Een kadootje kopen

Omdat mijn vrouw binnenkort jarig is ben ik gaan stadten. Ik wil een mooi lingeriesetje voor haar kopen.
Ik loop de lingeriezaak binnen en kijk wat rond. Opeens vangen mijn ogen jouw blik. Je ziet dat ik naar je kijk en snel sla je je ogen neer en kijkt verder in het rek waar mooie lingerie hangt.. ik ga verder met kijken en kom dichter in je buurt. Weer merk ik op dat je me volgt met je ogen. Ik kijk je aan, maar nu blijf je twee seconden terug kijken met een kleine glimlach op je gezicht. We gaan beide verder met zoeken. maar je hebt nu mn aandacht getrokken... Hmmmm.. denk ik bij mezelf.. die zou ik wel eens in zo'n setje willen zien. Ik ben nu in hetzelfde pad als jij en kom steeds dichter bij met setjes kijken. Jij zoekt ook nog en komt mijn kant uit. We staan nu naast elkaar en kijken elkaar even aan.
Brutaal en met vochtige lippen kijk je me aan.. we passeren elkaar en ik laat tijdens het passeren mijn hand zachtjes langs je billen strijken... Weer kijk je me aan.. nu uitdagend.
Ik lach naar je en je lacht terug. Hoi zeg ik.. wat leuks aan het uitzoeken?.. Ja antwoordt je.. ik wil mijn vriend verrassen.. Oh.. ik mijn vrouw zeg ik... waarbij jij in schaterlachen uitbarst... Dat zal ze leuk vinden zeg jij... een man in lingerie gehuld... ik lach met je mee.. neenee.. als kado zeg ik lachend... en ik kan wel wat advies gebruiken.. mag ik wat dingen aan jou vragen.... ik ben wat dichter bij je gaan staan en mijn hand komt tegen je heup... ik pak een setje uit het rek, en vraag aan je ... vinden vrouwen zoiets leuk..
je kijkt ernaar en zegt.. mhh.. ja geen slechte keus... ik laat de lingerie per ongeluk vallen en jij bukt om het op te ****n. jezus wat een lekker kontje komt daar tevoorschijn.. brutaal leg ik mn hand op je bips en zeg.. mn vrouw is ongeveer net zo groot als jij... zou je het aan willen trekken zodat ik een beetje idee krijg hoe het staat. Je kijkt naar mij, en dan naar de hand op je bil, en zegt met een verleidelijke stem...mhh. daar moet ik wel voor in de stemming komen.... Ik kijk even om me heen, we zijn de enige twee in de winkel en de verkoopster is even naar achter... ik besluit een gok te nemen en pak je bil wat steviger vast en masseer hem.. je blijft gebukt staan en kijkt ondeugend over je schouder, terwijl je je billen tegen mn hand duwt. Gotver.. dit had ik wel gehoopt maar niet verwacht. ik pak nu met allebei mn handen je billen en begin wat harder te kneden en te masseren. brutaal laat ik 1 hand iets zakken. je draagt een mini rokje met daaronder een legging. mijn hand verdwijnt onder je rokje en mijn vinger tussen je bilnaad.. en begin ritmisch mijn vinger te bewegen. je kijkt weer om, maar nu met een geile blik in je ogen... de stemming om te passen begint te komen zeg je zwoel.
Met twee handen ga ik onder je rokje en rol de legging iets naar beneden.. net tot aan de rand van je rokje... je gaat staan en draait naar me toe.. ik kijk je aan en kom met m'n lippen iets naar je toe. je accepteert de uitnodiging en bied je lippen aan.. zachtjes kus ik je.. nog eens en nog eens. je doet je mond open en we beginnen hartstochtelijk te tongen.. ik doe mijn hand weer onder je rokje en glip gelijk door je legging in... over je venusheuveltje en lager... ik voel geen haar en ben gelijk zover afgezakt dat mijn vinger je al kletsnatte kut binnendringt. we stoppen met zoenen, staan dicht tegen elkaar en we kijken elkaar in de ogen... zo blijven we staan en ik vinger je verder.. je bekken schokt af en toe.. tijd om te passen zeg ik en stop... ik blijf je aankijken en stop de vinger die net in je kut zat in mn mond... mhhh je proeft lekker.. ondertussen was de verkoopster ook weer in de winkel.. en had half in de gaten wat er speelde... Kom, daar is een pascabine en we lopen er naar toe.....

Je gaat het pashokje in en trekt het dikke gordijn dicht.. ik blijf wat rond kijken en sta de verkoopster een beetje in de gaten te houden..
hmmmm ziet er best goed uit eigenlijk... jaar of 35.. lang zwart haar en bruine ogen... en een lekker figuurtje.
Ik hoor je iets zeggen en trek het gordijn iets opzij. Ik kijk even snel waar de verkoopster is.. die is weer uit beeld.
Je staat daar in een heerlijke outfit.. jummie om zo aan te likken.. dacht ik.. waarom niet .. ik stap het hokje binnen en doe het gordijn goed dicht.
Wauw... wat een ontzettend lekkere griet ben je... je kijkt me met twinkeloogjes aan... en draait een rondje.. en ga daarna op de kruk zitten die er ook staat.
Ik kan mezelf niet beheersen en begin je hartstochelijk te kussen.
Mijn handen omvatten je borsten die ik zachtjes kneed en streel. Ik voel je tepels verharden en je kreunt zachtjes.
Langzaam en nog steeds zoenend vind 1 hand de weg naar je spleetje. Mijn vinger glijd je kutje binnen als een warm mes in een pakje boter...
Gotverju... wat ben jij nat... ik kniel voor je neer en spreid je benen... wijd.. heel wijd. en hou je zo met mn handen.
Met open mond en natte lippen val ik aan op dat heerlijke roosje van je. Je kutlipjes staan al open en glinsteren van het vocht.
Ik bef en lik je..stop mn tong in je wijd opengesprerde kutje..hmmm.. vingeren met je tong... je kreunt en hijgt en kijkt naar je kruis hoe ik met je bezig ben.
Je grijpt mn hoofd en duwt me nog verder je kut in.. god wat ben jij wild..
Ineens hoor ik geschuifel achter het gordijn... ik trek het gordijn een stukje open en zie de verkoopster staan, met een hand strelend over haar borst.
Ze krijgt een rode kleur, omdat ze ondekt is.
Het loopt al tegen zessen en ik krijg een wild idee...
Ik sta op, loop naar haar toe en zoen haar, terwijl er gelijk een hand onder haar rokje verdwijnt. Ze stribbelt niet tegen, integendeel... ze zoent terug en stoot haar onderlichaam naar voren.. Hmmm..hoe heet je, fluister ik.. Astrid zegt ze enigzins schor... Okay Astrid, sluit de winkel, en pak op je weg terug naar het pashokje een tarzan mee.
Jij ziet weinig en hoort maar half wat er gezegd wordt. Als Astrid terug is leid ik haar het pashokje in. Je kijkt geschrokken en verbaasd... zit je daar met je benen wijd, komt er een vrouw binnen. En geen onknappe dacht je... Ze heet Astrid zeg ik tegen je... en ze stond te gluren... Maar ehh... waarom doe je dit vraag je ?? Ik zeg niets.. Pak Astrid van achter vast en met mijn armen om haar heen begin ik haar borsten te kneden en masseren. Tegelijkertijd doe ik haar lange zwarte haar opzij en begin haar nek en hals te kussen... er verschijnt een geile glinstering in jou ogen.. Je wilt opstaan om mee te doen... blijf zo zitten zeg ik tegen je., en speel met jezelf. Ik begin het blousje van A open te knopen en ga verder met strelen en kussen. Astrid hijgt nu lichtjes.. Plagerige trek ik het blousje half uit.. haar armen zitten op haar rug in de mouwen en haar borsten steken fier vooruit in haar push-up beha. ik haak de sluiting los en haar mooie ronde harde tieten priemen naar voren. Ik rol haar tepels tussen duim en wijsvingers... gekreun komt uit haar mond... ik fluister wat in haar oor.. ze draait zich half naar me toe en er trekt een grote lach op haar gezicht.
Mijn handen maken een bos van haar lange haar. ik hou het met 1 hand vast en trek haar hoofd naar beneden. ze gaat door en op haar knieen. Aan haar haar trek ik haar naar jou toe... en houd haar gezicht voor je kutje.. lik haar lang en goed zeg ik tegen A.. en duw nu haar gezicht in je nog steeds wijd openliggende kruis... voor het eerst van je leven voel je hoe een zachte vrouwentong je spleetje likt. subtiel.. vrouwelijk.. Ik gebaar je om haar bos har over te pakken en ritmisch begin je haar hoofd tegen je kut te duwen.. Ik kom naast je staan en kijk naar dit alles.. gotver wat een geil gezicht.. Ik begin mijn broeksriem los te maken en trek mn rits open... hongerig en geil als je bent help je direct met 1 hand mee, terwijl je andere hand nog steeds Astrids hoofd commandeert. je trekt mijn boxer snel naar beneden en mijn pikt wipt er direct uit.. Mijn stijve staaf zweeft voor je. Je bevochtigd je lippen en wil een aanval op mijn eikel doen. Net voordat je er bent trek ik hem weg. Je kijkt me verbaasd aan. nu rol ik jou haar samen. met in mn ene hand mn pik en mn andere jou hoofd zeg ik tegen je .. doe je mond open.. je kijkt me geil ondeugend aan en doet wat ik zeg... ik trek je hoofd naar mn pik toe terwijl je mn ogen niet los laat... ik schuif mijn staaf half je mond in en jij omsluit hem met je natte lippen.. Langzaam haal ik je hoofd nu heen en weer.. terwijl jij met holle wangen begint te zuigen.. argghh. mhhh lekker... ik stoot nu mn heupen naar voren en trek je hoofd nog verder.. ik zie mn pik helemaal in je mond verdwijnen... en hou je daar... je opent je mond en met je tong lik je mn ballen en dat terwijl mn eikel voorbij je huigje is.. jezus wat doe je dat lekker... Astrid is ondertussen ook nog lekker bezig met je.. je ligt te schokken en te draaien. Ik zeg tegen A een tarzan te pakken en hem met fantasie te gebruiken... ze stopt even pakt de tarzan en blijf even naar jouw gepijp zitten kijken.. ondertussen doet ze haar rokje uit en wrijft met haar vingers door haar spleetje... Terwijl ze dat doet begin ik je te mondneuken.. wat al je aandacht opeist... Astrid trekt je nu iets onderuit.. en begint je sterretje te masseren en nat te maken. helemaal geil en gek wordt je er van..

Ik voel een orgasme naderen en stop... begin nu je nek te zoenen.. je hals.. je lippen.. en een heerlijke lange diepe tongzoen... ondertussen streel ik je schouders.. borsten.. tepels.. armen... overal voel je vingers.. Astrid is met een vinger je sterretje aan het bewerken, en met het puntje van haar tong alleen je clitje.. ze stopt tarzan in haar mond om hem flink nat te maken... haalt haar vinger weg en zet het plastic monster tegen je kontgaatje aan en begint zachtjes te duwen.. je sterretje gaat iets open en tarzans kopje glijd naar binnen... en verder .. en verder. met lichte draaibewegingen verdwijnt hij helemaal in je kontje.. ondertussen streel en kus ik je nog steeds... en rol af en toe je tepels tussen mn vingers.. Astrid zet tarzan nu aan.. en blijft je likken.. nu vol op je schaamlippen.. ik zie je ogen wijd open gaan en wegtrekken van genot... je begint te schokken met je heupen.. wil je klaarkomen vraag ik?.. Jaaaa... JJJJaaaaaaaaaa.. kreun je. Ik zeg direct tegen Astrid om te stoppen. Aarrggg je zat nog drie seconden van een ontploffing af.. en je voelt je onderlichaam weer iets rustiger worden... Ik pak Astrids hoofd en leid hem naar mijn pik... ook zij weet wel raad met mn staaf.. ze slokt hem gelijk op. Ik wordt vlak voor je gezicht gepijpt en je mag niets doen...
Ik zeg tegen A om te stoppen en te gaan staan... ik neem haar plek over en pak de tarzan vast die nog steeds trillend in je kontje zit.. Ik trek je nog iets verder onderuit.. haal tarzan weg.. en begin je beffen.. met ruim speeksel lik ik als een dwaze je ver openstaande kutje... Ik stop even en zeg tegen A dat ze wijdbeens boven je hoofd moet gaan staan..
Lik haar zeg ik tegen jou... met nog enige schroom en iets verlegen begin je A te likken... A gooit haar hoofd in haar nek en een zucht ontsnapt aan haar keel.
Pak haar hoofd zeg ik tegen A.. Ze pakt je hoofd en begint kutje tegen je lippen en tong te rijen.. ze bukt daarbij iets voorover en steunt nu met 1 hand tegen de wand van de paskamer... Je ogen glinsteren van genot.. ik zie pure geilheid in je ogen.. terwijl je zo doorgaat zet ik mijn eikel tegen je heerlijke strakke kontje en duw mijn pik bij je naar binnen. met beide handen pak ik je borsten en begin je met grote slagen in je kont te neuken.. helemaal er uit.. en er weer in.. uit.. in.. wow.. dit is lekker... Het pashokje is nu gevuld met de geur van sex en sappen...
Jou zo lekker in je kont te neuken... en voor me A die heerlijk gelikt wordt door jou.... met 1 hand begin ik A's kontje te masseren.. en een vinger vind de weg naar binnen.. lik haar kont zeg ik tegen jou..
Vol overgave begin je A's sterretje te likken terwijl ik met mn vinger verder speel.
A begint ook al aardig oververhit te raken en schokt met haar heupen en kreunt met stootjes. Ik richt m'n aandacht weer op jou. ik haal mn pik uit je kontje en ga nog even verder met beffen.... god wat een een lekker kutje heb je.. om van te smullen. je begint weer te schokken en te stoten met je heupen... dit keer stop ik niet meer, en fluister tegen je, kom maar schatje.. laat je gaan... kom maar... laat je sappen maar lopen...kom...kom..
Je spieren spannen zich aan en je begint helemaal te trillen.... dan ontplof je, met een lange kreet van genot kom je heel vochtig klaar.... na een halve minuut ontspan je weer iets... mijn vingertopje blijft heel zachtjes over je klitje wrijven... hmmmm je begint alweer te reageren.... ik pak tarzan en begin je te plagen met die zwarte staaf... over je buikje, door je liezen en duw hem langzaam je natte grotje in... totdat hij zowat helemaal in je zit.. je kreunt al weer.. je kontje staat nog steeds uitnodigend open.. ik kan de verleiding niet weerstaan en schuif mn lul weer diep in je holletje.... dan zet ik tarzan aan... Wat een geweld dat ding... je begint harder te kreunen.. ik blijf diep in je zitten en voel door je het getril en gedraai van tarzan ook in je kontje.. fuck dit is geil. Ik maak korte neukbewegingen, maar blijf diep in je... het achtereind van tarzan drukt tegen mn buik.. iedere keer als ik een stootje doe.. gaat hij ook iets bij jou naar binnen en raakt dan met de trilvingertjes je klitje... het lijkt alsof je stroomstootjes krijgt.. je lichaam veert iedere keer op als dat gebeurd.... Dit vind je lekker he... zeg ik tegen je... klein ondeugend sletje van me.. geneukt worden door twee pikken.. Je begint nog harder te kreunen en zegt ja... ik ben zo geil .. neuk me harder.... fuck... neuk dan.. arghhh ahhhh ahhhh neuk... dieperrrrr ahhhh
ik begin van al die enthousiaste aanmoediging je nog harder te neuken... jaaahhhhhh fuck... kreun je, ik voel je weer samen trekken en je bent op je tweede reisje naar de sterren... zacht schreeuwend kom je klaar... schokkend en trillend.... terwijl je kreetjes gesmoord worden door A's kutje... die door alle opwindende geluiden en jouw gebef op dat monent op je mond klaarkomt. jijzelf ligt te trillen en voelt het sap van A over je gezicht lopen.. alsof het een zoete nectar is lik je haar poesje nog harder en komt daardoor direct nog een keer klaar.. wauw .. wat een genot om te zien.... Ik voel een warme lading zaad zijn reis beginnen... trek mijn pik uit je holletje en spuit mijn zwemmertjes over je buik en borsten... ahhhhh... dit voelt goed... ahhhh met mn ogen dicht en mn hoofd in me nek blijf ik zo even zitten... wauw... dit was echt lekker geil....

A's knieen zijn ook weer tot rust gekomen.... Ik ga wijdbeens over je heen staan en wrijf en streel je borsten met mn nog natte pik. Astrid kijkt om en ziet dat ik dichterbij ben gekomen.. nu ik.. zegt ze, terwijl ze haar kontje iets naar achteren duwt. Meer aanmoediging heb ik niet nodig, en schuif mijn paal haar nog natte warme kut in. Jij ziet mijn pik bij A naar binnen schuiven en begint nu ons beiden te likken. Langs het klitje van A, over mijn pik en ballen tot aan mn sterretje en weer terug. gotver dat voelt goed zeg.... ik ben A lekker aan het neuken en voel dan ook nog jou natte speelse tong en lippen die me nog extra verwennen. ineens voel ik je vingers in mn bilnaad, en terwijl je heerlijk aan mn ballen zuigt duw je een vinger bij me naar binnen... ahhh... dat is lekker.. ik reageer gelijk en stoot nog harder in A d'r poesje... Terwijl jij zo lekker bezig bent met verwennen, haal ik mn pik uit Astrid haar grotje en duw hem tegen je lippen.. je hebt verder geen aansporing nodig, en zuigt mijn lul diep naar binnen terwijl je een tweede vinger in mijn holletje duwt.... ohh fuck... oh fuck..
Ik kik naar beneden en zie onder Astrid's billen jouw gezicht, die zo druk bezig is m'n staaf te verwennen.. jezus.. wat een geil gezicht. Ik haal mn lul weer terug en stop hem weer in A d'r kutje, jij richt je nu volledig op het poesje van A en geeft omdat je vingers nog steeds in mn kont zitten ook het neuktempo aan. je duwt me in haar en weer terug... Dit ga ik niet lang meer volhouden... mijn knieen beginnen te trillen en ik voel een golf van genot door mn lichaam gaan... Neuk haar... neuk haar hard zeg je.. door die aanmoediging voel ik mn navy seals op gang komen.... mn lading zwemmertjes is op reis richting A's baarmoeder.... gotver wat lekker ik voel straal voor straal door mn pik verdwijnen... jij bent A nog steeds druk aan het likken en weer komt ze schokkend op je lippen klaar... haar nectar vermengd met mijn zaad loopt uit haar kutje over je mond en wangen... gretig lik je alles op... mijn lul is half hard en valt uit A's kutje... Je zuigt hem direct in je mondje om daar ook alle restjes neuksap en geil op te likken... Je bent echt helemaal los....
wauw.. we zitten alle drie nog even na te genieten. Astrid en jij kijken elkaar aan ieder met een glimlach op je gezicht. Ze komt met haar lippen naar je toe en begint je zacht en teder te kussen.. zoals alleen een vrouw kan. Je beantwoordt haar kus hartstochtelijk en sensueel. Het kussen gaat over in tongen en strelen... Van deze aanblik wordt mn harry weer hard.... jij ziet dat en geeft een seintje aan A. Samen vallen jullie aan op mn weer snoeihard geworden staaf.
mijn pik zit tussen jullie kussende en tongende monden... ik word gek.. jezus wat is dat een lekker gevoel... om en om verwennen jullie mn eikel met jullie tongetjes en lippen en nemen hem ombeurten diep in je mond... twee heerlijke vrouwen die tegelijk aan mn lul zuigen en mn ballen likken en allerlei lekkere dingen met me uithalen...
Er komt een oerkreet uit mn mond en voor de derde keer explodeer ik.. mn zaad spettert vrij over jullie lippen en gezicht... jezus wat sta ik intens lekker klaar te komen.. Ik zak op het krukje,.. samen likken jullie alle zwemmertjes van mijn pik af en beginnen dan aan elkaar.... whow.. dit is nog eens leuk winkelen.
Nadat we bijgekomen zijn en ons weer hebben aangekleed nemen we afscheid van elkaar.
We hebben alle drie onze telefoonnummers gewisseld met de belofte dit nog eens over te doen. Met een heerlijk gevoel in mn lijf en een lach op mn gezicht die er waarschijnlijk de eerste drie dagen niet meer vanaf komt, rij ik naar huis.


90% (10/1)
 
Posted by leefvoor10
1 year ago    Views: 1,058
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
geil :)
1 year ago
Lekker!!!!
1 year ago
Maar in die geiligheid vergeten een cadeau voor je vrouw te kopen? hihi
1 year ago
zo wil ik ook wel naar de winkel hahahaa