Mijn zus, 2

De volgende dagen deden we wat onwennig naar elkaar, we wisten niet helemaal wat we met de situatie aanmoesten en hoe we verder moesten, als we verder zouden gaan, wat ik stellig hoopte. Toen onze ouders een paar dagen later ’s avonds weg waren besloot ik me weer af te trekken, ditmaal met het naakte lichaam van mijn zus voor ogen. En ik was weer lekker stijf toen er weer op mijn deur geklopt werd. Ik schrok nu niet zo en bleef met mijn blote piemel liggen terwijl ik binnen riep. En daar kwam mijn zus, gekleed in badjas, mijn kamer binnen. “Hihi, dacht al dat je aan het rukken was”, zei ze en ze ging naast me op bed zitten, mijn pik vast pakkend alsof het de gewoonste zaak ter wereld was. Ik knoopte haar badjas open en ontdekte dat ze daaronder volledig naakt was. Ik kneedde haar borsten en gleed af naar haar kut die al vrij nat was. Ze trok de badjas volledig uit en we gingen naast elkaar op bed liggen, elkaar wederzijds bevredigend. We kwamen bijna tegelijk klaar en rolden toen tegen elkaar aan, mijn zaad zo over haar buik smerend terwijl we hartstochtelijk kusten. “Oh, broertje, dit is zalig, dit moeten we vaker doen”, zei ze en ik gaf haar volkomen gelijk. Zo ging het inderdaad enkele weken door, mijn ouders weg, wij aan het masturberen maar geleidelijk wilde ik wel eens in haar kut maar ze weigerde dat nog steeds, ze wilde maagd blijven tot de ware langskwam. En volgens haar zou dat Ronald moeten zijn, maar dat pakte anders uit.
Op een dag kwam Debbie uit haar doen uit school thuis. Mijn moeder kon er niks mee beginnen en Debbie verdween gelijk naar haar kamer. Ik baalde want het zou weer een sex-avond worden en die zag ik in het water vallen. En inderdaad, ik lag ’s avonds naakt op bed en zus kwam niet. Ik stond op en liep naar haar kamer. Tot mijn verbazing zat hij niet op slot en ik klopte aan en ging, na een zacht binnen, haar kamer binnen. Ze lag met een betraand gezicht op bed. “Wat is er”, vroeg ik en toen kwam het verhaal er met horten en stoten uit. Haar beste vriendin was met Ronald naar huis gegaan en had hem afgetrokken. “En jij hebt hem nooit aangeraakt, hè”, zei ik. Nee, dat durfde ze pas net, nu wij zo goed aan elkaar konden zitten. En het ergste moest nog komen: vanavond zou Ronald Debbie’s vriendin ontmaagden. Nu Ronald en die vriendin hadden volledig afgedaan bij haar. Huilend viel ze in mijn armen, wat moet ik nou roepend. Ik probeerde haar zo goed mogelijk te troosten en ineens stond ze op. “Ik neem wraak op die 2, ik zal vanavond ook ontmaagd worden”, zei ze vastbesloten. “Maar hoe wil je dat dat doen”, vroeg ik verbaasd. “Jij gaat mij nu ontmaagden”, was haar antwoord. “Weet je dat wel zeker”, zei ik aarzelend maar ik begon het leuke van het plan ondertussen wel in te zien. “Ja, geef me 5 minuten om me op te knappen en dan kom ik bij jou op je kamer”, zei ze.
Nu, die 5 minuten werden er wel 15 en al die tijd lag ik met een stijve op mijn kamer, me er op verheugend mijn zus te mogen ontmaagden. Ze klopte en kwam mijn kamer binnen, niet gekleed in haar badjas maar in een mooi setje van BH en slipje. Ik vroeg nog of ze zeker wist dat ze hier mee door wilde gaan maar zij legde haar vinger op mijn mond en kuste me intens. Mijn pik werd zo mogelijk nog stijver. We omarmden elkaar en ze deed haar BH uit waarna ik haar tepels kuste en ik naar beneden likte tot de rand van haar slipje, dat ze toen ook uittrok. Ik dook tussen haar benen en befte haar klaar, me er van bewust dat het volgende al moeilijk genoeg voor haar zou zijn. Toe ze gillend klaar was gekomen trok ze me naar boven en zei ze:”Broertje, nu moet je het voor me doen, ik ben er klaar voor”. Ik bracht mijn pik in aanslag voor haar kut die nog droop van het orgasme en bracht mijn eikel net tussen haar schaamlippen. “Zusje, ik hou van je”, zei ik en ik kuste haar, tegelijkertijd mijn pik naar binnen stotend. Van schrik en pijn sperde ze even haar ogen open maar ik begon met een snel tempo haar kut te bewerken en dat vond ze zo prettig dat het eigenlijk niet lang meer duurde voor het volgende orgasme haar overviel. Ze kneep daardoor haar kut zo samen dat mijn pik het niet meer hield. Snel trok ik hem uit haar kut en ik spoot mijn zaad op haar buik en borsten, zelfs tot op haar kin. Ze ging er met haar vinger langs en bracht het naar haar mond. Kennelijk vond ze het lekker want ze nam ook een beetje zaad van haar borsten af in haar mond. Ik zoende haar daarna, mijn eigen zaad in haar mond smakend. Hierna lagen we uitgeput naast elkaar. “Bedankt lieve broer van me. Degene die je ontmaagd moet de liefste ter wereld zijn en dat ben jij”, zei ze. Ik bedankte haar en zei dat we voor elkaar gemaakt waren. We kusten elkaar nogmaals hartstochtelijk en gingen toen snel douchen, voordat we in slaap vielen, want dan hadden we heel wat uit te leggen aan onze ouders. Het spreekt voor zich dat de sex-avonden doorgingen maar nu wel heel anders!

100% (13/0)
 
Categories: First TimeTaboo
Posted by ligeti1
1 year ago    Views: 2,144
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments