PRELUDE OP EEN SEX LEVEN

PRELUDE OP EEN SEXLEVEN
-----------------------

DOOR BLISS AND THORNES
---------------------
Het was een hele hete zomer en we waren op het laatste schoolreisje,we waren niet ver van huis
maar gewoon op het eiland Walcheren.We hadden tenten als slaapplaats opgebouwd en de juffrouw had het briljante idee om naar het strand te gaan.Met z;n allen fietsten we rond tweeen naar het prachtige strand van Domburg.
De meeste klasgenoten waren gaan zwemmen,de leerares lag zwaar te zonnen en liet ons maar aankloten als zij haar kleurtje en rust maar kreeg.Ik zag dat niet iedereen in de zee was,het meisje waar ik zwaar verliefd op was kon ik nergens zien en besloot in de duinen te zoeken ,maar wel stiekem want ik durfde haar nauwelijks aan te kijken.Na ee tijdje zoeken zag ik haar liggen;het was een meisje uit India en had een prachtig lichaam en als enige van de klas al echte borsten.ze heette Bafna en was al veel volwassener dan de meeste van onze klas,ik was van de jongens het verst,ik kon al verliefd worden,had al een beetje borst haar en een bos schaamhaar waar een voor mijn leeftijd een grote penis stond.
Eindelijk vond ik haar,ze lag in een duinkom met haar zwempak topje uitgedaan zodat ik recht naar haar best al grote borsten stond te staren.ze zei"vind je ze mooi?? je staat er zo naar te staren!!! ik kreeg een rode kop en wilde wegrennen maar ze maande mij om bij haar te komen liggen,we praten wat maar ik kon niet m'n blik van haar tepels en grote borsten afhalen
Weet je wat??ik kom vanavond als iedereen slaapt langs bij je tent!!wil je dat??ik antwoorde dat ik dat heel gezellig zou vinden dus dat was afgesproken,ik zei haar wel dat ik een tentgenoot had maar aldus Bafna zou hij dan allang liggen te slapen...
Zogezegd zo gedaan,ik zat sávonds aiieen in m'n onderbroek in de tent te wachten op het mooie meisje met het zwarte haar en de grote borsten,Bafna had gelijk,om11 uur 's avonds om 10 uur viel m;n tentgenoot in een diep c*** van het zwemmen,plotseling ging de tent open en daar stond Bafna in d'r roze onderbroek en voor de rest alleen haar bh en slipje.Ze vroeg of ze binnen mocht komen en ik zei dat dat natuurlijk mocht,graag zelfs!!!
Ze ging in kleermakers zit recht tegenover me zitten en keek me onderzoekend aan en toen keek ze naar m'n onderbroek waar zich duidelijk een grote stijve pik verborgen zat,alleen kon ik hem niet verstoppen,m'n onderbroek was gewoon te klein dus bafna en ik raakten in gesprek.
Na een tijdje gepraat te hebben viel haar oog weer op m'n onderbroek bafna zei"goh jij hebt ook al schaamhaar zie ik,het komt gewoon je onderbroek uit puilen.mooi hoor!!maar we zijn wel de enige van de klas met schaamhaar,daar mag je best trots op zijn.
Ik zat naar haar witte onderbroekje te kijken en aan de bobbel onder het textiel van haar onderbroek kon ik zien dat ze al schaamhaar moest hebben en aan beide zijden van haar witte doorzichtige slip waar haar bikinilijn liep,kwamen een paar krullerige schaamhaartjes naar buiten toe,ik was helemaal geil.
Omdat Bafna in de kleermakers-zit zat keek ik zo recht naar haar slipje,je kon er makkelijk aan zien waar er schaamhaar zat en waar de uitlopers zaten.Ze vroeg of ik haar mooi vond en dat moest ik beamen...opeens pakte ze m'n hand en schoof hem via boven zo haar slipje in,het gevoel was onbeschrijfelijk...nu was ik echt van de wereld,Waarop Bafna zonder woorden duidelijk wilde maken dat ze m'n penis in grote erectie wilde zien en aanraken,dat had ze ook nog nooit meegemaakt.
Ze leidde m'n vingers tussen haar best wel behaarde vrouwelijkheid en liet me haar schaamhaar strelen,dit was het lekkerste gevoel dat ik ooit gevoeld had en m'n pik werd nog stijver,zo stijf dat hij uit m'n onderbroek floepte Bafna schrok er van maar ik was te veel bezig met Bafna dr schaamhaar wat nu al stug,dik en krullerig was,het mijne was nog zacht maar daar zou de komende jaren verandering in komen.
Ze vroeg of ze zich mocht uitkleden want het was een hele zwoele nacht...ikn deed het zelfde en
toen ging het mooie Indiase meisje op haar rug liggen zodat ik alles goed kon zien,ik bekeek haar van top tot teen,vanaf haar zwarte lange krullen boven naar haar mooie tieten en uiteindelijk naar haar supervrouwelijke taille die overliep in een paar echt vrouwelijke dijbenen waartussen ze haar vagina en net daar boven op haar venusheuvel de blijkbaar rijkelijk begroeid was met dik,vol schaamhaar.
Ze vond het goed dat ik haar bosje schaamhaar bleef strelen.Op een gegeven moment pakte ze een vinger van m'n hand en leidde hem haar vrouwelijkheid in,ik kon direct voelen dat ze nogal nat in d'r kut geworden.
Ondertussen zat zij aan mijn pik en streelde door m;n bos schaamhaar wat heerlijk voelde...
Samen vielen we in slaap en de volgende morgen wist m'n tentgenoot niet wat er gebeurt was,hij was helemaal inde war,er lag een bloedmooi meisje naakt naast hem,hij zal wel gedacht hebben,was ik maar wakker gebleven!!!
De volgende dag was ik niet bij Bafna weg te slaan,ik zag de hele dag haar behaarde ,zwarte driehoek voor me
DE NIEUWE SCHOOL
----------------
Anna was de enige die mee ging naar de nieuwe school,ik dacht nog;als bafna al schaamhaar had dan zou Anna het welzeker hebben.ik kwam Anna tegen op het schoolplein,ze had een jurkje aan met twee spaghetti-bandjes.het was duidelijk te zien dat Anna schijt had aan hoe ze er uit zag,ze had een bos dreadlocks die er niet echt fris uit zagen en zoals je direct zag als je naar haar onderarmen keek,daar groeide best veel haar en als je,en daar kon je niet omheen,naar haar oksels keek dan zag je twee grote plukken okselhaar die stoer onder haar armen uitkwamen.
We maakten kennis met de nieuwe klas en daar zaten een heleboel mooie meisjes in,vooral een meisje dat Andrea heette en uit the CZECH republic kwam.
Andrea was een buitengewoon knap meisje,ze had ravenzwart haar tot d'r schouders.Als kennismaking
gingen we naar het zwembad inmiddelburg,na een tijdje gezwommen hadden ging ik op een bankje naast het zwembad zitten,precies daar kwam Andrea het bad uitgeklommen,toen ze aan de kant stond deed ze met twee vingers die ze bij haar bikini-lijn onder de stof deed en het zwempak weer goed trok.ik zat er zo op te kijken en zag aan beide kanten van het zwempak tweevplukken schaamhaar naar buiten floepen,even maar,toch lang genoeg om het nooit meer te vergeten.
Het was tijd om ons om te kleden,we gingen gemengd omkleden,jongens en meisje in de hokjes.
Ik hoorde gestommel naast me maar liet het gaan.ineens zag ik een perfect gluurgaatje dat opgevuld was met hout lijm,ik pulkte het stilletjes weg en zag een meisje met al aardig grote borsten ,dat kon ik zien dwars door haar zwempak.ik bleef kijken want haar handdoekhing er bijna voor.
Andrea begon met haar topje van dr zwempak uit te trekken toen ze haar armen naar boven hield om het stukje zwempak uit te doen zag ik dat Andrea wel ouder dan de rest moest zijn want ze had zoveel okselhaar,het leek wel een volwassen vrouw!!!Toen was het tijd voor haar slipje uit te doen,langzaam deed ze haar wijsvingers onder de rand van het slipje en tijdens het uittrekken kwam er een heel oerwoud van zwart krullig schaamhaar te boven,ik wist niet wat ik zag,nu stond dat hele mooie meisje naakt voor m'n neus.maar wat zag ik nou?? Andrea ging met d'r rechterhand langzaam richting d'r behaarde driehoek met uitlopers naar haar dijbenen en een treasure trail die tot haar navel liep!!!voorzichtig streelde Andrea haar zwarte bos met schaamhaar en haar andere hand gebruikte ze om haar tepel te betasten en hard te maken.ze was net lekker bezig toen riep de leerares dat ze op moest schieten,maar ze ging gewoon door ze deed zelfs drie vingers in d'r zwarte driehoek,ze was de laatste van de klas,maar ze was wel klaar,dat had ik gezien...


FIN DOOR BLISS AND THORNES

33% (1/2)
 
Posted by lacrimosagoth
8 months ago    Views: 477
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments