Avontuur met n vriendje

Pure fictie, ik ben geen 44 en heb al helemaal geen dochter, ook heb ik geen plannen een eventueel vriendje op deze manier te gebruiken!
maar wel leuk om erover te denken..


Uit beleefdheid stel ik me even voor;
Mijn naam is Maaike, 44 jaar met een dochter van 17, Sanne, ik ben gescheiden en heb er een flink huis in een rustige buurt aan overgehouden. Ik ben niet meer zo strak als ik ooit was maar mag er nog zeker zijn voor een vrouw die een kind gebaard heeft, ik houd mn gezicht jong met allerhande creme's en zorg dat mn haar altijd goed zit, ik schaamhaar is altijd keurig bijgehouden hoewel ik al in geen tijden meer een man gehad heb.
Mijn dochter is ook niet onaardig, slank sportief, blond zoals ik en ze heeft sinds kort een leuk spontaan, fit vriendje, iets ouder dan dat ze zelf is, Mark heeft zn rijbewijs al en is tegenwoordig vaak bij ons thuis te vinden.
Sanne heeft gister een feestje gehad en licht nog met een enorme kater op bed, haar iPhone ligt op de keukentafel, ik besluit Mark (vanaf nu je) te whatsappen, stiekem ben ik wel benieuwd of ik hem kan krijgen..
Al snel heb ik je zo ver dat je hierheen komt 'Ik heb zin in je' stuur ik plagend 'De deur staat op een kier, kom naar de grote slaapkamer' stuur ik 'Die van je ma waar we t eerst deden schat?' whap je terug, ik schrik ervan dat jullie mijn bed al eerder gebruikt hebben maar t verbaasd me niets 'Ja' stuur ik terug.
Ik ben in mn nopjes en verbaasd dat ik t echt gedaan heb, ik weet dat ik zo'n 10 minuten heb voordat je hier bent, Ik loop naar de spiegel en check mezelf nog even, ik heb een wit dun jurkje aan, zonder BH en met een witte kanten slip, ik stift mn lippen nog eens en loop dan op mn tenen naar mn kamer waar ik een dildo, olie en een setje handboeien heb liggen. Ik ga in het midden van het bed liggen en wacht af, ik merk dat ik al een beetje nat aan het worden ben..
Dan hoor ik de voordeur open en dichtgaan, ik herken de zwaardere tred al en hoor dat je de laatste twee tredes van de trap over slaat, ik ga relaxed liggen, de deur zwaait open, je deinst terug als je me ziet en excuseert je, ik sta meteen op en loop je achterna, ik pak je hand en laat je de witte iPhone zien.. Je ogen worden groot, je beseft je dat Sanne nog ligt te slapen 'Ik wil je Mark' zeg ik zwoel terwijl ik je langzaam mee terug mn kamer in trek.. Je duwt de deur achter he dicht en staat vol verbazing naar me te staren.. Ik draai mn rug naar je toe en vraag je hulp met de rits.. Ik voel je handen mn haar weg vegen en rillend de rits pakken, je zipt m omlaag tot aan mn billen waarna ik m van me af laat vallen.. Even zak ik door mn knieen op mn slipje uit te doen en laat het langs mn benen vallen.. Ik stap eruit en draai me om.. Met ogen als schoteltjes laat je je ogen over mn lichaam glijden 'Kleed je uit Mark' zeg ik terwijl ik op bed ga zitten en mezelf kort vinger, je trekt je shirt schoenen en broek uit, ik geniet van 't schouwspel.. Je bent vrij atletisch, strak lichaam met duidelijk afgetekende spieren en inmiddels een niet te ontgaan gezwollen lid.. Je staat een beetje te twijfelen.. 'Vind je me geen mooie vrouw Mark?' vraag ik plagend terwijl ik naar de rand van het bed kom en op mn knieen voor je ga zitten, je schaamstreek op hoogte van mn kin 'Jawel, eeuh, maar Sanne?' zeg je stotterend 'Die slaapt, en haar kennende is die nog wel een tijdje onder zeil' zeg ik terwijl ik je bovenbeen streel..
'Enne, condooms?' 'Heb je een enge ziekte dan?' 'Nee' 'Nou dan Mark, ik ben niet meer vruchtbaar en jij neemt Sanne ook al een tijdje zonder, gun mij dat ook dan..' Zachtjes trek ik aan je boxer, zodra ie over de grootste bobbel heen is valt ie tot aan je enkels, je lul is al enorm stijf, glimlachend kijk ik je aan en terwijl ik oogcontact houd geef ik een likje aan je eikel.. 'Wil je niet liever in bed komen liggen Mark?' vraag ik verleidend, je bent een beetje overdonderd door het hele gebeuren maar stapt toch in bed, je zweet een beetje.. Zodra je op je rug ligt kom ik op je benen zitten.. Ik buig voorover en geef je een kusje, mn borsten drukken tegen je borst en je ziet dat ik een kettingje met een S eraan om heb.. Ik geef je nog een paar kusjes terwijl ik af zak tot aan je kruis.. Ik ga wat lager zitten, voel je voeten tegen mn billen.. Ik begin je eikel te likken, plagend, cirkeltjes draaiend en begin je dan ineens hard zuigend te pijpen.. Ik hoor je kreunen, ik deepthroat je even en proef al snel je voorvocht, ik ben tevreden met mezelf en pijp je nog een paar tellen stevig door, het duurt niet lang voor ik je spieren voel verstijven, ik neem alleen je eikel in mn mond en zuig mn wangen er klem op, geil kijk ik je aan en kreunend kom je klaar.. Je vult mn mond met je hete zaad, gulzig laat ik alles in mn mond vloeien, nadat je gestopt bent met schokken neem ik je nog een keer helemaal diep in me en druk mn lippen tegen je lijf.. Ik zuig je paal schoon en richt me dan weer op.. demonstratief slik ik alles door..
'Zo, jij bent even aan pauze toe geloof ik..' zeg ik zachtjes terwijl ik naast je kom liggen.. 'Jij en ik gaan nog wat lol beleven lieverd..'
Zo jong als je bent, zo snel staat je lul weer stijf, ik ben verrast door het feit dat je zo snel weer kan.. Je blijft gespannen liggen.. ik draai me loom om en zet mn heupen omhoog.. Met mn billen in de lucht en mn gezicht nog op het kussen vraag ik of je weer kunt... Opeens lijkt je een andere mind-set te hebben, je veert op en neemt controle, je komt achter me zitten en drukt mn knieen wat verder uit elkaar...
'Ik ben altijd klaar voor een geile vrouw' zeg je 'Sanne heeft ook altijd zin..' Je haalt je vingers tussen mn lipjes door, ik ben verrast van je gedrag en laat het me overkomen, je vingert me een klein poosje en masseert mn kringspier even, dan pakt je met beide handen mn heupen en laat je je eikel mn kutje verkennen.. langzaam omhoogglijdend tussen mn lipjes door tot je de opening vind.. Dan is er geen houden meer aan, je drukt je harde lul meteen tot aan je ballen in me, meteen stoot je een paar keer hard, ik kreun ervan..
'Je bent nog lekker strak voor je leeftijd' zeg je, ik weet niet of ik me beledigd moet voelen.. ineens leun je voorover, je lul nog net iets dieper in me duwend, je pakt mn polsen en legt ze op mn rug, je bent sterker dan ik dacht, met een hand houd je me onder controle terwijl je de handboeien pakt en mn polsen op mn rug boeit.. Dit had ik niet in gedachten gehad..
Je boort je vingers in mn heupen en begint me met meer kracht te nemen, het is maar goed dat ik je al klaargezogen had anders was je allang gekomen.. Bij iedere stoot kreun ik hard, je noemt me dingen die ik je nog nooit heb horen zeggen.. Ik vraag me af of je mn Sanne ook zo neemt.. Je trekt je lul even terug en zet je eikel plagend tegen mn kringspier, zachtjes druk je maar voordat je eikel naar binnen glipt trekt je weer terug en stoot je je hele lul tot aan de wortel in me, deze keer deed het zelfs een beetje pijn.. Ik begin met je mee te bewegen, op hetzelfde ritme als jij stoot beweeg ik terug..
Je streelt mn rug en begint een wat rustiger tempo.. Ik zweet inmiddels best wel, het laken begint vochtig te worden.. Dan grijp je me bij mn schouders en trekt me naar je toe, mn rug staat hol, ik kerm en hoor je kreunen.. Je spieren verstijven, ik voel je heupen schokken en merk dat je me volspuit met je hete zaad.. Zeven dikke slierten wit sperma vullen mn onderbuik.. Hijgend trek je je terug en geef je me een klap op mn billen, ik ben zelf ook buiten adem.. Je rolt me op mn rug en tongt me.. Je staat op en trekt me mn slipje weer aan 'We willen niet dat je lekt toch'
Ik ben nog steeds geboeit...
'Blijf liggen, ik kom zo terug' zeg je terwijl je de kamer uitloopt..
94% (18/1)
 
Categories: MatureTaboo
Posted by maaikexxx
2 years ago    Views: 1,267
Comments (21)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Lekker geil verhaal Maaike. Ga nu het vervolg lezen.
2 years ago
Leuk verhaal. Dat kan nog heel wat worden.
Curious1870
retired
2 years ago
Hoi Maaike je kan gaaf en geboeid schrijven. Gaat lekker zo ik hoop nog meer verhalen van je te lezen.
2 years ago
mmmmmm geil hoor, zou ik ook wel willen de moeder en de dochter ;)
Dutchy73
retired
2 years ago
Fuck, wat geil!!
2 years ago
Geil hoor
2 years ago
ik heb genoten!
2 years ago
hmmm
hitman197...
retired
2 years ago
Wat een geile fantasie!
2 years ago
Volgende keer wil hij een trio :)
lovepublic
retired
2 years ago
Wat een heerlijk verhaal... waarom gebeurd mij dat nou nooit?!
2 years ago
ik wil meer van jou lezen!! :)
2 years ago
waarom heb ik niet zo'n geile schoonmoeder?
2 years ago
lekker geil verhaal Maaike, als je jong al deze fantasietjes hebt over je latere seksleven... hmmm heerlijk... XX
2 years ago
Lekker geil verhaaltje zeg! Mocht je nog van plan zijn meer te schrijven: ik houd je niet tegen!
2 years ago
ik herken je manier van schrijven, echt lekker maaike:)))
JackTheDi...
retired
2 years ago
Prachtig verhaal.. ik hoop dat je me als vriend wilt toevoegen! :) Ben erg benieuwd naar het vervolg!
2 years ago
Heerlijk geil verhaal. dank voor het posten
2 years ago
Begin een groot fan te worden van al die meisjes die hier verhalen posten :D
2 years ago
Leuk geil verhaal
2 years ago
Oef, wat geil! Wat een heerlijk moedertje....;-)