BDSM

Po večih dneh pogovorov preko posebne kriptirane povezave na netu mi je naročila, da se dobiva na določenem kraju. Dodala je, da si za tisti dan naj ne načrtujem nič in prinesem obleko za naslednji dan. Pa da naj za prevoz uporabim mestni promet. Nestrpno sem se ob dogovorjeni uri pojavil na dogovorjenem kraju, lep čas prej. Bila je točna. “Dan. Pa si si le upal priti.vidim da maš jajca.” Podarim ji Merci in se ji zahvalim: “Dober dan. Hvala, ker ste me sprejeli gospodarica”.
“Kako prijazno. Seveda tako kot se spodobi. ”
“Tu imam prvo igračo zate. Natakni si ta blindfold na oči. Hočem videti, koliko mi zaupaš. “To zadnje me je malo vzpodbudilo. Ne bi bilo fajn, če bi ji ne zaupal. Ubogal sem. “Vodila te bom do avta in te odpeljala v gnezdo. Ne smeš gledati. Delaš se, kot da spiš. Kako si prišel sem?” “Peš, saj ni daleč.” “Vredu. Zdaj pa me primi za ramo in mi sledi.”
Ko sva prispela, sem čakal nadaljna navodila. Odprla mi je vrata “Izstopi.” Gnala me je po stopnicah navzgor. In zaprla vrata in jih zaklenila.
“Lahko snameš blinfold. Nahrbtnik odloži v tisto omaro. Do jutri ga ne boš rabil. Potem se sleci in počakaj tukaj!”
Gospodarica je odšla. Jaz sem ubogal, kar je ukazala in v gatah čakal v predverju stanovanja. Moram priznati, dan sem kar sramežljiv. Obleko sem zložil na omaro.
Nazaj je prišla v latex erotični opravi. V rokah je imela ovratnico in verigo, ki ju je odložila zraven obleke. “Lepo! Kaj pa to dela na tebi? ” me je grobo potegnile za gate in ji spustila, da me je elastika udarila. “Takoj sleci! Nočem umazanih sužnjev. Skozi ta vrata je kopalnica.” je pokazala čez hodnik. ” Stuširaj se in se obriši, ter me počakaj.” Ko sem stopil skozi vrata, je direktno pred mano bila wc školjka, na desno pa tuš brez pregrade, tako da med tuširanjem ni bilo intime. Prostor je bil velik za kopalnico. “Nisem se se prav začel tuširati, ko je gospodarica prišla v kopalnico. “Kar nadaljuj!” Usedla se je na zaprto WC školjko in me opazovala.
Ko sem se stuširal in se obrisal, sem moral poklekniti. Na vrat mi je pripela ovratnico.
“To ovratnico boš nosil vedno, ko boš pri meni. Tudi v javnosti. Ko si pri meni je ne smeš nikdar sneti!”
Pripela je še povodec “Pridi z mano”. Hotel sem že vstati, ko mi je primazala klofuto. “Tukaj se giblješ po vseh štirih, razen če imaš dovoljenje! Za mano!” K nogi!” Gnala oz. skoraj vlekla me je čez hodnik v večjo sobo. V sobi je bilo kar nekaj opreme za BDSM. Andrejev križ, pranger, kljuke v stropu, kavč. Usedla se je nanj. Hotel sem prisesti. Tokrat me je samo hudo pogledala in že sem bil na vseh štirih. “Tukaj si na pripravi za vikend. Zdaj ti dovolim da se usedeš na kavč. Lahko govoriš prosto.” Usedel sem se zraven nje.
“Kot sem rekla, si danes na pripravi za vikend. Moram te stestirati in pripraviti. Spoznal boš določena pravila. Če je nekaj premočno, prosiš z Milosti Gospodarica! Odgovarjaš z da Gospodarica, ne Gospodarica in hvala Gospodarica. Vsekakor te moram pregledati. Tvoje preference sva že predebatirala preko neta. Še želiš kaj dodati?”
“Ne Gospodarica”
“Priden. Vidim, da se hitro učiš.”
Stopila je do omare in iz vrhnjega predala vzela neki kovček. Položila ga je na kavč med naju in ga odprla. Notri je bil medicinski set za odvzem krvi. Pripravila je igle in steklenice “Daj levo roko” Strokovno je rzkužila in odvzela kri. “Ti je na WC? “Ne Gospodarica”
“Potem pa vstani se postavi predme in začni drkati. To posodico napolni s svojim močefitom” Čudno sem jo pogledal: “Kaj? Ti je nerodno? Noge narazen in ga začni drkati! ” Pogledala je na uro, kot da bi jo za****lo, koliko casa bom rabil do izliva. “Pa da ne boš pozabil svojih izločkov shraniti v posodico. Niti kapljica ne sme iti mimo!”
Spraznil sem se v posodico. To je bilo zame veliko ponižanje. Pred žensko sem moral drkati v posodico. Posodico je vzela in nalepila nalepko ter nekaj napisala nanjo in jo dala v kovček zraven krvi. “Očisti si kurac”
“Da Gospodarica”
“In kako se že reče?”
“Hvala Gospodarica”
Ko je videla mojo zmedo, ko sem iskal nekaj s čim bi si ga obrisal je rekla: “Poliži, kar je ostalo! Ti sa si krpa!”
Čudno sem jo pogledal, saj nisem bil navajen, da bi lizal svojo spremo “Kaj čakaš? S prstom obriši kurac in poliži prst!”
Z obotavljanjem sem ga zacel čistiti: “Hiteje, hitreje. Nimava celega popoldneva časa!” Je ostro opomnila gospodarica.
Po končanem čiščenju je ukazala “Kleči!” Odšla je iz sobe in se vrnila z pollistrsko posdodo vode, jo položila predme in se vsedla na kavč. “Ko počivaš, roke gredo na tilnik!”. Takoj sem jih dal na tilnik.
“Kri imava, spermo tudi. Rabiva še tvoj scanje. Spij to vodo” Lotil sem se. Nisem bil žejen, zato sem se moral siliti. Zanimivo me ni priganjala. Mirno je počakala, da sem spil vodo. “Roke!” sem zaslisal, ko sem jih položil ob telesu.
“Vstani! Pridi z mano.” Šla sva na d**g konec sobe. “Ker ne veš, kam dati roke, si nadeni te manšete. ”
Z njmi mi je roke pritrdila na verige in jih dvignila proti stropu. “Razširi noge.” Iz omare je prinesla še dve manšeti in palico z zankama na obeh staneh. Manšeti mi je namestila okoli gležnjev. Konec palice je pritrdila na eno od manšet. Potem me je srednje močno udarila po notranji strani bedre: “Kako se reče?”
Ker se nisem takoj spomnil, je priletelo še enkrat. “Hvala Gospodarica” sem izdavil. “To pomeni, da razširi noge!” ter še me enkrat udarila. Nato je pripela d**gi konec k d**gi manšeti. Stopila je za mene in začela rožljati. Dvignila me je tako, da sem visel v zraku nekaj cm od tal. Hodila je okrog mene in se me ogledovala ter me šlatala. “Ti primanjkuje telovadbe, a? Imaš sicer dobro rit.” Parkrat je udarila z dlanmi po njej. Najprej je bilo prijetno, potem pa že kar topla in vsak naslednji udarec je bil bolj boleč. Božala me je po vseh delih telesa. Včasih zelo nežno, žgečkljivo, včasih zelo grobo. “Žgečkanje bo pravo mučenje za tebe, a ne?” “Da Gospodarica” Res sem zelo žgečkljiv.
“Odpri usta!” Zelo podropno si je ogledovala usta, nato pa še jih je prešlatala. “Zobje niso v najboljšem stanju”
Hotel sem nekaj pripomniti “Nimaš besede suženj!!” je ukazala glasneje.
Nato je z roko drsela od brade do korena. Spotoma, me je še udarila obrnjeno dlanjo po vampu. Malo je podrkala koren in potežkala jajca, ter ju stisnila. Uživala je ob pogledu na moje trpljenje ter se držeč za moje bogastvo premaknila za mene. Končno je spustila. Igro je nadaljevala z mojim anusom. Najprej je vtaknila vanj en prst, nadaljevala z dvema in mu še dodala še tretjega. Nato je s predalnika nekaj vzela. Na anusu sem začutil gosto hladno tekočino. “Sprosti rit, tako kot si jo pri prstih!” Na vhodu sem začutil nekaj trdega, kako je lezlo vame. Gospodarica me je ves čas spraševala, kaj čutim v riti. Prišla je do točke, kjer je začelo tiščati, ter malo kasneje boleti. “Milosti, Gospodarica, milosti Gospodarica”. Malo je izvlekla in pustila “Da ti ne pade na tla, potem boš z usti pobiral!” ter zapustila sobo. Vrnila se je čez kako minuto z neko čudno posodo z neenakimi stranicami in malo višjo pručko. “Drži rit skupaj!” me je opomnila na zadevo v moji riti, ki sem jo le s težavo zadrževal s stiskanjem ritnic in anusa. Pripomočka je odnesla za moj hrbet in nekaj pripravljala. “Sprosti rit!” je ukazala in izvlekla igračo. Vzdihnil sem iz olajšanja. Krepko mi je primzala okrog kepe, ko je v d**gi roki držala posrani butplug “Kako se reče?” “Hvala gospodarica” sem hitro odvrnil. “Te bo treba očistiti”. V anus je začela vstavljati neko tanjšo zadevo. Čutil sem kako se napihuje v meni.
“To bova takole pustila, da teče vate. Brez mojega dovoljenja ne smeš opraviti nobene potrebe. Zdaj si moja last. Lahko svobodno dihaš, vsekakor pa vljudno prosiš za malo in veliko potrebo, orgazme in prehrano. Ko si pri meni, bom za tvoje potrebe poskrbela. Da ti niti na misel ne pride, da bi opravil tukaj in sedaj malo potrebo!” V koren mi je vstavila neke vrste cevko. “Da polovim tvoje scanje. Tako mi ne boš smradil sobe.” Med tem časom sem v trebuhu začutil krče kot pred drisko. Krči so prihajali v valovih, se jačali in plahneli. Gospodarica je opazila trpljenje pri krčih. “Drži, dokler ti ne dovolim spustiti!”. Pod mene je postavila pručko in nanjo postavila to čudno posodo. Prost konec cevi iz korena je dala v flašo. Čutil sem kako se je sprostil pritisk v riti. “Zdaj pa drži zelo tesno, da ti ne bo ušlo!”. Ne glede kako močno sem držal, je izvlekla šobo in je malo ušlo. “Ker si me skora pošprical s tem tvojim drekom, boš še držal! ” Stopila je predme in me izmenično udarjala po bradavicah. Bilo je noro težko zadrževati vsebino v črevesju. Udarci so še otežili celo zadevo. Gospodarica je neizmerno uživala v mojem trpljenju: “Glej me v oči”. Tako sva se gledala celo večnost. “Zdaj pa lahko spustiš!” To je bilo pravo olajašanje. Tokrat sem se spomnil “Hvala, Gospodarica” sem dejal. “Se učiš, priden. Vse stisni ven”. Vmes je pripravljala klešče za bradavice. Nataknila mi jih je, kar je bil precej močan občutek. Da še je bilo intenzivnejše, jih je še obtežila. Iz riti mi je vsake toliko časa pihnila driska. Najboljše je bilo, če sem anus sprostil, da je potekalo, kako pač je, ker me je od potiskanja začel boleti. Gospodarica se je igrala z mojimi bradavicami. Bile so čedalje boleče in občutek bolečine se je mešal z občutkom olajšanja. “Pripravi se na užitek, zame. Glej me v oči in da ne zamižiš!” Gledal sem jo v oči, ko mi je snela prve klešče. Takoj zatem me je udarila po tem mestu. Bolelo je za znoreti. Nisem mogel kaj, da ne bi pomežiknil. “Sem rekla, da ne zapiraj oči!” in mi primazala štiri klofute. “Da, Gospodarica”. V tem mi je snela še d**ge klešče in ponovila z udarci. Tokrat sem se komaj zadržal. “Vidiš, da veš, kako mi ustreči”.
Umaknila je posodo. Konkretno me je tiščalo na malo potrebo. “Meni je s**t” sem rekel.
“Kdo te je kaj vprašal ? s**t boš šel takrat, ko bom jaz tako rekla. Posebej ko tako prostaško poveš.”.
Pobrisala je ostanke iz mojega telesa ter znova namazala anus in vstavila šobo. “Tokrat bom uporabila malo več tekočine, da te konkretno očistim.” Zopet je zapustila prostor. Ko se je vrnila, sem cepetal kolikor sem pač mogel. Prišla je predme in predala cev v manjšo flašo. “Spusti curek ali dva in potem zadrži!” Ubogal sem, vendar je bilo težko zadrževati že tako, kaj šele, ko sem enkrat spustil. Predala je cev v prvo flašo “Spusti!”. Bilo je pravo oljašnje in hkrati presenečenje, ko je zopet priletela klofuta. “Za ugodje se mi vedno zahvališ! Ni samoumevno, da ti je prijetno.” “Oprostite, Gospodarica, hvala Gospodarica”. “Naj se ne zgodi več, ker od zdaj najprej boš vesel, če bo samo klofuta. ”
Čutil sem kako se mi polni črevo. Ni bilo tako težko kot prej, ko je tekočina bila hladna. Prej jo je telo hotelo izločiti, sedaj jo je razmeroma sprejemalo. Metdem je Gospodarica prinesla še eno takšno posodo in jo znova postavila pod mene. Krči so postajali vse močnejši. “Malo bova ustavila. Da telo sprejeme. To malenkost še bom nalila v tebe. “Krči so se sicer umirjali vendar so bili še vedno močni. Ko je sputila preostanek, so postali nevzdržni. Odstranila je šobo ter zahtevala da enako kot prej vsebino držim v sebi. Bil sem v deliriju. Roke so mi oglušele, ko je kri iztekla iz njih. Pod noge mi je nastavila kocke lesa in me malo spustila, nato pa še parkrat s prstom zaokrožila po anusu, kar je še bolj otežilo zadrževanje. Vmes so posamezni curki tekočine udarjali ob steno posode. “Lahko spustiš, če hočeš” Spustil sem in se v istem še zahvalil. Končno se je končala ta driska. Vzela je posodo in pručko izpoda mene in me spustila na tla, ter odpela desno roko. “Odpni se in pretegni, ter počakaj tukaj!” Prinesla je dve roli brisaš. “Pošisti to tukaj, ter sebe! To sranje odnesi v wc. Ko pridem nazaj mora biti vse čisto in ti moraš klečati na tisti preprogi. Opozarjam te da ne smeš sedeti. “. Lotil sem se dela. Vmes sem slišal, kako je zapustila stanovanje in ga zaklenila za seboj. Hitro sem očistil in pospravil, ter se odpravil na preprogo. Nekaj časa sem kleče čakal, potem sem se usedel. Ker gospodarice ni bilo od nikoder, sem se odpravil raziskovat po stanovanju. Na mojo nesrečo so bile vsa vrata razen kopalnice in te sobe zaklenjena. Tudi predalniki in omare. Kovčka, ki ga je prej uporabljala tudi ni bilo nikjer. Usedel sem se na kavč, opazoval sem sobo. Gladka perljiva tla z odtokom na sredini, dva predalnika ter nad njima tanka večja omara. Televizija nasproti kavča. Na levi pa andrejev križ na steni. V kotu pa postavljen pranger. Levo od kavča je bila večja meter pa pol visoka omara. Kavč je bil usnjen z tekočimi linijami. Tekočine se tako niso mogle skriti med blazine. Ko sem zaslišal škrtanje ključavnice, sem hitro šel klečat na preprogo in kar se da tiho, da ne bi slišala. “Kje so roke!!?” V navalu adrenalina sem pozabil, da moram imeti roke za tilnikom.
“Je bilo vse tako kot sem ukazala?” “Da, gospodarica” “Če ni bilo mi to raje sedaj povej!” Nisem odgovoril na to.
“Ok, naj ti bo. Pojdi do Andrejevega križa in glej v steno.” Nekaj je pripravljala, vmes odhajala in prihajala. Malo sem hotel parkrat poškiliti. To je seveda opazila “Glej takole bo. Celo popoldne nabiraš točke. Sedaj si jih z škiljenjem malo dodal. Več bo teh točk, golj grobe bodo kazni. Mene veseli, tebe pa malo manj, zato ti priporočam, da me popolnoma ubogaš ” Pristopla je in mi na oči dala prevezo. “Stoj tu in da se mi ne premakneš več! Je jasno!”. “Da, gospodarica.”.
“Na vse štiri”, je ukazala in mi pripela povodec. Gnala me je čez sobo. V njej je bilo postavljenih kar nekaj stvari, v katere sem se zaletaval. Ko mi je snela prevezo, me je zaslepila svetloba. Opazil sem da sva v kuhinji. “Pripravil boš večerjo! Vsa navodila so napisana na tistem listku. Lahko vstaneš. ” Odpela mi je povodec in dodala ” Ne smeš zapustiti kuhinje niti za hip. Da pa boš higiensko naredil večerjo pa moraš obleči te hlače.” Hlače na tleh se bile iz lateksa in so imele tri ključavnice in nobene d**ge odprtine. Ko sem si jih komaj oblekel je zategnila pasove in jih s ključavnicami zaklenila. Pri vratih je bil umivalnik, v katerem sem si moral umiti roke pod njenim nadzorstvom. Nato je odšla in zaprla vrata. Lotil sem se kuhanja. Jed je bila preprosta in dokaj hitro gotova. Seveda sem med kuhanjem sprobal, če je vredu.Čudilo pa me je, ker je bilo malo sestavin. Kot da bi vedela, kdaj sem bil gotov, je prišla v kuhinjo in se usedla za mizo. “Postrezi mi. Rabiš en krožnik. ” “En?” sem presenečeno vprašal. “Kdo ti je dovolil govoriti? Postrezi mi!” Postregel sem z jedjo. “Tvoja večerja s posodo vred je v levem spodnjem predalu. Odprl sem in tam je bila pasja posoda z konzervo prebranca. Bil je še topel. “Prinesi sem!” Posodo je dala na tla pri svojih nogah in vanjo vsipala vsebino konzerve. “Jej brez rok! Časa nimaš dosti. ko povečerjam, si končal tudi ti.”. Matral sem se s tisto hrano. “Prinesi mi kozarec vode!” Vstal sem in šel po kozarec “AA, umazan pa mi že ne boš stregel. Očedi se preden mi strežeš.” ona je jedla naprej ko sem se obrisal okrog ust in ji prinesel vode. Hotel sem že nadaljevati z večerjo, ko je rekla “Kam greš, kdo ti je dovolil. Nadevaj mi novo repete!” Nadeval sem in vprašal “Lahko grem večerjat, Gospodarica?” “Pojdi”
slabo minuto kasneje je rekla “Končala sem. Pospravi tvoje in moje, ter pomij posodo. Pomije so v sredinskem predalu. Potem me kleče počakaj sredi kuhinje.” “Da Gospodarica”. Ter je odšla. Priložnost sem skoristil, da sem z žlico naredil nekaj konkretnih grižljajev, saj sem bil lačen.
Pričakal sem jo po njenih navodilih. Pripela mi je povodec, mi porinila hrbet k tlom, da sem šel na vse štiri. “Glej v tla in hodi ob nogi!” Sledil sem ji. Prišla sva v sobo, ki je bila zatemnjena, osvetljena z veliko svečami. Gnala me je na sredino.
“Lezi z obrazom navzdol” Vzela je svečo in jo počasi zlivala na moje telo. Ko je zmanjkalo raztopljenega voska je vzela d**go in nadaljevala.
Tako me je polila po celi zadnji strani telesa. Potem sem moral vstati. Pripela me je na Andrejev križ. “Tole pa morava očistiti. Hkrati se boš naučil razlikovati orodja za tepežkanje. Tole je bič. ” Udarila je po hrbtu. Zaradi voska, ni bilo velikega učinka, nato je še štirikrat ponovila. Je zelo dobro ciljala, saj je vosek odpadel in je dvakrat udarila po isti točki. Spustil sem krik bolečine. Ustavila se je. Pred očmi mi je spustila gag in mi ga nstavila v usta. “Ne bom poslušala tvojega javkanja. ”
“Tole je paddle” in je par krat različno močno udarila. Nato je menjala “Palica” in ponovila postopek. Vmes je bolelo da sem mi je trnila kakšna solza. Nato je s flogerjem čistila ostanke. “Tako pa je očiščeno” in mi odtranila gag iz ust. “Zdaj bova igrala eno igro. Udarim te, ti mi pa poveš, kateo orodje je bilo uporabljeno. Ko se dvakrat prepoznaš vsa orodja sva končala. Začneva zdaj. ” In je že priletelo. Bil je bič . Naredil sem dve napaki, tako sem prejel nekaj deset dodatnih udarcev.
Ko je nočala sem zopet začutil lubrikant na anusu. Zanja stran telesa je bila precej razbolela in utripajoča. “Sprosti rit!” Na vhodu sem čutil topo konico. Porival mi jo je v anus nato izvlekla ter vedno več porinila vame. Debelo je bilo tako, da sem mislil da me bo raztrgalo “Milosti Gospodarica, milosti”. Potegnila ga je ven in mi zarinila nekaj malo tanjšega. “Ko bo but plug izpadel, me pokliči” Nisem ga mogel zadržati v sebi. “Gospodarica, izpadel je.” “Si pa reva. Niti minuto ne zadržiš butpluga v riti! Tokrat upam da bo šlo, malo bo mogoče zapeklo vendar tako mora biti.” Znova je potiskala prvi butplug. Malo več sem potrpel in na koncu je kar sam zlezel v rit. Odpela me je in po vseh štirih sem ji moral slediti do kavča. But plug mi je povzročal neko nelagodje pri premikanju. Tako rahlo bolečino. Usedla se je in prekrižala noge. “Liži podplate!” Čudno sem jo pogledal, saj je to leglo bakterij. “Kaj čakaš, liži. Točke se nabirajo.” Začel sem lizati. Najprej en podplat, nato d**gega. Nato po zgornji strani čevljev. “Sezuj jih in liži podplate!” Lizal sem podplate. Nisem verjel, da to delam. Vendar moram priznati, postalo mi je všeč. “Liži med prsti in jih sesaj!” To me je konkretno vzburilo. Še bolj me je vzburilo, ko sem moral lizati in sesati po nogah vse višje in višje. Ker sem še imel na sebi hlače iz lateksa je postalo boleče tesno. “Vidim da tojemu lulčku to godi. Bo še kar nekaj časa na suhem in naj rečem, na bolečem? Na vse štiri, hočem si odpočiti noge. ” Ko sem bil na vseh štirih, sem kapiral kaj je hotela Gospodarica. Noge je položila na moj hrbet in prižgala TV aparat. Lep čas sem bil podstavek za noge, da me je že vse bolelo. Tako je tudi plahnela moja erekcija. Ko ji je bilo dovolj, mi pripela povodec “Raje se zahvaljuj, ker d**gače nabiraš točke” “Hvala, gospodarica” zakaj že? “K nogi!” Gnala me je v kot nasproti. Prej niti nisem videl, da je tu neke vrste školjka. Odprla jo je “Vleži se z glavo notri. Piss, to sem hotel že dolgo sprobati. “Tukaj ni izbire. Piješ urin, mi poližeš pizdo, potem pa še očistiš školjko. Razumeš?” “Da, Gospodarica”. Spustila je školjko ter se vsedla nanjo. Nos se mi je dotikal njene kože. “Odpri usta. ” Priletel je zlati curek. Okus je bil čuden, slan. Topla tekočina mi je zalivala usta, tako da nisem uspel požirati. Teklo mi je vse okrog ust in v nos. Ko je končala sem si še čistil nos: “Kaj te bom celo večnost čakala? Poliži mi muco. In hočem orgazem!”. Glavo mi je dvignila, da sem lažje dosegel njeno muco in njene omamne sokove. Zaključila je v tresočem orgazmu. Moj jezik pa je bolel, ker ni imel kondicije za tako delo. Obsedela je na školjki in globoko dihala. Naenkrat je premaknia svojo rit malo naprej in se nagnila nazaj. “Ker si se obotavljal lizati mojo muco, boš še za nagrado prelizal moj anus. Najprej ga prevohaj, nato pa porini jezik kolkor moreš vanj in ga začni vrteti. ” Oh ogabno, ližem naj ji rit? “Kaj zdaj? Naj se še podelam nate? d**gega si danes še nisi zaslužil.” Ne tega še bolj nočem. Kako ogabno, sem si mislil. Zato sem se hitro dotaknil njenega anusa in začel vrteti jezik. “Kaj je to božanje, močneje! Porini jezik v anus in ga tam zadrži par sekund! ” je rekla ostreje. Kaj sem hotel, moral sem ubogati. Slišati jebilo, da postaja jezna. Videti je bilo da uživa v lizanju anusa. Počasi sem se navadil. Mislim, da ji je kar prišlo. Vstala je in odprla školjko. “Počisti jo do zadnje kapljice.” “Rabim krpo, Gospodarica”. “Krpa je v tvojih ustih, se spomniš? Uporabi jezik. Spij vse do konca in poliži. Da se boš naučil. kaj se pravi ubogati, ter se sprehajati po stanovanju brez dovoljenja!” Piti hladen urin ji bilo ogabno, potem pa še lizati. Občasno sem moral zadržati refleks bruhanja. Na koncu mi je le uspelo. V ustih sem grozen okus, pa še smrdel sem po poscanem. Gospodarica me je opazovala s kavča.
Ko sem končal je rekla “Pojdi se ulezi na tisto mizo. ” Vstal sem in se napotil proti rdeči usnjeni mizici. “AA, na vse štiri! Bi zopet rad lizal rit in čistil WC?”. “Ne gospodarica” “Pa jo boš, kaj pa ne ubogaš”. Takrat je pozvonilo. “Pojdi odpret! Pa ne kaži se zunanjemu svetu” Uh kaj moram iti odpret. Nag sem ponižan in smrdim. Odpravim se proti vratom. Tam stoji luštna ženska. Postavil sem se za vrata in jih odprl. Vstopila je in zaprl sem vrata. “Oho nov sub”. “Stopi naprej” se je iz sobe oglasila Gospodarica in ženska se je odpravila v sobo. Sledil sem ji po vseh štirih.
“Lahko vstaneš!” je dejala gospodarica. “Poskrbi za Evino obleko. In prinesi nama pijačo!” Eva je bila lepo seksi oblečena. Hitro sem odnesel Evin plašč na obešalnik, prinesel pijačo in postregel. “Pojdi klečat v kot!” in ga pokazala s prstom. Opravil sem se v kot. “In dovoljenje za hojo je poteklo.” takoj sem se postavil na vse štiri in nadaljeval premikanje. “Kleči!” Poslušal sem njun pogovor, ko je tekel o čisto vsakdanjih stvareh. Potem je pogovor nanesel tudi na BDSM in Eva je omenila, da bi me rada strapon-ala. “Suženj! Na tisto mizo in se uleži na hrbet. Roke in noge v zrak.” Gospodarica je vzela dva strap-ona iz predalnika. No misli sem tako, dokler mi ni tistega z štrcljem na d**gi strani porinila v usta. Eva: “O Kak fajn, but plug ima v riti” Tako dolgo je že bil tam, da sem skoraj pozabil nanj. “Ti mu ga kar izvleči.” Potegnila mi je but plug in mi zarila strap v rit. Ni bila nekaj nežna. Takoj me je začela fukati. Gospodarica je je vsedla na strap v/na ustih. Anus mi je zabijala v nos “To maš, kaj pa ne ubogaš, pa ješ, ko ti nisem dovolila. Evi tudi paše lizanje riti, tak da se priporoča.” Zamolklo pritrdim. “In niti ne pomisli, da ti pride, ko te fuka Eva. Samo jaz te smem spraviti do orgazma, razen če ti ne rečem d**gače” Poskušam pokimati.
Lepo da mi to zdaj pove, ko sem skoraj pri orgazmu. Kako naj zdaj zadržim. U drek, prihaja mi. Trenutek kasneje sta se ena za d**go začeli orgazmično tresti obe ženski. Ko je Gospodarica videla spermo na mojem trebuhu, me je razjahala. Prijela me za tiča “Kaj sem rekla malo prej!??? ” in me močno udarila po telesu tiča. “A?” in še enkrat ponovila. To je bolelo a vendar ne tako, ko me je naslednji trenutek udarila po jajcih. “Eva, prinesi mi vrvico iz zgornjega predala. Ti pa poliži svoje sranje. Daj roko” Z roko mi je jezno pobrisala spremo in mi jo nesla k ustom “Poliži čisto vse!!!”. Medtem je Eva prinesla vrvico. Gospodarica mi je stisnila mošnjo in začela vezati pod korenom okrog mošnje. Medtem sem še počistil spremo iz trebuha. Nato pa še okrog kurca. “Prinesi mi še lanček za prsa” To bo danes že d**gič. Gospodarica je napeljala vrvico preko kavlja na stropu in povezala na lanček, ki ga je pripela za bradavice. “Zdaj boš pa videl kako je če ti nedovoljeno pride.” Eva se mi je usedla na ustni strap, tako da je gledala proti Gospodarici. Gospodarica pa me je začela nabijati. Pri vsakem sunku sem čutil bolečino na obeh straneh vezave. Pritekle so mi tudi solze. “Tako je, ko se ne uboga!” Vmes se mi je snel lanček iz bradavic. Ko se je bradavica “sprostila”, je se Eva ustavila, in mi mučila boleče mesto na prsih. Moji kriki so bili precej zamolkli zaradi strapa v ustih.
Zdelo se mi je, da traja celo večnost preden je Gospodarici prišlo in se je ustavila. Eva pa je še kar nabijala. Zato je Gospodarica ponovno začela fukati mojo rit. Tokrat počasneje. Končno se je Eva začela tresti in se umirila. Gospodarica je pristopila in mi odstranila strap iz ust. Eva je komaj čakala, da se mi je usedla na usta. Njena rit mi je zaprla nos. Ko se je dvignila, sem komaj prišel do sape. To je ponovila nekajkrat. Medtem mi je Godpodarica držala pridigo “Tako to je če ne boš ubogal. d**gič brez zadržkov naredi, kar ti rečem.”. Medtem je Eva nastavila svojo rit. “Kaj čakaš, odbdelaj ji rito in to konkretno!” je rekla Gospodarica. Medtem mi je odvezovala kurac “Lepo sem ti ga povezala. Je začel modreti”. Zdaj razumem, zakaj me tako boli, ko se mi ga dotika. Eva je pa uživala v obdelavi anusa.
Utrujena se je usedla na moj oraz :”Kje maš WC?” “Tam v kotu. Naj suženj gre s tabo da bo počistil”. Eva je rekla “k nogi” Kot pes sem jo ubogal. Dvignila je pokrov in ulegel sem se. Njen zlati tuš je bil bolj sladek. Ko je zaključila sem hitro očistil njeno muco, nakar se je vrnila na kavč, jaz pa sem počistil WC. Ko sem končal je za mano stala Gopodarica. Pred sabo je imela kovinsko ovkovje v ravni liniji za vrat in obe roki. Moral sem dvigniti roke, da mi je lahko namestila to okovje. Gnala me je na sredo sobe, kjer je že gorela luč. Na nogi mi je namestila podobno okovje, ki me jih je razširilo.
Eva je čakala s flogerem v roki. Takoj ko je gospodarica stopila na stran, me je začela flogati. “Ne po mednožju” je Evi ukazala Gospodarica. Z d**ge strani se je pridružila Gospodarica. Tako ste me flogali nekaj minut, potem pa sta se odpravili nazaj na kavč ter nadaljevali debato. Tam sem stal, sredi sobe, pozabljen. Bilo mi je s**t, zato sem rahlo cepetal. “lahko grem lulat, Gospodarica?” “NE” je bil odgovor. Eva je pristopila in mi na jaca obesila utež ter se šla naprej klepetat z Gospodarico ob čaju.
Gospodarica se je odpravila iz sobe in se vrnila s posodo vode. Medtem mi je Eva nastavila na kurac platenko “Zdaj pa lahko spustiš” in se mi nasmejala. Odnesla je napolnjeno plastenko in od zdaj prinesla neko plastiko v obliki kurca in mi odstranila uteži. Začeli sta mi ga umivati. Moj mali je bil občutljiv.
Gospodarica je vstala in me pogledala v oči “Mi res hočes služiti?” Od vsega dogajanja sem bil zelo zmeden. Nisem vedel kaj naj odgovorim. Določene trenutke sem živel svoje fantazije, na določene pa bi naraje odšel od ponižanja, bolečine in sramote. Na koncu je prevladala želja po avanturi, izpolnjevanju svojih fantazij. Pa saj je na netu rekla, da lahko grem kadarkoli domov. K vragu naj gre vse “Da, Gospodarica” sem odgovoril. “V redu. Glej v strop!” je ukazala. Nekaj me je šlatala okrog kurca in mi nekaj natikala. “Tako, to je kletka. Navodila za uporabo boš dobil za zraven. Nosil jo boš, dokler se ne odločim d**gače. Zdaj si končno moja last, tud kadar nisi pri meni. Jaz ti rečem kdaj seksaš, kdaj doživiš orgazem, kdaj greš na potrebo itd. Skratka vsaj nekaj dni ne boš drkal. Niti se ne draži, ker bom po koncu te dobe preverila, kdaj si nazadnje izločil seme. Ta nadzor velja ves čas, razen če ni rečeno d**gače. Prinesi nama pijačo in pecivo. Zase pa pasjo posodico”. Eva mi je ta čas odpela spodnje okovje. Odšel sem v kuhinjo in prinesel naročeno. Je bilo kar težko nabrati vse potrebno z okovjem okrog vratu in rok.
Pogovarjali sta se sede na kavču. Čez čas se je Eva spomnila, da mora iti domov. “Lepo se obnašaj. Sem uživala. Se še vidiva kdaj v taki obliki” mi pomežiknila in me stisnila za jajca. Gspodarica jo je pospremila in se vrnila. Odstranila mi je je okovje. “Pospravi sobo in kuhinjo. Lahko hodiš”. Začela sva pospravljati. Sredi sobe mi je postlala. “Tu boš spal. To mora biti zaradi kletke, da preverim če bo vredu. Če ne boš mogel spati, tam je ura, ki glede na zvok pojecira čas na steno in zasveti lučka, da preveriš barvo mod. Če boli, moraš čakati tri ure preden me lahko začneš klicati. Če bi slučajno pomodrela jajčka, me moraš poklicati takoj. To je gumb. Klic po nepotrebnem bo sankcioniran. Priporočam ti čim manj erekcij. Le te v tej napravici presneto bolijo. Imaš še kaj za povedati”. Začela sve debato, ki je trajala skoraj eno uro. Potem mi je privezala roke z verigo na tla in ukazala spanje.
Prva noč s kletko na mojem korenjaku ni minila prijetno, saj sem celo večnost bil buden zaradi bolečin v mednožju. Ker mi je hotel stati, je kletka zlezla naprej in našpanala moda. Bolj sem se trudil poriniti nazaj, slabše je bilo. Študiral sem, kaj mi je tega treba. Čez slabo uro je korenjak popustil, bolečina pa se je zelo počasi začela umirjati. Tako sem ponovno zaspal.
Zjutraj me je zbudila ob 6h. Moral sem pripraviti zajtrk, jo oralno zadovoljiti in se pripraviti za v službo. Bilo je že pozno, ko sem odhajal. “Ovratnica” sem jo pogledal ko sem že skoraj odhajal “Ostane na tebi dokler ne določim d**gače. Tukaj imaš puli, da jo skriješ. Kupi si še kakšnega, saj je zima. To je vizitka za fitness. S to vizitko imaš prost vstop jutri ob 20h. Tam te bo čakal osebni trener. Ubogaš ga, karkoli reče. Ko mi bo, te pokličem. Da ponovim, erekcij ti ne priporočam. Bolijo. Pa kaj bi ti razlagala, saj si čutil ponoči.” ter se zlobno nasmejala “Glej, da boš spal 8 ur na dan! Adijo”.
“Adijo” ter sem hotel že oditi, ko me je močno zgrabila za roko “Kaj je zdaj to? Za slovo mi poljubiš čevlje!” “Oprostite, Gospodarica” in pokleknil ter poljubil njene čevlje. “Te bom že naučila. Bodi ubogljiv! Dijo”. “Adijo”.
50% (2/1)
 
Categories: BDSMFetishFirst Time
Posted by malesub01
10 months ago    Views: 118
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments