Tijdens vakantie..

Als vader van 2 dochters is het niet altijd alles even makkelijk. Het is hard werken om te zorgen dat ze kunnen studeren en ook een leuke vakantie samen kunnen hebben.
Mijn oudste dochter is nu 17 en is begonnen aan een Hbo opleiding in Amsterdam. Mel is een intelligente meid en weet wat ze wilt. Ze is 1.71 groot, mooi lang blond haar, ( van haar moeder ) en een mooie lange benen. Een echte schoonheid. Haar jongere zusje Kim is 15 en zit op de Havo. Kim is wat meer schuchter en is ook iets kleiner. 1.63 ongeveer, ook het blonde haar van hun moeder. Beide hebben een mooi figuur.

We gaan dit jaar samen op vakantie naar Frankrijk, ik heb daar een huisje gehuurd op een camping. Een luxe camping met animatie, glijbanen, je kent het wel.

Wanneer we aankomen, kleden de beide dames hun snel om en zijn dan ook al snel te vinden in het zwembad. Mel draagt een leuke blauwe bikini, push up bovenstukje waardoor haar forse c cup borsten goed te zien zijn door de jongens. Kim, draagt een nette degelijke bikini. Als ik aankom bij het zwembad, zie ik dat ze al contact hebben met jongens en meiden. Na een paar uur gelegen te hebben bij het zwembad, wil ik weg gaan, als ik een leuke jonge meid mij aanspreekt en vraagt of ik weet waar de receptie is. Ik wijs haar de weg, en de jonge meid, loopt heup wiegend mijn beeld uit. Heb dan ook moeite om mijn stijve te verbergen als ik richting ons huisje loop. Ieder van ons heeft zijn eigen kamer en na het eten verdwijnen de meiden het nachtleven in. Midden in de nacht word ik wakker van wat gestommel en zie nog net mijn oudste dochter Mel haar kamer in gaan, gevolgd door een jonge man. Ik schrik even maar ben nieuwsgierig. Door een kier in de deuropening zie ik dat ze passioneel kussen en vrijen op haar bed. De jongeman, kleed mijn dochter uit. Maar verdomme dat wind mij ook op....ik krijg een stijve als ik zie hoe mijn dochter wordt uitgekleed en hoe de jongenman zijn middelvinger diep in haar kutje schuift. Ze proberen stil te zijn maar een klein kreuntje kan ze niet onderdrukken. Hij vingert haar diep en snel en mijn Mel komt dan snel klaar op zijn vingers. Hij spreid nu haar benen en zet zijn lul zonder condoom tegen haar kutje aan....ze houdt hem tegen dat hij een condoom moet gebruiken, maar dan kust hij haar passioneel en duwt onder het kussen zijn onbeschermde lul in haar strakke kutje. Ze spurtert duidelijk nog even tegen, maar als hij begint te stoten zie ik haar verzet breken. Gelukkig weet ik dat ze aan de pil is en dus niet zwanger kan raken. De jongeman is erg passioneel en neukt haar hard en snel. Niet veel later spuit hij haar helemaal vol. Verbaasd zie ik dat mijn dochter zijn sperma lul in haar mond neemt en schoon likt. Ze pijpt zijn lul weer helemaal hard en stijf....nu duwt ze hem op zijn rug en laat zich zakken over zijn lul. Voor zijn leeftijd een behoorlijk apparaat wat hij heeft. Ze berijd hem en voordat hij komt stopt ze een aantal keren. Mel geniet van deze passionele vrijpartij. Ik wist helemaal niet dat ze al sex had met jongens. Het blijft me verbazen dat ik een stijve heb gekregen van haar. Ze ziet er dan ook wel schitterend mooi en sexy uit. Een mooi klein gesloten kutje, kaal en een paar mooie grote puntige borsten. Voor de tweede keer zie ik haar lover haar volschieten. Ik loop snel weg naar mijn slaapkamer en hoor haar afscheid nemen van haar nieuwe liefde.

De volgende ochtend vraag ik haar of ze een leuke nacht heeft gehad en of het stappen hier een beetje leuk is. Ze ontwijkt mijn vraag en zegt het was wel leuk. Wat ik niet heb gemerkt is dat mijn jongste dochter Kim, niet thuis is geweest maar wel bij het ontbijt zit. Ik hoor ze smoezelen over de avond. Waarschijnlijk ook een liefde gevonden. Omdat ze mijn vragen helemaal niet beatnwoord vertrouw ik het niet. Ik volg haar die dag naar een ander huisje, en ze wordt begroet door een oudere heer. Een jaar of 40 schat ik zo. De gordijnen gaan dicht en hoor gestommel. Ligt ze nu werkelijke te rollenbollen met die oude man??? Nee dat zal toch niet.

’s Midags lig ik weer bij het zwembad, beide dochters zijn op pad. Dezelfde jonge meid van gisteren stelt me opnieuw een vraag over de camping. Ik help haar weer en weet nu dat ze Maartje heet. Maartje is bijna 16 en is hier met haar ouders. Voordat ze weg loopt plonzen we samen het bad in. Ze draagt een leuke bikini, klein broekje en zo te zien een kaal kutje. Onder het stoeien in het water raak ik haar “per ongeluk” aan, eerst haar borsten en later ook haar kutje. Ze duwt me nooit weg. Na een minuut of 30 moet ze naar haar ouders toe en nemen afscheid. Een kus op haar wang.

De dagen gaan zo voorbij en de ene dag zie ik Maartje wel en stoeien we wat en soms zie ik haar ook niet. Elke dag dat ik haar opnieuw zie, word ik meer geil van haar. De kleine geile tiener. Na een zoveelste stoeipartij nodig ik haar uit om wat te komen drinken bij mijn huisje. Ze loopt mee en ik zie haar kleine kontje heupwiegend voor mij. Wouw wat een uitzicht. In het huisje, pak ik haar stevig vast en kus haar vol op haar mond en tong met haar. We kussen met veel passie en liefde. De jonge meid drukt haar tengere lijf tegen mijn lijf aan. Ik ga met mijn hand in haar broekje en bevoel haar lekkere kontje. Langzaam ga ik naar voren en voel aan haar klitje. De kleine Maartje, kreunt hard maar opent verder haar benen. Langzaam duw ik mijn vinger in haar kutje. Als ik mijn vinger in haar kutje duw voel ik haar handje aan mijn stijve paal zitten en begint mij af te trekken....na een paar minuten sta ik op klappen en leg haar op de eettafel, en trek haar broekje opzij en zet mijn grote paarse eikel tegen haar kleine tienerkutje. Langzaam penetreer ik haar, langzaam ga ik in dat kleine kutje van haar.
Ik kreun als ik haar langzaam diep penetreer. Maartje kreunt ook en trekt haar benen op naast haar hoofd. Langzaam stoot ik in en uit haar nauwe kutje. Wauw wat een meid. Kan het dan ook niet lang ophouden, voordat ik haar volspuit. Met een volkutje zit ze bij mij buiten aan tafel en drinken we een drankje. Ik zie dat haar bikinibroekje helemaal nat is geworden door mijn sperma. Mijn dochters komen aanlopen en begroeten Maartje. Voordat ze er waren had ik Maartje een handdoek gegeven, zodat ze haar broekje kan afschermen, zodat niet iedereen ziet dat ze daar zit met een kutje vol zaad. Als ik Kim zie, probeert die snel naar binnen te glippen en zie ook meteen waarom. Haar bikinibroekje is nat en niet van het water. Ik neem haar aan de arm mee naar binnen en vraag aan haar streng wat dat is? Ze kijkt me met betraande ogen aan, sorry pap, ben met iemand naar bed geweest.
Wat, reageer ik boos, je bent nog maar 15 en je bent nu al naar bed geweest met iemand. Wie was het? Hoe oud is die jongen.? Vraag ik boos.....Kim antwoord heel zachtjes, hij is 42 en ben maar 3 keer met hem naar bed geweest. Nu helemaal boos omdat mijn jongste dochter naar bed gaat met een oude vent. En je laat je ook nog eens volspuiten, je slikt nog niet eens de pil. Wat als je nu zwanger bent van hem? Kim zegt zachtjes, dat het haar spijt en dat ze na elke vrij partij haar kutje heeft gewassen. Boos dat ik ben, geef ik haar een ferme tik op haar billen, die toch wel stiekem lekker aanvoelen. Met het uitspoelen word je niet minder zwanger muts. Als we thuis zijn regel ik meteen de pil voor je. Ben nog zo boos op haar dat ik Kim op haar kamer uitkleed en sl**p haar mee onze douche in. Hier spoel ik hardhandig af en ga daarbij over haar nog kleine borsten en duw een vinger in haar kutje om die inwendig schoon te maken. Mijn kleine Kim kreunt gewoon als ik met mijn vinger in haar nauwe kutje ga. Slet ik probeer je schoon te maken, loeder. In plaats dat ik stop, stop ik er een tweede vinger bij in. Ze kreunt nu erg hard. Ik weet dat dit erg fout is, om als vader zijnde, je eigen dochter te vingeren maar het loeder heeft erom gevraagd. Na een paar minuten en 2 orgasmes verder, stop ik met vingeren en buig mijn Kim naar voren. Mijn grote vaderlijke penis,sta ik achter haar en duw hem tegen haar tienerkutje. Ze kreunt en piept als mijn grote paarse eikel in haar krappe kutje verdwijnt. Ik pak haar heupjes beet en trek haar, keer op keer, tegen mij aan. Ik neuk haar diep. Ze vindt het gewoon lekker, door een oude man geneukt te worden. Ik til haar uit de douche en leg haar op bed. Ze opent meteen haar benen en trekt haar benen omhoog. Ze kijkt mij geil aan, pap zegt ze...wil je mij ajb heel diep nemen. Zonder te aarzelen duw ik opnieuw mijn eikel in mijn jongste dochter. Hard en diep wordt ze gepakt. Ze kreunt van genot. Ik voel de spanning toenemen en trek dan ook snel mijn eikel uit haar jonge kutje. Ik houd hem voor haar mond en beveel haar om deze open te doen. Dan spuit ik straal na straal in haar mondje. Ze slikt het met een vieze grimas op haar gezicht weg. Ze duwt me op het bed en gaat op mij zitten en laat mij opnieuw in haar kutje glijden. Nee nee zeg ik en duw haar eraf. Slet, zo word je zwanger. Mijn lul zit nog vol zaad.

63% (12/7)
 
Categories: Taboo
Posted by love2fuckmom
1 year ago    Views: 1,618
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
sweetandt...
retired
1 year ago
hmmm heerlijk..
fantasier...
retired
1 year ago
Mmmmm
1 year ago
Heb je nog meer van die geile verhalen/belevenissen?
Kan niet op je profiel komen
1 year ago
En je hebt Mel ook nog wel verwend neem ik aan
1 year ago
Ik geloof graag dat je lul en ballen nog vol zitten. Maar ik verwacht dat je die nog vaak kunt legen op deze vakantie. En na de vakantie is Kim ook klaar om je te legen.