Het Naaktstrand

's Avonds na een uur of zes wordt het een stuk rustiger op het naaktstrand. De meeste mensen zijn dan vertrokken. De beheerder (en daarmee ook het toezicht) is dan weg en er blijven dan nog ongeveer een tiental mannen en soms een enkele vrouw over. Wanneer je dan om je heen kijkt, zie je dat sommige mannen een beetje met hun lul beginnen te spelen, tot ze een flinke erectie hebben. Het lijkt hen daarbij niet uit te maken, dat anderen toekijken. Sterker nog, ze lijken daar zelfs wel op te kicken.
De eerste keer, dat ik dit meemaakte, werd ik daar zó geil van, dat ik al snel een flinke stijve had staan, die ik toen, uit valse schaamte, op mijn buik liggend probeerde te verbergen. Later maakte het me niet meer uit, dat anderen mijn erectie konden zien en probeerde ik hem ook niet meer te verbergen. Het maakte me juist extra geil, wanneer ik merkte, dat anderen goedkeurend naar mijn stijve pik keken.
Lag voorheen iedereen nog in zijn eentje op zijn eigen handdoek, nu gingen veel mannen met zijn tweeën (of soms zelfs met zijn drieën of vieren) bij elkaar zitten en begonnen elkaar dan af te rukken en soms ook te pijpen.
Af en toe komt er dan ook bij mij een andere man zitten en dan trekken we elkaar lekker af. Dat bevalt me wel aan dit soort anonieme sekscontacten, een paar veelbetekenende blikken zijn voldoende, om een aftrekpartner te vinden. Ideaal, wanneer je zó geil bent, dat je je even snel wilt laten klaarmaken, zonder al te veel gedoe er om heen.

Deze keer zocht ik echter geen oogcontact met andere mannen, zodat er ook niemand bij me kwam zitten. Tegenover me, op een meter of tien afstand, lag namelijk een vrouw op wie ik ontzettend geilde. De vrouw kwam wel vaker in haar eentje naar het naaktstrand en ze was me al eerder opgevallen. Het was een dikke vrouw. Ze was echter niet vormeloos en uitgezakt dik, maar met haar brede heupen, bolle buik en welgevormde dijen waren haar wulpse rondingen perfect in proportie. Als ze een wandelingetje over het strand maakte, deinde het vlees van haar gigantische billen verleidelijk op en neer. Alleen haar tieten waren een beetje slap en niet zo groot, althans in verhouding tot de rest van haar imposante lijf. Ze had daarentegen dan wel weer zeer forse tepels, die trots vooruit wezen, wanneer ze voorbij liep. Het was een vrouw met halflang donker haar en best wel een knap gezicht. Ik schatte haar ergens achter in de dertig, of misschien begin veertig. Over het algemeen geil ik wel op gevulde vrouwen, maar een vrouw zo dik als zij, had ik nog nooit gehad. Onwillekeurig vroeg ik me af, hoe het zou zijn, om met deze vrouw te neuken. Deze gedachte deed mijn pik tot maximale afmetingen groeien en ik werd geiler dan ooit bij de aanblik van al dat weelderige vrouwenvlees. Vermetel geworden door mijn eigen geilheid, besloot ik een kansje te wagen. Me laten aftrekken kon immers altijd nog.

Aanvankelijk had de vrouw op haar buik een boek liggen lezen, haar benen enigszins gespreid en mij aldus een riant uitzicht op haar massieve billen en haar vlezige kut biedend. Nu zat ze echter rechtop om zich heen te kijken en volgde ze met belangstelling de verrichtingen van de mannen, die elkaar zaten af te trekken of lagen te pijpen.
Ik ging ook rechtop zitten, spreidde mijn benen en bleef schaamteloos naar haar kijken (normaal zou ik dit niet snel durven, maar geilheid maakt overmoedig). Mijn enorme, stijve lul wees recht omhoog. Zodra ze nu in mijn richting keek, moest het haar wel opvallen, hoe geil ze me maakte. Even later ontmoetten onze blikken elkaar en ik meende zelfs een lichte glimlach op haar gezicht te bespeuren. We bleven elkaar strak aankijken, terwijl ik zachtjes aan mijn lul trok, om hem op maximale stijfheid te houden. Ik zorgde er voor, dat ze een goed uitzicht op mijn stijve lul bleef houden, terwijl ik zo innemend mogelijk naar haar glimlachte.
Ze glimlachte terug, dat vond ik heel hoopgevend. De gedachte, dat er wellicht iets heel geils te gebeuren stond, wond me enorm op! Terwijl ik zachtjes aan mijn pik bleef trekken, greep de vrouw één van haar borsten en begon deze te kneden. Ook zag ik, hoe ze in haar tepel kneep en hem tussen duim en wijsvinger rolde. Haar andere hand verdween tussen haar machtige dijen, ze leunde een beetje achterover en ik kon duidelijk zien, hoe ze zichzelf zat te vingeren! Al die tijd bleef ze me uitdagend aankijken, waarbij ze af en toe haar mond iets opende en met een geile blik in haar ogen verlekkerd haar lippen aflikte.
Mijn hart klopte in mijn keel. Kon dit waar zijn? Had ik sjans? Zou ik deze heerlijke vrouw, deze berg van geil vrouwenvlees, misschien wel mogen neuken? Die gedachte maakte me zó ontzettend hitsig, dat mijn lul harder en stijver was dan ooit! Het voorvocht vloeide rijkelijk vanuit mijn gezwollen eikel tevoorschijn. Mijn hele geslacht glinsterde in de zon van al dat vocht en ik wist zeker, dat de vrouw dat wel móest zien, zelfs op die afstand! De aanblik maakte haar onmiskenbaar geil, want ik zag, hoe ze haar vingers, blinkend van het kutvocht, uit haar spleet haalde en één voor één zorgvuldig aflikte, met een verheerlijkte en geile uitdrukking op haar gezicht!

Toen gebeurde, waar ik al die tijd zo vurig op gehoopt had: Met een haast onmerkbaar hoofdknikje, wenkte ze me naderbij. De zenuwen gierden door mijn keel, vanwege de enorme, geile spanning die tussen ons hing. Ging het dan nu echt gebeuren? Ik wilde haar zó graag neuken, dat ik niet meer helder kon denken (geilheid vertroebelt ook het verstand) en ik begon te twijfelen, of ik het wel goed gezien had. Wilde ze echt, dat ik bij haar kwam zitten of vond ze het alleen maar leuk, om elkaar van een afstandje lekker op te geilen, zonder daadwerkelijk fysiek contact? Ik wist het niet.
Ik raapte al mijn moed bij elkaar en besloot de stoute schoenen aan te trekken. Want wat kon er nou helemaal gebeuren? Ze kon me hoogstens terug sturen. Maar terwijl ik aanstalten maakte om op te staan, wenkte ze me nogmaals. Ditmaal iets duidelijker. Toen wist ik het zeker. Ze wilde wel degelijk, dat ik naar haar toe kwam. Ik vloog overeind en liep met een enorme, fier vooruitstekende stijve lul op haar af.
In een oogwenk was ik bij haar. Ze schoof een stukje op en maakte een uitnodigend gebaar. Ik nam plaats op de handdoek, dicht tegen haar aan. We sloegen onze armen om elkaar heen en ik genoot van het gevoel van al dat zachte, warme vrouwenvlees tegen mijn lijf. We keken elkaar glimlachend aan, ik bracht mijn gezicht tot vlak voor het hare en drukte aarzelend een voorzichtige zoen op haar lippen. Meteen opende ze haar mond en zocht haar tong de mijne. Onze tongen dartelden om elkaar heen in een zalige, natte, lange, hete tongzoen. Ondertussen voelde ik, hoe haar vingers over mijn borst, buik en benen gleden. Er ging een hevige rilling van genot door me heen, toen haar vingers mijn geslacht beroerden en ze haar hand om mijn hevig kloppende, keiharde lul sloot.
Ik kon me niet meer bedwingen, ik werd haast gek van geilheid! Ik ging op mijn knieën tegenover haar tussen haar gespreide benen zitten. Mijn handen waren overal op haar volle, zachte lichaam. Ik kneedde haar beide borsten, kneep zachtjes in haar tepels, streelde haar ontzagwekkende buik en de binnenkant van haar dijen. Ik greep met beide handen de vetrol rond haar middel en kneedde deze ferm. De vrouw begon genietend te kreunen. Ik streelde haar haren, haar wangen en haar nek. Ik boog me voorover en drukte een lange, hartstochtelijke zuigzoen in haar hals. Haar gekreun werd nu luider en ik merkte, hoe er steeds lichte rillingen door haar heen trilden onder mijn liefkozingen.
Ze had haar hand nog steeds om mijn pik en rukte er met snelle bewegingen aan. Omdat ik bang was, dat ik al vlug zou klaarkomen als ze zo door ging, verplaatste ik haar hand naar mijn ballen. Ze kneep in mijn balzak, het deed een beetje pijn, maar nu wist ik tenminste zeker, dat ik niet direct al zou spuiten. Terwijl ik haar opnieuw kuste, zocht mijn rechterhand zich een weg tussen haar mollige dijen. Ik kneedde haar gladgeschoren, vlezige venusheuvel, vóórdat ik mijn vingers in haar kutje liet glijden. Godallemachtig, wat was ze nat! Mijn vingers gleden gemakkelijk bij haar naar binnen en ik hoorde soppende geluidjes, terwijl ik haar vingerde. Ik nam haar forse schaamlippen één voor één tussen mijn vingers en trok er zachtjes aan. Ze voelden heerlijk zacht en warm aan. Vanwege het vele kutgeil, glibberden ze door mijn vingers. Ik liet ze wat heen en weer flubberen, alvorens ik mijn hand naar de bovenkant van haar kut verplaatste. Toen mijn vingertoppen haar klit beroerden, ontsnapte er een diepe kreun van genot aan haar lippen. Ik wreef met mijn vinger over haar kittelaar, nam hem tussen duim en wijsvinger en kneep er zachtjes in. Ik raakte volledig in extase door de onmiddellijke nabijheid van al dit zachte, natte, geile kutvlees! De vrouw begon hevig met haar onderlichaam te schokken...

Onze activiteiten waren niet onopgemerkt gebleven bij de andere aanwezigen op het naaktstrand. De ene na de andere man kwam op ons toe gelopen en al snel stond er een groepje van een stuk of zes mannen dicht om ons heen. Aanvankelijk ervoer ik dat als een inbreuk op onze privacy, maar toen realiseerde ik me, dat je nu eenmaal niet op een openbaar strand kon gaan liggen geilen met elkaar, zonder bekijks te trekken. Uiteindelijk vond ik het zelfs wel een opwindend idee, dat al deze mannen zich op ons stonden af te trekken.
De vrouw had intussen haar tas naar zich toe getrokken en rommelde er wat in. Ze viste er een condoom uit. Handig scheurde ze de verpakking open, hield met één hand het topje dicht en rolde het met de andere hand een stukje af over mijn paarsglanzende eikel. Toen boog ze zich voorover, nam mijn lul in haar mond en rolde het condoom met haar lippen verder af over mijn harde pik. Omdat ze mijn lul niet in zijn volle lengte ik haar mond kon krijgen, rolde ze het laatste stukje weer met de hand af. Zodra het condoom helemaal om mijn lul zat, ging ze op haar rug liggen en spreidde haar benen zo wijd mogelijk.
De aanwezigheid van al die mannen leek haar helemaal niet te deren. Met haar benen wijd, bood ze hen een fantastisch uitzicht op haar wijd geopende kut. Misschien wond de aanwezigheid van al die naakte mannen, die zichzelf ongegeneerd stonden af te rukken, haar wel extra op?
Ik had nog niet vaak een vrouw geneukt in het bijzijn van toeschouwers, maar nu moest ik toegeven, dat ik deze hele situatie wel onnoemelijk geil vond! Niet gehinderd door enige vorm van valse schaamte bracht ik mijn stijve lul in stelling vlak voor haar wijd open, drijfnatte kut. Eerst wreef ik met mijn eikel wat over haar schaamlippen en haar klit. Mijn ene hand gebruikte ik om mijn lul over haar kutje te sturen, met de andere hand streelde ik haar zachte buik en kneedde ik haar borsten. Haar tepels waren bijna net zo hard als mijn erectie! De vrouw kreunde zachtjes. Ze richtte zich een beetje op en zei met een smachtende blik in haar ogen tegen mij: "Ah jaah, kom... Ik wil je in me voelen!"
Nu begonnen ook de omstanders zich ermee te bemoeien en zeiden dingen als: "Kom op, neuk dat geile wijf! Ram je lul diep in haar kut! Neuk haar maar eens flink!" En zo meer...
Langzaam liet ik mijn lul in haar kutje glijden en begon haar met beheerste, lange halen te neuken. Van lieverlede werden mijn stoten echter steeds harder en sneller.
"Aahh... jaahh..., zo is het lekker. Neuk me met die geile pik van je...! Ga door, ga doorrrr...!", hijgde de vrouw. Aangemoedigd door haar geile gekreun, neukte ik haar nu in een razend tempo. Haar buik en haar tieten golfden en schudden hevig heen en weer bij iedere stoot en ik genoot van de aanblik van al dat trillende, lillende vlees. De heren om ons heen onthielden zich inmiddels van commentaar en beperkten zich tot het uitstoten van rauwe kreten, terwijl ze zich als bezetenen stonden af te trekken.
"Ooooohhh... zó lekker... Verdomme, ik kom klaarrr... aaahh... jaahh, jaaahhh... Ik kommm...!", kreunde de vrouw. Ze schokte hevig en ongecontroleerd met haar onderlijf, terwijl het orgasme in al zijn hevigheid door haar lichaam denderde!

Plotseling voelde ik een lauwwarme, natte klets op mijn billen neerkwakken! Ik begreep, dat de eerste van de omstanders het niet langer had kunnen houden en over ons heen was klaargekomen! Even later voelde ik opeens een hand vanachteren om mijn ballen. Één van de toeschouwers was achter ons in het gras gaan zitten en klauwde, tussen mijn benen door, zijn vingers in mijn balzak! Het voelde heerlijk geil aan! Dit was het laatste zetje, dat ik nog nodig had om klaar te komen. Ik voelde een formidabel orgasme naderen. Ik schreeuwde het haast uit: "Ohh... Ik spuit! Ik kom klaar!" Toen voelde ik, hoe het sperma van onder uit de basis van mijn pik met kracht door mijn lul schoot! Mijn orgasme was zó intens, het leek wel van onder uit mijn tenen te komen! Mijn billen, balzak en anus trokken samen, terwijl ik het condoom volspoot! Ik was zelden zó lekker klaargekomen! Volledig uitgeput en zeer voldaan zakte ik over de vrouw heen in elkaar. Op haar warme lijf bleef ik een poosje liggen uithijgen. Haar lichaam voelde heerlijk zacht aan. Ik kuste haar hartstochtelijk. Daarna fluisterde ze in mijn oor: "Haal je lul uit mijn kut, anders loopt het er uit." Ik pakte mijn verslappende lul beet, net onder het randje van het condoom en liet hem, samen met het kapotje, uit haar kutje floepen.

Om ons heen zagen we nu de ene na de andere man hun kwakje onder luid gekreun in het gras spuiten.
De vrouw trok het condoom van mijn lul en hield het tussen duim en wijsvinger tegen het licht. Ze keek er met een goedkeurende blik naar, onder de indruk van de hoeveelheid sperma die er in zat. Nu alle mannen ook waren klaargekomen, gingen ze één voor één weer terug naar hun plaatsje. De meesten van hen maakten nog wel een aardige opmerking ten afscheid, zoals: "Het was hartstikke geil!", "Goed gedaan, kerel!" of tegen haar: "Je bent een lekker, geil wijf!"

Toen alle mannen weg waren ging ik naast de vrouw liggen en streelde teder haar buik, haar borsten en haar mollige venusheuvel. "Het was lekker, hè?" zei ik. "Ja, zálig", antwoordde ze. "Doe je dit vaker?" vroeg ik nog, maar daarop glimlachte ze slechts mysterieus. Toen stond ze op, trok haar jurk over haar hoofd aan (ze droeg er niets onder) en zei: "Ik moet gaan." Ze pakte haar spullen bijeen, gaf me nog een afscheidskus en liep toen weg in de richting van de parkeerplaats. "Zie ik je nog eens?" riep ik haar nog na. Ze draaide haar hoofd naar me om en antwoordde met een glimlach: "Wie weet?"

Langzaam liep ik terug naar mijn plaatsje, een fantastische ervaring rijker. Op de terugweg liet ik het gevulde condoom met iets van spijt in de afvalbak vallen. Ik besefte, dat ik niet eens haar naam wist. Ik heb haar sindsdien nog niet opnieuw gezien, maar ik trek me nog regelmatig af, denkend aan haar zachte, wulpse rondingen en haar zalige, vlezige kut...

Gelukkig nadert er alweer een nieuwe zomer.
100% (22/0)
 
Categories: HardcoreVoyeur
Posted by mari60
10 months ago    Views: 1,592
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
Geil verhaal, welk strand was het?
9 months ago
lekker geil verhaal
10 months ago
Ik ben slechts de boodschapper. Dat die mannen zich zo gedroegen, kan ik ook niet helpen. Ze waren gewoon geil, moet je maar denken :)
Bedankt voor je commentaar!
10 months ago
Heerlijk verhaal, maar jammer van het weinige respect van de mannen: "je moet haar eens goed nemen"...nee, toch? "jullie moeten eens lekker van elkaar genieten..."
10 months ago
Ik moet deze zomer toch wat langer op het naaktstrand blijven. Tot de families weg zijn.
Bedankt voor het delen.