Rianne

Ik had voor de zoveelste keer het mobieltje van één van mijn leerlingen afgepakt, met de mededeling, dat hij het na de les weer kon komen ophalen. Zuchtend en steunend boog hij zich weer over het proefwerk, waarop ik mijn klas die dag getrakteerd had. Ik nam plaats achter mijn lessenaar en genoot van de betrekkelijke stilte, waarin mijn leerlingen op hun proefwerk zaten te ploeteren. Af en toe slaakte er eentje een vertwijfelde zucht, maar verder gedroegen mijn ettertjes zich voorbeeldig.
Vanuit het lokaal naast het mijne klonk gedempt gejoel. Mijn collega Rianne gaf daar op dat moment biologie. Omdat we elkaar altijd op de hoogte hielden van de voortgang van de lesstof wist ik, dat ze bij het hoofdstuk 'Menselijke Voortplanting' aanbeland waren en dat zorgde blijkbaar voor nogal wat hilariteit onder haar leerlingen. Het was bovendien vrijdag en het vooruitzicht van het weekend, zorgde er vaak voor, dat de leerlingen in een extra baldadige bui waren. Stiekem was ik blij, dat ik het tijdens mijn lessen nooit hoefde te hebben over erecte penissen, vagina's en geslachtsgemeenschap. Ik kon een lichte glimlach dan ook niet onderdrukken, toen ik er aan dacht, hoe Rianne met dit onderwerp worstelde tegenover een klas vol uitgelaten 13- en 14-jarige snotneuzen, wier hormonen door hun lijf gierden.

Al sinds het begin van het schooljaar, toen Rianne bij ons was komen werken, had ik een oogje op haar. Uit de schoolgids wist ik, dat ze 41 jaar was (drie jaar ouder dan ik), bovendien wist ik, dat ze sinds enkele jaren gescheiden was. Maar ik had tot nu toe nog steeds geen werk van haar durven maken, hoewel we wel heel vriendschappelijk met elkaar omgingen.
De vrouwen in ons lerarenteam waren weliswaar in de meerderheid, maar Rianne en ik waren de enige twee, die ongeveer van dezelfde leeftijd waren. De anderen waren of veel jonger, of een stuk ouder dan wij. Automatisch trokken we dus naar elkaar toe.
Rianne was een mooie, struise vrouw. Ze was groot (bijna een kop groter dan ik), ze had brede heupen, flinke borsten en een ontzagwekkend achterwerk. Toch was ze niet dik, hooguit een tikkeltje mollig. Haar lange, donkere haar had ze meestal leuk opgestoken. Verder droeg ze een bril met een modieus, zwart montuur. Soms leek het, alsof ze met haar helblauwe ogen vanachter haar brillenglazen dwars door me heen keek. Ik weet niet wat het is, maar brildragende vrouwen winden me altijd extra op. Ze kleedde zich altijd heel vrouwelijk en koket. Ik had haar nog nooit in een spijkerbroek gezien. Ze droeg altijd een rok of een jurk, die verleidelijk om haar bolle buikje en volle billen spande en daaronder droeg ze elegante pumps. Steeds als ik haar zag, begon mijn hart sneller te kloppen, tintelden mijn tepels en voelde ik een aangename kriebeling in mijn poesje.

Na afloop van de les zat ik in de lerarenkamer achter een kop koffie alvast wat proefwerken door te nemen. Het was schrikbarend slecht gemaakt. Misschien had ik dat proefwerk toch beter niet op vrijdag kunnen plannen? Toen kwam Rianne binnen. Ze stevende direct op me af en ging naast me zitten. Haar gezicht stond op onweer. Ik schonk een kopje koffie voor haar in en schoof het naar haar toe. "Dat heb je wel verdiend", glimlachte ik. "Ze gingen nogal tekeer bij jou in de les, hè?" voegde ik er nog aan toe. "Praat me d'r niet van!" verzuchtte Rianne. "Ik hoef het woord 'vagina' maar te laten vallen en de hele klas ligt in een deuk!" ging ze mopperend verder. "Als je tegen mij over vagina's praat, hang ik aan je lippen, hoor", flapte ik er uit. Ik schrok er zelf van! Het was er uit, vóór ik er erg in had. Wat moest Rianne wel niet denken van deze wel erg directe, onbedoeld dubbelzinnige opmerking? Maar terwijl het schaamrood naar mijn wangen steeg, constateerde ik opgelucht, dat nu in ieder geval de toon gezet was. Een goed verstaander als Rianne had nu ongetwijfeld door, dat ik gevoelens voor haar had. Het eerste, voorzichtige stapje was gezet!

Mijn wangen bleven maar gloeien. Waarom bloosde ik verdomme altijd zo snel en waarom hield het altijd pas op, als iedereen het gezien had? Terwijl ik mijn hoogrode hoofd achter één van de proefwerken probeerde te verbergen, zat Rianne geamuseerd toe te kijken. "Nou, misschien moet jij dan eens een paar lessen bij mij komen volgen, Marina", lachte ze. En toen plotseling: "Heb je soms zin om vanavond samen een bioscoopje te pakken? Ik heb wel behoefte aan een gezellig avondje!" Mijn hart jubelde! Ze had me mee uit gevraagd! Ik kreeg al visioenen van wat er allemaal zou kunnen gebeuren! Ik zag ons al zoenen op de achterste rij van de bioscoop. Ik schoof onrustig op en neer op mijn stoel, omdat het kruis van mijn slipje tegen mijn schaamlippen plakte bij die gedachte! Toen besefte ik, dat ik niet op de zaken vooruit moest lopen. Voor hetzelfde geld was ze zo hetero als maar zijn kon. Maar iets zei me, dat dat niet zo was. "Nou... ?" vroeg Rianne afwachtend. "Ja, n... natuurlijk, leuk!" stamelde ik. "Jij woont het dichtst bij het centrum, dus ik haal je vanavond om zeven uur wel even op, oké?" vroeg Rianne. "Dan fietsen we samen naar de stad." Ze had dus blijkbaar mijn adres al eens opgezocht en dat leek me wel een goed teken.

Die middag kon ik me maar moeilijk op de lesstof concentreren en ik liet mijn leerlingen zoveel mogelijk zelfstandig werken, terwijl ik wegdroomde achter mijn lessenaar. Ik was blij, toen de laatste zoemer klonk, die het weekend aankondigde. Bij de fietsenstalling ontmoette ik Rianne nog even. "Tot straks, Marina!" riep ze vrolijk, terwijl ze al wuivend wegfietste. "En trek iets leuks aan!" riep ze me nog toe vanaf de fiets. Ik trapte zo snel als ik kon naar huis.
Eerst ging ik uitgebreid douchen en schoor ik ook de stoppeltjes in mijn schaamstreek zorgvuldig weg. Lang stond ik daarna voor mijn kledingkast te twijfelen, wat ik aan zou trekken (niet één van mijn eeuwige spijkerbroeken in ieder geval, daar hield ze blijkbaar niet zo van). Het moest verleidelijk zijn, maar niet ordinair. Rianne was tenslotte een elegante verschijning en zou niet gezien willen worden met iemand die er als een vulgaire snol bij liep. Het moest dus smaakvol, maar liefst ook een beetje sexy zijn. Uiteindelijk koos ik voor een schattig, zwartkanten lingeriesetje, een zwarte panty met een uitbundig bloemmotief en een eenvoudig, maar sexy, zwart jurkje. Ik trok mijn zwartleren enkellaarsjes aan en bekeek mezelf langdurig en kritisch in de spiegel. Ik was best wel tevreden met het resultaat. Om toch een kleureffect te bewerkstelligen deed ik een halsketting om met bloedrode stenen. Ik maakte me zorgvuldig op, niet te zwaar, alleen maar eyeliner, mascara, lipgloss en een heel klein beetje rouge. Ik stak mijn haar op en sprayde tenslotte wat van het dure parfum, waar ik al jaren mee deed, omdat ik het enkel bij zeer speciale gelegenheden gebruikte, op mijn polsen en achter mijn oren. Toen lichtte ik mijn jurkje op, trok met één vinger mijn slipje naar voren en sprayde ook wat boven mijn poes. Je kon tenslotte nooit weten, zo dacht ik met een glimlach.

Omdat ik er zo lang over gedaan had om mijn toilet te maken, was het intussen al na zessen. Ik smeerde nog snel een boterham, die ik staand aan het aanrecht opat. Ik rookte van de zenuwen nog enkele sigaretten en toen werd er aangebeld. "Hoi, Marina, ben je klaar?", klonk het vrolijk door de intercom. "Ik kom eraan!" riep ik terug. Het was een zwoele zomeravond, dus een jas was niet nodig. Ik griste mijn handtas van de stoel en snelde naar beneden.
Mijn hart sloeg een slag over, zodra ik haar zag! Daar stond ze, met haar fiets aan de hand. Wat zag ze er prachtig uit! Ze droeg een wijdvallende, karmijnrode jurk tot net boven de knie. De ceintuur om haar middel benadrukte haar weelderige figuur en haar taille nog eens extra. De jurk liet haar armen en schouders vrij en haar volle borsten kwamen prachtig uit in de glanzende, rode stof. Ze zag er in deze jurk nòg verleidelijker uit dan in de degelijke rokken en jurken, die ze altijd op school droeg. Daaronder droeg ze strakke, roodbruine knielaarzen. Ze zag er zó schattig uit, om op te eten!
Gedurende een ogenblik stond ik haar met hevig bonzend hart en met openvallende mond als een idioot aan te kijken. Als Rianne dit al zag, liet ze er niets van merken. Ze kuste me vluchtig op de wang ter begroeting en zei: "Wat zie je vreselijk sexy uit, Marina!"
Ze had niet 'leuk' of 'mooi' gezegd, maar 'sexy'! Dat beloofde wat! "Jij ziet er ook zo sexy uit, Rianne", stamelde ik met een lichte blos op mijn wangen.

Ik pakte mijn fiets uit het rek en samen fietsten we naar het centrum. Onderweg waaide de hele tijd de dunne stof van Rianne's jurk op, aldus een gedeelte van haar blote bovenbenen onthullend. Een paar keer schoof ze haar jurk terug naar beneden, maar uiteindelijk deed ze geen moeite meer. Ik kon mijn ogen maar niet van haar prachtige, mollige benen afhouden. Rianne zag dit en vroeg onomwonden: "Jij geilt op mij, hè?" Ik kreeg een kop als een boei en stotterde: "J... ja, een beetje wel." "Geeft niks, hoor, meid!" lachte ze. "Ik ook wel op jou!" Ik was haar wel dankbaar voor haar directheid. Dat bespaarde mij een hoop gestuntel.
Ondertussen jubelde en juichte het in mij! "Ik ook wel op jou!" had ze gezegd! Dit beloofde een fantastische avond te worden!
Toen vroeg ik aarzelend: "Was dat zó duidelijk dan, dat ik op jou... ehh... geil?" Rianne schonk me een ondeugende glimlach en antwoordde: "Ach, meiske, dat weet ik toch al maanden!" Ik werd helemaal warm van binnen, ik voelde mijn tepels verstijven en een heerlijke tinteling ging door mijn poesje. Ik vermoedde, dat vanavond misschien wel datgene ging gebeuren, waar ik al het hele schooljaar zo vurig naar verlangd had!

We zetten onze fietsen weg en liepen naar de bioscoop om alvast kaartjes te kopen. Rianne bood me haar arm, die ik meteen stevig omklemde. Innig gearmd liepen we samen door de drukke uitgaansstraat. Ik genoot van het gevoel van haar zachte, warme huid tegen mijn eigen blote arm. We hadden nog bijna een uur over vóór de film begon en Rianne stelde voor, nog even iets te gaan drinken. We liepen het eerste het beste cafeetje binnen. Aan het begin van de avond was het nog niet zo druk en we gingen naast elkaar aan een tafeltje in de hoek zitten. Rianne bestelde een droge sherry en ik een Martini. Een beetje overmoedig geworden door Rianne's voortvarende aanpak durfde ik wel steeds dichter naar haar toe te schuiven, tot onze benen elkaar onder het tafeltje raakten. Rianne liet één van haar handen onder het tafeltje verdwijnen en legde hem op mijn bovenbeen. Terwijl ze zachtjes mijn dij streelde, ging er een hevige rilling van genot door me heen.
Aan de bar zaten twee mannen die al de hele tijd steelse blikken op ons wierpen. Ze smiespelden wat met elkaar, stonden toen op en kwamen quasi nonchalant op ons afgeslenterd. "Mogen wij de beide dames iets te drinken aanbieden?" vroeg de ene galant, terwijl hij een lichte buiging maakte. "Het zou ons een eer zijn, twee van zulke prachtige dames...", voegde de ander er glimlachend aan toe. Ik maakte een afwerend gebaar en wist niet goed wat ik moest zeggen, maar Rianne was niet op haar mondje gevallen en antwoordde: "Nee, dank je. Als ik er nog eentje neem, ben ik al teut voordat de avond voorbij is." Ze liet er nog op volgen: "Bovendien zijn wij hartstikke lesbisch, dus jullie kunnen je aandacht beter op iemand anders richten." De daad bij het woord voegend, sloeg ze een arm om me heen en zoende me op de mond. Ik was enigszins verbouwereerd, evenals de beide heren. "Oh, wat jammer", stamelden ze. "Jammer voor jullie ja, maar niet voor ons!" zei Rianne triomfantelijk, terwijl ze me nòg dichter tegen zich aantrok en me wederom hartstochtelijk kuste. De mannen dropen af en namen hun plaatsje aan de bar weer in, waar ze opvallend onopvallend om zich heen gingen zitten kijken, om te zien of ze soms nieuwe prooien in het vizier kregen.
Rianne en ik dronken onze glazen leeg, stonden op en liepen naar de uitgang. De beide heren aan de bar zwaaiden vriendelijk naar ons ten afscheid. "Prettige avond nog!" riepen ze ons na.
"Eigenlijk waren ze best aardig", zei ik, toen we weer buiten stonden. "Ha! Leer mij die kerels kennen. Ze willen maar één ding!" antwoordde Rianne schamper. "Wij toch ook?" mompelde ik zachtjes voor me uit, terwijl we gearmd in de richting van de bioscoop liepen.

"Laten we op de laatste rij gaan zitten", zei Rianne met een ondeugende twinkeling in haar ogen. "Ik wilde juist hetzelfde voorstellen", lachte ik. "Oh ja? Waarom dan?" vroeg ze met gespeelde verbazing. Ik kwam niet verder dan: "Nou ja, gewoon...ehh..." Mijn wangen begonnen weer te gloeien. "Om een beetje te kunnen flikflooien, zeker?" hielp Rianne me uit de brand. "Ehh... ja..." stamelde ik.
Rianne pakte mijn hand en trok me mee naar een plaatsje in de hoek, tegen de achterwand. Zodra we zaten, verstrengelden haar vingers zich met de mijne. Ik voelde me zó gelukkig! Het licht ging uit, ik boog me naar haar over en kuste haar teder op haar wang. Ze sloeg een arm om me heen en zo zaten we dicht tegen elkaar aangedrukt in het duister. Het was alleen jammer, dat die rottige armleuning tussen ons in zo vreselijk in de weg zat. Rianne beantwoordde mijn kus en voor het eerst drong haar tong in mijn mond. Het was hemels!
Ik kreeg niet veel mee van de film (niets eigenlijk). Ik werd volledig in beslag genomen door Rianne's liefkozingen. Ze legde haar hand op mijn bovenbeen. Ik zakte nog wat verder weg in de bioscoopstoel, terwijl haar hand onder mijn jurk gleed en zachtjes de binnenkant van mijn dijen en tenslotte mijn kruis streelde. Met haar lippen tegen mijn oor hijgde ze heel zachtjes: "Vind je dit fijn, Marina?" Niet in staat om te antwoorden, kreunde ik zachtjes wat voor me uit. Toen haar tong in mijn oorschelp gleed, kon ik een luide kreun van genot maar nauwelijks onderdrukken. Haar hand drukte nu stevig tegen mijn kruis. Ik voelde, hoe haar vinger, samen met de stof van mijn panty en mijn slipje, een stukje in me drong. Het was zálig! Ik schokte op en neer in mijn stoel, terwijl ik naar haar borsten graaide. Ik kneep voorzichtig in haar tepels door de stof van haar jurk en haar beha heen.
Zo zaten we elkaar gedurende de hele film te bevoelen en op te geilen, ondertussen zo zachtjes mogelijk doend, opdat de mensen om ons heen niets door zouden hebben. En we kusten elkaar. We kusten elkaar langdurig en hartstochtelijk. Teder en liefdevol. Nat en heet. Wild en onbeheerst. Die film kon wat mij betreft niet lang genoeg duren!
Toen de lichten weer aangingen, keken we elkaar verlegen lachend aan. Ik zag een blosje van opwinding op Rianne's gezicht en ook mijn wangen gloeiden. Ik was inmiddels zó geil! Ik wilde meer! Veel meer! Ik wilde haar beminnen, haar naakte lijf tegen mijn naakte lijf. Ik wilde haar doen sidderen van genot en haar horen smeken om meer...

Toen we weer buiten stonden vroeg ik, zonder er doekjes om te winden: "Wat doen we, Rianne? Gaan we nog de stad in, of meteen naar mijn flat?" Smachtend keek ze me aan en hijgde: "Meteen naar jouw flat!" Vlug gingen we onze fietsen pakken en reden snel naar mijn woning. Zodra we de voordeur achter ons dichtgetrokken hadden, stortten we ons op elkaar en kusten elkaar vol vuur. Ik duwde haar tegen de wand van het halletje, omvatte met beide handen haar hoofd en liet mijn tong zo diep mogelijk in haar mond verdwijnen. Nadat we een hele poos heerlijk hadden staan tongen, greep ik haar bij de hand en sleurde haar mee naar mijn slaapkamer. Daar deed ik eerst haar jurk uit. Mijn adem stokte in mijn keel, toen ze, slechts gekleed in haar beha en string, voor me stond. Wat was ze mooi! Haast nog mooier, dan ik me had voorgesteld! Haar bolle buikje hing in een plooitje over de bovenrand van haar hoog opgetrokken string heen. Aan weerszijden van haar buikje bevonden zich lichte zwangerschapsstriemen. Dat vond ik zó lief en vertederend, dat ik het niet kon laten om mijn vingers even over haar striae te laten glijden. Ze voelden een beetje ribbelig, maar tegelijk zó heerlijk zacht!
Ondertussen had Rianne mijn jurkje ook uitgetrokken. Ze zakte door haar knieën en begon mijn panty af te stropen. "Jij hebt nog een lekker strak buikje, Marina", lachte ze. "Ja, maar ik ben nooit zwanger geweest", prevelde ik. Ik wist, dat Rianne twee (inmiddels volwassen) kinderen had. We zagen, dat er een gat in het kruis van mijn panty zat, ongetwijfeld omdat Rianne me in de bioscoop gevingerd had. We moesten er beiden om lachen. "Ik geef je wel een nieuwe, Marina", lachte ze. "Dat hoeft niet, Rianne", antwoordde ik. "Geef jezelf liever aan mij!" "Helemaal?" vroeg Rianne met een ondeugende glimlach. "Helemaal!" antwoordde ik gedecideerd. "Nou, pak me maar uit, dan!" zei ze, terwijl ze zich weer oprichtte.
Ze hief haar armen. Ik sloeg mijn handen om haar heen en haakte de sluiting van haar beha op haar rug open. Haar volle borsten sprongen tevoorschijn. Haar grote, roze tepels wezen fier naar voren. Ik stortte me op haar borsten. Ik kneedde ze wild met beide handen, onderwijl afwisselend aan haar beide tepels sabbelend.
Rianne maakte ook mijn beha open. Met tegenzin haalde ik mijn handen van haar borsten, zodat ze hem uit kon doen. "Wat een lieve tietjes heb jij!" glimlachte Rianne. Ze trok me stevig tegen zich aan, waarbij onze harde tepels in het zachte vlees van elkaars borsten priemden. We omhelsden elkaar innig en we kusten elkaar. Een lange, natte, hete, hartstochtelijke tongzoen, die wat mij betreft niet lang genoeg kon duren. Hevige rillingen van genot schoten door mijn hele lichaam en leken allemaal samen te komen in mijn drijfnatte poes! Mijn knieën dreigden het te begeven. Het was maar goed, dat Rianne me zo stevig vast hield, anders was ik vast van puur genot door mijn benen gezakt!
Even later keken we elkaar met een verliefde blik diep in de ogen. Ik hervond als eerste weer mijn spraakvermogen en grinnikte: "Ik was nog niet klaar met uitpakken!" Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en schoof met beide handen langzaam haar string naar beneden, tot ik hem over haar laarzen heen uit kon doen. Ze stond nu, op haar hooggehakte laarzen na, spiernaakt voor me. God, wat was ze mooi! Haar vochtige, gladde poes, waaruit haar schaamlippen zeker een centimeter naar buiten hingen, glinsterde me uitnodigend tegemoet. Ik kreeg zowat een hartverzakking! Dit was precies waar ik zó van hield: Een weelderige, uitbundige poes als een schitterende bloem van zacht, nat vrouwenvlees! Ik likte met het puntje van mijn tong over haar kittelaar, voordat ik mijn tong tussen haar warme, zachte bloembladen liet verdwijnen. Ze smaakte en rook Goddelijk, een beetje zilt en muskusachtig, naar vanille en zoet geurende orchideeën, maar dan oneindig veel beter!
De overheerlijke smaak van haar liefdesnectar en de bedwelmende geur van haar poesje maakten me haast gek van begeerte! Ik legde mijn handen op haar volle billen en trok haar over me heen. Rianne spreidde haar benen en drukte haar poes zo stevig mogelijk op mijn gezicht. Mijn hele gezicht werd nat van haar liefdesvocht! Ik zoog haar schaamlippen zo diep mogelijk naar binnen, om ze pas na een hele poos langzaam weer tussen mijn lippen uit te laten glijden. Ik likte uit alle macht aan haar kittelaar. Rianne kreunde nu hevig en slaakte luide, onbeheerste kreten van genot!
Toen, alsof ze zich niet langer kon bedwingen, greep Rianne me onder mijn oksels en gooide me wild achterover op bed. Eerst kuste ze zichzelf van mijn wangen. Toen rukte ze mijn slipje naar beneden en hijgde: "Wat een schattig, lief poesje!" vóórdat ze zich op mijn spleetje stortte. Ze snoof hevig. "Mmmhh... ruikt lekker!" kreunde ze (het parfum was dus blijkbaar nog niet vervlogen). Haar tong cirkelde wild rond in mijn kutje, ze zoog op mijn schaamlippen en beet zachtjes en teder in mijn klitje! Het was absoluut hemels! Scheuten van genot zinderden door mijn hevig trillende lichaam. Ik raakte bijna van de wereld, omdat ik in paradijselijke extase verkeerde, toen ik mijn eerste orgasme van die avond beleefde...
Rianne is die nacht gebleven en ook de rest van het weekend ontwaakte ik in haar armen, terwijl we teder en liefdevol elkaars borsten en poesjes streelden. Het was lang geleden, dat ik zó intens genoten had als nu. Van het warme, zachte lichaam van mijn lieve Rianne...

Op maandagochtend stond ik weer voor de klas. Er heerste een uitgelaten sfeer en er ging druk geroezemoes door de groep. De brutaalste van hen stond op en vroeg, terwijl de rest van de klas verstomde: "Hebt U een leuk weekend gehad, juf... ?" Om maximaal effect te creëren, liet hij even een stilte vallen en vervolgde toen op luide toon: "... Met juf Rianne van biologie?"
Ze hadden ons dus gezien! Ik wist, dat nu binnen de kortste keren de hele school het zou weten. Maar eigenlijk kon me dat niet eens zoveel schelen. Rianne en ik waren verliefd en wat mij betreft mocht de hele wereld het weten! Dus ik antwoordde zonder blikken of blozen: "Ja, ik heb een fantastisch weekend gehad... met juf Rianne!" De vragensteller keek me waarderend en vol ontzag aan. Tot dan toe verkeerde hij in de veronderstelling, dat ik alleen en volledig liefdeloos door het leven ging. Hij begon zachtjes te applaudisseren... de rest van de klas volgde. Ik was ontroerd.
Ik vermoedde, dat ik vandaag zijn mobieltje niet zou hoeven afpakken.
100% (25/0)
 
Categories: Lesbian Sex
Posted by marinalicks
9 months ago    Views: 2,524
Comments (10)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
ik hou verhalen die rustig beginnen
mooi geschreven
9 months ago
heerlijk geil verhaal
9 months ago
Mooi...ga door!!
9 months ago
heerlijk geil verhaal, opbouwend naar een super climax!
9 months ago
Lerares Nederlands! Mooi geschreven. Mijn leraar Nederlands zei; ik kan precies zien welke bladzijden van l. p. Boon meerdere keren gelezen zijn..........je mag jezelf tot dezelfde categorie rekenen.
9 months ago
Mooie trotse slot alinea
voor zo'n verlegen vrouw!
* * * * * - PEET Poeet
9 months ago
mmmmmmmm wat een heerlijk verhaal!!
9 months ago
Heerlijk verhaal!
9 months ago
mmm een heerlijk verhaal!
9 months ago
Je hebt jezelf overtroffen, Marina! Lief, romantisch en humorvol verhaal. Prachtig taalgebruik ook! Petje af!!!