Mijn zus chanteren, 2

Ik besloot niet af te wachten totdat de meiden mij vertelden wanneer ze weer gingen sexen. Ik gaf mijn zus opdracht aanstaande zaterdag samen met Christa vanaf 13.00 uur tot mijn beschikking te staan. Mijn ouders waren die dag weg en pas laat terug dus we hadden het huis voor onszelf. Ze moesten alle sex-speeltjes die ze hadden meenemen.
Die zaterdag ging om 5 voor 1 de deurbel en hoorde ik dat Ellen Christa binnenliet en dat ze alle twee de trap op gingen naar Ellen’s kamer. Om 1 uur betrad ik de kamer en zag de meiden wat schuchter op bed zitten. Ik begroette ze en besloot het ijs te breken door eerst over de afgelopen week en algemene dingen te praten. De meiden ontdooiden en ze begonnen aan elkaar te plukken. De tijd was rijp en ik stelde voor dat we ons uitkleedden. Weer trad de verlegenheid op maar ik gaf het voorbeeld en stond even later naakt voor de meiden. Die wilden niet achter blijven en snel hadden ze alle kleren op de grond gegooid. Ik vroeg wat voor speelgoed ze meegenomen hadden. Ellen deed een greep in haar nachtkastje en liet een vibrator en een dildo zien. De vibrator was staafvormig en paars van kleur, de dildo had de vorm van een lul, vleeskleurig en met bloedvaten er op als reliëf. Mijn lul was ondertussen stijf geworden en ik vergeleek mijn lul met de dildo, waarbij de dildo langer en dikker was. “Dat moeten jullie kutjes dus makkelijk kunnen hebben.” zei ik. Dat beaamden ze. Toen pakte Christa een tas en haalde daar een, eveneens paarse vibrator uit, alsmede een stel handboeien en een stel kogels aan een touwtje. “Waar dienen die voor?” vroeg ik en ze vertelden mij dat ze die in hun kut brachten en dat dat een fijn gevoel gaf. Mijn pik was ondertussen harder geworden en ik zag dat de kutjes van de meiden ook begonnen te druipen. Ik pakte de dildo en zei dat ze op hun rug moesten gaan liggen. Ik ging op mijn knieën tussen de meiden zitten met mijn voeten bij hun hoofd en begon hun kutjes met de dildo te bewerken. Die gleed zonder moeite naar binnen en al snel kwam Christa klaar. Ik gaf haar toen de opdracht mij te pijpen en concentreerde me op Ellen. Ik duwde de dildo diep in haar kut en ze begon telkens meer te kronkelen. Na nog een paar harde stoten kwam ze klaar, tegelijkertijd een straal kutgeil uit haar kut spuitend. Dat was zo’n geil gezicht dat ik spontaan klaar kwam en Christa’s mond vol met mijn zaad spoot. Die had dat niet zien aankomen en verslikte zich bijna door het geweld waarmee ik mijn golven zaad richting haar keel spoot. Ellen sprong daarop in de lach en ze begon Christa te tongzoenen om haar te troosten en, vertelde ze, de smaak van het zaad van haar broer weer eens te proeven.
Toen we weer wat bijgekomen waren, uitte ik mijn verbazing over het vocht dat Ellen uit haar kut had gespoten. “Als vrouwen klaar komen door stimulatie van hun G-spot kunnen ze een flinke hoeveelheid vocht spuiten, vergelijkbaar met prostaatvocht van mannen. Jij stimuleerde met de dildo mijn G-spot en dat had dus effect”, zei Ellen lachend. Ik vond het reuze interessant en vroeg of Christa ook kon spuiten, hetgeen ze bevestigde. “Dan gaan we nu een wedstrijd verspuiten houden”, zei ik enthousiast. Ze keken me vreemd aan. Ik zei dat jongens onder elkaar wedstrijdjes hielden wie het verst zijn zaad kon spuiten en dat zouden we nu ook doen maar dan in plaats van zaad kutvocht, wel zou ik meedoen en kijken of zaad verder dan kutvocht kwam.
We besloten eerst wat te gaan drinken en we liepen alle drie naakt naar de keuken, de gêne was voorbij. De sfeer werd losser en in de keuken ging het er vrolijk aan toe.
Terug op Ellen’s kamer haalden we handdoeken uit de badkamer die we op de grond uitspreidden om onze sappen op te vangen en we gingen op bed zitten. De meiden pakten hun vibrator die ze aandeden, waarna een zoemend geluid de kamer vulde. Ik pakte mijn pik en begon er lekker aan te trekken zodat deze in een mum van tijd weer stijf was. Snel waren we alleen met onszelf bezig en hoorde je alleen maar gezucht en gezoem in de kamer. De meiden hadden verschillende “neuktechnieken” met hun vibrator. Christa haalde de vibrator snel in en uit haar kut, daarbij veel kracht naar boven uitoefenend richting clit en G-spot, Ellen duwde hem elke keer stevig naar boven gericht hard in haar kut en maakte zo flinke halen. Ik werd goed opgewonden door dit gezicht en al snel spoot ik mijn zaad de kamer in. 6 grote golven sperma verlieten mijn kloppende pik en hijgend liet ik me achterover vallen, zachtjes natrekkend aan mijn pik. Toen gaf Christa een gil en met een schokkend onderlijf begon zij vocht uit haar kut te spuiten, het leek niet op te houden, helder vocht spoot ze de kamer in. Ze was nog niet klaar toen Ellen klaar kwam en ook begon te spuiten. Zij spoot minder dan Christa maar ze kwam wel verder. We bleven even achterover geleund liggen en gingen toen lachend het resultaat bekijken. De handdoeken waren niet overbodig geweest want ze waren goed nat. Ellen bleek het verst gespoten te hebben, dan kwam de hoeveelheid kutvocht van Christa die veel geweest en net voor mijn lading zaad was geëindigd.
We besloten dat de winnaressen mij een opdracht moesten geven. Tijdens de sex-sessies liet ik de teugels soms vieren om de sfeer goed te houden. Ellen besloot dat mijn handen op mijn rug moesten worden gebonden met de meegebrachte handboeien en dat ik de dames klaar moest likken. Met gebonden handen knielde ik voor het bed en de dames boden mij hun nog druipende kutten aan. Er werd zo veel vocht geproduceerd dat het langs mijn lippen mijn gezicht af liep en op de grond droop. Ik probeerde wel zoveel mogelijk door te slikken en hun kutsmaak in me op te nemen. Het viel me op dat Christa wat zouter dan Ellen smaakte. Ik likte aan hun grote schaamlippen, zoog hun kleine lippen naar buiten en speelde met hun clit. Doordat mijn handen op mijn rug zaten, moest ik het alleen met mijn tong doen maar dat ging me redelijk af en Ellen en Christa begonnen bijna tegelijkertijd te kronkelen waarna Ellen achterovervallend klaar kwam. Ik sabbelde nog even op Christa’s clit en die kwam toen ook gierend klaar.
De meiden maakten me los en zeiden te moeten plassen. Ik moest ondertussen ook plassen en ik begon toch wat bevelen te geven. Ze aarzelden toen ik uitlegde wat ik wilde maar ze vonden het stiekem toch spannend. We gingen naar de badkamer en ik ging in bad liggen. De meiden moesten in bad over me heen gaan staan en me in mijn gezicht plassen. Het was een schitterend gezicht, die schaamlippen die langzaam van elkaar weken en dan ineens die straal geel vocht die hun kut verliet. Vervolgens moesten ze in bad hurken en pakt ik mijn lul beet om te richten op hun gezichten en borsten. Druipend van de pis zaten ze in bad. Ik had de stop in bad gedaan dus er vormde zich een laag plas in het bad en we begonnen elkaar daarmee nat te spetterend. We gierden het uit. Toen waren we zo moe dat we besloten te douchen en ons weer schoon te spoelen.
Om de middag te besluiten stelde ik voor dat ik de meiden nog eens goed zou neuken en ze gingen op bed liggen waarna ik ze om de beurt met mijn pik penetreerde. Het meisje dat niet geneukt werd, wreef over de clit van de geneukte en zo kwamen de meiden nog eerder klaar dan ik. Ik besloot mijn zaad in de kut van mijn zus te lozen en met een paar laatste halen liet ik mijn pik door haar kut glijden waarna ik een flink aantal golven in haar kut loosde. Ik zag haar ogen wijd open sperren door het geweld waarmee mijn zaad haar kut in werd geslingerd. Ik liet haar een creampie maken en Christa likte haar kut en mijn pik schoon.
We sloten de middag af met een douche en een drankje in de keuken. De meiden accepteerden mijn gezag maar vonden het door de mogelijkheid van eigen inbreng fantastische middagen en we besloten snel weer een sessie te houden.

100% (11/0)
 
Categories: FetishGroup SexTaboo
Posted by ligeti1
1 year ago    Views: 1,513
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
lekker verhaal. Wat mij betreft komt er meer. Vooral dat pissen vond ik super geil !
1 year ago
weer geweldig!