Agnes

Agnes

Ik studeerde in Utrecht en het was een bijzonder warme zomerdag. Ik woonde in een grote bovenwoning in het centrum en deelde het huis met 4 studiegenoten en nog 3 studenten met een andere studie. Ik woonde op de bovenste verdieping en deelde deze met Servé. Hij was de enige mannelijke huisgenoot en ik beken dat ik het helemaal niet vervelend vond dat rest van de huisgenoten uit meiden bestond. Servé was echter maar weinig aanwezig in huis omdat hij vanwege ziekte in zijn familie, veel werkte in het familiebedrijf. Ik zag hem eigenlijk alleen op school en ik bracht dan altijd zijn post mee. Ik vond het prima, ik had zo de keuken en badkamer voor mij alleeen. Ons huis had immers op elke etage een eigen keuken, toilet en douche. Voor een studentenhuis, in die tijd, een behoorlijke luxe. Vooral bij vrouwelijk bezoek lokte “mijn” badkamer weleens jaloerse reacties uit. Ook de dames in huis vonden regelmatig de weg naar mijn ruime douchekabine. Hoewel het huis dus met 3 douches ruim is uitgerust, is dat met 5 dames in dat zelfde huis, toch krap. En zo kwam het vaker voor dat ik één van de dames op weg naar mijn douche, in een badjas of enkel een handdoek tegenkwam op de gang of trap. Ook stond ik mij eens af te drogen, toen plots dedeur openzwaaide en ik met mijn frisgewassen leuter in mijn hand oog in oog met Agnes stond. We schrokken allebei van onzer beider aanwezigheid en lieten tegelijkertijd, van schrik, onze handdoeken vallen. We stonden nu poedeltje naakt tegenover elkaar. Ik zag een paar heerlijke wilde dikke tieten ondersteund door brede, goed gevulde heupen en een grote dot blond krullend schaamhaar. Ze zag er geweldig geil uit…Ik voelde hoe zij gefascineerd naar mijn lul keek, te meer denk ik, omdat mijn lul, in tegenstelling tot haar kut, net helemaal glad geschoren was.

“Hoi!”, zegt ze dan. “Hoi!”, stamel ik terug. “Ik wist niet dat je hier was” vervolgt Agnes en ze bukt zich om haar handdoek op te ****n “Menzo staat beneden onder de douche, hij gaat zo terug naar Groningen. Dus wil ik me ff hier opfrissen” “Ga je ook naar Groningen?”vraag ik. “Nee ik blijf hier, moet toch eens aan de studie beginnen. Bovendien is 2 dagen Menzo ook wel weer genoeg. En het was een lange nacht, dus ik kan wel een opfrissertje gebruiken.” Al die tijd staan we met zijn tweeën naakt tegenover elkaar en we schamen ons niet elkaar goed te bekijken. Haar vriend stond dus op het punt weer terug te gaan naar het verre Groningen en ik bleef dan helemaal alleen met deze geile donder achter in dit grote huis…Het was immers vakantie en alle andere dames hadden mij gevraagd de post en de telefoon en de plantjes en de diertjes in de gaten te houden. Dus deed ik met een groots gebaar de douchedeur open voor Agnes en zei: “Kijkt u eens mevrouw, een verkwikkende douche voor U!” Ze stapte dankbaar de douche in en liet de handdoek in mijn armen vallen. “Nog iets dat u ingesopt wil hebben?” “Ja oprotten nu!”zei ze lachend, zometeen komt Menzo kijken waar ik blijf, sta ik hier met jou en je blote lul wat te ouwehoeren.” Ik ging naar mijn kamer en pakte de babyolie en wreef mijn hele lichaam er mee in. Ik was nog niet helemaal droog en een koel briesje door het raam liet mijn lichaam huiveren en over mijn hele lichaam kwam kippevel. Wow, wat was ik geil. Het liefst had ik Agnes nu hard geneukt in de douche. Maar ik kon mezelf beheersen, tenminste…ik rende niet naar de badkamer, maar mijn leuter stond stram overeind en ik gleed met mijn hand langs de schacht en kneep in mijn ballen en gleed met mijn vinger door naar mijn bilnaad en duwde mijn middelvinger soepel in mijn anus. Ik vingerde mezelf met enkele flinke stoten en voegde een tweede vinger toe. Het voelde heerlijk. Nog een paar stoten en ik voelde hoe mijn sperma begon te borrelen. Ik stopte er een derde vinger bij en duwde mijn hand zover mogelijk naar binnen. Dan spant mijn kringspier zich en schiet mijn hand naar buiten en spuit mijn snikkel een volle straal sperma. Ik grom en zucht van genot en sta even op mijn benen te wankelen.

Ik zoek een ruim zittende sportbroek uit en doe deze aan. Ik trek badslippers en een polo aan en loop naar de keuken voor iets te eten en te drinken. Ik zet het raam in de keuken open en voel de warme zon binnenvallen. Ik besluit plaats te nemen op mijn “dakterras”. Het is geen echt dakterras, maar gewoon het dak van het huis. Er is ook geen echte toegang, maar een beetje klauterwerk leidt naar een zonovergoten en rustig plekje waar je in hartje Utrecht lekker helemaal alleen kan zijn. Ons dak is het hoogste in de straat en we hebben dus van hieruit ruim zicht over de daken in de buurt. Ook kan je er met veel gemak bij de verschillende huizen naar binnen kijken. Dat heeft er al vaker voor gezorgd dat ik getuige was van opwindende tafarelen. Hoewel ik weet dat het niet erg netjes is om naar mensen te kijken in hun meest intieme moment, moet ik toegeven dat ik uitermate opgewonden raak als ik getuige ben van sexende mensen. Vooral omdat men niet weet dat men bekeken wordt, maakt de sex heel puur. Daar kwam ik altijd op klaar. En soms straalde er zoveel genot af van wat ik zag,dat ik klaar kwam zonder mijn pik te beroeren. Dus, bij deze verontschuldig ik mij, bij alle vrouwen en mannen die ik begluurd heb: Sorry!Maar het was heerlijk en ik heb genoten van jullie pure sex….
Ik ga op mijn buik liggen en ik pak mijn spullen, die ik van uit het keukenraam in de dakgoot heb gezet. Helemaal beneden op straat zie ik het metalic-groene, zesde handse patser BMW-tje van Menzo staan. Ik kijk nog wat verder over de rand en zie Menzo en Agnes elkaar omhelzen en zoenen. Wat ziet ze toch in die eikel? Maar ze zijn al 3 jaar samen, dus hij zal toch wel iets hebben…Misschien is het in Groningen wel het beste wat er te krijgen is… ik weet het niet. Zonde van zo’n lekkere griet. Dan steekt Menzo de straat over, stapt in zijn auto en rijdt weg. Agnes zwaait hem na en verdwijnt in de deur. Ik installeer mij op het dak en genietend van mijn koffie en de zon, denk ik terug aan het naakte beeld van Agnes. Wat had ze een perfect lichaam…

Nou was me dat al eerder opgevallen, want Agnes was zich wel bewust van haar lichamelijke schoonheid. Ze liep er zeker niet mee te koop, maar verbergen deed ze het zeker ook niet. Eigenlijk was ze heel makkelijk en vrij in haar voorkomen en was ze heel huiselijk. We gingen ook bijzonder makkelijk met elkaar om. En we waren inmiddels goede vrienden van elkaar. We bespraken elkaars prive-zaken en gaven daar dan ook eerlijk commentaar op. Ook aten we vaak met zijn tweeën of gingen op stap. Als we samen gingen stappen was dat meer om niet ergens alleen naar binnen te hoeven. Ergens binnen gingen we dan allebei onze eigen weg. Niet dat we elkaar dan niet spraken, we hielden elkaar goed op de hoogte van onze veroveringen. Agnes was een kei in verleiden. Ze is geen echte schoonheid, maar ze weet altijd de aandacht te trekken van mannen. Bewust en onbewust. Haar wit blonde krullende haar maakt haar voor iedereen direct zichtbaar, al is ze maar klein van stuk. Voeg daarbij lichtblauwe ogen, sproeten en een glimlach van oor tot oor en je hebt een vrouw die bewijst dat echte schoonheid van binnen zit. Ze speelde het spel altijd zeer bedreven maar ze gaf altijd duidelijk de grenzen aan. En ze ging er nooit overheen. Tenminste niet als wij met zijn tweeën op stap waren. We zijn altijd samen naar huis gegaan, zonder iemand anders mee te nemen. Meestal dronken we dan nog een kop koffie of thee en gingen dan braaf slapen.

Ik voelde hoe mijn lul langzaam in beweging kwam om zich te strekken. Ik stroopte mijn broekspijpen omhoog en gaf mijn zak en lul de ruimte in de vrije warme zomerlucht. Mijn pik zwiepte gelijk lekker omhoog en onder de strelingen van mijn hand groeide hij uit tot op volle sterkte. Dan hoor ik plots mijn naam. Ik kijk om me heen en besef dat het geroep uit het openstaande keukenraam klinkt. Het is de stem van Agnes. Ik sta op en loop naar het keukenraam en ga op mijn buik liggen. “Ik ben hier”, roep ik en Agnes verschijnt in het raam. “Kom je er ook bij?”, nodig ik haar uit. “Oh daar ben je, ik denk waar issie nou gebleven. Moet ik nog wat pakken?” vraagt ze. Ze staat nu in het raam en ze draagt een wit T-shirt met een brede hals waardoor ik een onbelemmerd uitzicht heb op haar goed gevulde, ietwat spitse, tieten. Haar tepels liggen mooi bol op de puntige uiteinden. “Ik heb al het een en ander hier staan aan drank en lekkers. Misschien is het makkelijker als je even de matrasjes pakt bij Servé op de kamer.”. Agnes loopt weg en ik voel hoe mijn pik nog steeds hard overeind staat. De aanblik van Agnes’ tieten had hem alleen maar meer doen steigeren. “Hier pak aan.”, klint het en door het keukenraam steekt een van de matrassen. Ik neem ze aan en leg ze op het dak. Als Agnes ook door het raam wil klimmen bedenkt ze zich en zegt: “Nog ff wat pakken beneden”. Niet veel later verscheen ze op het dak en had ze niet meer aan dan het T-shirt en een slip. In haar hand had ze een grote fles zonnecreme. Ze kwam naast me zitten en zo begonnen we wat te kletsen en dronken de koffie op. We zaten met onze ruggen tegen de gevel en genoten van de zon. Ik zag de fles zonnecreme staan en trok mijn polo uit en begon mijn borstkast in te smeren. Agnes keek naar mijn verrichtingen en zei: “Mag je zo even mijn rug doen”. Ze pakte de fles en begon soepel en gevoelig haar benen in te smeren. Ze gaat grondig te werk en ze slaat geen plekje over en wrijft dus ook haar dijen zwoel in tot diep in haar kruis. Gelukkig draag ik een wijde sportbroek want mijn pik begint zich weer op te richten. Haar benen glimmen in het volle zonlicht en ik volg de lijn van haar benen tot helemaal op het stof van haar slip. Daarachter schuilt haar mooie venusheuvel en ik zie een lichte glooiing in het stof ter hoogte van haar lippen. Dan tillen haar handen het T-shirt op aan de onderkant en trekt ze het over haar hoofd uit…wat een panorama…..heerlijk. Nu had ze al vaker met mij hier op het dak liggen zonnen en ook nog topless, maar het bleef toch telkens weer een genot als ik haar tieten in volle glorie kon bewonderen. Ze zag mijn waarderende blik op haar borsten maar ze zweeg en pakte weer de fles zonnecreme. Ze deed een grote klodder op haar hand en verdeelde het over allebei haar handen. Dan pakken haar handen beide één van haar tieten en ze smeert zacht en knedend de creme over het blanke vlees. Haar tepels reageren direct en ik zie hoe haar hofjes krimpen en de punten fier overeind gaan staan. Ze pakt haar tepels tussen duim en wijsvinger en speelt er enige tijd mee. Ze worden keihard en staan nu recht op haar dikke tieten die lui op haar borstkast rusten. Ze glijdt met haar handen nog over haar buik en smeert hier ook nog wat creme uit tot diep in haar liezen. Ik zie haar twijfelen of ze met haar hand onder haar slipje zal gaan, maar ze doet het niet. Dan draait ze plots om en gaat op haar buik liggen: “Zo U kunt beginnen met mijn rug!”commandeert ze me. Daar ligt ze dan: plat op haar buik, en ik zit naast haar met een bijna pijnlijk harde paal in mijn broek. Ik wil haar bespringen en haar neuken want we stralen allebei zoveel geilheid uit dat de spetters er van afvliegen. Maar ik wil kijken hoever we kunnen gaan vóór we ons aan elkaar vergrijpen. Ik spring op en ga direct achter haar kont, op haar bovenbenen zitten. Ik zit op mijn knieën en schuifel iets naar voor zodatde stam van mijn harde pik net tegen het stof van haar slip drukt. Ik pak de fles en houd deze op enige afstand boven haar rug en knijp er flink in. Een dikke straal witte creme vloeit uit de fles en land bij Agnes tussen de schouderbladen op de rug. Een grote rilling gaat door haar lichaam van de koude creme en ze veert iets op. “Ik had het wel graag lekker gehad, meneer de masseur!”spreekt ze me vermanend toe. “Excuses mevrouw, dat was wat veel en plots, maar ik verzeker u dat u tijdens mijn masage nog vaak en veel en ook wel plots vloeistoffen zullen vloeien waarvan u niet eens weet dat ze zo lekker zijn”. “Oooh ja? Wat moet ik me daar dan bij voorstellen?”vraagt ze. Ik plaats mijn handen op haar schouderbladen en wrijf de creme uit over haar blanke huid. Tegelijkertijd duw ik mijn paal wat dichter tegen de kont van Agnes en voel hoe haar vlees zacht tegen mijn zak duwt. Agnes zucht diep en ook ik geniet van lekkere gevoel in mijn ballen. Ik masseer de creme zachtjes over haar rug en vergeet ook niet de zijkanten van haar rug goed in te smeren. Vooral daar waar haar borsten uitstulpen, besteed ik veel tijd aan het insmeren van het witte, zachte vlees. Agnes kan het waarderen want er klinken regelmatig ooohhhs en aaahhhs. Ik buig mij voorover naar haar hoofd en ikvoel hoe mijn harde paal zijn weg zoekt tussen de twee bilhelften. Ik fluister Agnes in haar oor:”Wil mevrouw ook de billen beschermd hebben tegen de zon?” “Maakt niet uit wat je er mee doet, als het maar lekker is…” ,klinkt het hees uit haar mond. Ik kom overeind en trek mijn broek uit en sta nu met een keiharde paal achter Agnes. Ik ga weer op mijn knieën zitten met haar benen tussen de mijne. Ik grijp de bovenkant van haar slip en trek deze langzaam naar beneden. Agnes maakt grommende geluidjes en tilt haar bekken licht op zodat de slip snel van haar heupen schuift. Als ik de slip van haar benen stroop voel ik dat het stof zeiknat is. Ik breng de stof naar mijn mond en zuig er op en proef zo voor het eerst het geil van Agnes. Ik huiver van de overweldigende smaak en doet mij hunkeren naar meer, veeeel meer!!! Ik pak de fles creme en spuit flinke klodders op mijn hand en sla er hard mee op Agnes lekkere geile kont. “Aah”klinkt het zacht en haar kont komt omhoog. Ik leg mijn beide handen op haar volle achterste en kneed de zachte ronde heuvels. Ik strijk met mijn vingers door haar bilnaad en trek de beide helften van elkaar en lijkt het alsof haar sterretje naar mij knipoogd. Maar dan zie ik ook hoe open haar zeiknatte kut staat en dat er geen enkele schaamhaarmeer te zien is. Ze heeft haar kut geschoren!!! Wow…en al dat geil wat er uit druipt…Ik steek meteen twee vingers in haar grot die meteen overstroomd met dikke druppels geil. Ik ril van genot en ook Agnes laat steeds meer geil gegrom horen. Ik vinger haar steeds sneller en harder en haar kutje sopt dat het een lieve lust is. Haar kont komt nu nog hoger en Agnes gaat op haar knieën zitten en steunend op haar ellebogen zegt ze hijgend: “En nu wil ik die gladde paal van jouw eindelijk in mijn natte trut hebben en dan ook nog eens goed diep en lekker hard. Neuk me, neuk me!!”
Ik ga staan en zet mijn benen naast de heupen van Agnes en ik zak langzaam door mijn knieën en beweeg mijn eikel door de bilnaad en duw plagend tegen haart sterretje. “Daar mag je ook nog wel in, maar nu wil hem in mijn brandende kut!”. Ik plaats mijn pik recht voor haar mossel en met mijn eikel voel ik hoe haar lipjes als een zuignap de randen omsluiten. Ik stoot hard en diep in haar gleuf en er klinkt een enorm soppend geluid en een harde gil van Agnes”Aaah ja, hard, diep, aaah dieper, harder” Ik beweeg mijn heupen so snel en hard als ik kan en hoor hoe onze lichaam hard tegen elkaar kletsen. Ik moest oppassen dat ik niet te hard stoot anders zou Agnes met haar hoofd tegen degevel knallen. Ze begint steeds harder te hijgen en te stamelen: “oh ja , Oh ja, bijna, das lekker oh ja lekker” ik stoot nog harder en ik grijp naar haar blonde krullen en trek haar hoofd naar achteren. Ze kijkt me met zo’n geile blik in haar ogen aan dat ik een enorme lading sperma hard in haar kut schiet. Ik gil van genot en aan het schokken en samenknijpen van haar kut voel ik dat zij ook komt. Hijgend stoot ik nog een paar keer na en bij elke nastoot klinkt er een klein geil gilletje uit de mond van Agnes. Ik trek mijn pik terug uit de overstromende gleuf en zie hoe onze sappen een weg langs de dijen zoeken. Ik steek twee vingers naar binnen en slurp daarna al het geil van mijn vingers. “Lekker?”vraagt Agnes. “Heerlijk” is mijn eerlijke antwoord. “Wil je ook?” Ze knikte geil van ja en ik doe een stap dichterbij en duw mijn slap wordende lul in haar mond. Ze smakt er heerlijk op en vergeet ook niet mijn ballen te zuigen…
Hijgend, puffend en zwetend rollen we met zijn tweeën op de matrasjes.
96% (34/1)
 
Categories: Hardcore
Posted by lust1969
2 years ago    Views: 1,315
Comments (9)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
heel erg lekker
2 years ago
heerlijk die studententijd.........
en dan de cassettedek op autorevers
en een hele middag hetzelfde bandje

bedankt voor het ophalen van goede herinneringen
geol verhaal
2 years ago
goed verhaal, lekker verteld, ik werd er supergeil en hard van
2 years ago
m'n pik werd er kletsnat van...
2 years ago
Fantastisch verhaal. Goed verteld. Ik kan me het goed voorstellen wat er nog allemaal gebeurt op dat dak.
2 years ago
Lekker
2 years ago
Lekker verhaal
2 years ago
lekker hoor
2 years ago
Erg goed verhaal. thanx