De Dochters van mijn Vriendin..

Mel kwam uit de douche en had haar pyjama aan, maar ze had zich niet goed afgedroogd waardoor je haar stijve tepels nog door de pyjama zag. Ik keek even naar Kim en zag weer een twinkeling in haar ogen. Mel ging op de bank tussen Kim en mij in zitten. Om maar wat afleiding te zoeken vroeg ik of ze wat wilden eten. Hierop riepen ze allebei tegelijk een gekookt eitje. Toen de eieren bijna klaar waren vroeg ik of ze de tafel wilden dekken, maar kreeg geen antwoord van ze. Ik keek de kamer in waar Kim en Mel ondertussen zaten te fluisteren en vroeg nog eens of ze de tafel konden dekken. Waarop ze beide opschrokken en gelijk opstonden om de tafel te dekken.

Tijdens het eten werd er gewoon wat gepraat. Totdat Kim opeens aan mij vroeg en vond je het lekker met Mel onder de douche. Ik verslikte mij in mijn drinken en beiden begonnen te lachen. Nou nu weet ik ook waar jullie het net over hebben gehad zei ik. Jaaa zeiden ze allebei, mag dat niet dan?? Nou van mij mogen jullie alles. Waarop Kim uitdagend vroeg echt alles? Gelijk liep ze naar Mel en begon haar heerlijk te kussen. Ik zag hoe mijn 2 kleine geile sletjes hartstochtelijk begonnen te tongen. Dat liet mij natuurlijk niet onberoerd en ik merkte dat mijn pik gelijk stijf begon te worden. Ik genoot van de kleine show die ze mij gaven. Kim stopte even later met tongen en kwam op mij afgelopen. Ze fluisterde in mijn oor dat wat ik met Mel had gedaan in de douche zij ook wel eens wilde. Ik zei een vinger in je kontje krijgen? Toen ze knikte zei ik nou je mag zelfs mijn pik wel in je kontje hebben! Waarop ze mij gelijk begon te tongen.

Na een paar minuten keek ik naar Mel en zag dat ze haar benen weer had opgetrokken en dat ze haar kutje aan het vingeren was. Ik zei tegen Kim die krijgt er ook niet genoeg van. Kim lachte alleen maar en ging nu op mijn schoot zitten. Zij begon mij droog te berijden over mijn stijve pik. Ik liet meteen een kreun horen en merkte dat Kim ook geil werd. Ik voelde een natte plek op mijn korte broek komen. Ik zei tegen Mel kom eens hier dan ga ik je kutje vingeren. Dit wondt Kim zo op dat ze klaar kwam op mijn schoot en haar geil over mijn broek liep. Zij wilde opstaan maar ik hield haar tegen en zei ga maar verder met rijden geile slet. Dat deed ze gelijk ook heel lekker.

Mel was ondertussen naast mij komen staan en ik begon heerlijk haar kutje te vingeren. Ik zag dat ze samen genoten, de een van mijn dikke pik en de ander van mijn hand. Opeens hoorde ik Mel kreunen en ik merkte dat ze klaar kwam. Ik voelde haar geil over mijn hand lopen. Ik haalde mijn hand weg en ging nu met mijn natte vinger naar Kim toe en duwde deze in haar mond. Kim schrok en keek me met vragende ogen aan wat ik van plan was. Ik zei nu kun je eens het geil van je zusje proeven. Dat liet ze zich geen 2x zeggen en ze zoog mijn vinger lekker naar binnen. Mel liep ondertussen om en begon Kim haar borsten te kneden. Ik zag 2 mooie stijve tepels door de pyjama heen komen en dat maakte mij nog geiler. Mijn lul deed er gewoon pijn van. Ik tilde Kim even van mijn schoot en deed mijn korte broek uit. Toen liet ik Kim weer gaan zitten waarop ze nog harder begon te zuchten!

Ik wilde mijn dikke paal in haar kutje duwen maar haar stringetje bleef in de weg zitten. Ik besloot dan maar met een vinger naar haar kontje te gaan. Ondertussen was Mel begonnen Kim uit te kleden en zagen we haar lekkere tepels naakt voor ons. Ik pakte Mel bij haar hoofd vast en duwde dat richting de tepels van Kim, dan kon ik mij tenminste concentreren op het sterretje van Kim. Die ging er zo in op dat ze niet merkte dat ik mijn pik nat maakte en ook haar sterretje vochtig maakte. Mel keek mij aan en knipoogde naar mij waarop ik Kim pakte en haar iets optilde en haar sterretje tegen mijn eikel zette. Ik duwde langzaam mijn stijve neuklat tegen haar gaatje. Ik hoorde een gil en gelijk opende ze haar ogen en zei nee dat wil ik nog niet. Maar voor ik iets kon zeggen zei haar zus jij wilde toch ook lekker iets in je kont, nu zal je ook iets lekkers krijgen.

Kim wilde opstaan maar omdat Mel haar vast had kon ze geen kant op. Ik merkte dat zij wat in paniek raakte en weg wilde. Maar Mel duwde haar terug waardoor mijn pik gelijk een stuk in haar sterretje schoof. Ik zag een traan bij Kim komen maar die werd door Mel van haar wang gelikt. Ik pakte Kim nu vast en zei tegen haar nog een klein stukje en ik ben je kringspier voorbij, dan is het ergste geweest. Waarop Mel iets doorduwde en ik voelde dat mijn paal helemaal naar binnen schoof. Kim gilde weer. Ik liet haar wennen aan mijn lul in haar kontje en begon haar langzaam op te tillen. Toen begon ik haar voorzichtig te neuken in haar kontje. Jee wat was ze strak, ik had moeite mijn zaad binnen te houden. Daarom stopte ik even en liet mijn pik gewoon in haar kontje zitten terwijl ik haar optilde om naar de bank te gaan. Mel zag dat en ging al op de bank zitten om een kussen onder Kim haar hoofd te leggen.

Bij de bank aangekomen legde ik Kim neer en begon gelijk weer in haar kontje te neuken. Kim kreunde zo hard dat Mel haar weer meteen begon te tongen en haar tepels te bewerken. Ik zag dat en zei tegen Mel kleed jij je ook maar verder uit en ga dan boven je zusje hangen. Toen zij helemaal naakt was ging ze met haar kutje boven Kim hangen en zei ik tegen Kim likken kleine slet. Waarop Kim haar tong uitstak en haar zusje voor de 2de keer mocht proeven. Mel was zo geil dat ze al snel klaarkwam. Toen ik dat merkte begon ik Mel haar klitje te bewerken waarop zij nog harder begon te kreunen en te hijgen. Ik bleef maar doorwrijven en opeens begon Mel weer te squirten en spoot zo haar zusje helemaal onder. Dat was zo'n geil gezicht dat ik besloot ook bij Kim een vinger in haar kutje te duwen waardoor zij ook begon te gillen en te kronkelen en zei ik ga komen. Even later spande ze alles aan en melkte mijn pik helemaal uit waardoor ik mijn zaad diep in haar darmen spoot. Mel zag dat en boog voorover om Kim haar geil op te likken. Ik trok mijn pik uit het kontje van Kim. Ik zag er wat sperma uitkomen en wilde dit met mijn vinger opvangen, maar Mel was mij voor en begon Kim haar sterretje te likken. Ze zoog zo mijn zaad uit het kontje van haar zus. Ik liet ze maar even van elkaar genieten, zo kon ik weer op krachten komen. Dit zou nog wel eens een lange zondag kunnen worden.

Ik stond op en ging naar de wc. Bij terugkomst zag ik dat de 2 zussen nog steeds met elkaar bezig waren. Dit maakte mij zo geil dat mijn pik weer begon te groeien. Ik ging achter Mel staan en zag daar ook haar mooie maagdelijk sterretje. Ik spuugde hierop en begon met mijn vinger het sterretje te masseren. Mel begon gelijk te kreunen. Ik haalde mijn vinger er uit en proefde er aan. Mmmm wat smaakte zij lekker. Na haar een paar minuten zo te hebben gevingerd pakte ik mijn dikke paal en zette die tegen haar sterretje aan. Ik duwde hem langzaam naar binnen. Doordat ik haar kontje eerst wat had opgerekt ging dit makkelijker dan bij Kim. Maar toch schrok ze toen ik mijn harde paal naar binnen duwde. Ik bleef even rustig zitten en begon haar dan te neuken in haar kontje. Ik stootte steeds harder en harder in het kontje. Tijdens dit geile spel voelde ik opeens dat Kim mijn ballen begon te likken terwijl ik diep in Mel stootte. Dit vond ik zo geil dat ik iets dieper door mijn knieën ging om Kim wat makkelijker bij mijn ballen te laten komen.

Zo bleven we een tijdje doorgaan. Totdat ik opeens een vinger tegen mijn sterretje voelde duwen. Door die druk kreunde ik. Ik merkte dat Kim met 2 vingers naar binnen wilde en dit niet goed lukte. Ik zei maak je vingers maar goed nat dan gaat het gemakkelijker. Dit deed ze ook en even later voelde ik hoe die kleine geile slet zo 2 vingers in mijn kont duwde. Mel stopte met het likken van Kim en keek tussen haar benen. Ze zag dat Kim mijn ballen aan het likken was en met 2 vingers in mijn kont zat. Dat vond ze heel geil want ik voelde dat ze haar kutspieren aanspande en mijn pik weer begon te melken. Opeens voelde ik dat Kim iets weg schoof en zo beter bij mijn kont kon waarna ze haar vingers diep naar binnen duwde. Op hetzelfde moment spoot ik mijn sperma met grote kracht zo Mel haar kontje in.

Toen ik klaar was gekomen wilde ik hem nog even laten zitten in het kontje van Mel. Maar zij kroop van mij af en begon mijn pik af te likken. Ze keek mij aan en zei ik wil mijn kontje wel eens zelf proeven. Waarop ik zei kom dan maar boven op mij liggen. Zij ging in standje 69 op mij liggen zodat ik mijn eigen sperma uit haar kontje kon likken. Toen ik alles er uit had gezogen kwam Kim boven mij hangen en zei dat ze dat ook wilde proeven. Zo begonnen Kim en ik heerlijk mijn sperma te delen. Mel was ondertussen nog steeds mijn pik aan het schoon likken!! Na een tijdje merkte ik opeens dat Mel mijn pik diep in haar mondje nam en mij begon te deepthroaten. Dit was echt heerlijk! Na een paar minuten stopte Kim mij te tongen en keek naar haar zusje. Ze nam plaats naast haar en keek hoe ze het deed. Toen Mel mijn paal weer uit haar mondje liet glippen pakte Kim deze over en duwde hem bij haar naar binnen. Ook zij begon te deepthroaten. Dit was echt geweldig!! 2 geile sletten van 16 die mijn pik aan het verwennen waren en dit zo lekker deden dat ik na 10 minuten heerlijk in hun gezichten klaar kwam. Waarop zij elkaar meteen begonnen te af te likken.

Het bleef die zondag nog heel onrustig. We hebben de hele dag lekker naakt op de bank gezeten en genoten van elkaar.

Op naar het volgende weekend met mijn geile sletjes.
100% (18/0)
 
Categories: Sex HumorTaboo
Posted by love2fuckmom
1 year ago    Views: 1,680
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
fantasier...
retired
1 year ago
Mmmmm
1 year ago
Dat zijn de beste weekenden.