Hernieuwde kennismaking deel 2

Beurtelings beschrijven Frans en Eva (moi) deze hernieuwde kennismaking. Mijn eerste bijdrage (lees eerst die van Frans)

Eva
Alles beleef ik in een roes. Ik weet nog dat ik schrok van het mailtje, herkende direct de aanhef. Voelde een snelle geilscheut door mijn lijf heen schieten toen ik de eerste woorden van het mailtje las. Of ik je nog kende, en nog wist wat voor avonturen we beleefd hadden samen. Het was voor mij de ultieme kick om zo geleefd te worden. Zo out of controle van mijn eigen leven te zijn en zo in controle van een ander. Iemand die ik vaag ken, zo maar ergens online was tegen gekomen. Maar waarmee het perfect klikte. Helaas hadden we acht jaar geleden maar een paar avonturen beleefd, het stadion was wel een van de heftigste. Daarna nog een keer op de camping en strand. Maar daarna was het zo maar voorbij. Ik kwam een vriendje tegen. De grootste fout van mijn leven, tot nu toe. Hij leek ook avontuurlijk maar helaas, na een paar keer in de duinen met hem geneukt te hebben had hij het idee mij te bezitten. Hij kon het niet hebben als een andere man al naar mij keek, laat staan een praatje met me maakte. Als ik uitging, zonder hem, hij vond voetbal op TV interessanter, dan moest ik om 12 uur thuis zijn. Dat werden dus korte avondjes met vriendinnen, en soms een vluggertje met een voorbijganger om mijn behoefte aan sex en spanning een beetje te bevredigen. Maar als ik dan met een volgespoten kutje thuiskwam, en hij dit merkte was het huis te klein. Sloeg hij me iedere hoek van mijn huisje in. En daarna neukte hij me bruut, liefst alleen anaal. Dat gaf me dan, gek genoeg, toch nog wat bevrediging, maar zo leven kon ik niet lang volhouden uiteraard. Het lukte me pas na een half jaar om van hem af te komen. Daarna veel korte flings gehad, veel met vriendinnen gedaan, zelfs nog met twee meiden samen gewoond wat echt een heerlijk (geile) tijd was. Heb nog nooit zo vaak en lang in bed gelegen. Maar nu leef ik een wat rustiger leven. Geen relatie, dat heb ik afgezworen geloof ik. Niet broeds zoals veel van mijn vriendinnen nu wel zijn. De nadelen (lastige partner die bezitterig is en dus niet meer mezelf kunnen zijn) zijn veel te groot.
Op vakantie op Terschelling was een heerlijke uitspatting. Geen nacht in mijn eigen tentje gelegen, heerlijk met testosteron overstromende jongens gespeeld. Zalige tijd gehad dus.

En nu, thuis gekomen en mijn mail doorspittend dit mailtje en kort daarop de sjieke uitnodiging. Hoe je aan mijn adres was gekomen is een raadsel. Maar het maakte het alleen nog spannender. Ik twijfelde niet of ik zou gaan. Heb mijn verstand weer op nul gezet, net als acht jaar geleden. Vanaf het moment dat ik de uitnodiging kreeg tot de dag zelf, vijf dagen later, me goed voorbereid. Zonnebankje genomen, pedicure, mezelf heerlijk laten verzorgen, wezen shoppen voor mooie kleding etc. En constant voelde ik een opgewonden tinteling door mijn lijf stromen. Iets wat ik met niemand kon delen, ik heb nooit mijn beste vriendinnen verteld wat er toen gebeurd was. Nooit laten weten dat de berichten in de media over die keer in het stadion, wat in de krant was gekomen, dat die over mij gingen. Gelukkig waren er toen nog niet zo veel phones die konden filmen, anders had alles, mijn volgepiste en gespoten lijf, zeker meerdere malen op internet herkenbaar gestaan.

Maar nu lag ik hier, benen vast gesnoerd. Alleen met mijn meester op het podium voor zover ik weet. Open en bloot. T voelt als vanouds en toch geeft het me heel veel spanning. Ik weet niet waar dit naar toe gaat. Waar het eindigt en wat er met me gaat gebeuren. Ik voel de scherpe paardenharen van de strijkstok over mijn ene tepel heel glijden. Ik kreun, alsof de strijkstok geluid maakt op mijn tepel. Ik voel de druk op mijn stijf wordende tepel wat groter worden. Je duwt harder wat bij mij een heftigere reactie opwerkt. Ik kreun harder. Je ziet een traan in mijn oog verschijnen, het paardenhaar is scherp en snijdt in mijn tepel. Dan strijk je mijn andere tepel. Ook die wordt hard, ik kreun weer. Te hard volgens jouw wil want je knijpt stevig in mijn keel. Jouw teken dat ik niet te luidruchtig mag zijn. Als mijn rechtertepel ook stijf is, en er kleine sneetjes in ontstaan van het strijken, laat je de strijkstok verticaal naar beneden gaan waardoor de stok tussen mijn benen beland. En mijn schaamlipjes beroerd. Ze staan enigszins open, glinsteren een klein beetje. Zo zie je hoe opgewonden ik ben geworden van al deze handelingen. Je geeft meer druk met de strijkstok op mijn lipjes en mijn clitoris wordt stijf. Komt voorzichtig tevoorschijn tussen mijn schaamlipjes. Die krijgt dezelfde behandeling als mijn tepels, waardoor ook die pijnlijk stijf wordt. Ik durf niet meer te kreunen, de greep op mijn keel is sterk en maakt dat ik nog net kan ademen. Wordt wat licht in mijn hoofd, maar ik voel de tinteling in mijn tepels en clitje heftig.

Ik raak de grip kwijt op mijn bewustzijn, maar ben wel aanwezig. Zo merk ik niet dat we niet meer alleen op het podium zijn, maar dat er meerdere mensen nu om ons heen staan. Ik kan niet zien dat er nu zeker vijf mannen om ons heen staan. Allemaal grote en zwaar behaarde, Marokkaanse mannen. Gekleed in strakke leren, kruisloze, broeken met een latex gezichtsmasker op. om hun nek een brede halsband en daaraan vast een lange ketting, die wordt vastgehouden door hoogblonde Hollandse meiden die gekleed zijn in zwarte latex jurkjes, kort tot net over hun billen en met een goede decolleté. Blijkbaar zijn deze meiden uitgekozen op borstomvang, want die is minimaal cup D. De jurkjes sluiten naadloos op hun lijf aan wat verraad dat dat het enige is wat ze aan hebben. En staand op uiteraard high heels van 10cm. Deze koppels staan in een halve kring om ons heen. De mannen zijn aardig opgewonden zoals te zien is aan hun kruizen. Er hangen mooie, kaalgeschoren en met een volle zak eronder, grote penissen die nog niet hard stijf zijn maar wel opgewonden. Hier en daar valt er een druppel voorvocht uit de besneden eikels wat soms een lange slijmerige draad achterlaat. Als dat gebeurt trekt hun bewaakster een keer goed aan de riem.

100% (3/0)
 
Categories: AnalBDSMHardcore
Posted by lieveEva
6 months ago    Views: 342
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
leuk om en om laten vertellen goed leesbaar
Corsakov
retired
6 months ago
Die evert..
6 months ago
heerlijk!