Mijn zus chanteren, 1

Ik was die middag vroeg thuis van school, twee leraren waren ziek en hun uren vielen uit. Toen ik voor ons huis langs reed, zag ik de auto van mijn zus staan. Zij was ook vroeg, normaal werkte ze tot 6 uur. Toen ik binnenkwam, dropte ik mijn schooltas in de gang en liep naar de zitkamer om mijn zus te begroeten. Daar was ze niet en ook niet in de keuken. Ik ging de trap op om naar haar kamer te gaan en wilde al gaan roepen toen ik gehijg en gesteun van boven hoorde komen. Ik liep voorzichtig naar boven en zag dat haar kamerdeur half open stond. Ik keek voorzichtig naar binnen en mijn adem stokte. Mijn zus lag spiernaakt op bed te tongen met haar vriendin Christa. Ik had altijd een oogje gehad op Christa, een lange roodharige meid met flinke borsten maar zij zag mij als 17-jarige natuurlijk niet staan. Nu zag ik haar in volle glorie bloot op bed liggen en keek ik zo in haar kut die omgeven werd door licht krullende, rossige haartjes. De meiden waren druk met elkaar bezig en ze hadden hun vingers in elkaars kut. Mijn pik was prompt stijf geworden en ik knoopte mijn broek open om hem de vrijheid te geven. Ik hoefde niet lang te trekken want het zicht op die twee kutten was zo opwindend dat ik al snel klaar kwam. Ik ving mijn zaad op in mijn zakdoek en veegde mijn pik schoon. Ik stopte hem weer in mijn broek en stapte de kamer binnen. De meiden schrokken zich rot en probeerden zich met lakens te bedekken. “Wat doe jij hier?” vroeg mijn zus. “Datzelfde kan ik aan jou vragen”, antwoordde ik, “Pap en mam zullen opkijken als ze hier van horen.” De meiden werden bleek. Ik wist dat Christa uit een degelijk Christelijk gezin kwam waar sex taboe en lesbisch zijn helemaal niet aan de orde was. Ook mijn ouders waren niet zo breeddenkend en de meiden begonnen me te smeken mijn mond te houden. Ik zei dat ik er over zou denken en dat ik over 10 minuten terug zou zijn. Ik verliet de kamer van mijn zus en hoorde ze opgewonden fluisteren. Mijn plan stond al lang vast maar ik besloot de meiden even in spanning te houden.
Na tien minuten keerde ik terug en vond de meiden bedremmeld op de rand van het bed zitten, volledig gekleed. Ik zei dat ik niets verder zou vertellen maar dat ze mij dan ook een plezier moesten doen. Ze vroegen wat ik van plan was en ik zei dat ik bij hun sex-sessies wilde zijn en zelfs meedoen. Ze schrokken en keken elkaar aan. Christa had er niet zoveel moeite mee maar Ellen, mijn zus, vond sexen met haar broer maar raar. Uiteindelijk gaven ze aan mijn wensen toe en vroegen wat nu verder ging gebeuren. Ik beloofde ze mijn mond te houden en zei dat ik eerst wilde zien hoe ze elkaar klaar vingerden. Ze keken elkaar aan, haalden hun schouders op en begonnen zich weer uit te kleden. Mijn pik begon weer te groeien toen ik hun borsten en kutten tevoorschijn zag komen. Ze gingen weer op bed liggen en begonnen elkaar te vingeren, in het begin nog verlegen maar gaandeweg vergaten ze mijn aanwezigheid en gingen ze zo in elkaar op dat het niet lang duurde voordat ze bijna gelijktijdig klaar kwamen. Ze lagen kronkelend in elkaars armen en nahijgend draaiden ze zich op hun rug. Ze realiseerden zich ineens dat ik ook in de kamer was en ze deden weer een poging zich te bedekken met een laken. Dat verbood ik direct. “Als ik er bij ben, dienen jullie je volledig aan mij te tonen en elk verzoek om nadere inspectie of aanraking hebben jullie goed te vinden” begon ik de regels uit te leggen. Daarnaast moesten ze me op de hoogte brengen als ze weer gingen sexen en tijdens de sex-sessies hadden ze mijn bevelen op te volgen. Bedremmeld keken ze elkaar aan maar ze knikten toch, ze konden geen kant uit. “Goed, dan mogen jullie mij nu eerst verwennen”, zei ik en ik begon me uit te kleden. Mijn pik was nog halfstijf van de vingersessie en ik hield hem Christa voor haar gezicht. Vragend keek ze me aan. “Pijpen”, zei ik en aarzelend nam ze mijn pik in haar mond. Mijn pik werd al snel stijver, temeer daar Christa mijn pik goed verwende. Ik haalde mijn pik uit haar mond en hield hem voor Ellen’s mond. Eerst wilde ze niet maar ze gaf toch toe en sloot haar lippen om mijn pik. Zalig, gepijpt te worden door je eigen zus. Ik voelde mijn zaad opkomen vanuit mijn ballen en trok mijn pik uit haar mond. Ik liet de meiden voor me op de rand van het bed zitten en trok aan mijn lul. In een paar golven stortte ik mijn zaad uit over de gezichten en borsten van Ellen en Christa. Wat een geil gezicht. Daarna liet ik mijn pik schoonlikken door ze en moesten ze van elkaars lijf mijn sperma oplikken. Dit was zo’n geil gezicht dat ik weer een stijve kreeg maar ik besloot eerst wat te gaan drinken.
Ik deed mijn badjas aan maar de meiden moesten van mij naakt meelopen naar de keuken en wat inschenken. We zaten met z’n drieën rond de tafel en ik kon hun borsten goed bewonderen. Die van Ellen had ik af en toe in de badkamer gezien maar die van Christa hadden altijd mijn interesse gehad en ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld werd. Ik vroeg naar hun cupmaten. Ellen had C en Christa D. Ik ging achter ze staan en begon hun tieten in mijn handen te wegen. Die van Christa waren inderdaad wat zwaarder en wat me ook opviel was dat haar tepels gelijk harder werden. Mijn pik werd ook stijf en ik besloot weer naar boven te gaan.
Boven liet ik ze op hun rug liggen met hun benen op de grond zodat ik naast het bed staand mijn pik bij ze naar binnen kon brengen. Ik begon hun kutten eerst te vingeren en al snel keek ik tegen twee druipende kutjes aan. Mijn zus had zwart schaamhaar en dat had ze tot een klein driehoekje boven haar kut teruggeschoren. Haar schaamlippen waren kaal, op die van Christa zaten nog kleine haartjes. Ik stak mijn pik in Christa’s kut. Wat zalig nauw. Ik begreep dat ze niet door een man maar door een dildo, gehanteerd door mijn zus, ontmaagd was. Op diezelfde manier was mijn zus ontmaagd want toen ik mijn pik in de kut van mijn zus stak bleek die ook nog nauw te zijn. Het was een zalig gevoel aan mijn pik. Terwijl ik de ene neukte, vingerde ik de andere en zo hadden we een prima tijd. Ik probeerde mijn orgasme uit te stellen en inderdaad lukte het mij de meiden klaar te laten komen waarna ik enkele grote golven zaad in Christa’s kut stortte. Ik trok mijn pik uit haar kut terug en beval haar mijn zaad uit te persen. Ik had wel creampies gezien maar alleen op plaatjes en nu zag ik Christa uit haar rossige behaarde kut mijn sperma laten druppelen. Ellen moest het met haar hand opvangen en aan Christa voeren zodat zij mijn zaad en haar eigen kutsap naar binnen werkte. Ten slotte moest Ellen Christa’s kut uitlikken om ook de smaak van zaad gemengd met kutsap te proeven.
Hierna waren we zo moe dat we besloten snel te douchen en weer een beetje bij te komen voor onze ouders thuis kwamen. Het was de meiden kennelijk wel bevallen want na enig gesmoes onderling stelden zij de volgende sessie voor. En wat er toen gebeurde vertel ik de volgende keer.

96% (25/1)
 
Posted by ligeti1
1 year ago    Views: 2,985
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Heerlijk verhaal.
Die twee meiden lijken geen probleem met de chantage te hebben.
1 year ago
goed verhaal!
1 year ago
heerlijk verhaal, of is het werkelijkheid, kijk uit naar deel 2
1 year ago
ik kan bijna niet wachten op het vervolg
1 year ago
heerlijk verhaal weer.... graag meer!!!
1 year ago
deel 2 graag :)