vriendin

Van een kennis (Henk) hoorde ik dat zijn vriendin (Maud) erg veel masturbeerde. Hij vertelde dat ze altijd porno keek en dat hij daar behoorlijk onzeker van werd en ze daar regelmatig ruzie over hadden. Ik kon me er niets bij voorstellen, het is een leuke volle meid, erg lief en vond haar altijd al leuk maar nu dacht ik alleen maar dat is toch een droom.

Weken later sta ik in een bar en kom ik ze tegen. Het is gezellig druk deze zomerse avond en het wordt al wat later, de drank vloeit rijkelijk. Ik sta lekker te kletsen met die Henk en het loopt tegen sluitingstijd, zegt ie : nou, ik ga want ik moet morgen werken. Ik zeg gedag en kijk of ik Maud nog even gedag kan zeggen. Zonder te wachten draait hij zich om en is weg. Even later zie ik Maud glimlachend op mij af komen. "He he, is ie weg" vraagt ze. Ik kijk haar niet begrijpend aan. "Dat ik daar ooit voor gevallen ben, het was toch niet z'n goede match". O god wat stom ik wist niet dat de relatie over was, en gelijk zie ik haar even masturberend voor mijn ogen. Ik ga gelijk brutaal in de aanval: "Ja maar Maud je maakt hem ook zo onzeker" en kijk haar diep in de ogen. Ze wordt een beetje rood en begrijpt meteen dat ik weet waardoor de relatie over is, maar ze hersteld zich gelijk. "Ik ben zoals ik ben dat kan ik niet veranderen" zegt ze hees en uitdagend kijkt ze terug. Ik zeg: 'Dat hoeft ook niet hoor, je bent een droom voor een heel hoop mannen.
Uitdagend komt ze dichter bij staan en fluisterd: "Ik geloof dat je wel gelijk hebt, Henk was een beetje burgelijk.
Ik sla stevig mijn arm om haar middel: "We gaan er een lekkere nacht van maken'. Zacht ademt ze in mijn oor " Ik doe alles wat je wilt" Haar tong flitst langs mijn oorschelp en mijn lul maakt een sprongetje. En waar je ooit van gedroomd hebt.

We staan tegen de bar in een hoekje en mijn hand verdwijnt onder haar zomerse kort strandjurkje. Shit de slet heeft geen slip aan en haar kut is al drijf nat. Mijn vingers glijden tussen haar al glibberige dijen naar haar iets open staande kutje. 'OOhhh jhaaaaa' zucht ze gelijk 'pak me maar eens lekker'. Ik steek drie vingers diep in haar en voel het geile vocht over mijn hand lopen.
Onze tongen zijn verstrengeld alsof er niets anders bestaat. Mijn vingers druipen van haar geil en ik hou ze voor haar mond, het is supergeil om te zien hoe ze haar mond opent mjn vingers diep in haar keel neemt en daarna gelijk weer heerlijk begint te vrijen. Ze zet zich op een barkruk en onder het uitwisselen van lichaamsvocht speelt ze zelf met haar kut.

We moeten weg de tent gaat dicht. Door de stad lopend gaan we zoals afgesproken richting haar appartement. Ze vertelt heerlijk onomwonden hoe geil ze is en dat
ze vreselijk verlangd naar sex. Nog nooit zo een vrouw meegemaakt. In de lift gaat ze op haar knieen en neemt mijn kloppende lul zo diep in haar mond dat ze bijna moet kokhalzen.
Zodra we binnen zijn gaat alles uit en geheel naakt gaan we met een drankje het bed in. Voor het bed staat een stoel,Maud vraagt of ik even in de stoel wil gaan zitten nog geen twee tellen later zit ik vastgebonden op de stoel en zie hoe Maud een sexfilm opzet en met gespreide benen voor me gaat liggen. O,ja Rocco Siffredi wordt ik altijd erg opgewonden van. Ze legt haar voet op mijn been en streelt de schaamlippen en trekt ze iets van elkaar zodat ik het zie glinsteren. Uit een la komen er verschillende vibrators, dildo's , pluggen. Zekiest een butplug die er niet om liegt en met een vloeiende beweging gaat deze achterlangs ik haar kont, aaaaaahhhhh dat had ik nodig. Mijn lul kwijlt van het voorvocht en staat kloppend omhoog. Woohwww wat geil he die film. Zal ik jou ook eens zo pijpen. JJaaaa graag. Met de plug in haar kont komt ze wiebelen naar me toe en likt heeeel zachtjes aan mijn kale ballen Ik wil zoooooo graag dat ze mijn lul diep in haar mond neemt maar haar tong flitst over mijn ballen naar mijn kont dat ik kreun en schok ze lacht geil en zegt oo vind je dat zo lekker. jaaa geil. Haar tong blijft me teasen en dan in een keer komt haar hoofd omhoog en verdwijnt mijn kloppende paal helemaal in haar keel. aaaaaahhhhhhhhhh jaaaa dieper tot je huig schat wat ben jij geil zeg. Ritmisch gaat haar mond over mijn lul tot ik bijna klaar kom. Nee nog niet komen. Met betraande glazige ogen gaat ze achter over en pakt een dikke dildo.
Zou die passen Marc. Hijgend knik ik. Haar kut lijkt wel een rivier zo nat en de dildo doet haar lippen spreiden en langzaam kreunend zie ik de dildo in haar heerlijke poes gaan schijnbaar moeiteloos met de plug in haar kont en de dildo in haar kut kijkt ze hoe Rocco een sletje samen met een maar bewerkt. Dat vind in zo geil om te zien zegt ze de dildo langzaam in en uit pompend, jij ook? Schor antwoord ik dat het er supergeil uitziet. Zou je dat doen met mij vraagt ze. Jhaaa natuurlijk heerlijk. Het is net of ik al door twee man geneukt wordt zegt ze aaaaaaagggghhhhh wat is die staaf dik. Maak me los dan help ik je. Maud trekt de giga staaf uit haar kut en likt hem af en houd hem voor mijn neus. Jesus wat ruik je heerlijk ik fluister ik wil je proeven. Eenmaal los gooi ik Maud op het bed en duw haar benen ver uit elkaar. Mijn tong draait om haar kittelaar luid kreunt ze jaaa dooooor en het vocht stroomt weer uit haar kut. In 69 begin ik haar kut zo te bewerken dat binnen 2 tellen de eerste schokkende bewegingen een orgasme aankondigen ik stop en prop de dildo diep in haar kut en duw op de butplug en mijn lul verdwijnt in haar keel. Het enig wat in hoor is gmgffffff mmmmmm Owwwwwwhhh en bijna een minuut lang schokt en stuiterd Maud door het bed. OOOOOhhhh alsof ik door drie man werd genomen glimt ze tevreden. Wat was dit geil dat was wel even geleden dat ik zo klaarkwam.

Maar ik nog niet. Voorzichtig,ze ligt met het hoofd over de rand van het bed ga ik op mijn knieen voor haar hoofd zitten. Mijn lul schuift tot aan de wortel in haar keel en langzaam neuk ik haar mond. Het duurt niet lang het kwijl en geil druipt van mijn ballen en ik schiet dikke stralen in haar keel over haar mond en over haar borsten.

dit moeten we vaker doen hahaha

86% (7/1)
 
Categories: MasturbationVoyeur
Posted by marc44
1 year ago    Views: 696
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
Niets zo geil als een vrouw die zo op Rocco geilt ;)
1 year ago
Ik hoop dat je haar nog vaak zo bewerkt hebt.
1 year ago
Ja, geil verhaal.
Ik ken ook een Maud die zo'n behandeling wel kan gebruiken....maar die zit aan de anti-depresiva...
En eerst beffen, dan woden de meeste vrouwen zo geil... thx hoe verder
1 year ago
Lekker