once upon a rockabilly night....

opstaan met opwinding, joepie, vandaag met mijn bff's een rockabilly festival gaan doen! ik hou zo van de kleren, van de stijl.
een paar uurtjes bezig zodat alles perfect zit en dan op naar de aperitief plaats( mijn vriendin haar huis).
Na wat lekkere schuimwijntjes zit de sfeer er goed in en vertrekken we. mijn vriendinnen zien er ook prachtig uit in hun aansluitende kleedjes met pumps, elke ronding komt goed uit, bij iedereen ;-)
Nadat we goed van de sfeer geproefd hebben op het festival, en al goed wat salitos binnen hebben raken we aan de praat met een paar rockabilly-boys. Srakke jeans, haar achterover, hemdje aan, lekkerrrr!
Die ene gast had ik al in het oog van in het begin van het festival, vol tatoo's, goed gespierd, een echte rockabilly-stud! ja, en als ik en my girlz wat drank binnen hebben zijn we niet te houden :-p
Hij vroeg ons alle drie mee, naar zijn bestelwagen. "want we kunnen er gerust mer 3 in hoor" zei hij met een knipoog.
De vriendinnen hadden een felle mond maar ik was de enige die uiteindelijk meeging. Zijn bestelwagen stond me wel iets te ver om te stappen op mijn pupms en ik stelde voor om in een verlaten hoekje van de parkingweide te gaan.
Hij ging akkoord en zo belanden we beide in het gras, al kussend.
Hij kon zooo lekker tongzoenen, niet normaal!
De stud wist echt wel goed hoe hij zijn tong moest gebruiken, en niet enkel alleen in de mond :-)
Om de beurt bevredigden we elkaar met de mond tot mijn vriendin belde:" waar ben je? we gaan dan bijna naar huis, je krijgt nog 5min!"
Ik zei dat ze me nog 10min moest geven, want we waren bijna klaar! Hij kwam in me, kwam na een paar stoten klaar en we keerden terug.
In het terugkeren zagen we de vriendinnen op de parking zitten met een bende jongens, ze waren aan de praat geraakt...dus gingen we erbij zitten.
Mijn ene vriendin had al veel te veel op, kwam op me zitten en begon me te tongen. Dat vonden de jongens natuurlijk wel leuk!
Mijn andere vriendin riep: "hé, en ik?!" dus reikte ik met mijn hand onder haar kleed en begon haar te vingeren... dat vonden de jongens nog leuker natuurlijk! Heel voorzichtig kwam er een jongenshand bij mijn hand en nam over van me, terwijl een andere mijn kussende vriendin overnam.Heel geleidelijk aan, als een lopend vuurtje, raakten we verstrengeld in één grote orgie van jongens en meisjes die elkaar op elke manier bevredigde.
Ik pijpte degene die mijn vriendin vingerde terwijl een ander me lag te vingeren en aan mijn andere vriendin haar tepels bezig was. Dan likte ik mijn vriendinnen hun poesjes terwijl te lagen te tongen met de jongens...
Het was een hoopje mensen die zoveel plezier had in elkaar, de real rock and roll.
Iedereen deelde iedereen met elkaar en alles,mmmmm!
Ik kijk al uit naar het volgende festival! ;-)
65% (3/1)
 
Categories: Group Sex
Posted by lovesbdsmgirl
2 years ago    Views: 359
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
mmm, would have been a hot fotoshoot :-)
2 years ago
wish i was there to take some pictures babe ;)