Sammie...jammie

k werkte als afdelingsmanager in een nieuwe, nog te openen horeca-groothandel. Ik was nu al een half jaar in dienst en we hadden nog geen cent omzet gedraaid. De winkel is nog steeds niet open. Wel al wat bezorg-klanten, maar dat was minimaal. Toen ik begon moesten we binnen 4 á 5 weken open gaan. Veel werk dus! Er moest nog personeel komen, het pand was nog niet af, leveranciers moesten er ook nog geregeld worden en nog veel meer....! De eerste weken was het dus veel lange dagen maken met vergaderingen, afspraken met leveranciers, sollicitanten, toekomstige klanten enz.

Elke week kwam er wel een nieuwe collega bij en dat waren dan voornamelijk vrouwen. Op één dag werd ik zelfs voorgesteld aan 3 vrouwelijke collega's. En dat waren niet de minste. Eén van hen was Samantha, een jonge stevige meid die op kantoor als hoofd inkoop-administratie kwam werken.

Toen had ik niet gedacht dat we veel met elkaar aan het werk zouden zijn..... De inkoop van mijn afdeling was mijn verantwoordelijkheid en zij verwerkte de facturen. Maar waar ik niet aan gedacht had, was, dat het hele assortiment nog in het computer-systeem ingebracht moest worden. En dat was heel veel werk. We hebben samen vele uren achter de pc doorgebracht en veel gepraat, gelachen, geroddeld en toch ook gewerkt.
We hadden géén relatie, gewoon collega's die het goed met mekaar vinden!

De opening van de winkel liet op zich wachten en ik vulde de dagen met telefoontjes naar klanten en leveranciers om ze gerust te stellen dat het toch echt wel open ging. Er waren veel problemen en het grootste was geld.... of het gebrek eraan. Ik liep naar de bovenverdieping om bij Samantha op kantoor wat te kletsen en wat administratief werk te doen. Ik riep: Hé Sam! Koffie? Ik kreeg geen antwoord en zag dat haar kamerdeur dicht was. Ik liep naar het kantoor en zag dat ze achter haar buro zat. De kantoren waren van glazen wanden die over het midden een breed stuk mat glas bevatten. Zo kon je niet rechtstreeks op het kantoor kijken, maar kon je wel zien of er iemand was. Bovendien bestond het onderste en bovenste stuk van de wand gewoon uit helder glas. Ik opende de deur en liep naar binnen. Samantha zat met een rood hoofd aan de telefoon en legde een vinger op haar mond en wees daarna op de telefoon. Ik moest stil zijn; waarschijnlijk een leverancier die wilde weten waar zijn geld bleef. Ik ging stilletjes zitten keek naar hoe Samantha telefoneerde. Het viel me op dat ze weinig zei en dat ze eigenlijk steeds roder aanliep. Ik moest ook nog een telefoontje plegen, stond op en liep naar het naastgelegen kantoor van de directie om daar te bellen. Toen ik op de gang was hoorde ik Saman tha diep zuchten. Op kantoor liet ik me achter het buro in de stoel vallen en pakte de telefoon. Ik wilde een pen pakken maar deze viel op de grond en rolde onder het buro. Op mijn knieën kroop ik onder het buro en zocht naar de pen. Hij was een stuk doorgerold en lag onder grote vergadertafel. Ik kroop richting tafel en keek zo door het heldere glas van de wand in het kantoor van Sammie.

Ze zat nog steeds achter haar buro en ik keek rechtstreeks in haar natte pruim! Ze zat wijdbeens op haar stoel met haar hakken op de poten van de stoel. Eén hand masseerde zacht haar heuvel en haar andere hand hield ze onder haar natte pruimpje. Haar onderlichaam bewoog op en neer, maar haar omhooggeschoven rok bedekte haar heupen. Haar hoofd was nog steeds roodgloeiend maar ze had nu wel een gelukzalig glimlachje. Plotseling sprong er een roestvrij stalen trillend ei uit haar gleuf!!! De geile teef! Ze heeft zich liggen opgeilen en ik heb haar betrapt, zonder dat ik het wist. En ze heeft het goed gespeeld! Ik had niks gemerkt. Maar nu weet ik het toch....wow, wat was dat een geil tafereel. Ik zit nog steeds op mijn knieën en kijk weer die kant op: nu kijk ik recht in de ogen van Samantha die zich rot schrikt. Als versteend blijft ze zitten met haar benen wijd, het trillende ei in haar hand en een natte druipende kut waaruit een dikke druppel van haar sap voor haar op de vloer uit een spat. Zo'n geile aanblik heb ik nog nooit gehad en mijn hard geworden lul explodeert.... Ik slaak een diepe harde zucht en kijk naar Sam. Ze staat op en komt via de gang naar me toe. Ik sta ook op en zie dat mijn broek een grote natte plek vertoond. Dus jij vind het ook wel lekker! Met jezelf bezig zijn...? zei ze. Jij hebt me zo gek gemaakt, dat ging vanzelf. Ik heb hem met geen vinger aangeraakt, antwoorde ik. Dus ik ben die vlek schuld? vroeg ze. Ze greep mijn broekriem en zei: zal ik het dan ook maar opruimen? Ze maakte mijn broek los, schoof alles naar beneden, zakte door haar knieën en nam in één keer mijn lul in haar mond. Tot aan mijn ballen verdween het hele gelid in haar mond en met haar lippen kietelde ze mijn ballen. Zuig! Zuig! Geile teef! En ze zoog...wow. Mijn pik groeide snel onder haar strelende tong en pijpmondje. Hij was op volle sterkte en zij liet hem los met haar mond. Uit haar mondhoeken lekte een mengsel van mijn geil en haar speeksel. Ze sloeg haar ogen naar me op en zei: Neuk me! Neuk me in mijn mond! Ze sperde haar mond en krachtig stootte ze haar hoofd naar voren en verdween mijn paal weer in haar mond. Ik pakte haar hoofd met twe handen vast en bewoog mijn pik op en neer. Ik voelde hoe ze zo hard mogelijk op min paal zoog. Mijn god! Wat is dit hemels....Ik pakte haar bij haar staart en neukte nu steeds sneller en harder.Met één hand pakte ze mijn zak vast en de middelvinger van haar andere hand ging door mijn bilnaad en verdween bruut in mijn aars. Ik spoot! Opeens weer die explosie in mijn leuter en mijn hele lichaam schokte. Ik brulde van genot. Ik keek naar beneden en zag dat ze hem nog steeds in haar mond had. Alleen liep er nu pure sperma uit haar mondhoek. Ik zag ook hoe ze gulzig slikte en toen uiteindelik mijn pik los liet en mijn zak schoon likte.

Wordt vervolgd...

89% (15/2)
 
Categories: HardcoreMatureVoyeur
Posted by lust1969
3 years ago    Views: 706
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
geil verhaal ben benieuwd naar deel 2
kaalepittje
retired
3 years ago
wooow
3 years ago
Super geil verhaal, wanneer komt deel 2?