Ko tu koga tješi

Bila je poprilično dosadna večer. Gledao sam tv i polako razmišljao o odlasku na spavanje. Odjednom me trznula zvonjava mobetela. Bilo je oko pola jedan.
Bila je to jedna moja draga prijateljica sa kojim sam često fletovo,ali nikad nismo prešli ni prvu granicu.

Javio sam se i odmah skužio da nešto nije u redu...bila je na rubu plača i očito uznemirena. Rekla je da se posvađala sa dečkom i da ju sad ne puštaq na miru i pitala dali može doči prespavati kod mene. Odgovorio sam joj da naravno da može bez ikakvih srivenih misli na pameti (za sad).

Nakon cca pola sata čuo sam zvono na vratima. Otvorio sam i pustio ju unutra. Bez riječi mi je prišla i pala u zagrljaj. I tako smo stajali dosdta dugo dok se nije umirila. Nešto sam se bio našalio i ona se najsmijala i već joj je bilo osjetno bolje. Reko sam joj nek se raskomoti u dnevni i da ću donjet nešto zas piće.
Tek tada sam primjetio šta je imala na sebi. Crnu usku haljinu bez naramenica, svjetle hulahopke i crne kožne čizme sa visokom petom. Kad sam joj ugledao guzu odmah se probudio neki vrag u meni.

Donio sam piće i sjeo kraj nje u dnevnoj sobi. Ispričala mi je šta se desilo i nekako sam ju uspio umiriti. Rekla je da mora do wc-a. Ja sam se raskomotio na kauć...odjenom sam začuo iz kupatila njen uzvik...OPAAAA!!!!
Upito sam ju da šta je bilo. Vratila se u dnevni sa osmjehom od uha do uha i rekla:
-nisam znala da je bila akcija tu!
Upito sam ju na kakvu akciju misli i odgovorila je da je vidjela u kupatilu u košu za smeče omote iskorištenih kondoma.
-a čuj! dok se tebe dočeka! ...ordgovorio sam joj u šali. Našto je ona rekla:
-pa eto dočeko si me.
Odmah mi je mozak počeo radit sto na sat.

Nakon pol minute kad sam se pribro reko sam joj:
-a eto sad sam se izdo.
njen odgovor,bez da me pusti ni da dovršim rečenicu je bio..
-Jel ti ostao još koji? Odgovorio sam...
-naravno da je! gledajuči ju kako si je jednom rukom počela masirati grudi,a d**gom međunožje. Moja alatka je postajala sve veča i tvrđa...toliko da su me hlače do bola stiskale. Prišla mi je...sjedio nam na rubu kauča...stala je ispred mene tako mi je njeno međunožje bilo točno pred nosom. Podigao sam pogled i počeo joj masirati bedra. Brzo su mi ruke došle do njene cvrste guze..počela je uzdisati i rekla da ne stajem. Shvativši da više nema povratka reko sam joj kako me užasno pali u tom izdanju i da mi je k...c tvrd ko kamen. Na to me odgurnula u naslonjac, okrenula se i spustila guzu na moje brdo u hlačama...mislio sam da ču eksplodirat. Kad je lagano podigla usku hanjinu shvatio sam da ima samo hulahopke bez gačica.
U šali sam joj reko da je negdje izgubila gačice po putu...a ona je rekla da začepim i da me pusti da radi svoj "posao". Spistila se dole i spretno mi otkopčala hlače i skinula me...cvrsto ga zgrabila i brzo cjelog progurala.
pušila je božanstveni o tiho promrljala:
-želim ga u sebi.
ustao sam,podigo i nju i lego ju na stol. podigo joj noge i počeo oblizivat hulahopke od koljena prema maci...slušo sam ju kako uzdiše sve glasnije i glasnije...i onda je počela molit da joj ga stavim.
Malo sam joj podero hulahopke i bez oklijevanja zabio se u nju.
glasno je uzviknjula:
-DAAAA jebi me
dok sam se nabijao u nju svršila je sigurno tri puta.
Odjednom je rekla da stanem...odgurnila me nogama,ustala i jako se naguzila irekla:
-stavi mi ga u guzu molim te.
nije trebalo dugo da ju počnem joj žešče razvaljivat u usku rupicu.
to je trajalo i trajalo dok nisam došo blizu vrhunca. ona se spustila i počela ga ponovo gutati...reko sam joj da sam pri kraju misleči da če stati,ali ona je nastavila još jače...odjednom sam osjetio jak mlaz kako ulazi direktno u njeno grlo. neopisiv osječaj.

Nakon kratkog odmora to se ponovilo još par puta te noči.

100% (4/0)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by lars_cro
3 years ago    Views: 234
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments