A True story deel 2

Deel 1 is niet zo goed ontvangen, ik hoop dat deel 2 het goed maakt.

nadat we bijgekomen zijn en een poosje hebben liggen kletsen en grinniken, vinden we het allebei tijd voor een tweede ronde. ik begin je zachtjes te strelen, en jij mij.
Je mond gaat richting pik, je lippen sluiten zich om mijn eikel en je tong speelt haar spel. Langzaam begin ik weer hard worden. Je handen spelen met mijn ballen en een vinger glijdt langzaam naar achteren, en verdwijnt in mijn gaatje.
Als ik helemaal hard ben, laat je langzaam mijn lid uit je mond glijden en kijkt me aan. Hoe wil je me nu hebben, vraag ze? Het liefst zou ik op mijn rug liggen, mijn benen op jouw schouders, zegt ze, zodat je me diep en lang en hard kunt nemen.
En zo gebeurd het.... Als we allebei bijna niet meer kunnen, glijd ik naar buiten en vul ik haar leegte op met mijn vingers. twee, drie op het laatst vier? het voelt fantastisch. Ik vindt weer haar g-spot, merk ik aan haar gekreun, en ze begint alweer te trillen met haar benen. Ik stop en ga tussen haar benen zitten en wrijf met mn eikel tegen haar sterretje...Het voelt nog een beetje stroef, daar moet iets aan gedaan worden.
Ik duw je enkels naar je schouders en zeg tegen je je armen over je knieholten te leggen. Ik pak een kussen en duw die onder je billen... hmmmm... je sterretje en natte grotje liggen nu wijd open voor me... ik kan me niet beheersen dat roze openstaande liefdesnestje nog even te likken... Met volle mond val ik je poesje aan.... een soort tongzoenen.. maar dan net anders. Je natheid loopt vermengd met mijn speeksel over je kontgaatje... hmmm .. geil gezicht... met mijn tong maak ik nu lange halen... van klitje naar sterretje en weer terug...
grommetjes, pieptoontjes en gekreun vullen de kamer. ik ga voor je zitten en plaats mijn pik weer tegen je gaatje. Nu voelt het niet meer stroef, maar glad, nat en ontvankelijk. Met lichte druk zinkt mijn pik je kontje in... heel voorzichtig... steeds een klein stukje verder... even stoppend... wat neuk bewegingen makend, totdat ik mijn ballen tegen je billen voel... ik zit diep in je. ik duw drie vingers in je en zoek je spotje weer op, de andere hand leg ik op je onderbuik en geef daar aardig wat druk op. Ik begin je stevig te vingeren en met lange slagen je kontje te neuken... er helemaal uit en er weer in... iedere keer de weerstand van je kringspier even voelende... hmmm. heerlijk. Het af en toe kreunen is een aaneen gerekte gezucht en gekreun geworden... geilheid en lust staan in je ogen. Je trilt en stoot je heupen naar voren... en komt weer squirtend klaar. Ik voel het nat tegen mijn buik aan spetteren en loopt naar beneden langs mijn ballen... Dit is voor mij ook de druppelen en met een diepe grom spuit ik mijn DNAtjes in je kontje.
De lucht in de kamer is bezwangerd met sex..... de rondzwevende feromonen geven via mijn neus nog maar één signaal door aan mijn hersenstam.... neuken... doorgaan.!!!!
Ik haal mijn natte pik terug uit je kontje.... trek je overeind en begin je met passie te tongzoenen, ondertussen je rug masserend en je borsten en tepels knedend. Jij speelt met mijn pik en ballen. Ik stap van bed af en neem je mee... in twee sjaaltjes leg ik aan het einde een knoop en hang deze over de rand van de kamerdeur en doe die dan weer dicht. Je kijkt me met vragende en niet begrijpende blik aan... ik duw je al zoenend met je rug tegen de deur en til één voor één je armen op en bind ze ieder aan een sjaaltje. Uit de badkamer haal ik een tandenborstel. Doe je mond op fluister ik in je oor... en stop de borstel dwars in je mond waarna je hem vast tussen je kiezen klemt. Doe een stap naar voren en ga wijdbeens staan.... je staat nu alleen nog met je schouderbladen tegen de deur. Met mijn hand pak ik je vol tussen je benen... twee vingers verdwijnen nog even in je natte kontje en trek je onderlichaam nog verder naar voren. Daar sta je dan, wijdbeens tegen een deur aangeleund met je nog nat glimmende roze kutje naar voren en een tandenborstel tussen je tanden en mijn zaad wat uit je kontje via je dijen naar beneden loopt. Ik ga voor je staan en duw mijn nog steeds harde lid tegen je aan en wrijf over je buik en tussen je lippen door en ga zo door. Er begint speeksel uit je mond te lopen.... over je kin druipt het op je borst.
Met beide handen pak ik je hoofd en zoen en lik je kin en hals. met beide handen verdeel ik je speeksel over je borsten en masseer ze zacht maar toch stevig. Ik loop even bij je vandaan en ga weer verder.. als vanzelf schuift mijn lid je nog steeds hongerige en natte grotje in. Ik zit diep in je en blijf naar je staalgrijze ogen kijken, draai alleen mijn heupen om het contact met je poesje niet te verliezen. De vibrator die ik net gepakt heb,zet ik tegen je sterretje en duw hem soepel helemaal je kontje in... hmmmmm.. twee gaatjes gevuld. Je ogen gaan wijder open en je begint oh..oh..oh..ohhhh.ohhhh. te roepen en ze rollen weg... Je tepel heb ik tussen duim en wijsvinger en trek en draait eraan.. de grens van pijn en genot zoekend. Inmiddels ben ik je ook stevig aan het neuken.... lange slagen.. helemaal eruit... en erin... ik beuk met iedere stoot hard tegen je venus heuveltje aan waardoor je hele lijf mee schud. Geil kijk je naar beneden hoe mijn kale pik iedere keer in je verdwijnt en je begint in hetzelfde tempo je heupen naar voren te stoten als ik in je kom. Je begint weer te trillen en je knieen begeven het zowat... ik voel je kutspieren krampen en aantrekken en je komt weer met veel gesteun klaar.
Mijn buik wordt weer besprenkeld met jouw vocht... hmmmm.. heerlijk.... Ik trek terug en schiet mijn zaad over je buik en kutje.... argggghhhh... de derde explosie.. met mijn staaf smeer ik mijn zaad verder over je buik en kutje... echt zacht en nat... ik maak je los en we gaan uitgeput op het bed liggen...
nagenietend en bevredigd.........


44% (4/4)
 
Posted by leefvoor10
1 year ago    Views: 361
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments