In een steegje

Ik had dit nog nooit gedaan en ik trilde van de zenuwen. Het was 2007. Ik had de lamp uitgedaan zodat het donker was in mijn kamer. Met trillende vingers klikte ik de cam aan. Het beeld richtte ik op mijn boezem en buik. Zijn cam ging ook aan; hij richtte meteen op zijn gezicht. Hij was zoals hij beschreven had: slank, licht getint. Hij had donker bruine ogen. Hij droeg een wit shirt en ik kon zich dat hij licht gespierd was zonder overdreven. Hij vroeg of ik mijn gezicht wilde laten zien. Ik deed wat hij wilde. Hij bekeek me nieuwsgierig, glimlachte toen. Hij schreef dat hij had gedacht dat ik nep was omdat ik niet had willen bellen en omdat ik zo verlegen was op MSN. We hadden al een kleine maand contact en onze gesprekken waren behoorlijk sexueel getint. Ik vertelde over mijn onderdanigheid. Hij vertelde hoe hij het liefst omging met onderdanige vrouwen. Ik vertelde hem dat ik 1 meter 71 was, slank en tenger, dat ik donkere ogen had en lang donkerbruin haar. Over mijn cupmaat liet ik niet veel los maar ik vertelde wel dat ik ronde billen had.

Hij vroeg of ik nu wilde bellen. Ik zei dat ik me schaamde voor mijn stem, wat ook zo was. Hij lachte. Hij was duidelijk opgelucht. Hij was éénentwintig, ik zevenentwintig. Hij vond oudere vrouwen spannend. Ik wilde geen extra lamp aandoen toen hij eromvroeg, maar ging wel staan toen hij dat wilde. Ik vroeg of ik de cam mocht afsluiten, en dat mocht. We chatten nog een tijdje door terwijl hij zijn cam aanliet. Hij was wel zeker van zichzelf, en terecht. Zijn nederlands was goed en hij vertelde dat hij aan de universiteit studeerde en Yasin heette.

De volgende dag was hij weer op MSN. Hij wilde dat ik mijn cam aandeed maar ik was er niet op gekleed. We chatten en namen onze afspraak door. Hij wilde meteen al afspreken maar ik drong erop aan dat we onze date stap voor stap doornamen. Het gesprek duurde een uur en het voelde goed. Ik keek naar buiten of het inmiddels donker genoeg was en ik kleedde me om. Het duurde lang en ik was zenuwachtig. Toen ik eindelijk op MSN terugkwam was hij ongeduldig maar blij dat ik zover was. We spraken af.

Hij stond met zijn rug tegen de muur. Hij rookte een sigaret en was aan het bellen. Ik stapte onhandig van mijn fiets. Hij gebaarde dat hij zo klaar was. Ik bleef wachten. Hij droeg een trainingspak en een cap. Hij had niets bij zich. Hij bekeek me keurend. Ik wist zeker dat hij veel knappere meisjes en vrouwen gezien had. Maar ik kon er blijkbaar mee door. Het was dan ook niet meer dan een sexdate. Een speciale date, ook voor hem. Al vanaf ons eerste gesprek had ik gezegd dat ik onderdanig was.
-”Ik weet dat je niet veel wil zeggen”, zei hij. Hij stak nog een sigaret op. Ik bleef een meter van hem af staan. Hij vertelde wat over zichzelf. Wat hij studeerde. In welk wijk hij woonde. Dat hij geboren was in Rotterdam. Dat hij onderdanige meisjes geil vond. Dat hij vorig jaar een oudere vrouw genomen had. Hij sloot het gesprek af en nam mijn zwarte damesfiets, die ik een maand geleden speciaal gekocht had, van me aan en kuste me daarbij even snel op mijn wang. De fiets zette hij tegen de muur.
-“Heb je er zin in, lieverd?” vroeg hij uiteindelijk.
Ik knikte.
-”Mooi. Ik hoop dat je zo goed zuigt als je beloofde.” Hij glimlachte een beetje verlegen. Ik vond hem lief en smolt bijna weg. Hij stak zijn arm uit en ik liep naar hem toe. Hij trok me naar zich toe. Hij was sterk en zelfverzekerd. We stonden uit het licht van een lantaarnpaal bij een grote stenen loods aan de rand van het havengebied. Er stond één zwarte auto met geblindeerde ruiten. Hij zag dat ik ernaar keek.
-”We kunnen in mijn auto, als je wilt?”
Ik haalde mijn schouders op. Ik wilde dat hij besloot. Zijn sigaret was op en hij gooide hem op de grond.
Ik wilde mijn fiets meenemen maar hij zei dat ik hem moest laten staan. We volgden de muur van de loods en liepen toen een smal gangetje in. Er was een hek dat open stond. Daar liepen we tussendoor.
-”Ik weet dat je liever niets wil zeggen,”zei hij nog een keer toen we niet verder konden lopen. We stonden op een betegelde kleine binnenruimte. In de hoeken groeiden brandnetels. Het was een helder nacht. Ik zag twee condooms op de grond liggen; blijkbaar was dit een bekende plek.
-”Fluister dan wat je wilt.”
Ik glimlachte zo lief mogelijk en liet mijn hoofd een beetje hangen.
Hij pakte me beed en sloeg zijn armen om me heen. Hij zoende me weer op mijn wang.
-”Je ruikt lekker, Linda. Fluister in mijn oor wat je zo graag wil.”
Ik aarzelde en twijfelde maar hij liet me niet los.
-”Ik wil je graag zuigen.”
Hij grinnikte en liet me los. Hij pakte mijn hoofd met beide handen beet en keek in mijn ogen terwijl hij me voorzichtig naar beneden duwde. Ik knielde neer op de tegels, voor zijn sportschoenen. Hij trok zijn trainingsbroek een stukje naar beneden en stak zijn penis door zijn boxershort naar buiten. Hij was normaal geschapen, besneden. Hij had zich gewassen en geschoren. Hij pakte mijn kin en duwde me iets omhoog, zodat ik hem aankeek. Hij was weergaloos knap en in zijn donkere ogen glinsterde een milde spot. Hij stak zijn vinger tussen mijn lippen en toen dieper in mijn mond. Ik zoog eraan terwijl ik naar hem keek. Zijn penis begon te groeien en klopte tegen mijn hals.
-”Je lipstick laat los,”zei hij. Hij was meer een prater dan ik. Hij trok zijn vinger uit mijn mond en pakte tot mijn verbazing uit zijn broekzak een condoom. Hij deed hem zelf om en legde toen een hand in mijn nek en duwde me naar zijn harde penis. Ik nam hem in mijn mond. Hij liet me hem eerst liefhebben, toen nam hij zoals we hadden besproken, het heft in eigen handen. Hij legde zijn hand in mijn nek en niet op mijn hoofd en bewoog vanuit zijn heupen heen en weer in een korte snelle beweging, steeds een stukje dieper tot de tranen in mijn ogen stonden.
-”Gaat het nog schat,” vroeg hij. Hij keek in mijn ogen en ik knikte moedig.
-”Oké.” Dit was zijn fantasie, had hij verteld. Een vrouw die voor hem knielde en hem diep pijpte, met veel speeksel. Die hem gewillig zijn gang liet gaan, die zijn sperma wilde proeven.
Hij was opgewonden en jong en het ging snel. Alhoewel hij op de chat duidelijk had gezegd dat hij deepthroat wilde, kwam het er bijna niet van. Hij stootte maar een paar keer zo diep dat zijn eikel in mijn keel gleed. Hij begon dieper te ademen en kreunde een beetje. Hij boog wat voorover en kwam in golven klaar. Zijn penis duwde hij diep in mijn mond, zijn hand kneep hard en bijna ongecontroleerd in mijn nek. Even bewoog hij niet, daarna liet hij mijn nek los en stak zijn handen in zijn broekzakken, zijn penis lag nog in mijn mond, op mijn tong. We keken elkaar weer aan. Hij glimlachte lief. Hij deed een stapje terug en deed zijn condoom af. Hier hadden we het niet over gehad. Hij zag me kijken en zei:
-”Wil je het proeven? Een drupje?”
Ik wist het niet. Ik was bang voor soa maar hij was zo mooi en spannend en geil. Hij pakte me bij mijn kin en kantelde mijn hoofd naar achteren en liet me los. Hij hield het condoom bij het topje beet en hield hem ondersteboven boven mijn mond, die ik aarzelend opende. Hij liet een beetje van het sperma eruit glijden en kneep het condoom af. Een sliert draderig wit zaad liep in mijn mond en bleef plakken aan de condoom. Het smaakte zoet en naar rubber en gel. Hij zag dat ik het niet lekker vond en hij grijnsde. Hij gooide het condoom weg en veegde met zijn wijsvinger een kloddertje naar mijn lippen.
-”Slik maar door het is niet veel,” zei hij. Ik gehoorzaamde. Zijn lieve glimlach verdween en er kwam spot voor in de plaats. Hij hielp me overeind en bracht me terug naar mijn fiets. Ik weet niet meer zo goed hoe het toen verder ging. Ik kan me herinneren dat hij nog dingen vertelde, maar wat weet ik niet. En dat hij nog twee sigaretten rookte voor hij zei dat ik weg mocht.


----------


Op MSN spraken we elkaar een paar dagen later weer. Hij vroeg of ik weer wilde afspreken. De avond erop stond ik op dezelfde plek. Hij kwam ongeveer vijf minuten te laat aanlopen. Hij was weer aardig maar ik voelde dat het anders was. Zo snel al. Hij zei niets en nam me mee naar het binnenplaatsje. Ik knielde neer. Hij droeg nu een spijkerbroek, die hij zelf openmaakte. Hij trok zijn boxer naar beneden en vroeg:
-”Lik je mijn ballen?” Ik deed dat al kon ik er moeilijk bij omdat zijn broek in de weg zat. Hij deed zelf zijn condoom om en zo pijpte ik hem klaar. Het ging snel maar minder snel dan de vorige keer. Nu nam hij meer tijd om mijn keel te voelen, maar met condoom voelt dat toch niet prettig. Ik wilde vragen of het zonder mocht maar hij gaf me geen ruimte. Hij was klaargekomen en trok zijn penis uit mijn mond. Hij trok de condoom voorzichtig van zijn penis. Er zat veel zaad in. Hij grijnsde toen hij zag dat ik ernaar keek.
-”Heb je dorst schat,”vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd van nee. Ik vond de smaak van sperma uit een condoom met geltoch niet fijn maar schaamde me ook om ja te zeggen.

Hij duwde mijn hoofd wel naar beneden en met zijn duim op mijn kin opende hij mijn mond. Yasin liet de hele inhoud in mijn mond lopen en keek hoe ik het doorslikte.
-”Zo dan. Geil. Je bent een lief sletje.” Het was raar om dat uit de mond te horen van een jongen die zes jaar jonger was dan ik. Hij streek de condoom over mijn gezicht en gooide het toen weg. Hij knoopte zijn broek dicht en hielp me overeind. Ik veegde het stof van mijn panties en liep achter hem aan door het steegje naar mijn fiets. Daar rookte hij een sigaret en zei:
-”Het is geil een meisje, sorry vrouw, dat niets zegt en toch pijpt zoals ik wil. Zo zouden meer meisjes moeten zijn!” Hij grinnikte.
-”Ik wil je neuken ook de volgende keer.” Ik schudde mijn hoofd en fluisterde:
-”Dat wil ik niet.”
-”Wat?”
Ik fluisterde opnieuw dat ik niet wilde.
Hij knipte met zijn vingers en ik kwam dichterbij. Ik fluisterde opnieuw in zijn oor dat ik dat niet wilde.
Hij haalde zijn schouders op. Ik wist dat dit de laatste keer was dat ik hem zou zien. Helaas. Hij was mooi en slank en knap en stoer. Zijn baardje van een dag kriebelde fijn op mijn wang.
-”Wat ik zou willen zien is hoe je nu hier op straat voor me knielt schat. Leg je handjes op mijn schoen.”
Ik vond het een origineel verzoek en ook wel spannend. Ik vind het leuk als iemand dominant is en met zulke vragen mij klein laat zijn. Ik knielde daarom voor hem neer op de koude stenen en legde mijn handen op zijn schoenen. Hij grinnikte.
-”Schatje ga maar staan, het was lollig.”
Ik ging weer staan.
-”Ik ben weer geil,” hij lachte en keek me vragend aan. Ik was wel moe. Ik had de hele dag gewerkt en het was het einde van de week. Zou hij die middag in de moskee tot Allah gebeden hebben?
Hij pakte me bij mijn arm en nam me mee terug. In het gangetje voelde hij aan mijn billen en op het binnenplaatsje streek hij omhoog naar mijn schouders en voor hij bij mijn borsten was deed ik verlegen een stapje terug. Hij zei dat ik een rare was en hij glimlachte nu niet. Ik hurkte snel en hij ging wijdbeens voor me staan.
Ik weet niet of hij er niet aan dacht of dat hij maar één condoom bij zich had, maar nu pijpte ik hem zonder condoom. Ik vond dat fijner. Ook al was hij kort ervoor klaargekomen, hij was hard en opgewonden. Het duurde nu wel langer. En hij liet me toen voor het eerst echt deepthroaten. Hij zei dat ik het goed deed en ik werd wam van blijdschap. Na twintig minuten of een half uur was ik gebroken. Ik hoefde gelukkig niet veel te doen. Hij had me laten zitten op een stapel stenen met mijn rug en hoofd tegen de muur. Hij stond voor me en stootte heen en weer tot hij diep in mijn mond klaarkwam. De smaak van zijn zoete lauwwarme sperma vulde mijn mond en ik slikte het door. Hij liet mijn schouders los en deed een stap naar achteren. Zijn natte glinsterende lid stopte hij terug in zijn broek. Ik was stram geworden en lief als steeds hielp hij me overeind. Hij streelde over mijn haar en kneep in mijn wang. Hij bracht me terug naar mijn fiets en zei dat ik naar huis moest.

----------
Ik kreeg kort na onze tweede ontmoeting een email. Hij wilde weer afspreken. Weer wilde ik liever niet, maar uiteindelijk zwichtte ik. We ontmoetten elkaar weer in de schemering, op een warme nazomeravond. Het was moeilijk om hem niet te dichtbij te laten komen en toen het voorbij was fluisterde ik terwijl ik nog voor hem geknield was dat dit echt de laatste keer was. Hij knikte alsof hij het begreep. En hij liet me gaan.

Ik dacht dat dit het einde was van een drietal spannende ontmoetingen en ik was daar opgelucht over. Het had niet langer moeten duren, vond ik. Maar ik wist niet dat dit slechts het begin was. Dat hij me niet liet gaan.
100% (7/0)
 
Categories: HardcoreShemales
Posted by lindaTv010
1 year ago    Views: 304
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments