Puch

Ze zat achterop mijn Puch en had haar armen stevig om mijn middel geslagen. Ik had wel vaker meisjes achterop gehad (ook weer niet zo heel vaak trouwens), maar die hielden zich doorgaans gewoon vast aan de bagagedrager. Anila echter omklemde me stevig, alsof ze bang was onderweg van mijn brommer te vallen. Haar ferme greep veroorzaakte bij mij een keiharde erectie, die pijnlijk knelde in mijn broek. Tegelijkertijd was het echter zó'n zalig gevoel, dat ik het voor geen geld ter wereld had willen missen.
"Zul je niet te hard rijden?" had ze met een heel dun, lief stemmetje gevraagd, vóórdat ze achterop stapte. "Natuurlijk niet", stelde ik haar gerust. Een belofte waar ik me nu maar al te graag aan hield. Zo kon ik nòg langer genieten van het heerlijke gevoel, dat ze in mijn onderbuik en geslachtsdelen veroorzaakte. Mijn opgevoerde Puch haalde makkelijk de 70, maar nu sukkelde ik voort met een vaartje van tussen de 20 en de 30. Pas toen een man op een racefiets ons dreigde in te halen, gaf ik wat meer gas.
Tijdens het rijden, schoof ik wat op en neer op mijn zadel en trok ik wat aan het kruis van mijn spijkerbroek, om mijn erectie iets meer ruimte te geven. Hij wees nu recht omhoog in mijn broek. Toen ik een scherpe bocht nam, verstevigde Anila haar greep en verschoof ze haar handen, tot ze wat lager om mijn middel lagen. Ze omvatte nu (onbedoeld waarschijnlijk) mijn stijve door de stof van mijn spijkerbroek heen. Ik wist haast zeker, dat ze hem wel móest voelen. Toch verplaatste ze haar handen niet en kneep extra hard in mijn erectie, telkens wanneer we een bocht omgingen of als ik optrok. Op die manier maakte ze me helemaal gek van geilheid! Ik hield het haast niet meer!
Toen we bijna op de plaats van bestemming waren (het huis van een gezamenlijke vriendin, één dorp verderop), kneep ze een laatste maal hard in mijn stijve en ik voelde, hoe het sperma in mijn onderbroek spoot!
Zo werd Anila het eerste meisje, dat me ooit had klaargemaakt (zonder dat ze het zelf wist overigens).

Anila was met afstand het mooiste meisje van de hele school (wat mij betreft althans). Mijn God! Wat was ik verliefd op die donkere, Hindoestaanse schone met haar engelengezichtje, haar lange, ravenzwarte krullen en haar grote ogen, donker als de nacht, waarin ik slechts één maal had hoeven blikken om voor altijd verloren te zijn! Avond na avond trok ik me in bed koortsachtig af met Anila in gedachten!
Bijna een week eerder had ik dan eindelijk al mijn moed bijeen geraapt en haar met een kop als vuur op het schoolplein om verkering gevraagd. Anila antwoordde niet, maar legde slechts haar hand om mijn middel. Toen trok ze me tegen zich aan en kuste me teder op de mond. Vanaf dat moment was het dus 'aan'. En ik was de gelukkigste jongen van de hele school!

Tegen een uur of elf stelde Anila voor om weer naar huis te gaan. De hele avond had ik onrustig op mijn stoel heen en weer zitten schuiven, omdat mijn lul in mijn onderbroek plakte vanwege het sperma. Ik had op het toilet nog wel de ergste klodders verwijderd met wc-papier, maar de hele voorkant van mijn onderbroek was doorweekt en daar viel niets aan te doen.
Vóór we weer op de Puch stapten, vroeg ik haar: "Zullen we nog even naar het liefdeslaantje gaan?" Het 'liefdeslaantje' (een begrip onder scholieren) was in feite niet meer dan een bospad met enkele bankjes, waar regelmatig verliefde stelletjes kwamen om een beetje met elkaar te vrijen. We waren er één keer eerder geweest, maar dat was overdag. Toen hadden we de hele middag op een bankje zitten tongen en had Anila me haar tietjes laten voelen door de stof van haar bloesje heen. Nu hoopte ik stiekem op meer!
Ze keek me lief lachend aan en antwoordde: "Ja, dat kunnen we wel doen."

Ik hoefde er niet eens zo ver voor om te rijden. Toen we daar aankwamen zette ik de Puch vast aan een boom en liepen we hand in hand een stukje het paadje in. Meteen op het eerste bankje lag al een stelletje te vrijen. We konden hen nog net ontwaren in de duisternis. Het meisje lag op haar rug, haar rok tot om haar middel omhoog geschoven. Haar dijen lichtten bleek op in het maanlicht. De jongen lag bovenop haar, met zijn broek op zijn enkels, met felle bewegingen in haar te stoten. Ze gingen volledig in elkaar op en ik geloof, dat ze ons niet eens opmerkten. "Dat zou ik ook wel willen", fluisterde ik tegen Anila, toen we hen passeerden. "Heb jij dan kapotjes bij je?" vroeg ze. Ik schudde ontkennend mijn hoofd. "Ik ook niet, dus dat gaat niet", zei ze praktisch. Waarschijnlijk zag ze de teleurstelling op mijn gezicht, want ze voegde er met een ondeugende glimlach aan toe: "Maar ik wil je wel even pijpen!"
Ik struikelde haast over mijn eigen benen bij die mededeling! Ze ging me pijpen! Van meer ervaren vrienden had ik begrepen, dat gepijpt worden minstens zo lekker was als neuken! Snel zochten we een plaatsje tussen de struiken.
"Laat me eerst maar eens voelen", zei Anila en ze liet één van haar slanke handjes in mijn spijkerbroek glijden, waar ze mijn hevig kloppende geslacht stevig omvatte. "Oohh... Je bent helemaal nat!" riep ze uit. "Ben je soms al klaargekomen, Mari?" Ontkennen had geen zin en ik stamelde, enigszins beschaamd: "Ja, daarstraks al... op de brommer... op de heenweg." "Dus je hebt de hele avond met je onderbroek vol sperma gezeten?" vroeg Anila bezorgd. Ik knikte bevestigend. "Arme jongen, toch!" lachte ze meewarig.

Ze zakte door haar knieën en maakte mijn riem los. Ze sjorde mijn broek een stukje naar beneden, tot hij samen met mijn onderbroek op mijn knieën hing. Eerst likte ze wat aan mijn eikel en drukte er enkele voorzichtige kusjes op. Toen sloot ze haar lippen om mijn gezwollen paal en begon me geroutineerd te pijpen! Het drong tot me door, dat Anila misschien toch niet zo onschuldig en onervaren was als ik aanvankelijk dacht. Maar dat kon me op dat moment niets schelen. Want ik werd gepijpt! Mijn vrienden hadden gelijk. Het was zó Godsgruwelijk lekker! Anila klauwde de ranke vingertjes van haar ene hand in het vlees van mijn billen, met de andere kneedde ze mijn balzak. Ik zocht steun door mijn handen op haar schouders te leggen, anders was ik vast van puur genot door mijn knieën gezakt!
Veel te snel voelde ik een allesoverdonderend orgasme naderen. Ik vond, dat ik haar wel even moest waarschuwen, want ze zou het toch niet door willen slikken? Dus ik kreunde: "Ik kom klaaarrr...!" Ze ging echter gewoon verder met pijpen. Ze kokhalsde even toen de eerste straal sperma diep in haar keel spoot, maar slikte dapper alles tot de laatste druppel door! Lang nadat ik me had leeggespoten, zoog ze nog verwoed aan mijn lul, om ook de laatste kloddertjes er nog uit te zuigen! Toen richtte ze zich op, lachte naar me en zei: "Zo, dat was lekker!" Ik nam haar in mijn armen en kuste haar langdurig en hartstochtelijk. Ik kon mijn eigen sperma nog proeven op haar lippen en ik voelde me verliefder dan ooit!
Tijdens het zoenen liet ik mijn hand onder haar rokje en in haar slipje glijden. Het eerste wat ik voelde was een enorme bos warrig schaamhaar (in die tijd schoren meisjes zich nog niet). Naarmate mijn hand verder in haar broekje gleed, voelde ik de vochtige warmte van haar kutje tegen mijn vingertoppen steeds duidelijker. Mijn vingers vonden het harde knopje aan de bovenkant van haar vagina, waarvan ik wist, dat het haar clitoris moest zijn. Toen ik er over wreef, begon Anila zachtjes te kreunen. Mijn vingers groeven zich een weg verder naar beneden, tussen het woud van schaamhaar door en ik liet ze tussen haar zachte, vochtig-warme schaamlipjes in haar spleetje verdwijnen. Anila kreunde nu luider en bewoog haar bekken op en neer, terwijl ik haar vingerde. Plotseling sloeg ze haar nagels keihard in het vlees van mijn billen en begon met haar benen te trillen, terwijl ze met een hoog, hees stemmetje piepte: "Ik kommm...!"
Toen Anila uitgetrild was fatsoeneerden we onze kleding. Ik keek op mijn horloge. In het maanlicht zag ik, dat het al na twaalven was. "Zo laat al?" zei ze verschrikt. "Ik moet naar huis, mijn vader zal woedend zijn!" Hand in hand snelden we terug naar de Puch. Ik reed haar (ditmaal met een veel hogere snelheid) naar huis. Bij de voordeur namen we afscheid en kuste ik haar dankbaar. Ze had me de avond van mijn leven bezorgd!

De volgende dag bevestigde ik een kussen op de bagagedrager van de Puch, zodat Anila wat comfortabeler achterop kon zitten, wanneer we er samen op uit trokken.
In de weken die volgden, zorgde ik er steeds voor, dat ik voldoende kapotjes bij me had, wanneer we op mijn Puch naar rustige plekjes in de bossen reden. Anila en ik zouden al snel grootverbruikers worden!
Condooms werden in die tijd bij de drogist uitsluitend van onder de toonbank verkocht en je moest er speciaal naar vragen. Dus wachtte ik, tot er verder geen klanten binnen waren en vroeg aan de mevrouw in de winkel bedeesd om een pakje condooms. Het mens monsterde me argwanend en snauwde me toe: "Ben jij wel achttien, snotneus?" "Ja, natuurlijk!" loog ik met het schaamrood op mijn kaken. Ik zag, dat ze me niet geloofde, maar ze hechtte blijkbaar meer waarde aan haar omzet, dan aan haar gevoel voor ethiek en verkocht me een doosje met 12 condooms.
Met nauwelijks verholen verbazing keek het loeder me afkeurend aan, wanneer ik een week later alweer terug kwam voor een nieuwe verpakking.
Al mijn zakgeld ging op aan kapotjes en brandstof voor de Puch, maar dat had ik er graag voor over!

We hadden een stil plekje in de bossen ontdekt, waar nooit iemand kwam. Het was omringd door manshoge varens, die voldoende beschutting boden, zowel aan de Puch als aan ons. En daar toonde Anila me voor het eerst haar tietjes. Ik kreeg zowat een hartverlamming bij de aanblik van haar puntige borstjes, waarvan de tepels, donker als ebbenhout, direct verstijfden onder de aanraking van mijn vingers, lippen of tong, tot ze net zo hard waren als mijn erectie! Misschien zelfs wel harder!
Vanaf dat moment, was er geen houden meer aan en beminden we elkaar zo vaak als we maar konden, vaak meerdere keren achter elkaar. Vurig en ontembaar geil! Ik genoot van haar volle, sensuele lippen, die me kusten. Kussen zó passievol en heet als ik ze tot dan toe nooit gesmaakt had. Ik genoot van haar zwoele, hese stem, waarmee ze lieve, geile woordjes in mijn oor fluisterde. Van haar ravenzwarte krullen, waarin ik zo graag mijn neus begroef, om haar heerlijke geur op te kunnen snuffelen. Van haar mahoniebruine huid, waartegen mijn sperma zo contrastrijk afstak, wanneer ze me met haar ranke vingers tot een orgasme bracht boven haar buik. Haar zijdezachte huid, die zó koortsachtig kon gloeien van hartstocht, dat ik me er haast aan brandde. Van haar poezelige billen, zachter dan het zachtste kussen, waarop ik mijn gezicht zo vaak gevleid heb, wellustig haar zinnelijke lichaamsgeur opsnuivend. Van haar schattige borstjes, die ik haast waanzinnig van geilheid kneedde en kuste, tot haar tepels zó hard waren, dat je er je jas aan zou kunnen ophangen!
Maar het meest genoot ik van de bedauwde, zwarte orchidee tussen haar lieflijke dijen, verscholen in een dicht woud van pikzwart schaamhaar, dat je eerst moest spreiden, voordat haar natte, donkere bloem met zijn bedwelmend zoete geur en zijn Goddelijke smaak zich prijsgaf! Dat zalige, donkerbruine kutje, dat ik zo vaak gelikt heb, tot ze gillend en schreeuwend van extase klaarkwam! Waarin ik zo vaak mijn becondoomde geslacht heb laten verdwijnen en haar neukte... en neukte... tot we beiden klaargekomen waren en in elkaars armen zwaar hijgend lagen na te genieten! Dan streelde ik teder haar gitzwarte krullen, kuste haar waar ik maar kon en kroelde met mijn vingers door haar enorme bos schaamhaar. Wat was ik gek op mijn kleine, geile, donkere prinsesje!
De volgespoten condooms hing ik over een tak van een omgevallen boom, als stille getuigen van ons seksuele genot. Na een maand had zich reeds een indrukwekkende rij van meer dan vijftig kapotjes gevormd! Anila vond het maar een vreemde gewoonte, waar ze meesmuilend om lachte, maar mij vervulden deze tastbare blijken van mijn eigen potentie met enorm veel trots.

De hele zomer lang neukten we vrijwel dagelijks op ons plekje in de bossen, op alle mogelijk denkbare wijzen. Het was de mooiste tijd van mijn leven!
Maar tegen het eind van de zomer maakte ze het plotseling uit met het argument, dat ik nergens anders aan kon denken dan aan seks.
Ik was er kapot van en smeekte haar me nog één kans te geven, om haar te behandelen als de prinses die ze was. Dat mocht echter niet meer baten.
Enkele dagen later bleek waarom niet. Ze ging nu met een jongen uit een hogere klas. Een jongen met een gloednieuwe Kreidler Florett met buddyseat bovendien. Dat zat ongetwijfeld stukken beter dan het bagagerek van mijn ouwe, trouwe Puch...

Ik ben nog één keer terug geweest naar 'ons' plekje in het bos. De volgespoten condooms waren bij de eerste nazomerstorm inmiddels bijna allemaal van de tak gewaaid. Ze lagen verspreid in het gras. Van glorieuze liefdestrofeeën waren ze verworden tot zwerfafval. Die aanblik stemde me weemoedig. Waarom had ik haar niet beter behandeld? Waarom had ik niet meer liefde voor haar getoond? Maar... mijn liefde voor haar tonen, was toch juist het enige wat ik gedaan had?
Verward stapte ik weer op mijn Puch en reed weg. Ik had geen idee waarnaartoe...

Op de brug over het kanaal stopte ik nog even. Ik rukte het kussentje van het bagagerek en flikkerde het over de reling. Het cirkelde enkele malen door de lucht, vóórdat het, als symbool van onze verloren liefde, in het donkere water verdween. Water, zo donker als de ogen van mijn prinses, die ik voorgoed kwijt leek te zijn...
Ik gaf een felle ruk aan de gashandle en scheurde ervandoor, de duistere nacht tegemoet. In gedachten voelde ik weer Anila's ranke handen om mijn middel en onwillekeurig kreeg ik een stijve...
100% (16/0)
 
Categories: First Time
Posted by mari60
10 months ago    Views: 1,476
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
8 months ago
Wat een emotie, wat een drama
met een meisje die geen dra-ma
wilde worden, maar dan viel op
geilere brommers, klasje hoger

Wat een geniale laatste alinea!
Zo droef en toch zo geil :P

Gefeliciteerd Mari:
goed schrijverschap
Ik lees meer van je
poot van Peet poeet
10 months ago
Heerlijk verhaal. Ik wou dat ik ook zo'n vriendje had toen ik nog zo jong was ;-)
10 months ago
goed verhaal, complimenten !
10 months ago
Ja, dat komt ervan, als je brein zich grotendeels in je lul bevindt :)
Wel heel goed geschreven trouwens, mooie symboliek!
10 months ago
Mooi verhaal, zo herkenbaar, verliefd, alleen maar aan de verborgen schatten van het vrouwelijk lichaam kunnen denken en de lieve schat trakteren op een spijkerhard zitje achter een kromme Puch. Nog niet helemaal begrijpen hoe het vrouwelijk brein werkt en gedesillusioneerd in de steek worden gelaten..........geweldig. Bedankt voor het delen.
10 months ago
Kalverliefde.....
Je hebt in ieder geval een heerlijke zomer gehad en heel wat geleerd in die tijd.