik gleed in zijn onderbroek en pakte zijn stijve lul.
Jos keek geil toe . Ik pompte de lul van de ober op en neer, maar hij spoot mijn hand vol. Gelijk schaamde hij zich en trok mijn hand uit zijn broek, ritste deze dicht en liep weg. Daar zat ik met zeven kaarsen in mijn kutje en mijn hand vol sperma. Ik keek Jos geil aan terwijl ik het sperma aan de rand van het glas smeerde. Ik roerde het sperma met een vinger door de borrel en dronk deze op.
" lekker borreltje " zei ik tegen Jos . Jos kreunde en ik zag een nat plekje op zijn broek verschijnen. Jos had zichzelf bevuild. Ik perste de kaarsen zo diep mogelijk in mijn kutje en stond op.Ik trok vlug mijn t shirt en rokje weer aan. "Betaal jij even, maar zet wel je vibrator op de hoogste stand " zei ik tegen Jos. Jos draaide aan het kastje en ik hoorde een zwaar gebrom. Met mijn dijen tegen elkaar aan geperst liep ik langs de ober naar het toilet. Vlak voor het toilet trok ik de achterkant van mijn rokje ver omhoog zodat de ober tegen mijn blote billen en de kaarsen die uit mijn kut staken keek en verdween lachend in het toilet.
Met een hand de kaarsen diep in mijn kutje duwend en met mijn andere hand over mijn klitje strijkend kwam ik in een ommezien klaar . Met een zucht liet ik de kaarsen uit mijn kutje glijden en liet ze in de afvalbak vallen. Mijn gladde opgerekte kut bleef geil open staan.
Mijn geringde kutlippen hingen ver naar buiten . Ik streek mijn rokje glad en liep naar binnen. Jos had al betaald en stond brommend bij de deur. De ober zwaaide ons gedag en riep " tot ziens " . " ja " ik kon begrijpen dat hij ons nog wel een keer terug wilde zien.
Terwijl wij naar huis reden trok ik mijn rokje omhoog en zat ik met mijn kutje te spelen . Jos zei dat ik mij als een echte nymfomane had gedragen tijdens het eten en dat hij spontaan in zijn broek was klaar gekomen.
Ik trok de voorkant van zijn broek omlaag en liet mijn hoofd op zijn schoot zakken en begon aan zijn lul te sabbelen . Jos draaide de snelweg op en even later draaide hij een parkeer plaats op . Hij parkeerde op een donkere plaats. Ik beurde even mijn hoofd op en zag dat er nog een paar auto’s stonden geparkeerd. Op de parkeerplaats wandelde een man op en neer. Ik liet Jos ze’n stoel in de slaapstand zakken en stroopte zijn broek op zijn knieën. Zelf ging ik op mijn knieën zitten en begon Jos weer te pijpen terwijl ik het vibreren van de vibrator zelfs aan zijn pik voelde.
Even later voelde ik Jos ze’n hand over mijn billen glijden en mijn rokje omhoog trekken.
Als de man nu in de buurt was kon hij zo tegen mijn geringde schaamlippen kijken.
Heel langzaam streelde ik Jos om het zolang mogelijk te laten duren. En Jos was al in de chinees klaargekomen dus ik had even de tijd. Jos draaide mijn stoel ook omlaag zodat hij meer ruimte had om met mijn kutje te spelen. Geil trok hij aan mij ringen en liet af en toe een paar vingers naar binnen glijden . " Maar " zei Jos " er staat buiten al een tijdje een man te kijken, wil je stoppen of doorgaan?????" .

100% (3/0)
 
Categories: AnalBDSMVoyeur
Posted by marjadoma
2 years ago    Views: 513
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Hmmm , Very good all that horny comment !!!
2 years ago
4 tm 8 zijn zichtbaar voor vrienden, op deel 11 (als het komt) moet je wachten ;)
2 years ago
hmmm
2 years ago
ik ben benieuwd naar de delen 4t/m8 en het eventuele vervolg 11 enz..... weet iemand waar ik die kan vinden?
2 years ago
Supergeil
2 years ago
supergeil weer, kan niet wachten tot het volgende deel ;)
2 years ago
Ik kom ook bijna klaar in mijn broek.