De massage...

Ik maak het fles olie open. Ik loop naar de tafel, en laat wat olie in mijn handen lopen. De olie wordt warm en heerlijk vloeibaar en mijn handen glijden superglad over elkaar heen. Weer houd ik het fles een beetje scheef, en een klein straaltje valt omhaag, boven op de je rug....

een klein plasje olie vormt zich in je ruggengraat. Ik zet het fles weg, en met één vinger begin ik de olie langzaam uit te smeren. Maar al gauw gebruik ik mijn hele hand, die lekker warm aanvoelt. Al snel is je hele rug glimmend van de olie. Nu geef ik meer druk, om zo je rugspieren te laten ontspannen. Je zucht, en ik voel dat je rugspanning afneemt. Ik gooi er nog wat olie bij, en begin nu je schouders lekker te masseren. je huid begint te glimmen, zo mooi glad! Wat een lichaam! Ik voel de adrenaline stijgen, aangetrokken door deze prachtige vrouw.

Weer pak ik wat olie, en deze keer zijn de billen aan de beurt. Eerst de linker, tot deze erg glad is. Een beetje olie druipt in de bilspleet. Dan wat olie op de ander, en even later druipt er nog meer in je spleet. Plagend trek ik met 2 vingers de olie weer terug omhoog, zo even je ster aanrakend. Een schok gaat door je lichaam, maar direct gaan je benen iets wijder uit elkaar. Wat een uitnodiging....

Vol goede moed ga ik door. Mijn beiden handen leg ik nu op je billen en streel ze, kneed ze, en maak ze lekker soepel. Een zucht klinkt, je bent duidelijk heerlijk ontspannen, maar toch ook opgewonden. Speels raak ik af en toe je bilspleet, niet te vaak, niet te hard, niet te veel, en juist zeer plagend. Al gauw merk ik dat je je kont op tilt tijdens deze korte aanrakingen. Je wilt meer, je bent duidelijk geil. Ik neem de tijd, ik masseer nu om de beurt beide billen met twee handen, knedend, knijpend, de spieren bespelend en tegelijk met mijn vingertoppen af en toe de spleet rakend, elke keer vlak boven je ster. Ik zie je kringspier samentrekken, je verlangt ernaar daar aangeraakt te worden en draait je kont zelfs naar mijn vingertoppen. Maar ik blijf je plagend ontwijken. Ik ga over naar de andere bil. Zo maak ik je bilspier heerlijk soepel. Wat extra olie erbij, en nu tik ik af en toe met mijn duim je bilspleet aan, om de olie die ertussen druipt op te vangen. Je draait nu nog meer met je kont, wipt soms omhoog, en je ademhaling is duidelijk sneller. Je benen zijn ondertussen ook weer iets wijder zodat ik nu ook iets van je vagina kan zien. En die glinstert!

Ik pak de olie weer, giet een behoorlijk hoeveelheid op mijn handen en pak resoluut een dij. In ferme streken smeer ik de olie over je linkerbeen, je huid heerlijk glad en soepel makend. Af en toe gaan mijn vingers langs de binnenkant naar boven, tot vlak voor je spleetje. Weer plagend, verleidend, en opwindend. Elke keer als ik dat doe trek je onbewust je been iets verder open, weer uitnodigend en verlangend naar contact met mijn vingers op je gevoeligste plekjes. Maar je moet geduld hebben....

Een nieuwe scheut olie betekent dat je andere been aan de beurt is. Deze krijgt dezelfde behandeling, en ondertussen liggen je benen minstens 40 cm uit elkaar zodat ik je vagina volledig kan zien..... en zeer gewenst..... om te benaderen! Maar dat komt later. Eerst zorg ik ervoor dat je kuiten tot aan je voeten ook goed ingesmeerd zijn, waarna ik weer even terugkeer naar je dijen en billen. Een nieuwe olielaag maakt ze uiterst soepel. En uiteraard plaag ik af en toe door soms je bilspleet weer even aan te raken. Uiteindelijk zijn je benen, billen en rug heerlijk ingesmeerd en glimmen ze van de olie. Je hebt een prachtige huid. Dan zeg ik.... omdraaien!

Verbazend hoe snel je omgedraaid bent. En geen enkele aarzeling je lichaam te tonen. De geilheid heeft elke gêne weggenomen, en je ligt weer met je benen iets uit elkaar. Wat een borsten, een heerlijke C cup! Ze staan stevig en fier overeind, en dan die tepels! Prachtig gezwollen en heerlijk ‘puffy’! Ze staan ruim een cm hoog, met daarbovenop de tepel van nog eens een cm! Alsof er urenlang op gezogen is, en prachtig roze. Een platte buik, je sport duidelijk graag, met een mooie navel. Mijn ogen zakken verder en ontdekken een volledig geschoren kale venusheuvel. En alles strak in het vel. Een perfect gevormde vagina eronder, die glinstert van het vocht, en waarvan de buitenste lippen iets uiteen staan. De binnenste lippen zijn net zichtbaar, prachtig donkerroze.

Ik vul weer mijn handen met olie. Ik houd een hand boven je buik en laat een straaltje in je navel stromen. Als deze gevuld is wacht ik even. Ik zie je draaien, je wil mijn handen op je buik voelen, in de hoop op meer. Maar ik laat je navel gevuld achter, pak een arm en smeer deze in. Je wil met je hand mij grijpen, maar ik draai van je weg, houd je hand even vast en kijk in je ogen. “Geniet”, zeg ik, en je komt weer tot rust. Ik masseer je hand, je vingers, tussen je vingers, de palm en de muis van je hand, je pols en zo steeds verder. Ondertussen vul ik de olie weer aan, alles moet goed ingesmeerd zijn. Dan loop ik om, en herhaal alles met je andere arm, tot aan je schouders.

Even stop ik, en kijk even naar je hele lichaam. Je ogen zijn gesloten, je bent heerlijk ontspannen, en toch zie ik dat er steeds meer vocht uit je vagina komt. Ik loop naar het hoofdeind, en begin je gezicht te masseren. Geen extra olie, er zit nog genoeg op mijn handen. Ik masseer je voorhoofd, je wangen, kaak en oren. Alles maak ik soepel, en strek vervolgens me uit om je hals te masseren. Mijn vingers naderen plagend de aanzet van je borsten, maar die zijn later aan de beurt.

Ik loop weer om, naar je voeten. Ik pak je voet, til je been iets op zodat je knie gebogen is. Zo kan ik bij je hele voet, en heb ik ondertussen een heerlijk uitzicht op je vagina. Deze is iets geopend. Weer gaat de olie stromen, en een straaltje valt net tussen je grote en tweede teen. Het druipt langs de bovenkant van je voet en langs je voetzool, richting je hiel. Het kietelt, je trekt even met je been, je tenen wiebelen. Ik masseer je voetzool met mijn duimen, de olie spreidend over je hele voet. Met duim en wijsvinger ga ik tussen je tenen door, één voor één. Elke teen krijgt een beurt, ik masseer ze, draai eromheen, tot ze soepel zijn en glimmen. De rest van de voet krijgt dezelfde behandeling, tot over de enkel. Dan zet ik je voet neer, zodat je been gebogen blijft. Je voet staat vlak aan de rand waardoor je benen iets gespreid blijft.

De andere voet volgt, hetzelfde ritueel. Olie tussen de tenen, voetzool masseren, dan de tenen en vervolgens de hele voet inclusief de enkel. Ook deze zet ik neer, met gebogen knie, aan de andere rand van de smalle tafel. Wat een heerlijk uitzicht heb ik toch. Ik zie dat je weet wat ik kan zien, de spanning is terug op je gezicht, en je draait iets met je kont. Je wil meer, veel meer….
Ik ga naast je staan, kijk nog even naar je, hoe je ademt, sneller dan daarnet, wetend en hopend op wat er komt, verlangend naar meer, loom en toch erg geil.

Ik doop een vinger in je navel en trek een streep omhoog. Zo trek ik een spoor van olie. Weer doop ik, en volg hetzelfde lijntje, nu iets verder, zo wordt een streep van olie gemaakt. Als je navel bijna leeg is vul ik die weer, en weer smeer ik de olie over de streep verder omhoog, nu tot tussen je borsten. Dan wacht ik weer even…

Voorzichtig laat ik een paar druppels olie vallen. Precies op een tepelhof. Het druipt aan alle kanten omlaag, omdat ik elke druppel aan een kant liet vallen. De andere tepel krijgt hetzelfde te verduren. Beiden springen weer tot totale stijfheid, trots en fier omhoog. En ik moet even stoppen want je draait met je lichaam, verlangend om aangeraakt te worden. Ik wacht even tot je weer tot rust komt, en smeer dan met twee vingers de olie in cirkels rond de tepels, heel licht rakend. Dan drup ik er weer olie op, niet te veel op beiden, en herhaal het ritueel. Weer wacht ik even, en vul mijn handen nu goed met olie en wrijf mijn handen in zodat de olie over mijn handen verspreid is. Dan leg ik ze op elke borst. Direct reageer je, je kromt je rug, bied je borsten aan. Wil ze in mijn handen drukken. Ik wacht zo even dan begin ik ze in te smeren, draaiend om de tepels, dan weer de tepels omduwend, plagend, erotiserend, geil makend. Ik hoor een kreun, en een hand zoekt. Direct trek ik me terug, buiten je bereik. Weer een gekreun…. “Ga door…. Alsjeblieft!”.

Ik wacht nog even, dan leg ik weer mijn handen op je borsten en begin ze opnieuw te masseren. Snel wat extra olie, tot ze glimmen, stijf zijn, en vol glorie de hemel prijzen. Weer nieuwe olie, nu voor je schouders en tussen je borsten. Alles wordt nu gemasseerd, schouders, borsten en bovenarmen, waarbij regelmatig je tepels aangeraakt worden en expres opzij geduwd door handpalm of vingers. Ik begin nu ook je buik in te smeren. Weer een straal olie in je navel, die vervolgens verspreid wordt tot vlak bij je venusheuvel. Direct komen je billen omhoog, je wil meer, dichter bij je vrouwelijkheid, je vagina, die nu klopt van verlangens. Die gestreeld wil worden, geprikkeld, gevuld. Als ik goed kijk zie ik nu ook je klit er iets uitsteken. Het bloed heeft je klit gevuld, klopt, en wil gestreeld worden. Ik stop even, tot je weer ligt met je billen op de tafel. Dan ga ik verder met je buik, borsten en heupen, tot alles ook daar glimt.

Weer stap ik even terug. De olie gaat mee, en je benen zijn aan de beurt. Een straal loopt vanaf je knie omhoog, niet te veel maar net genoeg om over je huid te gaan druipen. De straal eindig op je been, iets aan de binnenkant, vlak bij je vagina. Ook daar gaat het druipen, richting je erotische goddelijkheid. Vlak voor het je schaamlippen bereikt, trek ik met een vinger de olie terug, en ga je been insmeren. De knieën zijn nog steeds gebogen en snel smeer ik ook je onderbeen in. Ik eindig weer bij je dijen, vlak bij je lippen. Ik voel dat je jouw knieën nog verder uiteen doet. Jezelf weer verder aanbiedend, nog opener voor mijn ogen. Ik verslind je lichaam, ik voel dat mijn pik maximaal hard is. Een heerlijk gevoel, maar iets voor later. Ik masseer je bovenbeen, elke keer komt mijn hand dicht in de buurt van je vagina, maar raak het net niet aan. Dan stop ik weer en loop om.

Even wacht ik weer, tot je opnieuw iets rustiger bent en je ademhaling weer iets kalmer is. Dan volgt hetzelfde ritueel met je andere been. Eerst olie op je knie, en langs de bovenkant ban been omhoog richting je heup, nar aan de binnenkant. Het druipt weer nar binnen, richting je hunkerende vagina, en weer haal ik het net op tijd weg met mijn hand. Weer komt je heup omhoog, jezelf weer aanbiedend, maar weer negeer ik het. Ik masseer je been, je knie, je kuit. Maak de spieren los tot ze soepel en glad zijn, en haal elke keer plagend de rand van mijn handen vlak langs je schaamlippen. Ook nu trek je elke keer je knieën naar buiten, steeds meer bloot gevend. Je hijgt nu ook, en helemaal stilliggen is er niet meer bij. Je bent botergeil, en het vocht druipt al uit je vagina je bilspleet in. Dan til ik je been op, en laat je voet naast de tafel omlaag hangen. Ik loop om en doe hetzelfde met je andere been.

Nu lig je met je benen wijd, onderbenen bungelend aan elke kant van de gelukkig niet te brede tafel. Ik heb nu nog meer zicht op je vagina. Deze is roze van het bloed, de buitenste lippen nu ver geopend, de binnenste goed zichtbaar. Je klit zie ik kloppen, pulserend met je hartslag. Je bent zo geil…

:) Dames, als het bevalt, vraag dan om het vervolg.... en tja, het meemaken.... ;)

100% (2/0)
 
Posted by man1965
3 years ago    Views: 334
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
wat een geil verhaal, lekker hoor zo'n massage
3 years ago
hmmmmmmmm
3 years ago
Goed verhaal