De moeder van Rob

De moeder van Rob

Het was woensdagmiddag en Rob, Henk en ik zaten bij Rob thuis aan de keukentafel om ons examen aardrijkskunde voor te bereiden. De deur ging open en Robs moeder kwam binnen, gekleed in een tennisoutfit. Haar shirt spande strak rond haar forse borsten en ze had een kort rokje aan. Ze begroette ons en liep naar de koelkast om wat fris te pakken, het was een warme dag. Ze bukte en gunde ons een blik op haar kont gehuld in een witte slip. Mijn pik begon wat te verstijven en dat werd nog erger toen ze bij ons aan tafel kwam zitten en, achteroverleunend, haar borsten mooi zichtbaar werden. Henk en ik kregen het er warm van en zelfs Rob, wiens eigen moeder het was, begon wat onrustig op zijn stoel te schuiven.
“Lukt het huiswerk een beetje”, vroeg Ineke, zo heette de moeder van Rob. We mompelden wat bevestigends en bogen ons weer over de boeken. “Nou, ook geen gezelligheid hier, alleen maar leren. Ik ga douchen”, en ze dronk haar glas leeg en ging de keuken uit.
Wij keken elkaar aan en Henk en ik zeiden bijna tegelijkertijd: “Wat een mooi lijf heeft jouw moeder zeg, en wat een grote tieten”. “Cup D”, zei Rob. “Hoe weet je dat nou?”, vroegen wij en Rob vertelde dat hij stiekem in de la van zijn moeders ondergoed snuffelde en zo de maat van de BH’s te weten was gekomen. Hij werd er rood van. “En heeft jouw moeder ook kleinere slipjes dan die ze nu aan had?”, vroeg ik. “Ja zeker, dit was een sportslip. Ze heeft ook tanga’s, met zo’n veter door je bil”, antwoordde Rob, die weer wat zekerder werd onder onze nieuwsgierige en ook wel bewonderende blikken want dit was een mooie actie van Rob. “Soms trek ik zo’n tanga aan”, bekende Rob, “en bekijk ik me voor de spiegel, waarna ik me aftrek”. Dit vonden Henk en ik heel geil en mijn pik werd stijf. “Zullen we eens in die la kijken”, stelde Rob voor. “Als mijn moeder onder de douche staat duurt dat minstens een half uur”.
We liepen de trap op naar boven, passeerden zachtjes de douche waarin we het water hoorden kletteren en gingen de slaapkamer van Robs moeder binnen. Hij liep naar een kast en deed een la open waarin allemaal slipjes lagen. Ik pakte er een en rook er aan. “Hmm, alleen wasmiddel”, zei ik maar dat vond Rob logisch. Ze kwamen net uit de wasdroger. Ik voelde mijn pik wel stijf worden en zag dat mijn vrienden ook bobbels in hun broek kregen. Toen deed Rob een andere la open en daar lagen de BH’s in. Henk en ik keken gelijk naar de maat en inderdaad D, 80D om precies te zijn. Ik stak mijn hand in mijn broeksband om mijn pik te masseren en even later deden Henk en Rob dat ook. “Is je moeder nog lang bezig”, vroeg Henk. Rob dacht nog zo’n kwartier. “Ik wil zo’n slip wel een aan mijn pik voelen”, zei henk en bijvallend knikte ik. “OK”, zei Rob. “Dat is inderdaad een geil gevoel”, en hij liet zijn broek en onderbroek zakken waarna hij met zo’n zacht slipje zijn al behoorlijk stijve pik begon te masseren. Henk en ik bleven niet achter, lieten onze broeken zakken en even later voelde ik de zachte stof van een slipje rond mijn pik. Hijgend stonden we onze pikken te masseren en het werd nog geiler toen we ons naar de grote spiegel richtten, drie jongens met stijve pikken naast elkaar aan het geilpompen.
Ik stond op het punt om te gaan spuiten en dat gold ook voor mijn vrienden, toen wij ineens achter ons hoorden “Wat heeft dit te betekenen?”, en Ineke liep, met een badjas omgeslagen, de slaapkamer binnen. Prompt werden onze lullen weer slap en stonden we te beven van schrik. Het zal ook een raar gezicht zijn geweest voor Ineke, drie jongens in haar slaapkamer met de broeken op de enkels, sjorrend aan hun pikken met een slipje rond hun pik. Ze liep de kamer verder in en ging tegenover ons staan. “Wel, ik wacht op een verklaring”. We stamelden wat en Henk zei: “Sorry, maar we waren in de war door uw mooie lichaam”. Dit deed Ineke wat ontdooien. “Vinden jullie mij mooi?” We knikten om het hardst van ja. “Maar Rob, ik ben toch jouw moeder?” “Ja,” zei Rob, “maar daarom kan je nog wel een mooi lijf hebben”. En nog meer ontdooiend vroeg ze ons: ”En jullie dan, hebben jullie geen knappe meisjes op school zitten?”. “Jawel,” antwoordde ik, “maar geen een met zulke mooie tieten, eh pardon, borsten zoals u ze heeft”. Ze begon te lachen en wij begonnen, nog wat ongemakkelijk, mee te lachen.
“Kom jongens, laten we het ons gemakkelijk maken en op het bed gaan zitten, dan praten we verder en laat die broek maar naar beneden, ik wil dadelijk wel jonge piemels zien, wellicht kunnen jullie dan wat oud lijf te zien krijgen”. Wat bedoelde ze daarmee, dacht ik maar ik hobbelde naar de bedrand, met mijn broek nog op mijn enkels en haar slipje in mijn hand. We zaten op een rijtje en Ineke ging wijdbeens tegenover ons staan. “Wat hebben jullie aan piemels tussen jullie benen.” We zaten wat voor over en drukten het slipje tegen onze pik maar Ineke liep naar ons toe en stak haar hand uit om haar slipjes aan te pakken. Daar konden we ons niet meer mee verbergen. “Vooruit jongens, rechtop zitten en benen spreiden. Leun maar met je armen achterover op het bed.” We gingen zitten zoals zij het vroeg en ze bekeek onze pikken nauwkeurig. “Hmm, alle drie even groot maar ja nu zijn ze slap. Hoe groot zijn ze als ze stijf zijn?” “Dat weet ik niet”, zeiden we bijna gelijktijdig. “OK, dan gaan we dat eens bekijken”, stelde Ineke voor. “Kleden jullie je maar eens uit en ga dan weer op het bed zitten, ik heb denk ik wel een manier om jullie piemels stijf te krijgen.”
We kleedden ons uit en gingen weer op het bed zitten. Helemaal op ons gemak voelden we niet, maar het zou best leuk kunnen worden want er stond ons ‘iets’ te wachten waardoor we een stijve zouden krijgen, en dat zou dus niet onplezierig kunnen zijn. “En begin dan nu maar met jullie piemels te spelen”, droeg ze ons op. Ik pakte mijn pik beet en begon te sjorren maar stijf werd ie niet en mijn vrienden hadden hetzelfde probleem. “Lukt het niet?’, vroeg ze. We schudden ons hoofd van nee. “OK dan zal ik jullie een beetje helpen”. Ze ging weer wijdbeens voor ons staan en liet de schouders van haar badjes zakken zodat haar schouders bloot kwamen. Dat was interessant voor mijn pik want ik voelde groei en toen ze langzaam haar badjas verder opendeed en we de spleet tussen haar borsten zagen, zaten we alle drie met halfstijve pikken. “Zo, dus mijn oude lijf is toch nog interessant voor jullie jongens?”. We knikten heftig en ze begon te lachen. “Dan mogen jullie nog meer zien”, en heel langzaam liet ze haar badjas verder glijden, telkens meer van haar tieten ontblotend zodat we langzamerhand haar fijne tepels te zien kregen die in een mooi tepelhof trots voor op een prachtige tiet stonden. Toen ze zo met blote borsten voor ons stond, de badjas rustend op haar middel, hadden we alle drie een keiharde, kloppende pik in onze handen. “Komen jullie al bijna klaar?” “Ja”, hijgden we. “Dan wil ik ook zien dat jullie goed klaarkomen”, en op datzelfde moment liet ze haar badjas op de grond vallen. Ze stond nu naakt voor ons en doordat ze wijdbeens stond, hadden wij een prachtig zicht op haar poes, bedekt met krullend zwart haar en tussen haar benen zagen we haar kleine lipjes tussen de krulletjes uitsteken. Ik hield het niet meer en spoot mijn zaad de kamer in, gevolgd door Henk en Rob. We kwamen met zo’n kracht klaar dat we ons zaad tegen Ineke aanspoten, die toch bijna twee meter bij ons vandaan stond. Hijgend leunden wij achterover en we keken elkaar en Ineke lachend aan. “Zo jongens”, zei ze lachend, “ik denk dat jullie nog nooit zo zijn klaargekomen”, en ze bekeek haar lijf met op haar benen slierten sperma. “Nee”, zeiden wij nog nahijgend en toen vielen we bijna achterover van verbazing want Ineke streek met haar vinger langs haar benen en slikte ons sperma in. “Ik kan niet uitmaken wiens zaad het lekkerste smaakt, ik proef het door elkaar heen maar ik word wel geil van zo’n tractatie. Het wordt tijd dat jullie mij eens verwennen. Maar eerst gaan jullie je douchen en het geil van jullie pik wassen.” Haar taalgebruik was ineens veranderd.
We liepen achter Rob aan naar de douche en zonder te praten, douchten we en liepen weer terug naar de slaapkamer van Rob’s moeder. Deze zei ons weer op de rand van het bed te gaan zitten en te wachten tot ze terugkwam. Ze liep naar de douche en even later hoorden we de kraan lopen.
“Wat zou ze van plan zijn?”, vroeg ik, maar de anderen hadden weinig zin om te praten en haalden hun schouders op.
Enkele minuten later kwam Ineke de kamer weer binnen en ze stelde zich weer voor ons op. “Jullie zijn net lekker klaargekomen, nu is het mijn beurt”, begon ze. “Maar eerst een vraag, jullie zijn alle drie nog maagd?” Bedremmeld knikte we van ja. “OK en weten jullie hoe je een vrouw klaar kan laten komen?” Daar hadden we ook nog niet veel ervaring mee. Onze ervaring beperkte zich tot wat voelen in de bosjes bij de tennisbaan. “Maar jullie weten wel hoe een vrouw er van onderen uitziet?” Ja, dat wisten we van de seksboekjes. Henk begon zelfs dat vrouwen van onderen een spleet hadden met daarachter een holte waarin een pik kon, maar Ineke onderbrak hem lachend. “Ja ja, ik hoor het al”, zei ze. “Allemaal kennis uit pornoblaadjes. Ik zal jullie laten zien wat het mooie van vrouwen is.”
Ze liep wat naar ons toe en kantelde haar bekken wat zodat we een goed uitzicht op haar kut hadden. “Jullie zitten ook ruim in het schaamhaar heb ik gezien, ik trim het wel bij maar helemaal kaalscheren doe ik niet.” “Dat is toch wel de mode”, onderbrak ik haar maar zij vervolgde, “Ik ben geen baby maar een volwassen vrouw met volle borsten en dus ook haar op mijn kut, klaar.” “En hieronder zie je de ‘spleet’ zoals jullie die noemen, mijn buitenste schaamlippen en daartussen zien jullie de fliebertjes van mijn binnenste schaamlippen. Bij opwinding worden die groter en komen nog verder naar buiten. En tussen de schaamlippen door kom je in mijn schede, waar een pik in past. En hier, waar mijn 2 schaamlippen samenkomen, ligt het mooiste van de vrouw, de clitoris.” Daar hadden we van gehoord. “Dat is toch vergelijkbaar met onze pik”, vroeg Rob. “Ja jongen, dat klopt. Je kan mijn clit vergelijken met jullie eikel, net zo gevoelig en dus moet je er ook met respect mee omgaan. Als jullie een vrouw vingeren, doe dat dan nooit met droge vingers maar maak je vingers nat met speeksel of, nog beter, met slijm uit de schede want voordat je aan de clit begint moet je een vrouw wel in de stemming gebracht hebben en als je je werk goed gedaan hebt, is ze al goed nat.”
Tijdens dit aanschouwelijk onderwijs waren onze pikken alweer behoorlijk gegroeid maar Ineke verbood ons om met onszelf te spelen. “Ik wil eerst drie keer klaarkomen, door elk van jullie apart voordat er wat met jullie lullen mag gebeuren. Wie mag ik als eerste in mijn bed uitnodigen.” Rob was uiteraard beschroomd, het was zijn eigen moeder die daar naakt paradeerde, haar hele kut openlegde voor ons en zich nu op het bed legde met gespreide benen. En Henk was nooit zo snel dus ik bood me als eerste aan en legde me naast Ineke. Rob en Henk gingen op 2 stoelen tegen de wand van de kamer zitten.
Ik omhelsde Ineke en we begonnen te zoenen, in het begin onwennig en later lagen we heftig te tongen. Ik gleed met mijn hand over haar borsten en voelde haar stijve tepels waar ik zachtjes in kneep, hetgeen tot een verrukt kreetje bij Ineke leidde. Daarna begon ik op de tepels te sabbelen, terwijl Ineke door mijn haar woelde. Ondertussen verkende ik haar kut met mijn hand, ik kroelde door haar haar, omvatte haar hele kut en kneep erin, gleed met mijn vingers langs haar schaamlippen en ineens was ik binnen, zo nat was ze ondertussen geworden. Ik begon haar te neuken met mijn vinger en stak er even later nog een vinger en nog een vinger bij. Ze vond het zalig. En toen verlegde ik mijn aandacht naar haar clit. Mijn vingers dropen van haar vocht en al roterend liet ik mijn vinger rond haar clit gaan. “Ja, ja harder”, zuchtte ze en ik oefende meer druk uit en verhoogde het tempo. “Ja, ja, ja, ja”, kreunde ze en met een gil kwam ze klaar, ze sloeg bijna dubbel en perste mijn hand bijna fijn tussen haar boven benen. Schokkend kwam ze weer tot rust en met een innige zoen bedankte ze me en vroeg ze om de volgende.
Rob overwon zijn schroom en legde zich naast zijn moeder. Al snel gingen ze zo op in elkaar dat er duidelijk geen sprake meer was van een moeder-zoon relatie maar van een hele geile situatie. Rob dook zelfs met zijn hoofd tussen de benen van zijn moeder en begon haar kut te likken. Dat ik daar niet aan gedacht heb, schoot het door me heen. Gierend kwam Ineke weer klaar.
En met Henk ging het ook vlot, die had alles goed kunnen bekijken en leidde Ineke met zijn vingers tot een orgasme. Uitgeput viel Ineke achterover en hijgend bracht ze uit, “Eerst wat drinken, wie wil er wat fris voor me halen.” We stormden naar beneden om wat te halen en we dronken zelf ook snel wat want alles bij elkaar waren we goed dorstig geworden. Boven gekomen gaven we Ineke een glas fris dat ze zittend op de rand van het bed opdronk en na een paar keer diep ademgehaald te hebben, zei ze, “OK, jongens ik ben weer klaar voor jullie, en ik ben aan de pil dus jullie mogen, als het jullie lukt, ook in mij spuiten.”
Onze pikken stegen weer en nu was het bijna een worstelpartij wie het eerst Ineke zou mogen neuken. “Kom, kom”, zei Ineke, “Jullie komen allemaal aan de beurt, laten we dezelfde volgorde als daarnet aanhouden en met een brede grijns ging ik naast Ineke liggen.
We kusten elkaar hartstochtelijk en Ineke sloeg haar armen om me heen en rolde zich om zodat ik bovenop haar kwam te liggen, mijn stijve pik tussen onze lijven in. “De eerste keer is altijd lastig”, zei Ineke en met haar hand geleidde ze mijn pik haar druipende kut in. Ik begon mijn pik in en uit te stoten en ik voelde de kutspieren van Ineke opgaan in dat ritme zodat ik al snel het zaad uit mijn ballen voelde opstijgen en ik zalig klaarkwam, stoot na stoot sperma de kut van Ineke inslingerend. “Dat was zalig”, hijgde ik tegen Ineke en lachend zoende ze me. “En nu wil ik de lul van mijn zoon eens in me voelen”, en ze wenkte Rob die nu niet meer aarzelde en zijn moeder besteeg, daarbij handig zijn pik in haar kut manoeuvrerend. Ook hij kwam snel klaar. Toen was Henk aan de beurt maar hij was zo opgewonden dat, toen Ineke zijn pik pakte om hem in haar kut te brengen hij spontaan klaarkwam en al zijn zaad over haar buik en schaamhaar spoot. Hij verontschuldigde zich maar Ineke troostte hem en zei dat dat voor een eerste keer heel normaal was. “En wie weet komt er een volgende keer”, zei ze, raadselachtig, “maar nu eerst mijn kut leeg”. Ze tilde haar billen wat omhoog en perste het zaad van Rob en mij naar buiten. Een creampie van ons eigen zaad, vlak voor onze ogen, we stonden versteld. “Wow, Ineke, dat is een geil gezicht”, zei ik en Rob en Henk beaamden dit door heftig te knikken. “Dat dacht ik wel dat jullie dat leuk zouden vinden, maar nu genoeg gespeeld, douchen en aan het huiswerk”.
We douchten ons snel en gingen weer aan ons huiswerk, maar onze koppen hadden we er niet bij. Toch slaagden we alle drie voor het examen en neukten we daarna gezamenlijk Ineke nog regelmatig, want de volgende keer kwam snel!


100% (13/0)
 
Categories: Taboo
Posted by ligeti1
3 years ago    Views: 1,019
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
Ja het kan ook niet anders als je een mom's heb die geilt op jonge lullen, Verhaal heeft mij opgewonden ,dat wel maar ik vind het nog steeds niet
echt verleidelijk is. Inge is zo bod!!! Zij wordt zalig genaaid en roept dan direct om de volgende.
indy
secretsss...
retired
3 years ago
heerlijk!!!
3 years ago
lekker
3 years ago
heerlijk geil verhaal
3 years ago
Heerlijk
Ben ook benieuwd naar de volgende keren.
jpvk123
retired
3 years ago
nice;p