De sexcam van de buurvrouw

Mijn vriendin verliet me een jaar geleden en sindsdien woon ik weer alleen in het grote huis. Een gewoonte uit ons samenleven heb ik behouden: ik rook niet meer in huis. Zij had daar een hekel aan en toen ze me verliet ben ik ostentatief binnenshuis gaan roken om tot de conclusie te komen dat het huis de volgende dag stonk. Dus rook ik nog steeds buiten, en dan bij voorkeur achterin de tuin die wat verhoogd is zodat ik over de tuinmuren bij de buren kan kijken. En dat levert wat op. Zo kon ik vorige zomer genieten van mijn zwangere buurvrouw die topless zonde, kennelijk omsloot het bikini bovenstukje haar fors gezwollen borsten niet meer. Maar het mooiste avontuur beleefde ik na een kijkje in de keuken van mijn andere buurvrouw rond kerst.
Mijn buren zijn een jaar uitgezonden naar Dubai en zo lang woont hun studerende dochter weer in hun huis. Linda, zo heet ze, is een jaar of 20. Op een novemberavond zag ik haar in de keuken bezig of ze de gordijnen van de keuken kon laten zakken maar dat lukte, gelukkig voor mij, niet. En omdat de keuken fel verlicht is staat ze als ze binnen is tegen spiegelruiten aan te kijken, ze kan mij dus niet in het donker zien staan loeren. En er valt wat te loeren.
Op een avond voor kerst zag ik haar thuiskomen met wat kledingtassen, kennelijk de outfit voor de kerst aangeschaft. En omdat de ruiten zo spiegelen kreeg ik een passessie te zien. Helaas verkleedde ze zich telkens in een gedeelte van het huis dat ik niet kon zien maar het resultaat showde ze in de keuken. Ik kreeg al snel een stijve en liet mijn broek en onderbroek op mijn enkels zakken en begon aan mijn pik te trekken. En het hoogtepunt was toen ze in een rood slipje en BH’tje aan kwam lopen. Prachtig. Linda is niet zo groot maar heeft wel grote borsten en die werden nauwelijks in toom gehouden door haar BH. Kennelijk zat die ook niet zo lekker want ze bracht haar handen op haar rug en klikte de BH los, mij een perfect uitzicht gunnend op haar mooie borsten met kleine tepelhoven en licht gezwollen tepels. Mijn pik werd nog stijver en na een paar halen spoot ik een lading sperma mijn tuin in. Mooi op tijd want ze deed het licht uit in de keuken en even later zag ik het licht aangaan in de badkamer, waar ik helaas niet in kan kijken. Ik stond nog een beetje na te hijgen, plaste mijn pisbuis leeg en stak er nog een op.
Na dit mooie avontuur was het een tijdje rustig, Oud en Nieuw vierde ze met vriendinnen hetgeen een hele opmaakshow in de keuken inhield, wel weer goed voor een masturbatiesessie.
En toen werd het februari. Het was me al opgevallen dat Linda, zodra ze thuiskwam de hele tijd achter haar computer zat. En nu kreeg ik te zien wat ze zoal uitspookte. Op een avond zag ik, weliswaar wat vroeg, weer licht aangaan in de badkamer en ik dacht, nou die zie ik niet meer. Maar dat zou anders lopen. Even later zag ik haar in een kamerjas door de keuken lopen om een glas wijn te pakken. Toch nog actie, dacht ik. En jawel. Ze zette haar laptop op de leuning van een bank die in de keuken stond en ging geknield op de bank zitten, kijkend naar het scherm en af en toe typend. Toen trok ze haar kamerjas uit en zat ze, alleen gekleed in een BH en slipje voor het scherm. Mijn broek lag al weer op mijn enkels. Ze plaagde haar medecammer, en ongeweten mij dus ook door de bandjes van haar BH te laten zakken maar zonder iets uit te doen. Dit ging zo een ½ uur door en toen zag ik dat ze haar computer uitschakelde. Ze liep weer naar de keuken om nog een glas in te schenken, mij weer een mooi uitzicht biedend en ik bevruchtte de tuin weer met een paar stralen zaad.
Dit herhaalde zich nog 2 keer die week, en toen was het een paar dagen donker ’s avonds bij Linda. Alles bij elkaar dus mooie voorstellingen maar nog geen kutje gezien.
De volgende week begon het weer en ik stond weer klaar en jawel, ze trok haar BH uit waarna ze met haar tepels ging spelen, haar borsten omvatte en aan haar tepels likte. Alles bij elkaar weer een sessie van een half uur en ik spoot weer flink wat zaad de tuin in.
De volgende dag ging ze nog wat verder want met blote tieten richtte ze zich wat op en ze begon in haar broekje met haar kut te spelen. Dat deed ze kennelijk zo goed dat ik haar even later zag klaarkomen. Ik kwam tegelijkertijd en kreeg meteen weer een harde pik toen ze haar broekje uittrok en haar kut liet zien voor de cam. Ze had zich niet kaalgeschoren en door haar kutsappen zaten haar haartjes aan elkaar gekleefd. Ze gleed met haar vingers door haar spleet en met een zwoele blik likte ze haar vingers af voor de camera. Dit stond garant voor weer een orgasme bij mij. Toen zag ik haar een kushandje naar de camera geven, ze sloot de computer af en was snel naar boven verdwenen. Ik was hard aan een rokertje toe.
Om me nu buiten te blijven aftrekken vond ik niet meer genoeg, ik wilde haar neuken maar hoe dat aan te pakken. Ik besloot tot chantage over te gaan en de kerk erbij te halen. Haar ouders waren erg christelijk en sowieso al niet zo op internet. Als zij zouden weten hoe hun dochter zich voor de computer gedroeg, zou dat veel problemen voor Linda opleveren. En ze hoefde alleen maar met mij te neuken om dat te voorkomen!
Ik begon met de volgende keren dat ze aan het cammen was foto’s te nemen met als bijkomend voordeel dat ik me nog een keer aftrok terwijl ik de foto’s downloadde op mijn computer. Vervolgens printte ik de beste exemplaren. En met deze exemplaren in mijn jaszak belde ik op een avond aan, tegen de tijd dat ze normaal haar sexcam-sessie zou hebben. Ze opende de deur in haar badjas en keek wat gehaast, duidelijk was waarom. Ik vroeg of ik even binnen mocht komen om een ernstige zaak te bespreken. Ze liet me binnen, ging me voor naar de woonkamer en bood me zowaar koffie aan. Terwijl ze in de keuken was, legde ik de foto’s op tafel zodat ze ze bij het neerzetten van de koffie wel moest zien. En dat gebeurde ook, ze kwam binnen, bukte om de kopjes op tafel te zetten en liet ze bijna uit haar handen vallen nadat ze de foto’s had gezien. “Wat moet dat voorstellen”, riep ze uit. Ik antwoordde dat de foto’s voor zichzelf spraken en dat haar ouders er best wel in geïnteresseerd zouden zijn. Ze viel neer op de bank, volledig uit het veld geslagen. Ik kreeg medelijden met haar en zei dat alles simpel op te lossen was. Ze zou een cam-sessie hebben terwijl ik toekeek en daarna zouden we naar bed gaan, waarna zij de foto’s mocht houden en ik op mijn erewoord de bestanden van mijn computer zou wissen. Ze begon wat te snikken maar even later vermande ze zich en ging ze akkoord met mijn voorstel.
Ze dronk haar koffie op en startte haar laptop. Even later logde ze in op een pagina en ging het lampje van haar cam branden. Er verschenen 2 schermpjes naast elkaar op het scherm, in het ene zat zij en in het andere schermpje verscheen een lange jongen, gekleed in een t-shirt en een boxer. Ze zwaaiden naar elkaar en via het tekstschermpje begonnen ze te praten. Ik zat net schuin achter de laptop, dusdanig dat ik het scherm en Linda goed kon zien maar zelf uit beeld bleef. Linda werkte wat gespannen maar even later trok ze haar badjas uit en zat ze in een blauw BH’tje en slipje achter de computer en begon ze wat te ontspannen. De jongen trok zijn shirt uit en liet de band van zijn boxer onder zijn ballen glijden, waardoor hij goed met zijn pik kon spelen. Linda trok haar BH uit en begon haar tepels te masseren en in haar kruis te wrijven. Ze ontspande telkens meer en scheen mij te vergeten. Ze trok haar slipje uit en zette haar voeten op de computertafel. Haar camgenoot, en ik, hadden een vol zicht op haar nu drijfnatte, openstaande kut. Ik had ondertussen mijn broek uitgetrokken en zat in mijn blote kont op de bank met een snoeiharde pik in mijn hand. Dit alles was Linda niet opgevallen want die ging zo op in haar spel dat ze alles om haar heen leek te vergeten. Haar sexcamgenoot kon het niet meer houden en ik zag dat hij een paar grote stralen sperma de ruimte in spoot. Ik hield het ook haast niet meer en zeker toen Linda al gillend klaarkwam, zich daarbij dubbelvouwend met haar hand tegen haar kut gedrukt spoot ik ook mijn zaad weg. Ik spoot zover dat ik Linda raakte, die daar echter niks van merkte.
Eindelijk kwam ze weer wat bij en ze schrok op toen ze mij met een nog halfstijve pik zag zitten. “Oh ja, jij bent er ook nog”, zei ze en ze wierp een kushandje naar de computer en sloot die af. “Nu wil je zeker neuken?”, vroeg ze. “Eerst wat drinken”, stelde ik voor en ze vroeg of ik een wijntje lustte. We dronken wat en zaten er een beetje onwennig bij, zij naakt in haar stoel ik halfnaakt op de bank. “Hoe lang kijk je al?”, vroeg ze en ik vertelde wat ik vanuit mijn tuin heb gezien. “En wond het je op?”. Ik vertelde dat ik elke keer wel klaarkwam. Dat vond ze wel interessant. “En wat deed je dan met je zaad?”. “Dat spoot ik op de grond”. “Dan is je tuin wel goed bemest”, giechelde ze en ze ontspande wat. Ze dronk haar glas leeg en stelde voor naar boven te gaan. Ik trok mijn trui en shirt uit en volgde haar naakt de trap op.
In haar kamer aangekomen pakte ik haar beet, drukte haar tegen me aan en zoende haar op haar mond. Even later beantwoordde ze me en al tongend stonden we tegen elkaar aan. Mijn pik wrikte zich tussen onze buiken en ze greep hem vast. “Da’s een flinke”, zei ze en voor ik het besefte ging ze door de knieën en begon ze me te pijpen. Ik was in extase. Dat had ik niet verwacht. Ik ging uit van een koele, afstandelijke Linda maar als ik nu naar beneden keek zag ik hoe haar lippen om mijn pik gesloten waren en ze me zalig zoog. Ik pakte haar bij haar schouders, deed haar opstaan en geleidde haar naar het bed waar ik haar neer liet liggen en ik op mijn knieën voor het bed ging zitten om haar kut te likken. Deze was kleverig van het kutvocht dat vrij was gekomen tijdens haar cam-sessie. Ik likte haar kut schoon en gleed met mijn tong door haar spleet daarbij telkens flinke druk op haar clit uitoefenend. Als snel begon ze sneller te ademen en even later kwam ze schreeuwend klaar, zich voorover buigend, mijn hoofd vastpakkend en dit stevig tegen haar kut aandrukkend. “Oh, zo ben ik nog nooit gekomen”, zei ze en ze zoende me op mijn mond, daarbij haar eigen kutvocht proevend. Dit beviel kennelijk want ze likte mijn hele gezicht schoon. “En nu kom je in me”, zei ze, bijna bevelend. Ze genoot ervan. Ze legde zich hoger op het bed en ik besteeg haar. Mijn pik was weer keihard en ik gleed soepel haar strakke, natte kut in. Ik begon haar stevig te neuken en met mijn schaambeen duwde ik stevig tegen haar clit. Opeens voelde ik dat de druk op mijn pik groter werd en dat de temperatuur in haar kut steeg. Ze stond op het punt klaar te komen. Ik verhoogde het tempo en terwijl zij al kutkrampend klaarkwam, kreeg ik door die extra druk een enorm orgasme en spoot ik keihard mijn zaad tegen haar baarmoederhals. Kennelijk was de druk zo groot dat zij van opwinding haar ogen wijd open sperde. Uitgeput viel ik neer en we kusten elkaar hartstochtelijk. Ik voelde aan haar kut, speelde met haar haartjes en verdeelde mijn zaad dat uit haar kutje liep over de haartjes. Ze begon weer wat sneller te ademen en ik vingerde haar snel weer klaar. “Dit is toch beter dan een laptop, 3 keer achter elkaar klaarkomen”, zei ze en ze kuste me nogmaals. “Vergeet de laptop en laten we samen blijven”, stelde ik voor en sindsdien gebruiken we de laptop alleen om hotelletjes en reizen te boeken waar we eindeloos genieten van de omgeving én elkaar.


94% (21/1)
 
Categories: Voyeur
Posted by ligeti1
3 years ago    Views: 1,018
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
goed geschreven verhaaltje, ben benieuwd wat jullie verder nog uitspoken.
jpvk123
retired
3 years ago
goed verhaal vooral omdat het meer verhaal is dan seks love it