Even zwemmen....

Rustig zwom ik wat baantjes. De oefeningen voor mijn rug en benen bleken goed uit te pakken. Door mijn knie waren veel sporten niet meer geschikt, maar zwemmen was altijd leuk. Het vroege baantjes zwemmen had ik dus weer opgepakt, nadat de fysiothe****ut had aangegeven dat ik meer moest bewegen.
Het was niet druk, ongeveer 20 mensen trokken in alle rust hun baantjes. Het merendeel was 50+, maar enkelen waren jonger. Ik had inmiddels zo’n 20 baantjes getrokken toen een nieuwe dame binnen kwam. Jong, overduidelijk, aantrekkelijk ook! Mooi figuurtje, met ik schatte een kleine C-cup.

Ze ging eerst douchen, terwijl ze rondkeek in het zwembad. Onze ogen kruisten elkaar even, en een paar seconden hielden we elkaars blik gevangen. Toen keek ze weg. Ik zag een paar stevige sterke benen, met mooie heupen. Even later liep ze om, naar een eind van het bad, en gooide een handdoek op een lege stoel. Ik kwam net aanzwemmen, en kon haar zo goed observeren. Ik schatte haar zo’n 1,70 lang. Ze was echt mooi, donkere krullen, lang haar tot op de schouders, stevige borsten met een lichte aanzet van de tepels. Een mooie venusheuvel, waarbij de slip net niet al het haar verborg. Ze schoor zich dus niet.

Weer keer ze me even aan, en nam toen een aanloop en dook direct het water in. Ze zwom vlak langs me heen. Ik tikte de muur aan en ging achter haar aan. Ik moest moeite doen haar bij te houden, ze had een stevig tempo. Zo bleven we een paar baantjes achter elkaar aan zwemmen, waarbij we elkaar bij elke passage even aankeken. We zeiden niets, maar het was duidelijk dat ze wist dat ik haar aantrekkelijk vond. Een glimp van een lach was elke keer even zichtbaar. Na ongeveer 5 baantjes ging ze rugzwemmen, waarbij ze haar borsten regelmatig ver boven water duwde. Haar bikini was vrij dun, waardoor haar tepels goed afstaken. Ook de toezichthoudende badmeester had in de gaten dat ze een lekker vrouw was, en knipoogde naar me. Lachend keek ik even terug, mijn lippen symbolisch aflikkend. Ik was echter even afgeleid geweest, ze was dus al omgekeerd en had mijn reactie gezien, omdat ze nu aan het schoolzwemmen was begonnen. Ze keek me even aan, niet lachend, maar zeker ook niet beschuldigend, en toen we elkaar passeerden, kreeg ik een knipoog.

Ik zwom snel naar de muur, keerde snel en ging korter achter haar aan zwemmen. Even later gingen we gelijk op. Ik keek even opzij, en knikte met mijn hoofd naar de uitgang. Een knik terug gaf aan dat ze het begrepen had. Ik klom uit het bad en ging even douchen. Een baan later klom zij er ook uit en ging tegenover mij zichzelf afspoelen. Weer keken we elkaar aan, en nu zag ik dat zij zeer geïnteresseerd was in mijn zwembroek. Mijn pik was duidelijk zichtbaar. Lachend keek ik haar weer aan, pakte mijn handdoek, en liep naar een kleedhok. Er was er één voor invaliden, die was ruimer van opzet. Ik maakte het hok open, en voor ik het wist kreeg ik een duw in mijn rug. Ze liep direct achter mij aan en sloot het hokje.

Ik duwde haar gelijk tegen de deur, pakte haar armen en zetten ze tegen de deur. Blijf zo staan, zei ik. Zonder aarzelen trok ik haar slip omlaag, en duwde haar benen uit elkaar. Het topje was met een strik vast, die was direct ook los. Ik tilde deze over haar hoofd, trok haar armen op haar rug, en bond haar polsen vast. Even wilde ze protesteren, maar ik leg een hand over haar mond. Vertrouw me, fluisterde ik. Ik greep haar borsten, en kneedde ze. Haar tepels, die toch al hard waren, werden nog harder door mijn vingers, ik rolde ze, kneep erin, en trok eraan. Snel liet ik mijn zwembroek zakken. Toen pakte ik haar bij haar haar, draaide haar om, en zei: op je knieën.

Zonder aarzelen zakte ze op haar knieën, en opende haar mond. Direct stootte ik diep haar keel in. Nu zag ik ook haar borsten, wat waren die mooi en stevig! Ik neukte haar diep in haar keel, wat een lekker geil wijf was dat! Een perfecte pijpster. Mijn pik was keihard, en ik wilde haar neuken. Kut, zei ik, ik heb geen condoom bij me. Ze trok haar hoofd terug en zei, ik wil niet zwanger van je worden. Dan is er maar één andere optie, in je reet, reageerde ik. Opstaan. Ik hielp je overeind, duwde je voorover, en trok haar reet open. Haar ster werd zichtbaar, en ik zag dat ze al eens anaal genomen was. Ik kon zien dat ze al bezig was haar sluitspier te ontspannen. Ik duwde een vinger har kut in. Ze was drijf….! Moeiteloos gingen 3 vingers diep, en al gauw zaten er vier diep in haar kut. Ik neukte haar zo hard, en al gauw voelde ik haar eerste orgasme komen. Mijn andere hand had ik nog vrij, en die vingers gingen op zoek naar haar klit. Ze stond gebukt voorover, met haar gezicht geleund tegen de deur, een holle rug, haar kont en kut aanbiedend aan mij. Wat een lekker wijf!!! Al snel vond ik haar klit, midden in een behoorlijk bos haar, en zodra ik deze begon te strelen begon ze harder te kreunen. Binnen no time kwam ze voor een tweede keer. Ze draaide met haar kont, geil als boter, en alweer toewerkend naar een derde orgasme.

Ik trok mijn vingers uit haar kut en duwde er één tegen haar ster. Zonder moeite gleed deze erin, en al snel had ik twee vingers erin. Dit ging wel erg makkelijk, en ik maakte me geen zorgen meer. Ik ging recht staan, mikte even, duwde de eikel tegen haar ster, en begon te duwen. Binnen een paar tellen gleed mijn eikel erin. Even pauzeerde ik, en toen ramde ik hard de hele lengte naar binnen! Een kreun ontsnapte haar, maar ze ving het prima op. Ik pakte weer haar haar, trok haar hoofd achterover, haar zo dwingend een holle rug te maken. Mijn andere hand zocht en vond een tepel, en begon deze te kneden. Vervolgens begon ik te stoten. Wat een reet, wat een mooi geil teefje was dit! Ik was botergeil, en mijn pik stond keihard en beukte diep in haar reet. Ik liet haar haar los, maakte haar handen los, zodat ze beter kon blijven staan. Direct begon ze zichzelf te vingeren en strelen. Ik pakte haar heupen, en begon haar in een goed tempo met lange halen te neuken.

Al gauw kwam ze weer, kreunend, vragend om meer…. Met lange halen neukte ik haar tot een nieuw orgasme, en op het moment dat ze bijna weer kwam zei ik: laat alles lopen, zeik alles onder, vooruit, piesen! Direct voelde ik haar verstijven, haar reet werd zeer nauw van de spanning en ik had moeite er weer diep in te komen. Maar direct voelde ik haar ontspannen, en ze liet de urine lopen….midden in een orgasme! Dit werd me teveel, en het zaad spoot diep haar darmen in. Lading na lading knalde haar reet in, terwijl ze klaterend klaarkwam. Het duizelde, en even was ik bijna van de kaart. Even later gleed ik uit haar, draaide haar om, en zei: hai, ik ben R. En ik heet W. was het antwoord. Zullen we nog even gaan zwemmen? Samenliepen we terug naar het zwembad….

77% (6/2)
 
Categories: AnalHardcoreVoyeur
Posted by man1965
3 years ago    Views: 560
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Leuke avonturen met Wendy zeg!
2 years ago
;-)
3 years ago
een lekker verhaal mmm
3 years ago
mooi verhaal R,
en ook leuk, de reactie van Wendy.

en, in principe denk ik dat het waar is.
HairyWendy
retired
3 years ago
Dit verhaal is waar gebeurd, namelijk met mij...
3 years ago
Super geil verhaal, is dit fantasie of waar gebeurd?