Tante Els, 5 (slot)

De volgende ochtend was ik als eerste wakker en ik maakte mijn tante en nicht, die naakt naast me in bed lagen, ook gelijk wakker. Ik gaf ze opdracht naar de badkamer te gaan en geknield met hun billen op hun voeten in het bad te gaan zitten. Toen liet ik mijn ochtendplas op ze los, ik klaterde op hun borsten en buiken en spoot in hun gezicht en haren. In eerste instantie keken ze verbaasd maar al snel probeerden ze mijn urine in hun mond op te vangen. Ik richtte mijn lul dus op hun monden en beiden hadden ze flinke slokken van mijn plas te pakken. Toen moesten ze me pijpen. Om de beurt deed ik een paar stoten in hun mond waarbij ik hun hoofd beetpakte en ze tot een deep throat dwong. Monique was af en toe aan het kokhalzen maar Els kon mijn lul redelijk ver in haar keel krijgen. Zij was ook degene in wier mond ik mijn zaad loosde maar ik verbood haar het door te slikken. Ze moest mijn zaad in Monique’s mond laten vallen. Met haar hoofd ging Els boven dat van Monique hangen en als een lange sliert viel mijn sperma uit haar mond in de geopende mond van Els. Die moest het weer naar Els overbrengen en Els moest het vervolgens doorslikken.
Ik nam een douche terwijl de dames nog in de badkuip zaten, mijn pis langzaam opdrogend op hun huid. Terwijl ik me aankleedde, mochten de dames zich douchen, ze mochten echter geen kleren aan, ze werden naakt aan het ontbijt verwacht. Terwijl ze onder de douche stonden, hoorde ik ze opgewonden met elkaar praten. Monique had het er over dat het erg op de spelletjes leek die ze in Leiden speelde, alleen deed ik een stapje extra. Dat vond ze wel lekker. En voor Els was het nieuw maar die gaf aan ook te genieten van het onderworpen zijn.
Toen ze beneden kwamen deed ik bij allebei tepel- en schaamlipklemmen aan waaraan ik gewichtjes hing en gaf ze opdracht het ontbijt klaar te maken. Wat moeilijk lopend en met gevoelige tepels maakten ze het ontbijt klaar en met wat moeite gingen ze aan tafel zitten. Ik gaf aan dat het een zware dag voor ze zou gaan worden, met veel ongemak maar ook veel erotisch plezier. Els en Monique keken elkaar aan en in hun ogen zag ik dat ze er van zouden gaan genieten.
Na het ontbijt moesten ze de tafel afruimen terwijl ik de krant doornam. Het lopen ging moeilijker, ze begonnen meer las van de gewichten aan hun schaamlippen te krijgen en ik besloot dat dat voor nu genoeg was.
Ik verwijderde de klemmen en liet ze naar de cel gaan. Daar moesten ze op bed gaan liggen en elkaar oraal bevredigen. Het was een geil gezicht, moeder en dochter die met volle overgave aan elkaars kut likten. Al snel zag ik het geil uit hun kutten druipen. Zelf kreeg ik er ook een stijve van en ik deed mijn broek omlaag om te masturberen. Els en Monique kwamen bijna tegelijkertijd klaar en ik spoot op datzelfde moment mijn zaad over hun lijven. Ze lagen nog wat na te hijgen en keken elkaar aan met een verrukte blik. “Wat kan jij lekker likken”, zei Els. “Ik had nog nooit verwacht klaar gelikt te worden door mijn moeder maar het was een zalige ervaring”, vulde Monique aan. Daarna moesten ze mijn pik schoon likken en gingen we, nadat de dames zich gedoucht hadden, naar beneden om koffie te drinken.
Ik vroeg hoe de dag was bevallen. Het onderplassen hadden ze vreemd maar spannend gevonden. De klemmen gingen op een gegeven moment goed pijn doen maar de likpartij daarna had alle gevoeligheid van hun schaamlippen weggenomen en ze waren benieuwd naar de dingen die zouden volgen.
Ik gaf ze opdracht vier draden te nemen en aan elk daarvan 10 wasknijpers aan te rijgen. Toen ze daar mee klaar waren, dronken we nog een kop koffie en gingen we weer naar de cel. Daar plaatste ik bij Monique 1 rij knijpers, te beginnen net onder haar linkertiet en eindigen vlak boven haar clit. Vervolgens deed ik hetzelfde bij Els en toe de rechterrij bij de dames. Ik merkte aan ze dat het een pijnlijke ervaring was maar ik zag ook een glinstering van genoegen in hun ogen. Ik liet ze een paar keer door de kamer lopen en daarna moesten ze tegenover elkaar gaan staan, tieten nar elkaar gericht. Ik maakte een aantal draden vast tussen de 2 meiden aan de rij wasknijpers en tot slot moesten ze hun tong uitsteken. Daar zette ik ook klemmetjes op en die verbond ik met een kettinkje. Ze stonden op ongeveer 50 cm van elkaar en konden niet naar achteren want dan kwam er grote druk op de knijpers of op hun tong. Toen ging ik tussen ze in zitten en begon ik ze te vingeren. Ondanks hun lastige situatie begonnen ze al snel te reageren. Ze werden nat en begonnen, zover mogelijk was, te kronkelen. Geleidelijk aan stonden ze op het punt klaar te komen en ik doseerde mijn gewrijf over hun clit zo dat ze tegelijkertijd zouden exploderen. Toen dat er aan kwam nam ik extra draadjes die van de wasknijperrij naar beneden hingen in mijn mond en op het moment van hun orgasme trok ik met een ruk alle wasknijpers van hun lijf. Ik zag door de pijn een huivering door hun lijf gaan maar ze stonden tegelijkertijd enorm na te schokken van hun orgasme. Door de ketting aan hun tong konden ze niet ver naar achteren met hun hoofd en werden ze juist naar elkaar gedreven. Hun monden belandden op elkaar en gehinderd door de klemmen begonnen ze elkaar toch te zoenen. Ik haalde de klemmen van hun tong en liet ze mijn handen schoon likken, de moeder het kutvocht van haar dochter en andersom. “Zo’n orgasme heb ik nog nooit beleefd”, zei Monique. “Ik was eerste wel boos op je vanwege die knijpers maar die extra pijn bij het klaarkomen leverde voor mij ook een super hoogtepunt op”, vulde Els aan. Ze zoenden mij hartstochtelijk en grepen allebei naar mijn pik die al snel weer stijf was. Ik legde de dames op bed en neukte ze om en om waarbij Els en Monique weer klaarkwamen. Tot slot spoot ik mijn zaad op hun borsten en liet ze het van elkaars lijf oplikken.
We gingen lunchen en besloten het de rest van de middag rustig aan te doen. We zwommen wat in het zwembad. En daar had ik nog een opdracht voor ze. Onder water moesten ze me aftrekken en toen er enkele stoten sperma uit mijn pik kwamen stolde mijn zaad onder invloed van het water direct tot klompjes. Deze moesten ze met hun mond uit het water vissen zodat er geen zaad meer in het zwembad dreef. Proestend doken ze telkens weer onder om mijn zaad op te slikken. Dat was een komisch gezicht en ik barstte in lachen uit. Toen alles op was zei ik, nog steeds lachend dat ze uit het bad mochten. Ze zagen zelf de humor van dit alles ook in en lachend droogden ze zich af, waarbij het me opviel dat ze redelijk wat tijd aan hun kutjes besteedden. Kennelijk had de zaad-vis-actie hen opgewonden en als slotopdracht van die dag moesten ze elkaar klaarvingeren. Moeder en dochter gingen op een grote bank liggen, elkaar heftig zoenend en met hun handen elkaars kutje vingerend, zodat ze al snel klaarkwamen. Uitgeput bleven ze op hun rug liggen.
We gingen douchen en aankleden, waarna we een borrel dronken op het terras en uit eten gingen. Ze hadden het een enorm leuke dag gevonden en waren helemaal bevredigd.

80% (3/1)
 
Categories: BDSMFetishTaboo
Posted by ligeti1
2 years ago    Views: 514
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Grerat story
2 years ago
erg geil verhaal.
jammer dat dit het slot is.