Een goede workout

Omdat Luuk en ik (Ferry) al een tijdje niet meer hadden gesport, besloten we samen een abonnement op de sportschool te nemen. Op die manier konden we elkaar in de gaten houden en konden we niet verzaken. Luuk en ik kennen elkaar van school en, nu nadat we 5 jaar geleden zijn afgestudeerd, zien we elkaar nog steeds regelmatig. We gaan vaak met onze vriendinnen eten en bier drinken met onze vrienden in de kroeg. Gezonde Nederlandse jongens dus.

We boeken een les op woensdagavond 10 uur, de laatst mogelijke les van de dag. Als we binnen wandelen zien we dat de sportschool helemaal leeg is en we melden ons bij de balie. We worden begroet door een bijzonder mooie, kleine meid met een perfect lichaam en een mooi gezichtje (zoek Riley Reid op, en je weet wat ik bedoel). Ik ben Riley, kom maar mee heren, dan zal ik jullie eens laten zweten! We lopen achter haar aan en zien haar strakke kontje voor ons heen en weer bewegen. Ik stoot Luuk aan. Hij knipoogt, had het ook al gezien.

We gaan de fitnessruimte in en beginnen met een warming up. Ik kan mijn ogen niet van het lichaam van Riley afhouden. Ze is zo sexy, zo geil, zo lekker. We rekken en strekken en doen wat oefeningen. Ik begin er al aardig van te zweten. Zo heren, nu gaan we echt aan de slag. Loop maar mee naar de fitnessapparaten. We lopen mee en aangekomen bij de apparaten moet Luuk op de bank liggen en gewichten gaan drukken. Riley zorgt dat hij goed op de bank ligt en ik zie Luuk naar haar strakke lijf kijken. Ik zie dat zijn pik een beetje beweegt en stijf wordt in zijn broek. Om een of andere reden vind ik zowel het lijf van Riley als het stijf worden van de pik van Luuk even geil. Riley merkt dat we allebei nogal geil worden en ze vraagt aan mij. Zeg Ferry, worden je geil van mij of van die pik van Luuk? En ze grijpt de lul van Luuk vast. Ik word rood en weet niet wat ik moet zeggen. Luuk, die ondertussen flink geil is, grijpt de kont van Riley en kneed hem.

Hebben jullie weleens sex met een jongen gehad, heren? Uuh nee.. zeggen we in koor. Nou heren, volgens mij gaat dat nu voor het eerst gebeuren. Voor ik het weet heeft Riley de broek van Luuk omlaag getrokken en mijn hand om zijn lul gevouwd. Ik heb plots een lul vast! Ik kijk Luuk aan, hij is zo geil geworden van het lichaam van Riley dat hij alles prima vindt. Ik moet even wennen maar vind het wel spannend om zo'n kloppende staaf in mijn hand te hebben. Ik begin hem langzaam af te trekken. Luuk heeft het strakke broekje van Riley omlaag getrokken en zij is over hem heen komen staan. Hij likt haar kutje en haar kontje. Luuk ligt nog steeds op de bank en Riley trekt mij naar haar toe en zoent me. Dan duwt ze mijn hoofd naar beneden richting de lul van Luuk. Ik slik, en langzaam glijdt zijn harde lul in mijn mond. Ik proef direct zijn voorvocht en ga langzaam op en neer. Steeds dieper neem ik hem in mijn mond en keel. Ik zie Riley trillen. Ze komt al klaar op de tong van Luuk.

Dan pakt zij onze handen en neemt ons mee naar de doucheruimte. Ze duwt Luuk op zijn knieeen en pakt mijn pik vast. Nu ben jij aan de beurt. Luuk is zo geil dat hij direct aan mijn eikel begint te zuigen. Riley gaat achter me zitten op haar knieeen en trekt mijn billen uit elkaar. Ze begint mijn kontje te likken en duwt haar tong steeds eventjes in mijn sterretje. Luuk neemt mijn pik helemaal in zijn mond en Riley rekt mijn sterretje op met haar tong. Dan pakt ze Luuk zijn hand en ze plaatst hem achter mij. Ze buigt me voorover op mijn knieeen en begeleidt Luuk zijn pik richting mijn kontje. Ze spuugt 2 x op zijn lul en duwt hem tegen mijn sterretje aan. Zonder al te veel moeite verdwijnt de eikel van zijn pik in mijn kontje. Langzaam begint Luuk me te neuken en stukje bij beetje verdwijnt zijn pik verder in mijn kontje. Riley gaat voor ons liggen met haar benen wijd en duwt har kutje in mijn gezicht. Ik lik haar natte kutje en duw 2 vingers naar binnen. Ik merk dat Luuk dat heel geil vindt want hij begint steeds harder te neuken. Ik lik Riley's kutje en kontje en zuig op haar klitje. Ik voel haar steeds natter worden en duw een derde vinger in haar kutje. Ik lik en zuig steeds harder en voel hoe ze op mijn tong klaar komt.

Nu moeten jullie mij neuken zegt Riley. Ze gaat op z'n hondjes zitten en Luuk gaat onder haar liggen. Zijn pik glijdt haar natte kutje in. Ik spuug op mijn pik en duw mijn lul tegen haar sterretje. Mijn lul glijdt zo naar binnen en ik voel Luuk zijn lul in haar kutje. We neuken naar met lange diepe stoten en verhogen het tempo steeds een beetje. Mijn lul zit nu tot mijn zak in haar kontje en Luuk zijn pik ramt in en uit haar kutje. Riley komt alweer klaar en besluit dat het tijd is voor weer iets anders. Ze loopt de kamer uit en komt binnen een minuut terug met een rubberen stok van 40 cm. Het is een stok waarmee normaal gesproken fitness oefeningen worden gedaan.

Ga op jullie knieeen zitten, kontjes naar elkaar toe. We gehoorzamen en gaan zitten. Riley trekt Luuk zijn billen uit elkaar en spuugt op de stok. Langzaam duwt ze de stok zijn kontje in. Als hij er 10 cm in zit, trekt ze mijn billen uit elkaar en doet ze hetzelfde nog een keer. Ze legt haar hand op onze billen en beweegt onze billen heen en weer. Als Luuk naar achter beweegt neukt hij mij met de stok in mijn kont. Ik voel de stok steeds dieper naar binnen gaan totdat onze billen elkaar raken. We hebben nu allebei 20 cm binnen. Langzaam begint Riley onze eikels tegen elkaar te wrijven en kneed ze onze ballen. We neuken steeds dieper en harder en Riley trekt steeds harder aan onze pikken.

Ik wil jullie zaad in mijn mondje zegt ze vervolgens. Luuk en ik laten langzaam de stok uit onze kont glijden en staan op. Onze eikels zitten tegen elkaar in de mond van Riley. Ze zuigt, likt en pijpt en duwt langzaam een vinger in onze kontjes. Ik voel dat het niet lang gaat duren en als ik naar Luuk kijk dan zie ik dat hij ook bijna komt. Riley duwt haar vinger nog iets dieper naar binnen en Luuk en ik komen bijna tegelijkertijd klaar in de mond van Riley. Al ons zaad vermengt zich in haar mond en er loopt een klein straaltje langs haar mondhoek naar beneden. Ze pakt onze handen en trekt ons omlaag. Terwijl wij drieen elkaar zoenen proef ik mijn eigen sperma en het sperma van Luuk in mijn mond. Het is overal en we zoenen en delen het.

Dan stappen we onder de douche en Riley zegt, volgende week een lesje waarin we wat andere spieren trainen? We lachen en weten zeker dat we volgende week weer dezelfde les gaan volgen.
100% (5/0)
 
Categories: AnalFetishFirst Time
Posted by makkelijk4
6 months ago    Views: 336
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments