Silovana u sve tri

Radim u jednoj firmi kao sekretarica i po mom mišljenju lepo izgledam. Imam lepo izvajane noge i dupe kao i dobre sise koje su po meni možda malo i prevelike. Tog dana je došao kraj radnog vremena i svi su napustili firmu ostala sam samo ja i čuvar koji je iza mene zaključao vrata firme.

Izašla sam na ulicu razmišljajuci gde da krenem na piće pre odlaska u stan. U tom momentu neko me je stegao sa leđa i stavio mi nešto pod nos. Sledece čega se sećam je da sam bila vezana gola za jedan veliki krevet. U sobi je bilo toplo i primetila sam da su u prostoriji još dva muškarca bez odeće. Jedan od njih mi je rekao da ću sada biti jebena u sve rupe i u svim mogućim varijantama i ako budem pokušala da vrištim da ce me tako isprebijati da neću izaći iz bolnice najmanje 6 meseci, takođe su mi rekli da se nalazim na jednoj vikendici daleko od grada i da mi niko ne moze pomoći. Jako sam se uplašila šta će biti samnom, jer seksa se nisam plašila ali ko zna šta su ovi manijaci bili spremni da mi urade. Rešila sam da im bar ne dozvolim da uživaju, već da se jednostavno prepustim pa šta bude, jer d**gog izbora nisam ni imala.

Bez puno razgovora jedan od njih mi je seo na grudi i gurnuo svoju već nabreklu kurčinu u usta rekavši mi da slučajno ne pokušam da ga ugrizem jer cu zavrsiti u plastičnoj vreći. Počela sam sisati kurčinu kakvu do tada nisam srela, bio je ne mnogo dugacak ali toliko debeo da sam jedva glavić uspela staviti u usta. Budala mi ga je počeo gurati do grla tako da nisam mogla dobro da dišem. Dok mi je ovaj nabijao svog glavonju d**gi je počeo da mi liže picu i na moje iznenađenje ne zadugo osetila sam da sam ovlažila. Kada mi je onaj d**gi prešao na lizanje čmara oduzela sam se od zadovoljstava jer mi to niko pre nije radio. Prvi je izvadio svoju kurčinu i pozvao d**ga da i njemu sisam u dublu. Kod d**gog je kurac bio dosta dug preko 20 cm. ali nije bio debeo kao kod onog prvog. Sva sam se stresla od pomisli da je toliko dug u onog prvog i da mi ga celog nabije mislim da bih umrla. Počela sam obadvojici da sisam kurčeve i to sve žešće kako bi svršili i pustili me da idem, jer sam se nadala da ce me pustiti kada se zadovolje.

Onaj sa dugačkim mi je stavio svoj kurac među sise i počeo ga trljati od njih. Bila sam sva mokra dole iako to nisam htela ali moja je pica reagovala sama za sebe. Odvezali su mi noge i rekli da ništa ne pokušavam jer sam gotova ako mi samo nešto padne na pamet. Onaj sa debelim kurcem mi je zadigao noge i počeo mi njime trljati picu a kroz mene se razlila neka neobična toplota od trljanja dva kurca od moje sise i picu. Iznenada sam osetila ogroman glavić na ulazu moje pice i jeknula sam kada je gurnuo onog svog glavonju u mene. Ušao je samo glavicem a ja sam se sva razvukla koliko sam mogla kako bi ga primila. Sledećim trzajem zabio se do pola i ja sam jauknula što od bola što od zadovoljstva jer moja mala nije imala prilike da oseti takav komad u sebi. Onaj d**gi se okrenuo i razvukao mi pičku i guzu kako bi omogucio svom d**gu da se ceo zabije u mene. Radili su u tandemu i sigurna sam da im ovo nije bilo prvi put. Dok je ovaj pokušavao da nabije celog svog monstruma u mene d**gi mi je oslobodio ruke i ponovo me opomenuo da ništa ne pokušavam inače živa neću otići.

Prvi je legao na krevet i naredio mi da sednem na njegovog glavonju, a ja sam tek tada videla koliki mu je stvarno, pa to nije bio kurac to je bila velika konjska kurčina u pravom smislu te reči. Sela sam na njega i rukama razvukla picu kako bi prodro u mene a on se tako naglo zakucao da sam od bola i zadovoljstva počela da plačem. Naredio mi je da polako mešam i ja sam to pokušala ali sam bila toliko ispunjena da sam sa bolom mrdala svoju picu. Onaj d**gi mi je prišao od pozadi i počeo da me liže po pici i guzi. Osetila sam da je neko ulje sipao po meni i onoj buzdovančini i uspela sam sada malo lakse da se pomeram a veliki kurac je polako ulazio i izlazio iz mene. Ponovo sam se napalila i zaboravila na bol koji mi je naneo džin sto je rovario po mojoj unutrasnjosti. Počela sam žešće da mešam kako bi ovaj ispod mene svršio ali on nije na to ni pomišljao.

d**gi tip sa dugačkim kurcem mi je počeo njime trljati po guzi i jednog momenta mi je gurnuo prst u nju. Ovo sam i ranije probala i nije mi bio problem da primim prst u guzu ali sam se tada bas napalila kada je počeo da ga gura i vadi. Prisao mi je zatim od pozadi i prislonio kurac na guzu. Ja sam samo uspela da vrisnem "ne!" a on je već svoj glavić zabio u mene. Na moje zaprepašćenje pored bola sam osetila užitak kakav nikada do tada nisam imala prilike da osetim. O Boze, dva velika buzdovana su bila u meni a ja sam svršavala. Polako ali sigurno je počeo da ulazi u mene sve dublje. Nisam znala gde mi je to sve stalo ali je bilo predivno sve dok nisu počeli obadvojica snažno da se nabijaju u mene. Tada sam bila u sendviču izmedju njih dvojice i nisam mogla nigde da mrdnem a oni su snazno razdirali moju guzu i picu. Osetila sam kako pulsiraju u meni i da ce uskoro biti gotovi. Naglo su izvukli svoje kurčine iz mene i rekli mi da kleknem kako bi im posisala. Jedva da sam uspela i da se snađem a u ustima sam imala jednu pa d**gu kurčinu. Napokon posle nekoliko minuta sisanja tih čudovista počeli su da svršavaju po meni.....

Legla sam na krevet sva razvaljena i izjebana kao nikada pre i posle toga. Pustili su me da se malo odmorim a zatim mi rekli da se obučem. Vezali su mi oci i izveli me u noć. Ubacili su me u auto i odvezli do grada gde su me izbacili rekavši kroz smeh da do sada nisu jebali ni jednu ribu koja im je pružila toliko užitka kao ja.
Dugo posle ovoga sam sanjala njihove kurčine ali nikada više nisam imala prilike da kroz bol osetim takvo zadovoljstvo....


73% (14/5)
 
Posted by lordmana
3 years ago    Views: 201
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
blago tebi